1_1654008884.mp3
11.6M
#انسان_شناسی ۱۰۵
#آیتالله_حسنزاده_آملی
#استاد_شجاعی
× تمام مشقاتی که در تأمین معیشت خانواده متحمل میشوید،
× تمام زحماتی که در تربیت فرزند میکشید،
× تمام سختیهایی که در روابط اجتماعی دارید،
⚠️ تباه ـ حبط شده ـ بیفایده و بازیچه است و جز خسارت هیچ ثمرهای برای شما ندارد ❗️
بله بی فایده و خسارتبار است ...
❌ مگر در یک حالت ❌
🔹لباس و آرایش فریبنده شما در خیابان، زخمی را در دل فقرایی که این نوع لباسها را ندارند، به وجود خواهد آورد که با آه خود از شما انتقام خواهند گرفت
🔸اگر جلوه گری امروز شما دلربایی کرد و علاقه مردی را به همسرش کم کرد، فردا زن زیبایی با جلوه گری خود دل شوهر شما را خواهد ربود و رونق زندگی شما را کم خواهد کرد
🔹آمار طلاق، افت تحصیلی، افسردگی و اضطراب، امراض روانی و مقاربتی، سقط جنین، فرار از خانه، اسراف و تجملگرایی، گناه و بی بند و باری در میان دختران پاک و عفیف بیشتر است یا دختران رها و لاابالی؟
#حجاب
•┈••✾❀🕊🌸🕊❀✾••┈•
۲۵ ذی الحجه، روز خانواده در کلام رهبری
♦️امام خامنه ای :بنای کار ازدواج، بر سازش دختر و پسر است؛ باید با هم بسازند. این «باهم بسازند»، معنای خیلی عمیقی دارد. من یک وقت خدمت امام رفتم، ایشان میخواستند خطبهی عقدی را بخوانند؛ تا من را دیدند، گفتند شما بیا طرف عقد بشو. ایشان برخلاف ما - که طول و تفصیل میدهیم و حرف میزنیم - عقد را اول میخواندند، بعد دو، سه جملهی کوتاه صحبت میکردند.
♦️من دیدم ایشان پس از اینکه عقد را خواندند، رویشان را به دختر و پسر کردند و گفتند: بروید با هم بسازید. من فکر کردم، دیدم که ما این همه حرف میزنیم، اما کلام امام در همین یک جملهی «بروید باهم بسازید»، خلاصه میشود!
♦️حالا ما هم عرض میکنیم که شما دختران و پسران، بروید با هم بسازید. سازش، اصل است. هر چیزی که با ساختن عروس و داماد، دختر و پسر، زن و شوهر منافات دارد، بایستی بیگانه تلقی بشود. این را اصل قرار بدهید، تا انشاءاللَّه خداوند متعال برکاتش را بر شما نازل کند.
♦️امیدواریم که این دختران و پسران، محیطهای شادی را به خانواده ها بیاورند؛ و خداوند نسل طیب و طاهری هم به آنها عنایت کند.
📚بیانات رهبر معظم انقلاب در مراسم خطبه عقد زوجهای جوان
@women92
🌺سیاستهای کلی «خانواده»
♦️بخشهایی از ۱۶ بند سیاست های کلی خانواده را که رهبر معظم انقلاب ابلاغ کرده اند.;
♦️خانواده واحد بنیادی و سنگ بنای جامعه اسلامی و کانون رشد و تعالی انسان و پشتوانه سلامت و بالندگی و اقتدار و اعتلای معنوی کشور و نظام است و سمتوسوی حرکت نظام باید معطوف باشد به:
💢ایجاد جامعهای خانوادهمحور و تقویت و تحکیم خانواده و کارکردهای اصلی آن بر پایه الگوی اسلامی خانواده بهعنوان مرکز نشو و نما و تربیت اسلامی فرزند و کانون آرامشبخش.
💢محور قرار گرفتن خانواده در قوانین و مقررات، برنامهها، سیاستهای اجرایی و تمام نظامات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بهویژه نظام مسکن و شهرسازی.
💢برجسته کردن کارکردهای ارتباط خانواده و مسجد برای حفظ و ارتقاء هویت اسلامی و ملی و صیانت از خانواده و جامعه.
