🌹به فرزندت نگو دستتو بده من گم نشی بگو دست همو بگیریم تا همدیگرو گم نکنیم. تا هم به او شخصیت داده باشید وهم لجبازی نکند!
🌹کنترل و تذکر بیش از حدّ به کودک و نوجوان، تأثیر معکوس داشته و اعتماد به نفس آنها را از بین می برد.
🌹والدین باید مقتدر باشند، اقتدار یعنی آنقدر خوب و مهربان باشی که فرزندت تحمل ناراحتی ات را نداشته باشد.😉
#نکات_تربیتی
#فرزند_پروری
🌹 @madaran_e_delvapad
#همسرانه
🔅امام على عليه السلام:
خودتان را بر خوش اخلاقى تمرين و رياضت دهيد،
زيرا كه بنده مسلمان با خوش اخلاقى خود به درجه روزه گير شب زنده دار مى رسد.
📕(نهج البلاغه، خطبه 9)
💗 @madaran_e_delvapas
👫👫👫
#نکات_تربیتی
#تربیت_جنسی
#تربیت_به_سبک_اسلام
🔻پوشش والدین در منزل
✔️ما در داخل خانه هم اجازه نداریم که خیلی لباس باز بپوشیم. این متأسفانه تفکر بسیار اشتباهی است که می گویند بگذار کودک ببیند تا عادت کند؛ منظور من هم این نیست که مثل سریال های تلویزیون تو خونه مانتو و مقنعه بپوشید نه من این را نمیگم چون فضای خونه فضای راحتی و آزادی ما است و باید لباس راحت بپوشیم ولی مواظب باشید چه پدر و چه مادر، طوری لباس بپوشید که کنجکاوی بچه ها تحریک نشود.
🔷بچه ها از سه سالگی احساس جنسی دارند؛ غریزه ندارند احساس را با غریزه اشتباه نگیرید و همچنین خیلی کنجکاو هستند، بچه ها نباید با بدن پدر و مادر کنجکاوی جسمی کنند. چون از عوامل ایجاد زنای با محارم است. یعنی پاسخ به کنجکاوی جسمی بچه ها با بدن پدر و مادر عامل دوم ایجاد عقده ی زنای با محارم است ❌ مادری که جلوی پسرش دائم نیمه برهنه است و پسر چیزهایی را می بیند که نباید ببیند و همین طور پدر جلوی دختر نیمه برهنه باشد، این حالت بعدها کودک را اذیت می کند منتهی چه زمانی اذیت می کند؟ 5 سال بعد از ازدواج این کودک در بزرگسالی. این جا اثر خودش را نشان می دهد و هیچ کس هم نمی داند که از این جا شروع شده است و پایه ی این اختلال در سن زیر 5 سال گذاشته شده. جلوی بچه ها پوشیده باشید.
🔷 بچه ها با همجنس حمام بروند، دختر با مادر و پسر با پدر و اگر هم در مواقعی مجبور شدیم که با غیر هم جنس حمام بروند حتماً پدر یا مادر کاملاً پوشیده باشند البته حتی با هم جنس هم پوشیده باشید. وقتی مادر دختر را حمام می برد با لباس پوشیده این کار را انجام دهد و باز هم تأکید می کنیم که این حرف ها، صرفا از روی اعتقاد مذهبی نیست! بلکه بحث علم است چون کودک درک انتزاعی ندارد، می بیند که از جنس مادر است ولی نه من خیلی هم من شبیه مادر نیستم نمیتونه بپرسه و نمی تونه در ذهنش این تفاوت ها را درک کنه، پس این برداشت را می کنه که من ناقصم! کودک زیر 6 سال نمی تواند درک کند که یک روز او هم بزرگ می شود و مثل مادرش می شود بلکه فکر می کند که ناقص به دنیا آمده است چون مثل مادرم یا مثل پدرم نیستم!
