eitaa logo
مجمع الذاکرین مداحان کشوری و بخش پیربکران شهرستان فلاورجان اصفهان
3.3هزار دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
10.7هزار ویدیو
1.1هزار فایل
مجمع ذاکرین مداحان بخش پیربکران بسیج مداحان آموزش مداحی امام حسین(ع)محل کلاس پایگاه بسیج کرافشان حوزه شهید بهشتی چهارشنبه شبه ساعت ساعت ۱۹/۳۰ مداح اهل بیت مهدی عباسی شماره تماس مجتبی موسوی ونهری: 09130857625 لینک کانال: @madahanpirbakran
مشاهده در ایتا
دانلود
کار تو لطف و رأفت و عفو و محبّت است  حتی اگر عذاب کنی باز رحمت است   تو آن‌همه عنایت و من این همه‌گناه  اقرار می‌کنم که خلاف مروّت است   با آنکه وهم‌ها به جلالت نمی‌رسند  کارت همیشه با من مسکین رفاقت است   با آنکه هست نامۀ اعمال من سیاه  بر درگه تو آبرویَم اشک خجلت است   از بس که ناز عبد گنهکار می‌کشی انگار می‌کند که نیازت به طاعت است   یک عمر با تو بودم و نشناختم تو را  این عمر نیست غفلت و اندوه و حسرت است  با این همه گناه عزیزم نموده‌ای  بر خاک بندگیت مرا روی ذلت است  شکر خدا که با همه آلوده دامنی  دست و دلم به دامن قرآن و عترت است   ثبت است در جریدۀ اعمالم این حدیث  یک «یاعلی» فشردۀ صدسال طاعت است «میثم»ز دوستی علی دست برمدار  زیرا تمام دین الهی محبت است  استاد حاج غلامرضا سازگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. کاش این جمعه میسر گردد یار ما از سفرش برگردد فصل هجران بسر آید مارا انتظارات، همه آخر گردد چشمهامان به مرادش برسد لحظه ی دیدن دلبر گردد همه دنیا پر از نور شود مرگ تاریکی وظلمت گردد عالم از عطر گل نرگس ما تازه جان گشته، معطر گردد روز شادی همه مظلومین سوگ حکام ستمگر گردد وقت اظهار وجود مهدی آخرین حجت داور گردد کاش آید، وبدست مولا با نشان تربت مادر گردد شعر :اسماعیل تقوایی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گره های زندگیم توی حرم تو باز میشه - @Maddahionlin.mp3
8.33M
رمضان ماه ڪسے هست ڪه در تشنه لبی یاد لبهـای ترک خورده ی اصغـــر بڪنـد وقت افطــــــار ڪه شد غصـه ی ارباب خورَد و در آن ثانیه از اشـــک ، لبش تر بڪنـد 🕊🕊🕊 یاد آن ساعت بیفتم که کسی آبت نداد روزه را با روضه های تشنگی وا می کنم 🕊🕊🕊 به سوی قلب حسین ت برای من واکن شبیه حُرّ و وهب یک مسیر یا الله 👌 🕊🕊🕊 رمضان آمد و سرداد ندا، این دل من بار الها! به لب تشنه‌ی ارباب: العفو... حسین سیب سرخی 🎤
دعای ابوحمزه ثمالی.pdf
488.8K
پی‌دی‌اف‌دعای‌ ثمالی⇧⇧⇧ ---------------------------- - شایدطولانی‌اماپرفیض ! بسم‌الله🌿''
. 🔹مى‌گذرد اين لحظات🔹 خيز، اى بندۀ محروم و گنهکار بيا يک شب اى خفتۀ غفلت‌زده، بيدار بيا بس شب و روز که در زير لَحَد خواهى خفت دَم غنيمت بشمار امشب و بيدار بيا شب فيض است و درِ توبه و رحمت باز است خيز، اى عبد پشيمان و خطاکار بيا پردۀ شب که بُوَد آيت ستّارىِ من دور از ديدۀ مردم، به شب تار بيا اين تويى، بندۀ آلوده و شرمندۀ من اين منم، خالق بخشندۀ ستّار، بيا مگشا دست نيازت به عطاى دگران دل به من بسته و بگسسته ز اغيار بيا فرصت از دست مده، مى‌گذرد اين لحظات منشين غافل و بى‌حاصل و بی‌کار، بيا 📝 .
