👆یکی از همراهان عزیز کانال لطف کردند و یکی یکی صوت های نیازها را پیاده سازی میکنند، ان شاءالله به تدریج متن صوتها را هم برای عزیزانی که شرایط استماع صوت ها را نداشتند در کانال قرار میدهم. با وجود زحمت دوست عزیزمان برای پیاده سازی صوت ، چون صوت با زبان محاوره ای گفته شده، ویرایش متن ها خیلی زمان بر هست و من به حداقل ممکن کفایت کردم با این وجود مثلا صوت اول حدود یکساعت زمان برد. امیدوارم که قابل استفاده باشد. هر چند که توصیه من گوش دادن خود صوتهاست چون احساس و لحن کلام را بیشتر و بهتر منتقل می کنند.
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
#متن_صوت_نیازها
➖همراهان همیشگی کانال مادرانه های مشترک سلام، وقت شما بخیر، اعیاد ماه شعبان بر همه شما مبارک باد.
➖قبل از اینکه صوت را شروع کنم خواهش میکنم که این صوت را به هیچ وجه از کانال خارج نکنید، این صوت مخصوص اعضای کانال مادرانههای مشترک است🙏
➖ طی دو سال و نیم که من این کانال را داشتم سوالهای زیادی از مادران برای من فرستاده میشد.
➖ تا چند مدت پیش من سوالها را تک به تک جواب میدادم. این چند ماه فرصت نداشتم و شرایطم طوری نبود که سوالها را جواب بدهم ولی چیزی که به ذهنم رسید این بود که یک سری صوتها را بگذارم.
این صوتها خیلی کمک میکند، یعنی گوش دادن و عمل کردن به این صوتها خیلی بیشتر از اینکه من بخواهم
تک به تک سوالها رو جواب بدم راهگشاست. به اصطلاح همون ضرب المثل معروف ماهیگیری یاد دادن نه ماهی دادن هست 😊
➖ مادرها سوالهای خیلی متعددی میپرسند. حالا یک سری سوالها حیطهشون فرق میکند مسائلی هست که واقعاً باید شخصی روش فکر بشود، ولی یه سری سوالها انگار عمده تکرار میشوند. مثلاً وقتی من اون سوال را میخوانم میبینم مثلاً شاید چند صد بار مشابه این سوال را شنیدم🤪
➖ بچهام لجبازه، حرف گوش نمیده، دست بزن داره ،حرف زشت میزنه، دست تو دماغش میکنه، دستشویی نمیره، کاپشنش رو نمیپوشه،فقط یک لباس را میپوشه، غذا را نمیخوره، فقط یک غذا میخورد، هر لباسی که خودش دلش بخواد میپوشد، اون یکی میگه با لباس خونگی میاد بیرون، میخوایم بریم بیرون فقط با لباس خونگی میاد، اون یکی مادر میگه از بیرون که میایم لباس بیرونش را در نمیاره، کارهای شخصیشو انجام نمیده ،پرخاشگری میکنه ،دیر میخوابد، دیر بلند میشود، وابسته است، اضطراب جدایی دارد، هرچی میبیند میخواهد، بیرون که میریم مثلاً اعصابم خورد میشه،مرتب میگه اینو میخوام اونو میخوام، رفتار دیگران را تقلید میکنه،😤😤
و....
➖خلاصه مسائل و مشکلاتی که مرتب من از مادرهای مختلف میشنوم و تکرار میشه و مثلاً مادر گاهی میگه که آره فلان کار را میکرد دیگه نمیکنه حالا یه کار دیگه میکنه بعد میبینیم حتی اگر یک مشکل هم حل بشود مشکل دیگری به وجود میاد.
