🔴جدالهای سخیف و شخمزدن مواضع!
👈دنبال سابقه ی توئیتهای حامیان نامزدها علیه دولت شهید رئیسی گشتن برای جنگ و جدال، یه بازی بچه گانه است!
همانطور که سخنرانی نبویان ( حامی دکتر جلیلی) علیه شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان و قیاس عینی اونها با ظریف و روحانی منتشر میشه، توئیتهای جلیل محبی (حامی دکتر قالیباف) در قضاوت هاش نسبت به شهید رئیسی هم، وجود داره!
همانطور توئیتهای حمله ی ثابتی به شهید امیرعبداللهیان، خانوم موسوی علیه شهید رئیسی، جنلی علیه شهید رئیسی و دیگر حامیان دکتر جلیلی و توئیتهای حامیان قالیباف (به ویژه کارشناسان اقتصادی اطراف قالیباف) هم علیه دولت شهید رئیسی!!
۱- حساب شخص شهید رئیسی از دولت ایشون جداست و جایگاه شهید، نافیِ برخی نقدها به خود او هم نیست. کما اینکه نقدهای جدی به شهید رجایی وارد است در خصوص بسترسازیِ نفوذ امثال حجاریان و نبوی و سازگارا و تهرانی و...، به بدنه ی اطلاعات نخستوزیری!
بخش زیادی از برکات دولت شهید رئیسی، ناظر و قائم به شخص خود شهید بوده است و بخشی از کابینه او مانند وزیر نفت و وزرای مسکن و بهداشت.
ویژگیِ پاکدستی، پرکاری، ضد فساد، ضد باندبازی، احیای کارخانههای تعطیل، اتمام پروژههای نیمه تمام، حمایت از دیپلماسی اقتدار، توجه ویژه به حوزه ی معیشت مردم، توجه به حوزه ی سلامت، پرهیز از دامن زدن به اختلافات و...، بخشی از ویژگیهای خاص شهید رئیسی بوده و طبیعتا در چینش کابینه این نگاه را داشته، اما بعضاً ظرفیت وزرا و معاونین همپای شهید رئیسی نبوده است.
پس نقد عملکرد دولت را همسان با تخریب رئیسی و دولت نبینیم و ایضا بفهمیم و بشناسیم که فرق است بین نقد کارشناسی و دلسوزی با تخریب!
ازیک سو بزرگترین رقیب دولت شهید رئیسی، کارنامه ی دولتهای اعتدال و اصلاحات است؛ رقیبی دست و پا بسته و لال در برابر کارنامه ی دولت شهید رئیسی! باید تلاش کنیم این را در دهان دشمن و اصحاب فتنه بزنیم!
۲- کاش به این باور برسیم با شخم زدن توئیتر و بهانه پیدا کردن برای حمله به هم، هیچ دستاوردی نخواهیم داشت.
مهم این است که بفهمیم این زمینِ مشغول سازی و درگیر کردن جریان انقلابی که شبیه افسران موساد دنبال سابقه ی توئیتهای دیگران از میان دهها هزار توئیت بگردیم، هیچ مبنای اخلاقی هم ندارد....
بنده حداقل چهل مستند حمله از افراد شناخته شده حامی قالیباف و جلیلی علیه شهید رئیسی دارم! اما آیا اگر ما نقدی کرده باشیم، مخالف و دشمن دولت شهید رئیسی بوده و هستیم؟ انصاف داشته باشیم و حداقل کمی تدین و اخلاق!
👈👈 لازمه دعوای مچگیری رو رها کنیم و در این زمین بازی نکنیم! آنهم وقتی جریان فتنه، فهمیده که شکست خواهد خورد و در حال طراحی سناریوی آشوب است و این درتوئیتها، اظهار نظرها و مواضع سران فتنه، صراحتا مشهود است!
🛡هشدار: لطفا غنیمتِ انتخاباتیِ تنگهی احد را رها کنیم!
دشمن در حال دور زدن است و ما مشغول جنگ بر سر غنیمت و کاشت تخم کینه و نفرت!
والسلام
✍نفوذی
#الگوی_حکمرانیِ_تراز
#اخلاق_انتخاباتی
#تقوای_سیاسی
هدایت شده از بر پا
چرا رفتار هواداران بر صلاحیت نامزدها موثر است ؟
انتخابات اخیر با قبل تفاوتهای زیادی دارد. اگر تا پیش از این هر انتخابات در فضای نفی قبلیها و دیگران شکل میگرفت و راه افزایش مشارکت درش دو قطبی هایی بود که هنوز آثارش در کشور از بین نرفته، اما این انتخابات در فضای اثبات دولت قبل شکل گرفته و انتظارات از کاندیداها درش بالا است.
پزشکیان که کاندیدای اصلاحطلبان است سخن از مسیر رییسی و حرکت در چارچوب سیاستهای کلان میگوید و در حال ارتقا و رشد اصلاحطلبانی است که انتظارات بی منطق و حاشیه ای داشتند یا از نظام مردم و دین بیرون میزدند.
زاکانی این بار مشغول بیان گفتمان و کارنامه عملکرد خود است و کمترین نقد تخریبی را به دیگران دارد. او چهره ای متفاوت از خود ارائه نموده. همان که حقیقتا بود و باید باشد.