🔞 @madaran_e_delvapas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جامانده_اربعین
مادر و فرزندی که به عشق زیارت کربلا در اربعین به مرز مهران آمده بودند ولی به علت بسته بودن مرز مجبور به بازگشت شدند❗️
⭕️کلیپ مربوط به دو سال پیش میباشد
▪️ @madaran_e_delvapas
#سؤال یکی از اعضای کانال👇
⚠️سلام وقتتون بخیر پسر من پیش دبستانی باید بره ، بعلت جابجایی دچار احساس ناامنی شده و من باید حتما باهاش برم کلاس ،به نظر شما باید چکار کنم ؟
💯پاسخ:(قسمت اول)
#علت_و_درمان_وابستگی_کودک_به_والدین
اغلب کودکان به والدین خود وابسته هستند اما برخی از کودکان وابستگی شدید و خطرناکی به والدین دارند این نوع وابستگی ممکن است در آینده کودکان را با مشکلات گسترده رو به رو کنند.
وابستگی مقوله آشنایی است که همه افراد آن را تجربه می کنند، هریک از ما در طول زندگی به فرد یا حتی اشیاء پیرامون خود وابستگی پیدا کرده ایم؛ اغلب کودکان قبل از ورود به سه سالگی نوعی وابستگی به والدین را تجربه می کنند. وابستگی شدید کودک به والدین عواقب نامطلوبی به همراه دارد و نه تنها حیات روانی افراد، بلکه زندگی اجتماعی و زناشوئی آن ها را به مخاطره انداخته و نسلی را قربانی این اختلال عاطفی می کند.
کودکان زیادی هستند که در دوره ای از زندگی به والدین خود وابستگی پیدا می کنند. این وابستگی اگر به شکل افراطی نبوده و تعادل خود را از دست ندهد، گاهی بسیار خوب و بجا هم هست اما کودکان و نوجوانانی که بیش از حد تعادل، به والدین خود وابسته هستند ممکن است در آینده با مشکلات گسترده روبه رو می شوند.
پسری 14 می گوید: از دست خودم خسته شدم، از لحاظ عاطفی خیلی زود به دیگران وابسته می شوم و به آن ها عادت می کنم ؛ طوری که بعد از اینکه از آن ها دور می شوم دچار افسردگی می شوم. چه کار کنم؟
اضطراب عامل اصلی این وابستگی هاست. در واقع زیر نقاب شخصیت وابسته، اضطراب بالایی وجود دارد. به همین علت فرد وابسته می خواهد برای پنهان کردن یا کنترل این اضطراب به فرد دیگری متکی باشد تا در پناه این اتکا در تصمیم گیری و دیگر نیازهای عاطفی و اجتماعی، اضطراب خود را کنترل کند. فرد وابسته نمی تواند به تنهایی پروژه های شخصی اش را شروع کند چون اضطراب باعث می شود اعتماد به نفس خود را از دست بدهد. بنابراین او مدام خودش را مورد قضاوت قرار می دهد یا از آن ترس دارد که دیگران درباره او چه قضاوتی می کنند. این ترس باعث می شود برای شروع هر کاری به دیگری متکی باشد.
#نکات_تربیتی
#فرزند_پروری
💔 @madaran_e_delvapas
#قصه
داستان کودکانه روزی که استخوان مریض شد...
استخوان حالش خوب نبود. همه جایش درد می کرد. با خودش می گفت من که دائما استراحت می کنم، از جایم حرکت نمی کنم، پس چرا همه ی بدنم درد می کند. از فرق سرم تا نوک پایم تیر می کشد.
از دکتر رفتن خوشش نمی آمد. مدتی در رختخواب خوابید و از این طرف به آن طرف غلطید اما بالاخره درد، کلافه اش کرد. مجبور بود پیش دکتر برود. با خودش فکر کرد که حالا اگر هم دکتر آمپول داد، آمپول را که به من نمی زنند. به ماهیچه می زنند. به من چه، خوب بزنند!