➖ خوب قبل از اینکه اصلاً وارد این بحث به صورت جدی بشویم من یک خواهش دارم این صوتها را که من در قسمتهای مختلف میزارم، چون فرصت برام وجود نداره که همش را در یک صوت و پشت سر هم بگم، صوتها را تا انتها تا قسمت آخر بشنوید و راجع بهشون قشنگ فکر کنید بررسی کنید تحلیل کنید با توجه به شرایط زندگی خودتون، شرایط فرزندانتون، تعداد و سن فرزندانتون، بعد تغییراتی که حس میکنید با شنیدن این صوتها لازم هست که در رفتارتون اعمال کنید، کارهای جدید که باید انجام بدید، چیزهایی که باید اضافه شود و چیزهایی که باید کم شود، همه اینها را روی کاغذ رو بنویسید، دوباره راجع بهشون فکر کنید و بعد اینها را به تدریج انجام بدید. یعنی یک حرکت ضربتی نباشد که مثلا الان من تا این صوت را شنیدم سریع میگم خوب پس این کار غلطه،من سریع اینها را عوض کنم این کار را انجام ندید، صوتها رو تا انتها بشنوید تفکر کنید بنویسید پیاده سازی کنید و بعد به تدریج اینها را انجام بدید.
این سلسله صوتها در مورد نیازها هست. نیازها پایه کودک چی هست؟
چه نیازهایی باید برطرف شود ؟ چه خواستههایی نیاز نیست که اصلاً بهشون نباید اعتنا شود ؟
فرق نیاز و خواسته چیست؟
تا چه حد باید نیازها برطرف شوند؟
تا چه حد باید خواستهها برطرف شوند؟
چی میشه که خواستههای یک کودک زیاد میشوند؟
➖میخواهیم راجع به اینها صحبت کنیم ما میخوایم اینجا به جای اینکه مادر سوال کند با این رفتار فرزندم چطور برخورد کنم، مادر بتواند خودش به نیاز پشت رفتار کودکش پی ببرد مثلاً به جای اینکه مادر بگوید بچه ۵ ساله من دستشوییشو اصلاً نمیگه، دو ساله از پوشک گرفتمش، بچه ۵ ساله من خیلی پرخاشگره، بچهام غذا نمیخوره، کارهای شخصیشو انجام نمیدهد
همین سوالهایی که متناوب برای همه مادرها وجود دارد، میخوایم صحبت کنیم راجع به اینکه مادر به جای اینکه بگوید چطور بچهام رو مجبور کنم که راضی بشه مثلاً غذاشو بخوره، چطور لباسش رو خودش بپوشد ،تو این سن که تواناییش رو دارد ،چطور دست از این لجبازیها بردارد ؟! مادر خودش به این علم برسد که نیاز پشت رفتار این بچه چیست ؟
➖چه نیازی باید برطرف شود که این سیستم هوشمند انسان، سیستم هوشمند آن کودک یک آلارم میدهد اعلان میدهد با مثلا پرخاشگری با لجبازی،با حرف گوش نکردن،با وابستگی، با اضطراب جدایی، دارد به من اعلان میکند که مادر، پدر، من یک نیازی پشت این رفتارم هست یک دلیل هست!! که من این رفتار را میکنم.
➖ اگر مثلاً سر من درد میکند یک علتی از داخل دارد.
#متن_صوت_نیازها
#متن_صوت_یک_نیازها
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
ممکن است زیر آفتاب طولانی بودم.
ممکن است کم خوابی داشتم.
ممکن است بیماری در مغزم وجود دارد.
➖ دلایل مختلف میتواند وجود داشته باشد. فقط سر من درد میکند یک نشانه بیرونی دارد و من اگر فقط و فقط از مسکن استفاده کنم هیچ وقت این سردردها خوب نمیشود، به تدریج هم نسبت به آن مسکنی که میخورم بدنم قوی میشود و باید مسکن قویتر بخورم.
➖ من در رفتار با فرزندم هم مثلاً دلیل پرخاشگری فرزندم، نیاز پشت رفتارش را، دلیل پشت این رفتارش را باید پیدا کنم.