💢ایجاد نهضت فراگیر ملی برای ترویج و تسهیل ازدواج موفق و آسان برای همه دختران و پسران و افراد در سنین مناسب ازدواج و تشکیل خانواده و نفی تجرد در جامعه با وضع سیاستهای اجرایی و قوانین و مقررات تشویقی و حمایتی و فرهنگسازی و ارزشگذاری به تشکیل خانواده متعالی بر اساس سنت الهی.
💢تحکیم خانواده و ارتقاء سرمایه اجتماعی آن بر پایه رضایت و انصاف، خدمت و احترام و مودّت و رحمت با تأکید بر:
♦️بهکارگیری یکپارچه ظرفیتهای آموزشی، تربیتی و رسانهای کشور در جهت تحکیم بنیان خانواده و روابط خانوادگی.
♦️فرهنگسازی و تقویت تعاملات اخلاقی.
♦️مقابله مؤثر با جنگ نرم دشمنان برای فروپاشی و انحراف روابط خانوادگی و رفع موانع و زدودن آسیبها و چالشهای تحکیم خانواده.
♦️ممنوعیت نشر برنامههای مخل ارزشهای خانواده.
♦️ایجاد فرصت برای حضور مفید و مؤثر اعضای خانواده در کنار یکدیگر و استفاده مؤثر خانواده از اوقات فراغت به صورت جمعی.
💢ارائه و ترسیم الگوی اسلامی خانواده و تقویت و ترویج سبک زندگی اسلامی-ایرانی با:
♦️ترویج ارزشهای متعالی و سنتهای پسندیده در ازدواج و خانواده.
♦️پر رنگ کردن ارزشهای اخلاقی و زدودن پیرایههای باطل از آن.
♦️مبارزه با اشرافیت و تجملگرایی و مظاهر فرهنگ غرب.
♦️اصلاح رفتار گروههای مرجع و برجستهسازی رفتارهای شایسته آنها و جلوگیری از شکلگیری گروههای مرجع ناسالم.
#فرزندپروری
تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد که :
هر قدر "نه" گفتن برای کودک سخت تر باشد ، احتمال بروز اضطراب و افسردگی در کودک بیشتر است .
کودک و نوجوانی که توان «نه» گفتن نداشته باشد ، عزت نفس نخواهد داشت .
با ایجاد فرصت و موقعیت های «نه » گفتن برای فرزندتان ، به رشد این مهارت کمک کنید .
#خانواده
✍️ کتاب تربیت فرزند دوره ۴ سال ص ۱۰
#توصیه_به_والدین
#فرزندان •
📝 آیت الله جوادی آملی میفرماید :
💢حرمت زن ، نه اختصاص به خود زن دارد
💢نه مال شوهر و نه ویژه برادران و فرزندانش می باشد
💢 همه ی اینها اگر رضایت بدهند،
"قرآن" راضی نخواهد بود،
💢چون حرمت زن و حیثیت زن به عنوان "حق الله" مطرح است.
💢حجاب زن حقی است الهی
💢عصمت زن حق الله است.
💢 زن به عنوان امین حق الله، از نظر قرآن مطرح است
زن باید این مسئله را درک کند که حجاب او تنها مربوط به خود او نیست تا بگوید من از حق خودم صرف نظر کردم .
💢 حجاب زن مربوط به مرد نیست تا مرد بگوید من راضیم
💢حجاب زن مال خانواده نیست تا اعضای خانواده رضایت دهند
✅حجاب زن حقی الهی است .
📝 منبع :
کانال دفتر آیت الله جوادی آملی .
#حرمت_زن
⚫️عاقبت سیاه پوشیدن برای آقا امام حسین علیه السلام
✅یکی از نمایندگان حضرت آیت الله ابوالقاسم خوئی رحمت الله علیه میگوید:
🔶یک سالی در ایام محرم و صفر در نجف اشرف خدمت ایشان رسیدم ودر آن گرمای شدید ایشان را درحالی دیدم که از سرتاپایشان سیاه پوش بود، حتی جوراب های ایشان نیز سیاه بود.
🔰من درحالی که تعجب کرده بودم و نگران حال ایشان بودم از آقا سوال کردم:
❓فکرنمیکنید با این وضعیت سرتاپا سیاه پوش در این هوا، ممکن است مریض و یا گرمازده شوید؟؟!
💠ایشان در پاسخ فرمودند: فلانی من هر چه دارم از سیاه پوشی سرتاپا برای حضرت سیدالشهداء علیه السلام دارم.