بالاخره تصمیمش را گرفت و رفت پیش دکتر. دکتر تا استخوان را دید گفت آخر من چقدر بگویم باید شیر بخوری، باید سبزیجات بخوری، وگرنه انقدر ضعیف می مانی که هر روز یک جایت درد می گیرد. اگر اینطوری پیش بروی شاید یک روز خورد بشوی. مجبور می شوی سرتا پایت را با گچ، آتل ببندی.
تا اسم گچ و آتل بندی آمد، تن استخوان از ترس لرزید. گفت نه نه ... گ...گ...گچ نمی خواد ... آتل نمی خواد. شیر می خورم سبزیجات می خورم.
استخوان رفت و به دستور دکتر عمل کرد و حسابی استراحت کرد. اما نصفه شب دوباره دردهایش شروع شد. از فرق سرش تیر می کشید تا همه جایش می رسید. دیگر صدای داد و فریادش بلند شد. هر چه سعی کرد دکتر نرود نشد. با خودش گفت هر کاری که می خواهد بکند بکند. باید خوب شوم.
رفت پیش دکتر و دوباره ماجرا را گفت. دکتر از شنیدن حرفهای استخوان تعجب کرد. گفت چطور ممکن است با خوردن شیر و سبزیجات باز هم ضعیف باشی؟ شیر و سبزیجات ،پر از کلسیم هستند و کلسیم باید حال استخوان را خوب کند!
دکتر مدتی فکر کرد و بعد گفت ببینم تو از صبح تا شب چکار می کنی؟
استخوان گفت بیشتر وقتها روی صندلی می نشینم و کامپیوتر بازی می کنم. اصلا از جایم تکان نمی خورم.
دکتر با تعجب نگاهی کرد و گفت بله بله حالا فهمیدم.
اگر از صبح تا شب یک جا بنشینی و حرکت نکنی هرچه شیر و کلسیم بخوری هیچ فایده ای به حالت ندارد. یک استخوان وقتی حالش خوب می شود که از صبح تا شب حرکت و بازی کند، ورزش کند. فقط با حرکت و بازی و ورزش است که کلسیم های شیر، استخوان را قوی می کند وگرنه همه ی آنها هدر می روند و هیچکدامشان به دردت نمی خورد.
استخوان فهمید برای قوی شدن، هم غذای خوب لازم است، هم بازی و حرکت و ورزش.
🏊 @madaran_e_delvapas
مادران ایرانی|کودک،تربیت،خانواده
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨ قسمت 1⃣2⃣ گفت "آخر تو هنوز کامل خوب نشده ای" گفتم"نگران من نباش" فردا صبح رفت. تیپ حض
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
قسمت 2⃣2⃣
همین که آمدیم حرف بزنیم پدرم به همراه پدر و مادرش و عموش، همه آمدند و ریختند دورش. عمو منوچهر را بغل کرد و زد روی بازوش. من فقط دیدم منوچهر رنگ به روش نماند. سست شد. نشست . همه ترسیدیم که چی شد . زیر بغلش را گرفتیم و بردیم تو . زخمی شده بود. از جای ترکش بازوش خون می آمد و آستینش را خونی میکرد. می دانستم نمی خواهد کسی بفهمد کاپشنش را انداختم روی دوشش. علی را گذاشتیم آنجا و رفتیم دکتر. کتفش را موج گرفته بود. دستش حرکت نمی کرد. دکتر گفت : دو تا مرد می خواهد که نگهت دارند .
آمپولهای بزرگی بود که باید می زد به کتفش. منوچهر گفت نه هیچکس نباشد. فقط فرشته بماند کافی است .
پیراهنش را درآورد و گفت شروع کن.
دستش توی دستم بود . دکتر آمپول می زد و من و منوچهر چشم دوخته بودیم به چشمهای هم . من که تحمل یک تب منوچهر را نداشتم باید چه می دیدم. منوچهر یک آخ نگفت . فقط صورتش پر از دانه های عرق شده بود. دکتر کارش تمام شد. نشست . گفت : تو دیگر کی هستی؟ یک داد بزن من آرام شوم. واقعا دردت نیامد ؟
گفت: چرا . اقرار نمی خواستید، عین اتاق شکنجه بود.