➖مثلاً گاهی با یک تشویق : داد نزن فلان چیز رو بهت میدم
مثلاً من مادری هستم که روشم تشویق هست، من یک مادر عصبانی نیستم داد نمیزنم و تنبیه نمی کنم،
چی میشه ؟؟؟ دفعه به دفعه باید تشویقم را قویتر کنم دفعه اول با شکلات باشد دفعه بعد با یک عروسک باشد،بعد دوچرخه میخواد، بعد فلان چیز دیگر را میخواد، چون من دلیل پشت اون رفتار را ندیدم.
➖یا مثلا اگر مادری هستم که با داد زدن پرخاشگری فرزندم را ساکت میکنم دفعه به دفعه مجبورم بیشتر پرخاشگری بکنم چون مثلاً بچهام پرخاشگری کرد من امدم با پرخاشگری بیشتر و قدرت بیشتر ساکتش کردم. آن دلیل پشت رفتار از بین نرفت، اون علت از بین نرفت، دفعه بعد باید یک پرخاشگری خیلی بیشتری انجام بدهم و این هست که مادر خسته میشود کلافه میشود: هرچی بهش میدم، پرخاشگریش خوب نشد،هرچی دعوا کردم خوب نشد،گ.
➖یا مثلا من مادری هستم که طرد میکنم، یا مثلاً تنبیه بدنی میکنم، دفعه به دفعه مجبورم اینها را قویتر کنم چون به جای اینکه دنبال علت اصلی باشم دنبال یک مسکن بودم. در لحظه مثلاً توی خیابان بچه من لج کرده که فلان چیز را میخواهم من به جای اینکه بیایم بگویم مهم نیست چند دفعه دیگر هم این کار را بکند ولی من باید زمان بگذارم، فکر کنم بررسی کنم، سعی و خطا کنم علت اصلی رفتارش را پیدا بکنم نه اینکه دنبال اون باشم که اون لحظه بچه من تو خیابون لج کرده خودش را انداخته زمین که فلان چیز را میخواهم من چطور رفتار کنم باهاش برخورد کنم؟
چون اونجا اگر روشی هم پیدا کنم مثلاً ممکنه من بگم بچه من میترسه از تنها شدن من اونجا سریع تهدیدش میکنم میگم ولت میکنم میرماااا
بچه سریع میترسد و پا میشود دنبال من می آید، بله این مسکن هست دفعه بعد دفعات دیگر همین کار را تکرار میکند.
چون من علت اصلی کارش را پیدا نکردم!!!
توی این سلسله صوتها می خواهیم مادر خودش به این اطلاعات برسد.به این دانش برسد که این مسائل را چطوری خودم برطرف بکنم. اینکه همیشه از یک نفر بپرسم که الان بچه من این کار را میکند من چه کار کنم نباشد و این خیلی خوب است که مادر خودش به این قدرت برسد خیلی به او لذت میدهد.
➖تفکر میکند فکر میکند، سعی و خطا میکند وقتی میبیند که با بررسی نیازهای کودکش با ارضا کردن نیازهای واقعی کودکش چطور این مشکلات رفتاری برطرف میشوند، خیلی لذت خوبی به یک مادر دست میدهد.
➖انشاالله همراه باشید عزیزانی که نیاز دارند. بسیاری از دوستان به احتمال زیاد خودشون بلد هستند عزیزانی که فکر میکنند نیاز دارند با این صوتها که من شماره گذاری میکنم، قسمت بندی میکنم با نیازها همراه باشید سعی میکنم حالا هر روز یا یک روز در میان این صوتها را کانال قرار بدم.
#متن_صوت_نیازها
#متن_صوت_یک_نیازها
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
الهی ، در شگفتم از آن که کوه را میشکافد تا به معدن جواهر دست یابد و خویش را نمی کاود تا به مخزن حقایق برسد.
#الهی_نامه
#به_وقت_اذان_صبح
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
#متن_صوت_دو_نیازها
همراهان گرامی کانال مادرانهای مشترک روز بخیر، باز هم تشکر میکنم از اینکه صوتها رو از کانال خارج نمیکنید😍
✅2⃣ادامه بحث نیازها قسمت دوم
➖ اول یک مثال خیلی ساده بزنم، یک وسیله یا یک شئ را در نظر بگیرید، حتی یک حیوان را هم نمیگویم که البته حیوان هم قابل مقایسه با انسان نیست، حتی یک شئ که ساخته دسته بشر هست، بشر هدفی از ساختش داشته مثلاً ماشین برای یک هدف خاص ساخته شده است.