. از ما گذشت عمر و شب ما سحر نشد ۱۴۰۰ از ما گذشت عمر و شب ما سحر نشد نفرین به آن دمی که کنار تو سر نشد خیلی دلم گرفته دوباره نیامدی امروز هم به کام منِ در به در نشد هر کس به من رسید سراغ تو را گرفت اما دلم ز خیمه تو با خبر نشد این کوچه را برای تو جارو زدم اما آخر چه شد که روزی ما یک گذر نشد آنقدر خوب آمد و آنقدر خوب رفت اما چه سود سیصد و اندی نفر نشد بابای من خجالتتان داده ام ببخش میخواستی درست شود این پسر نشد گفتم به گریه هام کمی اعتنا کنی کوزه شکسته شد خبر از کوزه گر نشد افطاریت کجاست مزاحم شویم ما این روزه ها بدون تو روزه دگر نشد این راه را به حق ابالفضل باز کن بی کربلا که عمر کسی با ثمر نشد آتش زیاد دیده ای اما قبول کن جایی شبیه بیت علی شعله ور نیست ‌‌.
. در اوج این بیماری منحوس و ظلمانی ماه مبارک کرده دنیا را چراغانی مهمان رسیده السلام ای ماه مهمانی دلتنگم و حال دلم را خوب می دانی من آمدم که عقده دل وا کنم هرشب تا با ابوحمزه کمی نجوا کنم هر شب خوش آمدی ای افضل الساعات فی الاسحار ماه اجرنا یا مجیر ای ماه استغفار خوش آمدی آمادگی و فرصت دیدار ذکر شریف یا حسین لحظۀ افطار هر روزه داری تا ببیند آب می گرید یاد لبان تشنۀ ارباب می گرید گر طالب خیری.. دعا خیرفراوان است گر طالب راه نجاتی.. ماهِ قرآن است هم آنکه خوبی می کند محتاج احسان است هم آنکه بد کرده به خود محتاج غفران است در زیر باران اجابت هر سحر با هم.. درهای رحمت واشده بر خشک و تر باهم با اینکه بد کردم الهی لاتودبنی دور تو می گردم الهی لاتودبنی کرده حرم طردم الهی لاتودبنی دوری شده دردم الهی لاتودبنی از این عقوبت سخت تر!؟ بی کربلا ماندم دلخوش به راه اربعین بودم که جا ماندم عبد فراری جز در مولا کجا دارد حر پشیمان هم برای خود خدا دارد در هر شرایط قلب من خوف و رجا دارد آخر کریم از دست رد کردن حیا دارد آنقدر می گویم که یارب تا جواب آید بهر شفاعت کردنم طفل رباب آید ما را به زیر چادر خود می برد مادر دست شکسته بر سر ما می کشد مادر این آبروی رفته از ما می خرد مادر در سفرۀ ماه خدا بانی شود مادر شکر خدا که شانۀ تو راه افتاده نان تنور خانه تو راه افتاده شاعر:خانم پورملکی .
باتوجه به مصوبه استانی وتعیین قیمت مرغ به مبلغ 24 هزار و 900 تومان شهروندان هرگونه گران فروشی و افزایش قیمت توسط واحدهای صنفی را به شماره 124 اداره صنعت معدن و تجارت وشماره 03137424040 اتاق اصناف شهرستان قسمت بازرسی اطلاع دهید. باتشکر اداره تعزیرات حکومتی شهرستان فلاورجان