دستش را بست و آمدیم خانه . ده روزی پیش ما ماند.
از آشپزخانه سرک کشید. منوچهر پای تلوزیون نشسته بود و کتاب روی پایش باز بود. علی از گردنش آویزان شد و منوچهر بی اعتنا بود. چرا اینطوری شده بود ؟ این چند روز علی را بغل نمی کرد .
ادامه دارد .....
#زندگینامه_شهداء
#شهید_منوچهر_مدق
#در_انتظار_شهادت
🌷 @madaran_e_delvapas
🌹خودمان ملاک رفتار باشیم🌹
📜 اینکه هر طور دیگران با ما رفتار کردند، با آنها رفتار کنیم، اصلأ هنر نیست; هنر آن است که بدون آنکه به نوع رفتار دیگران با خودمان توجه داشته باشیم، طوری برخورد کنیم که دوست داریم دیگران با ما برخورد کنند.
مثلا اگر دوست دارید همسرتان به خانواده ی شما احترام بگذارد، شما به خانواده ی همسرتان احترام بگذارید!
📖 امام علی(ع) در وصیتش به امام حسن(ع):
پسرکم! خویشتن را معیار برخورد با دیگری قرار بده!
📚 نهج البلاغه نامه۳۱
#همسرانه
@madaran_e_delvapas
آقای وزیر آموزش و پرورش حواستان هست؟
معلمان دزفولی اگر به زیارت اربعین بروند پرونده شان به هیات تخلفات استان ارجاع می شود!!
▪️ @madaran_e_delvapas
💓بگذارید کودکتان با مُهر نماز بازی کند💓
بچه ها دوست دارند با مهر بازی کنند. برخی از والدین در هنگام نماز مهر را از دست کودک گرفته و با این کار فرصت لذت بازی با مهر را از او می گیرند...
به گزارش خانه دوم: بچه ها دوست دارند با مُهر بازی کنند. برخی از والدین در هنگام نماز مهر را دست شان گرفته و با این کار فرصت لذت بازی با مهر را از کودک می گیرند. یا وقتی که او مهر را در دست گرفت، با خشونت آن را از دست بچه می گیرند.
این کار علاوه بر این که ضربه روحی به کودک وارد می کند، موجب می شود که خاطره تلخی از نماز در ذهنش نقش ببندد. اما برای این که کودک با مهر بازی کند و مشکلی هم در نماز ما پیش نیاید چه کنیم؟
البته راهکارهایی که در اینجا بیان میشود، تنها نمونه ای است از انبوه راهکارهایی است که شما هم میتوانید با خلاقیت به آن برسید. احساس نیاز، خلاقیت را به دنبال خود می آورد. اگر شما بدانید که فرزندتان باید آزاد باشد و احساس کنید به هنر آزاد گذاشتن او نیاز دارید، فکرتان برای اینکه چگونه با کمترین دردسر بیشترین آزادی را به او بدهید به کار می افتد.
الف) نماز با دو مهر
اگر فرزندتان عادت به خوردن مهر ندارد، مهری را در دستتان بگیرید و مهری را هم در مقابل تان بگذارید تا کودک آن را بردارد و با آن بازی کند.
ب) استفاده از مهر سنگی
اگر فرزندتان به خوردن مهر عادت دارد، برای خانه مهرهای سنگی تهیه کنید. اگر می خواهید بهداشت را هم رعایت کنید، قبل از نماز، مهر را بشویید و آن را در سجاده ای تمیز بگذارید.