🔹پرسیدم: چطور؟
☘فرمود:بنشین تا برایت تعریف کنم:
🌾پدر من مرحوم حاج سیدعلی اکبر خوئی از وعاظ و منبری های معروف زمان خود بود.همسرش که مادر من باشد هرچه از ایشان باردار میشد پس از دو سه ماه بارداری بچه اش سقط میشد و خلاصه بچه دار نمیشدند.
❄️روزی پس از آنکه پدرم از منبر پائین می آید، زنی به او میگوید آسیدعلی اکبر شما که به ما سفارش میکنید چرا خودتان متوسل نمیشوید تا بچه دار شوید؟
پدرم این حرف را به مادرم بازگو میکند،
💥مادرم میگوید خب راست گفته، چرا خودت چیزی نذر امام حسین علیه السلام نمیکنی تا حضرت عنایتی فرموده و ما نیز بچه دار شویم؟
✨پدرم میگوید: ما که چیزی نداریم تا نذر کنیم؟
مادرم در جواب میگوید حتما لازم نیست چیزی داشته باشیم تا نذر کنیم،
▪️ اصلا شما نذر کن که امسال تمام 2 ماه محرم و صفر را برای امام حسین علیه السلام از سر تا پا، حتی جوراب و کفشتان هم سیاه باشد و سیاه بپوشید.
🌿در آن سال پدرم به این نذر عمل کرد و از اول محرم تا پایان ماه صفر سرتاپا سیاه پوش شد.در همان سال هم مادرم باردار میشود و 7ماه نیز از بارداری اش میگذرد و بچه اش سقط نمیشود.
🔅یک شبی یکی از طلبه ها که از شاگردان پدرم بوده در آخرشب درب منزل ایشان می آید.
وقتی پدرم درب را باز میکند پس از سلام و احوال پرسی عرض میکند که من یک سوال دارم.
پدرم میگوید بپرس.
✳️طلبه میپرسد آیا همسرشما باردار است؟
ایشان با تعجب میگوید بله،تو از کجا میدانی؟
🔘ناگهان آن طلبه شروع به گریه کردن میکند و میگوید: آسیدعلی اکبر من الان خواب بودم، در خواب وجود مبارک پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله) را زیارت کردم.
🌷حضرت فرمودند: برو و به آسیدعلی اکبرخوئی بگو که بخاطر آن نذری که برای فرزندم حسین کردی و 2 ماه از سرتاپا سیاه پوشیدی
✨این بچه ای را که 7 ماه است همسرت در رحم دارد را ما حفظ میکنیم و او سالم میماند و ما او را بزرگ میکنیم و او را فقیه و عالم در دین میگردانیم و به او شهرت میدهیم.
🍀و او را به نام من "ابوالقاسم" نام بگذار...
✔️حالا فهمیدی که من هرچه دارم از سیاه پوشی سرتاپایی دارم؟.....
🌹صلی الله علیک یا اباعبدالله🌹
🔰گزارش روز
📌راهکارهای اثربخش در تحقق سیاستهای جمعیتی
حجتالاسلام محسنی اژهای دیروز (۳ مردادماه) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، خطاب به رئیس سازمان بازرسی کل کشور تأکید کرد که نسبت به نظارت بر اجرای قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» و بهطورکلی تمام قوانین مربوط به تعالی نهاد خانواده، تسهیل امر ازدواج و مسکن، اهتمام داشته باشد و نحوه اجرایی شدن این قوانین را مورد نظارت جدی قرار دهد.
🔸️گزارههایخبری:
یکی از شاخصهای مهم و قدرت آفرینی که هر کشور با آن سروکار دارد، نسبت شمار جوانان به سالخوردهها است.
1️⃣از سال ۱۳۷۴ تاکنون، نرخ رشد جمعیت به طور معمول کاهشی بوده و امسال به عدد 0.71 درصد رسیده است. پیشبینیهای آماری سایت روندهای کلان (macrotrends) نشان میدهد؛ با این روند، در سال ۱۴۳۲ هجری شمسی، نرخ رشد جمعیت ایران منفی خواهد شد.
2️⃣ بر اساس سایت اطلاعات سلامت (healthdata)، در سال ۱۹۹۰ میلادی (۱۳۶۹ هجری شمسی) جمعیت ۱ تا ۱۶ سالهها که جامعه کودک و نوجوان را تشکیل میدهد، حدود ۱۲ میلیون نفر بوده است. درحالیکه این عدد در سال ۱۳۹۸ به حدود ۹ و نیم میلیون کاهش یافته است.
