eitaa logo
«مبسا»
5.5هزار دنبال‌کننده
44هزار عکس
27.1هزار ویدیو
210 فایل
☫شبکه اطلاع رسانی مبسا☫ #شهروند_خبرنگار گزارش های مربوط به منطقه خودتون رو جهت انعکاس سریعتر، به ادمین کانال بفرستید 👇 @MABSAA_ADMIN
مشاهده در ایتا
دانلود
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دانشگاه علم و صنعت ایران پس از حمله بزدلانه دشمن 🔸در جریان حملات بامدادی به کشورمان، دانشگاه علم و صنعت تهران مورد اصابت پرتابه‌های دشمن قرار گرفت و خسارت دید. حمله به دانشگاه‌های ایران پس از حملات روز گذشته به صنایع کشور، از عجز و عصبانیت آمریکا و رژیم صهیونیستی در رویارویی با رزمندگان سلحشور ایران حکایت دارد.
فوری/ فرودگاه کویت هدف حمله دقیق قرار گرفته و بدون اصابت جراحت بر کارکنان فرودگاه، رادارهای این فرودگاه که در خدمت هواپیماهای نظامی آمریکایی بود، منهدم گردیده است.
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اختصاص ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات توسط بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام برای کسب‌وکارهای آسیب فیزیکی دیده از جنگ جهت دریافت تسهیلات می‌توانند با تماس با شماره ۸۹۰۰ یا مراجعه به سایت نوآیند(8900.ir) ثبت‌نام کنند.
♦️گمرک: واردات و ترخیص روزانه کالاهای اساسی و ضروری مردم از گمرکات کشور حتی در ایام تعطیلات نوروزی همچنان ادامه دارد
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️کاغذ عجیبی که در زیر آوار اصابت موشک پیدا شد
🔴 حمله به پایگاه‌های آمریکا در امارات
🔺آمریکا پیش از شروع جنگ و هم‌اکنون در آستانه مرحله جدید، با اعزام ناوهای تهاجمی (تریپولی، باکسر) و جابه‌جایی گسترده نیرو، خود را برای حمله زمینی به ایران آماده می‌کند. اما تفاوت این مرحله، تغییر راهبرد ایران از انتظار به انهدام پیش‌دستانه تجهیزات و نفرات آمریکایی است. حملات اخیر شامل: · هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا در عربستان (امیرسلطان، ملک فهد)، بحرین (جفیر) و کویت. · انهدام ۶ لندیکرافت آمریکایی در بندر الشیوخ. · تعقیب سربازان آمریکایی در هتل‌های دبی. · حمله به تجمع نیروهای مهاجم در جزیره بوبیان کویت (که برای تهاجم به خوزستان آماده می‌شدند). 🔺هشدار به حکام کویت: همکاری با آمریکا برای حمله به خوزستان یا جزیره خارک، عواقب سنگینی مانند ورود زمینی نیروهای مقاومت عراقی را در پی خواهد داشت. 🔺سناریوهای اصلی حمله زمینی آمریکا شامل دو محور است: خرمشهر-آبادان (جنوب غرب) و جاسک-چابهار (جنوب شرق) که ایران برای هر دو آمادگی دارد.
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ گچسارانی‌ها: ایل خیبر شکن بعد علی، ما هستیم
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی می گیم سیل هم از آسمون بیاد ما خیابونرو رها نمی کنیم...👌🏻✌️🏻 ای جانم به این مردم....🥲
🛑ارسالی مخاطبین شنیده شدن صدای جنگنده های متخاصم در آسمان پاکدشت و شریف آباد. همچنین چندین انفجار در پاکدشت و شریف‌آباد
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تسنیم از حمله آمریکایی ـ صهیونی به منطقه مسکونی یامچی مرند 🔹 در حمله آمریکایی ـ صهیونی به یامچی شهرستان مرند، خسارات فراوانی به منازل مسکونی و دام و طیور مردم وارد آمد. 🔹 در این ۴ نفر به شهادت رسیده که متاسفانه باز هم دو نفر از آنها دانش‌آموز بودند و تعداد زیادی مجروح شدند که برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند. 🔹 این منطقه روستایی و کاملا مسکونی بوده و دشمن آمریکایی ـ صهیونی بار دیگر خوی جنایتکارانه‌اش را با حمله به مناطق مسکونی نشان داد. 🔹 مردم این شهر با وجود این حملات و وارد آمدن خسارات های فراوان،اما خود را جان فدای رهبر معظم انقلاب دانستند و اعلام کردند تا پای جان برای ایران عزیزمان ایستاده‌ایم.