ج) تهیه جانماز و مهر برای کودک
برای کودک جانماز کوچک و مهر بخرید و در هنگام نماز در کنار خودتان پهن کنید. این کار موجب می شود بازی کودک به سمت مهر خودش هدایت شود. در این صورت از آن جایی که کودک به بازی با مهر علاقه دارد، در هنگام نماز همیشه کنارتان خواهد بود. در کنار پدر و مادر بودن هنگام نماز، علاوه بر تلطیف روحی برای کودک، به نوعی آموزش نماز را هم برای او در پی خواهد داشت.
منبع: مهدپرتال
#نکات_تربیتی
#فرزند_پروری
#نماز
💝 @madaran_e_delvapas
*
ماجرای سوسمار مهربان و شکارچی ها
روز خیلی گرمی بود، سوسماری با بچه هایش توی باتلاق کنار آبگیر تنشان را به گل میزدند. از گرمای هوا کلافه شده بودند. به طرف آب رفته و بدنشان را در آب خنک فرو بردند.
احساس بهتری پیدا کردند و از آب خنک لذت میبردند. چند دقیقه ی بعد، صدای وحشتناکی شنیده شد. سوسمار به بچه هایش گفت: «شکارچی ها در حال نزدیک شدن هستند. بهتر است که دور شوید.» بچه سوسمارها سریع دور شدند.
شکارچی ها نزدیک آبگیر رسیدند. یکی از شکارچی ها که اسمش بیل بود به دوستش، هری، گفت: «می توانیم کیف و کفش زیبایی از پوست این سوسمارها درست کنیم.» هری گفت: «امیدوارم امروز بتوانیم سوسمار زیبایی شکار کنیم.» بعد داخل باتلاق رفت.
پاهایش در باتلاق گیر کرد. ته تفنگش را در گل فرو کرد. می خواست بیرون بیاید؛ اما نمی توانست. هر چقدر تلاش می کرد که از باتلاق بیرون بیاید، بیشتر در گل فرو می رفت. بیل دستش را گرفت؛ اما نتوانست به او کمک کند.
هری ترسیده بود و فریاد میکشید. بیل به اطراف دوید تا کمک بیاورد؛ اما فایده ای نداشت. ناگهان سوسمار به طرف هری آمد. شاید طعمه ی خوبی برای بچه هایش پیدا کرده بود. سوسمار نزدیک تر شد. چندبار تنش را داخل گل باتلاق فرو کرد و بیرون آمد.
هری پشت سوسمار بود. سوسمار به کنار ساحل آمد، هری را روی زمین گذاشت و دوباره داخل آبگیر رفت. بیل دوید و دوستش را در آغوش گرفت و گفت: «آن سوسمار تو را نجات داد.» هری و بیل هر دو کنار هم ایستادند و دور شدن سوسمار را تماشا کردند. هری تفنگش را داخل باتلاق انداخت و گفت: «دیگر هرگز سوسماری را شکار نخواهم کرد.» هری نیز تفنگش را توی باتلاق انداخت و گفت: «من هم دیگر به آن نیاز ندارم!»
#قصه
🐊 @madaran_e_delvapas
مادران ایرانی|کودک،تربیت،خانواده
#سؤال یکی از اعضای کانال👇 ⚠️سلام وقتتون بخیر پسر من پیش دبستانی باید بره ، بعلت جابجایی دچار احساس
#علت_و_درمان_وابستگی_کودک_به_والدین
قسمت دوم
وابستگی و سن آن👇
اغلب کودکان قبل از ورود به سه سالگی نوعی وابستگی به والدین را تجربه می کنند. معمولا وابستگی که پاسخی برای اضطراب جدایی است از 6 تا 7ماهگی شروع می شود، درسن 10تا 18ماهگی به اوج خود می رسد و معمولا در 24ماهگی از شدت این حالات کاسته می شود. نوع برخورد والدین با مسئله اضطراب جدایی و وابستگی بسیار مهم است.