3️⃣ بر اساس اطلاعات بانک دادههای جهانی، در سال ۱۳۶۹، نرخ باروری به ازای هر خانم 4.3 فرزند بود که این عدد در سال ۱۳۷۹ به 2.1 فرزند رسیده است. کمترین مقدار باروری هر خانم در طول ۷۰ سال گذشته 1.8 است که مربوط به اواسط دهه ۸۰ است. با تغییر سیاستهای جمعیتی و فروکش کردن کرونا، در سالهای اخیر این عدد افزایش یافته و به حدود 2.1 رسیده است و میتوان امیدوار بود با اصلاح قوانین و در نظر گرفتن بستههای تشویقی برای فرزندآوری، روند افزایش ادامهدار باشد.
4️⃣از سال ۹۲ به مدت ۸ سال، موضوع جمعیت بهعنوان یک عنوان کاری نه چندان جدی در کارتابل مجلس و دولت قرار داشت. بااینوجود، در سال گذشته مجلس انقلابی قانون جوانی جمعیت را تصویب و قوانین ضدجمعیتی قبلی را لغو کرد. در این قانون مشوقهای بسیاری لحاظ شده است، شامل: حمایتهای جامع و مستمر برای تسهیل ازدواج به هنگام، تشکیل و تحکیم خانواده؛ ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان متأهل؛ گسترش کمی و کیفی بیمهها و نظام تأمین اجتماعی؛ تدبیر و اصلاح قوانین کسبوکار جهت امکانپذیری بیشتر و تقویت ترکیب شغل و فرزندآوری و امور خانه برای زنان؛ اقتضاء شرایط اقتصادی کشور مبنی بر ارائه حمایتهای مادی و معنوی جهت ایجاد احساس امنیت اقتصادی و اجتماعی در ذهن و رفتار خانوادهها؛ حمایت از مراکز تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه جمعیت؛ برنامهریزی برای برگزاری رویدادهای مناسب ازجمله نهضتهای روشنگری در قالبهای متنوع، بهروز و مخاطب پسند؛ انجام تبلیغات رسانهای قوی و مستدل جهت تشویق جامعه به فرزند آوری و خنثیسازی طرحها و ایدههای بدخواهان در موضوع جمعیت.
نکتهپایانی: موفقیت و پایدار بودن برنامههای جمعیتی، مستلزم نگاه سیستمی، تعیین اهداف کوتاهمدت و بلندمدت، همکاری و هماهنگی بین بخشی و ارزیابی و ارزشیابی مستمر برنامههاست. قطعاً انعطافپذیری، بازنگری و تداوم اجرای برنامهها در موفقیت آنها مؤثر خواهد بود. وفاق ملی توأم با شناخت تحولات جمعیتی و ارائه برنامههای حمایتی پایدار میتواند در رسیدن به اهداف سیاستهای کلی جمعیت در کشور کمک شایانی کند. دراینبین نهضت تبیین و روشنگری بهمنظور شناساندن نقاط قوت افزایش جمعیت و ضرورت حرکت در این مسیر، میتواند نوید تحقق این امر و عبور کشور از معضل کاهش جمعیت جوان در سالهای آتی باشد. معاونت سیاسی سپاه با اختصاص سیامین همایش سراسری هادیان سیاسی خود به موضوع «جوانی جمعیت» که امروز در حال برگزاری است، اولین گام در مسیر روشنگری افکار عمومی را برداشته است.
✍ #حسین_عباسیان
http://Eitaa.com/e_beman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتاب خاطرات سفیر
# نیلوفر شادمهری
# خاطرات دانشجویی در فرانسه
# توصیه رهبر به خواندن این کتاب
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅ علت گرفتگی بینی نوزاد و درمان آن از زبان حکیم خیراندیش:
✍طفل شیر خواره تا باد به سرش بخورد بینی اش میگیرد و نمی تواند سینه مادر را بگیرد.
برای رفع این مشکل فوراَ سرش(ملاج کودک همانجایی که در ابتدای تولد نرم است) را چرب کنید و بایک پارچه و یا کلاه نازک پارچه ای سرش را بپوشانید.
به محض این که بچه سرش چرب شد ترشح بینی اش قطع می شود. معمولا مادر ها تن بچه ها را می پوشانند و سرش را باز می گذارند، در تابستان در معرض کولر بچه سرما می خورد. سر طفل بسیار حساس است.