➖خودرو و ماشین لباسشویی برای یک هدف دیگر ساخته شده اند، ماشین ظرفشویی،گاز و... هر کدام از از اینها یک نیازی دارند تا به آن هدفی که برای آن ساخته شدند،برسند.
➖ مثلاً نمیشود در ماشین لباسشویی بنزین بریزیم و در خودرو پودر لباسشویی بریزیم، پس اینها هر کدام برای یک هدفی ساخته شدهاند، یک نیازی دارند. حتی این چیزهایی که ساخته دست بشر هستند.
➖ حالا ممکن است ما یک خودرو داشته باشیم، بعد میبینیم که این خودرو حرکت نمیکند ولی ما بی اطلاع هستیم و نمیدانیم که نیاز واقعی خودروی ما برای حرکت بنزین هست و این خودرو بنزینی است، میگویم من این خودرو را خیلی دوست دارم، عاشقش هستم، بروم روکش صندلیهایش را عوض کنم مثلاً یک روکشی بخرم که پارچه ابریشمی باشد، به این ماشین رسیدگی کنم، ماشینم همیشه خوشبو باشد، کفیهایش را عوض کنم، دور فرمونی برایش بخرم، مثل این جوانهایی که به ماشینشان خیلی علاقه دارند و کلی خرج تزییناتش میکنند، ولی آیا اگر من ندانم که نیاز این ماشین برای حرکت بنزین است!! اگر بنزین داخلش نریزم این ماشین برای هدفی که خلق شده میرسد؟؟ نه هرگز نمیرسد، چون بنزین میخواهد.
روکش فلان، مدل تزیینات زیبا نمیخواهد، این ماشین فقط نیاز دارد که بنزین بزند و روغنش هر چند هزار کیلومتر عوض بشود، باتری خودرو وقتی تمام شد عوض شود و...
➖پس نیازهای این ساخته دست بشر مشخص است و نیازش با یک وسیله دیگر فرق میکند، حالا اگر من ندانم و بیاطلاع باشم خیلی هم که به این ماشین علاقه داشته باشم، خیلی هم خرجش کنم، خیلی هم برایش زمان بگذارم تا نیاز واقعی را نمیشناسم این شئ نمیتواند برای آن هدفی که برای آن خلق شده برسد.
➖مثلاً یک ماشین برای حمل و نقل ساخته شده حالا بیاییم همین مثال را روی انسان، البته غیر قابل مقایسه است، ولی انسان هم که خلقت خدا هست برای یک هدف خلق شده و برای رسیدن به این هدف یک سری نیازها را دارد، اگر ما نیازهای واقعی کودکمون را که یک انسان هست نشناسیم،خیلی عاشقش هستیم خیلی دوستش داریم، هیچکس بیشتر از پدر و مادر یک فرزند را دوست ندارد، ولی اگر ناآگاه باشد و نداند نیازهای واقعی بچهاش چیست،به بیراهه میرود. خیلی دارد زمان میگذارد، خیلی هزینه میکند خیلی اعصابش خرد میشود ،خیلی اذیت میشود، هر کاری از دستش برمی اید انجام میدهد ولی به نتیجه نمیرسد،حتی خیلی از کارها را به اشتباه انجام میدهد و برعکس نتیجه میگیرد. از آن هدفی که دنبالش هست دور میشود، پس ما باید اول نیازها را بشناسیم تا اینکه بعد بفهمیم که چرا اینطور شد و این مشکل به وجود آمد.