نشانه های یک وابستگی کودکانه
اغلب این افراد دچار نوعی عدم اعتماد به نفس نسبت به توانایی های خود هستند. نمی توانند به تنهایی تصمیم بگیرند و معمولا سلطه پذیر بوده و منتظرند تا دیگران به آنها بگویند چه کنند و چه راهی در پیش گیرند و طبعا موقعیت های پیشرفت و رشد خود را به این خاطر از دست می دهند. این افراد اغلب گوشه گیر و منزوی می شوند و در ارتباط با دیگر همسالان خود دچار مشکل شده و همین مسئله سبب وابستگی بیشتر آنها به والدینشان می شود، هرگز نمی توانند بدون احساس ترس تنها بمانند و هنگام حضور در مدرسه یا هر مکانی که والدین در کنارشان نباشند، احساس عدم امنیت و بی پناهی می کنند، از پذیرفتن مسئولیت فرار می کنند و در انجام کارهای شخصی و روزمره خود ناتوان هستند. این مسئله اگر به شکل بیمارگونه ادامه پیدا کند عوارض جانبی آن چندان خوشایند نیست.
احساس عدم امنیت یکی از نشانه های وابستگی کودک به والدین👇
آیا شما مقصرید؟
حتما از خود می پرسید که چه رفتاری کودک را به سمت وابستگی افراطی به والدین سوق می دهد؟ والدینی که دائما در حال انجام وظایف و کارهای شخصی کودک به بهانه کمک به او و دلسوزی هستند، نخستین کسانی هستند که در این مسیر به ضرر کودکشان عمل می کنند. ترس از اشتباه بچه ها و آسیب دیدن آنها و محبت و دلسوزی افراطی و... سبب می شود که والدین گاه به جای فرزندشان تصمیم هم بگیرند.
#نکات_تربیتی
#فرزند_پروری
💔 @madaran_e_delvapas
مادران ایرانی|کودک،تربیت،خانواده
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨ قسمت 2⃣2⃣ همین که آمدیم حرف بزنیم پدرم به همراه پدر و مادرش و عموش، همه آمدند و ریخت
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
قسمت 3⃣2⃣
می خواست راه بیفتد. دوست داشت دستش را بگیرند و راه برود.
اگر دست منوچهر را می گرفت و ول می کرد می خورد زمین منوچهر نمی گرفتش. شب ها چراغ ها رو خاموش میکرد و زیر نور چراغ مطالعه تا صبح دعا و قرآن می خواند. فرشته پکر بود. توقع اینجور برخورد ها را نداشت. شب جمعه که رفته بودند بهشت زهرا فرشته را گذاشته بود و داشت تنها بر می گشت. یادش رفته بود او را هم راهش آورده بود.
این بار که رفت برایش یک نامه مفصل نوشتم.
هر چه دلم می خواست توی نامه بهش گفتم. تا نامه به دستش رسید زنگ زد و شروع کرد عذر خواهی کردن نوشته بودم "عشقت سرد شده حتما از ما بهتران را دیده ای."
می گفت "فرشته هیچ کس برای من بهتر از تو نیست در این دنیا اما می خواهم این عشق را برسانم به عشق خدا نمی توانم سخت است این جا بچه ها می خوابند روی سیم خاردار ها، می روند روی مین؛ من تا می آیم آرپی جی بزنم تو و علی می آیید جلوی چشمم"
گفتم "آهان می خواهی ما را از سر راهت برداری."
منوچهر هر بار که می آمد و می رفت علی شبش تب می کرد. تا صبح باید راهش می بردم تا آرام شود.
گفتم"می دانم نمی خواهی وابسته شوی ولی حالا که هستی بگذار لذت ببریم. ما که نمی دانیم چه قدر قرار است با هم باشیم. این راهی که تو می روی، راهی نیست که سالم برگردی. بگذار بعد ها تاسف نخوریم؛ اگر طوریت بشود علی صدمه می خورد. بگذار خاطره ی خوشی بماند."
بعد از آن مثل گذشته شد. شوخی میکرد می رفتیم گردش با علی بازی می کرد. دوست داشت علی را بنشاند توی کالسکه و ببرد بیرون نمی گذاشت حتا دست من به کالسکه بخورد.