👈 برای این کار از روغن های لطیف استفاده کنید که بهترین آن روغن بادام شیرین و بعد روغن کنجد یا روغن ارده کنجد است و یا زیتون که روغنی معتدل است.
👌🌺🌺🌺🌺
✅ همسر شهید دکتر مصطفی چمران:
یادم میآید مادرم به سختی مریض و در بیمارستان بستری بود. به اصرار مصطفی تا آخرین روز در کنار مادر، در بیمارستان ماندم.
💐او هر روز برای عیادت به بیمارستان میآمد.
مادرم به مصطفی میگفت: همسرت را به خانه ببر.
👌ولی او قبول نمیکرد و میگفت:«باید پیش شما بماند و از شما پرستاری کند.»
✅بعد از مرخص شدنِ مادرم از بیمارستان، وقتی مصطفی به دنبالم آمد و سوار ماشین شدم تا به خانه خودمان برویم، مصطفی دستهای مرا گرفت و بوسید و گریه کرد و گفت:
«از تو بسیار ممنون هستم که از مادرت مراقبت کردی. »
😳با تعجب به او گفتم: کسی که از او مراقبت کردم مادر من بود نه مادر شما… چرا تشکر میکنی؟!
✅او در جواب گفت: این دستها که به مادر خدمت میکنند برای من مقدس است. دستی که برای مادر خیر نداشته باشد، برای هیچ کس خیر ندارد و احسان به پدر و مادر دستور خداوند است.
🔷پیامبر خدا صلی الله علیه و آله:
کسی که دوست دارد عمرش طولانی و روزیش زیاد شود، نسبت به پدر و مادرش نیکی کند و صله رحم بجای آورد.
📚کنز العمال، ج ۱۶، ص ۴۷۵
🔷امام علی علیه السلام:
بزرگترین و مهمترین تکلیف الهی نیکی به پدر و مادر است.
📚میزان الحکمة، ج ۱۰، ص ۷۰۹
⚠️ مامان باباهای عزیز بی موقع به فرزندتان کمک نکنید!!!
💠 وقتی کودکتان تلاش زیادی میکند تا با #اسباببازی هایش یک ساختمان بسازد خیلی طبیعی است که بخواهید کمکش کنید.
❌ ولی نباید کمک شما وسط #بازی کودک بصورتی باشد که توانمندی او زیر سوال برود. با این کار او همیشه در انجام وظایف و کارهایش به شما وابسته خواهد بود.
✅ بهتر است از او سوال کنید؛ کمک میخواهی؟؟ با این سوال اگر کمکی هم کنید چون خودش اجازه داده است، حس ناتوانی و عدم #اعتمادبهنفس نخواهد کرد.
#تربیت_فرزند
💞
با بچه بهانهگیر چه کنیم؟
🧒🏻 یادتون باشه که شما فرد بالغی هستین، مهم نیست لجبازی بچهتون چقدر طول میکشه اصلا به تقاضاهای غیرمنطقیاش گوش ندید.
👧🏻 سعی کنید باهاش مذاکره کنید. مخصوصا وقتی تو مکانهای عمومی هستین شاید وسوسه بشید و تسلیم خواسته بچهتون بشید تا زودتر غائله رو ختم کنید، اما بدونید که این کار نادرسته. چون تسلیم کودک شدن بهش یاد میده که لجبازی بهترین راه برای رسیدن به خواستههاش هست.
🙇🏻♀️🙇🏻♂️سعی کنید بعدا باهاش در این مورد صحبت کنید: وقتی خشمش فروکش کرد، اونو کنارتون بنشونید و درباره چیزی که اتفاق افتاده باهاش صحبت کنید. با زبون ساده باهاش همدردی کنید و کمکش کنید تا احساساتش رو در قالب کلمات بگه. مثلا میتونید بهش بگید: «تو خیلی عصبانی بودی چون غذات اون جور که میخواستی نبود.»
💞
❌ ما امروز به بهانه این که اگر به بچّه ها #محبّت کنیم، لوس و نُنُر میشوند، از محبّت کردن، شانه خالی میکنیم؛
🔹امّا کسانی که با تفکّری مادّی گرا سعی دارند #نوجوانان و جوانان ما را از مسیر دین خارج کنند، به این نتیجه رسیده اند که نباید دائم در گوش جوانان ما از دین، بد بگویند و تبلیغات منفی علیه دین داشته باشند. آنها راه را کوتاه کرده اند.