➖ مثلا من در خودرو بنزین نریزم بعد صبح تا شب دنبال مکانیکی های مختلف باشم که من یک ماشینی دارم حرکت نمیکند، به من بگو چکار کنم؟
بعد آن مکانیک اصلاً بیاطلاع است که تو ماشین را نمیشناسی، اصلا نمیدانی که ماشینت بنزین میخواهد، مرتب میگوید: ممکن است مشکل از فلان چیز باشد، این کار را بکن آن کار را نکن. قطعه های مختلف را عوض کند، بعد اگر بفهمد که تو اصلاً نیاز را نمیدانستی!! تو رفتی کلی خرج کردی و کلی وقت گذاشتی تمام زندگیت برایش گذاشتی ولی این حرکت نمیکند چون نیاز اصلی را نمیشناسی.
➖خیلی از ما پدر و مادرها دچار این مشکل هستیم، عاشق بچههامون هستیم خیلی دوستشون داریم تمام زندگی مان را براشون گذاشتیم ولی خیلی مشکل داریم.
چرا ؟؟؟
چون توجه به نیازهای واقعی بچه نداریم. خودمان را برای چیزهایی خسته میکنیم که نیاز واقعی نیست، حتی در جریان تربیت فرزندمون کارهایی انجام میدیم که نیازهای واقعی بچهمون را زیر سؤال میبرد.
➖حالا من یکی یکی نیازها را میگویم، مثلا من دلم میخواهد بچهام ادب بشود، تربیت بشود، ولی به او بیاحترامی میکنم در صورتی که مطلع نیستم که یکی از نیازهای یک انسان نیاز احترام هست. وقتی شما میخواهی بچهات را تربیت کنی نباید به او بیاحترامی کنی، بچه با بیاحترامی کردن چیزی یاد نمیگیرد پس حالا خواستم با این مثال ساده اهمیت بحث نیازها را بگویم.
#متن_صوت_نیازها
#متن_صوت_دو_نیازها
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
➖همه پدر مادرها تلاش میکنند برای فرزندانشان، ولی به خاطر اینکه انسان اشرف مخلوقات است و با نیازهای او را نشناختیم، به خاطر اینکه ما خیلی وقتها مطالعه نداریم خیلی وقتها مطالعه هم کردیم ولی توجه نمیکنیم، یا با یک سیستم غلط بزرگ شدیم میخواهیم همون را روی بچههامون پیاده هم کنیم به نیازهای واقعی یک انسان توجه نمیکنیم و همهاش درگیر چیزهایی هستیم که نیاز واقعی بچه نیست.
➖ یک سوال را خیلی از مادرها میپرسند اینجا جواب میدهم.خیلی وقتها مادرها میگویند مگر نسلهای قدیم این چیزها را میدانستند؟ چرا ما باید الان این آگاهی را داشته باشیم که این مسائل را بدانیم؟
➖ببینید اولاً که اینجور نیست که نسلهای قدیم همه در تربیت موفق باشند و یا همه بچهها قدیم خوب تربیت میشدند یعنی قدیم همه آدمها خوب و عاقبت بخیر بودند،نه اینجور نبوده ولی در سبک زندگی گذشته حتی دهه ۶۰، ۵۰ خودمان، چون سبک زندگی طبیعیتر بود یعنی تعداد بچهها زیاد،خانهها حیاط دار زندگی بیشتر روستایی یعنی بیشتر سبک زندگی انسان انقدر ماشینی نشده بود خیلی از مسائل را بدون اینکه والدین آگاه باشند که این مثلاً نیاز بچه هست نیازها به طور اتوماتیک برطرف میشدند، لازم نبود پدر و مادر بدانند که بازی نیاز بچه هست، وقتی که ۱۰ تا ۱۵ بچه در کوچه میروند یا ۳۰ ۴۰ تا بچه دور هم هستند اینها چیکار میکنند؟ اینها بازی میکنند. نیاز نبود که مادر بداند که خیلی روی کارهای بچهاش حساس باشد زیر ذرهبین بگذارد. بچهها زیاد بودند و مادرها صبح تا شب کار داشتند بچهها توی حیاط میرفتند در زمین کشاورزی میرفتند در کوچهها،خیلی جلوی چشم مادر نبودند.