#زندگینامه_شهداء
#شهید_منوچهر_مدق
#در_انتظار_شهادت
🌷 @madaran_e_delvapas
🔹الحمدلله مردهای جامعه ما، بعضی هاشون عادت کردن خانومشون بد اخلاق باشه...! 😊
ولی بچه هیچ وقت عادت نمیکنه.... نگو شوهرم اخلاقِ بدِ منو قبول داره🚫
💎این بچه فطرتش پاکه✔️
⚠️ پس فردا بچه خراب شد، اونم بدون اینکه شما دعوا داشته باشی...تعجب نکنی.
⭕️خانوم اگه جلو بچه ها، سرِ شوهرش داد بزنه حتی اگه مرد خیلی خوبی باشه و کنار اومده باشه
ولی بچه نابود میشه...بچه مقامِ پدر رو درک نمیکنه...
🔴 و ادامه اش مقامِ امام زمان ارواحنا فداه رو هم درک نمیکنه....
💢 آقایی که شهید بشه و با خانومش بد اخلاقی کرده باشه، فشار قبر داره
💢خانمی که شهید شه و با آقاش بداخلاقی کرده باشه ، دو برابر فشار قبر داره....♨️
⁉️ چرا دو برابر ⁉️
👈چون خدا ،یه :روحیه انعطاف پذیریِ" خوبی به خانمها داده ؛ پس اون خانم خیلی دیر باید بد اخلاقی بکنه!
← چون خلقتِ خانم متفاوته
← حیاش بیشتره
← مسئولیتش هم بیشتره....👌
👈مسئولیت خانم بالاتره
🔶خانم ها به خودشون بگن ما از نظر معنوی و اخلاقی بالاتریم و میبخشیم ؛
👈چون خدا از ما انتظارِ بیشتری داره.
⛔️نگن تبعیض قائل شده خداوند!
✔️✅وقتی به یک نفر "مسئولیت بیشتری" میدن یعنی این قدرت و توانایی رو در او دیدن دیگه....
#همسرانه
#نکات_تربیتی
❤️ @madaran_e_delvapas
♻️محبت و رشد کودک😚
♦️محبت غذای روح همانطور که یک کودک برای رشد جسمی به غذای جس م نیاز داره، برای رشد روانی نیاز به محبت داره.
♦️در برنامههای مدیریت رفتاری والدین (PMT) هم اولین خط درمان در زمینه اختلالات رفتاری دوران کودکی، برقراری تعامل مثبت با والدین، چگفتوگو و محبت جسمانی هست.
کودکی که والدین به اندازهی درست و به روش درست به اون محبت و توجه میکنن (نه افراطی و نه تفریطی) محیط امنی برای درک محرکهای محیط پیدا میکنه و میتواند تجربههای مختلفی رو بدون آسیب داشته باشه و در مورد تجربیات مثبت و منفیش تعامل و گفتگو کنه، که این گفتگوها👌 یکی از عوامل مهم پیشگیری از اختلالات روانی برای اون کودک باشه.
♦️ تجربههای امن نه تنها باعث افزایش هوش کودک میشه، بلکه اون رو در زمینهی زبان، مهارتهای زندگی و مهارتهای ارتباطی قدرتمند میکنه.
♦️ کودک از حدود ۸ماهگی تا ۲-۳سالگی درگیر مسئلهی اضطراب غریبگی هست که در صورتیکه در این مدت حمایت و مراقبت والد اصلی رو کامل نداشته باشه، زمینهی مساعدی برای ابتلا به اختلالات مختلف علی الخصوص اختلالات اضطرابی 😔فراهم میشه.
این اضطراب میتونه مانع مهمی برای کودک در زمینهی یادگیری و انجام فعالیتهای رشدیش باشه.
#نکات_تربیتی
#تربیت_به_سبک_اسلام
#فرزند_پروری
🌹 @madaran_e_delvapas