⚠️ دنیای مادّی گرای غربی، به این نتیجه رسیده به جای این که با دستور و #نصیحت ، مخاطبان را به سوی خود بکشانَد، باید کسانی را با عنوان اسطوره یا #الگو به دنیا معرّفی کند.
⬅️او به کمک #رسانه ، مدّتها روی یک فرد خاص، تبلیغ میکند تا آن شخص را به یک شخصیت محبوب، تبدیل کند.
وقتی این محبوبیّت اتّفاق افتاد، به راحتی هر چه تمامتر آنچه را که با چندین کتاب و چندین سال آموزش نمیتوانست به خوردِ مخاطبان خود بدهد، در کوتاهترین زمان ممکن به جان آنان تزریق میکند.
🔺دشمنان دین، از اصل #محبت ، نهایت استفاده را میکنند و به اهداف شوم خود دست مییابند؛ در حالی که ما نشستهایم و تماشاچیِ صیّادی آنها هستیم و تنها برای صیدهایی که از ما و در میان ما بودند، آهی میکشیم ؛ امّا حالا در میان ما هستند، ولی از آنها شده اند.
📖 کتاب"من دیگر ما"
💞
💢 دعوتید به اکران عمومی مستند «پسرم»
روایتی مادرانه و دلنشین از شهید محمدرضا خاوری (حجت) یکی از فرماندهان شهید فاطمیون
با حضور خانواده محترم شهید و عوامل تولید مستند
جمعه هفتم مرداد ماه، ساعت ۱۰ صبح
سینما هویزه، سالن شماره دو
ورود برای همه آزاد و رایگان است
@Modafeaneharaam
📌تزلزل جایگاه خانواده؛ رهیافت بیحرمتی به جایگاه زن
🔹بیتردید امنیت اخلاقی و روانی هر جامعهای مرهون تربیت نسلی است که از کانون خانوادهها و از دامن زن خارج میشوند. هر چقدر این مرکز تربیتی سالمتر و باایمانتر باشد، ثمره آن طیبتر و کارآمدتر میشود.
🔸وقتی کرامت و ارزشهای انسانی زن به عنوان ستون اصلی تربیت از بین برود، تربیت به خوبی شکل نمیگیرد و مدل آن، ناصالح و ناسالم و گاهی دردسرساز برای جامعه خواهد شد.
🔹کرامت زن از زمانی خدشهدار شد که عزت نفس دینی از او گرفته شد، ارزشهای او را بیارزش جلوه دادند، مسئولیت مدیریتی خانه و نقش تربیتی او را نفی کردند، آزادی مطلق بدون هیچ قید و بندی را برای او تعریف نمودند و اندیشه برابری زن و مرد را در تمام شئون انسانی و کاری برای او قائل شدند.
🔹اندیشه غربی با نگاه فمینیستی به جایگاه زن، سبب شده تا روابط بین زن و مرد رو به سردی رود، زن خود را در مقابل مرد و رقیب او بداند، حقوق شوهر را رعایت نکند و در نتیجه خود را موجودی مستقل بداند که نه وظیفه مادری دارد، نه وظیفه شوهرداری.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://btid.org/fa/news/215092
#جایگاه_زن
✅ مبلغین روی افرایش جمعیت کار کنند.
استاد مرتضی آقا تهراني در جلسه مبلغين گفتند: با حضرت آقا ديدار داشتم از حضرت آقا پرسيدم، من در جلسات روي چه موضوعی تأكيد كنم؟ سياست؟ اقتصاد؟ سبك زندگي؟
ایشان عرض کردند: بگویید مبلغين روي افزايش جمعيت كار كنند، بگویید اگر من را هم قبول ندارند، به خاطر كشورشون اين كار رو بكنند، به خاطر اسلام!
رهبر معظم انقلاب:
پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان در چندین سال بعد، از همان چیزهائی است که اثرش بعداً ظاهر خواهد شد؛ وقتی هم اثرش ظاهر شد، آن روز دیگر قابل علاج نیست؛ اما امروز چرا، امروز قابل علاج است.
۱۳۹۲/۰۲/۱۱
👈 ماه محرم زمان بسیار مناسبی است تا مبلغین محترم از این فرصت برای تبیین موضوع بحران جمعیت و فرزندآوری استفاده کنند.