قالیباف به هواداران خود میگوید:
"ما باید با درایت و پختگی کار را پیش ببریم؛ امروز حین اینکه در حال رقابت در جبههٔ انقلاب هستیم باید وحدت، یکپارچگی و یدِ واحده را بهنمایش بگذاریم؛ از هر یک از نامزدها گرفته تا ستادها این موضوع را رعایت نکند، اولین ظلم را به انقلاب اسلامی، به شهدا و به سیدالشهدای خدمت کردهاند."
جلیلی نیز همین مضمون را با طرفداران خود در ستادها در میان میگذارد و میگوید:
"هیچ حرکت تخریبی، هیچ حرکتی خلاف تقوا، هیچ حرکتی خلاف اصول اخلاقی نسبت به هیچ یک از نامزدهای محترم نباید صورت بگیرد. برای اداره کشور برنامه داریم، فرصت پرداختن به حواشی نیست."
اما صحنه طرفداران متفاوت است. فرهنگ رقابتهای قبلی هنوز هم بین آنها حاکم است. توهین، تهمت، دروغ، تبختر، تحریف و بسیاری روشهای زشت در فضای مجازی خیلی ها را کلافه کرده.
این شرایط هم گفتمان انقلاب و راه شهدای خدمت را خراب میکند و هم به ضعف کشور میانجامد.
راه چاره چیست؟
راه ساده است. کاندیداها میتوانند به رشد هواداران خود کمک کنند.
قبل از هر وحدتی بین نامزدها باید بستر و فضای وحدت بین طرفداران جدی شود.
موضع گیری ها در این جهت باید
پر تکرار و پر بسامد
با جزئیات و تمرکز
با صراحت و روشن
با اشاره به خطاهای طرفداران صورت بگیرد
باید سبک رقابتهای غربی بالکل در ایران خراب شود و روش هم افزایی و تکریم را جلو برد.
نقش اصلی را خود کاندیداها میتوانند ایفا کنند.
همانطور که خطاها و ضعفهای کاندیداها توسط هواداران نباید نادیده گرفته شود، خطاهای هواداران هم باید توسط کاندیداها جدی گرفته شود.
این روحیه برای رئیس جمهوری ایران اسلامی که بنای پیشرفت و رشد مردم را دار نه قدرت طلبی یک نشانه مهم و یک روش جدی است.
همشهری
@ali_mahdiyan
هدایت شده از نیش و نوش طلبگی
#توصیه_انتخاباتی
ایام انتخابات فرصت بسیار مهمی برای رشد عقلی و قدرت تحلیل آحاد جامعه است؛ اما برخی افراد جامعه بیش از آنکه از این فرصت استفاده کنند و به یک کنشگر (حتی محدود) تبدیل شوند، همچنان به عنوان یک مصرف کننده اخبار و دیدگاه های این و آن باقی می مانند. بیش از آنکه تحقیق و تحلیل کنند، به دنبال تأیید نامزد مقبولشان از طرف این و آن یا نظرسنجی های نهادها هستند.
چند توصیه مهم می تواند إن شاء الله چراغ راه مسیر انتخابات باشد.
🔹افراد را از نزدیک و با جزئیات بشناسیم.
▫️از دور قضاوت نکنیم! چیزی مشخص نیست!
▫️از کسانی تحقیق کنیم که خودشان مستقیم نامزدها را سال ها می شناسند.
🔹درباره افراد، خودمان تحقیق و تحلیل کنیم.
▫️مراقب تحلیل های حسودانه دیگران باشیم.
▫️خودمان تحلیل کنیم و از طعنه های دیگران نترسیم.
🔹مراقب دوگانه های کاذب باشیم.
▫️دوگانه برنامه و کارنامه!
▫️انقلابی و کارآمدی!
🔹ذهنمان را رسانه زده نکنیم!
▫️ما چه می دانیم کسانی که دائم برای ما تحلیل می کنند، چه اغراض و انگیزه هایی دارند!
▫️مراقبت ایجاد سوء ظن به نامزدها از طرف رسانه ها باشیم.
🔹به ملاک های ظاهرا غیرمرتبط حتما توجه کنیم.
▫️مبانی اعتقادی و دینی افراد و وابستگی آنها به جریان های دینی سالم یا منحرف
▫️مبانی اخلاقی، معنوی، ولایت فقیه، مردم سالاری (همیشه ظواهر گویای باور افراد نیست.)
.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:
▫️نیش و نوش طلبگی @hedayati_ir
هدایت شده از آقای نفوذی
روزی که جلیلی یا قالیباف به ریاست جمهوری از طرف مردم منصوب شوند، هنگام دریافت حکم تنفیذ از دست رهبر انقلاب تعاریفی انحصاری از آنها و از کلام رهبری خواهید شنید که اگر ذرهای وجدان داشته باشیم، شرمنده خواهیم شد بابت تهمتها و تخریبها!
👈چه تخریب و تهمت و ... علیه سعید جلیلی و چه تخریب و... علیه قالیباف!
و اگر هم بر فرض کمی بعید، اجماع صورت گیرد، بازهم تعاریفی از نامزد انصراف داده در وصف رفیق دیگر خواهیم شنید که باز هم کمی تدین لازمه که خجالت بکشیم!
البته عدهای در سیاهی کینه و نفرت خواهند ماند و ادامه خواهند داد.
@mr_nofoozi