😉 لازم نبود که مادر بداند برای مثلاً تخلیه خشم و استرس و اضطراب بچهاش بازیهای دست ورزی خوب است، حالا ممکن بود بچه از پدر یا مادر،کتک هم بخورد،دست ورزی نمیدانستند چیست،ولی انقدر سبک زندگی طبیعی تر بود که بدون اینکه افراد آگاهی داشته باشند این مسائل اتفاق میافتاد یعنی بدون اینکه بدانند و آگاه باشند حبوبات در خانه پاک میشد، سبزی در خانه پاک میشد، نان در خانه پخته میشد، گوشت توی خانه کوبیده میشد گوشت چرخی آماده نبود، آبلیمو، آبغوره ، آب انار، رب گوجه و... همه در خانه تهیه می شد. انقدر همه درگیر بودن و این را مادر نمیدانست که اینها دست ورزی هست برای کودکش، آگاهی نسبت به این مسئله نداشت ولی زندگی طبیعی خودش این سیر را طی میکر.د ولی الان توی سبک زندگی آپارتمان نشینی،مادر باید این آگاهی را داشته باشد که مثلاً اینکه شما سبزی را آماده بگیرید ولی بچهات چند ساعت پای تلویزیون باشند، این لطف نیست این محبت نیست چون این بچه به این دست ورزی به هر شکلی که هست نیاز دارد نه اینکه پای تلویزیون بشیند، پس این جواب سوال خیلی از مادرها که میگویند مگر قبلاً این چیزها را میدانستند هست.
➖در هر دورهای همه مدل افراد هستند یک سری آگاه، یک سری ناآگاهان ،یک سری هم تلاش میکنند که آگاهی به دست بیاورند، در هر دورهای تربیت خوب هست تربیت بد هم هست، تربیت یک پایههای اساسی هم دارد که بارها درکانال بهش اشاره کردم مثل لقمه حلال و اخلاص پدر و مادر. و اینکه سبک زندگی در دهههای گذشته آپارتمان نشینی و زندگی ماشینی نبوده و سبک زندگی قبلا با طبیعت و فطرت انسان مطابقت بیشتری داشت به همین خاطر خیلی از مسائل بدون اینکه والدین نسبت بهش آگاهی داشته باشند خودش حل میشد و به وجود نمیآمد یکی از دلایلش این هست.
انشالله در قسمتهای بعد ادامه میدهم ممنون میشم که اگر نظر و پیشنهادی داریدبا من در میان بگذارید، ممنون
#متن_صوت_نیازها
#متن_صوت_دو_نیازها
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
#متن_صوت_سه_نیازها_بخش_اول
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام خدمت همه اعضای گرامی کانال مادرانههای مشترک
عید نیمه شعبان را پیشاپیش خدمتتان تبریک عرض میکنم
از اینکه صوتها را از کانال خارج نمیکنید تشکر میکنم
➖در ادامه مبحث نیازها با توجه به مقدماتی که گفتهایم، می خواهیم بگوییم که نیازهای واقعی یک کودک چه چیزی است که والدین به خصوص مادر که ارتباطش با کودک بیشتر است، به آنها توجه کند.
➖ از نیازهای خیلی ساده شروع میشود مثلاً ما همه میدانیم که کودک به خوراک پوشاک و خواب نیاز دارد. امروز می خواهیم در مورد این سه نیاز صحبت کنیم.
➖خوراک، نیاز هر انسانی هست. ولی در چه حد باید این نیاز برآورده بشود؟!
یک حد متعادل در حدی که انسان گرسنه نماند. ولی اینکه چند مدل صبحانه بگذاریم که هر کدام میلش بود بخورد، اگر گفت این را نمیخورم، آن را میخورم، خلاصه اینکه اسراف و بریز بپاش و تنوع زیاد در خوراک، نه تنها لازم نیست، مضر هم هست. چون هر کدام از این نیازهای کودک باید در حد تعادل برآورده بشوند.
➖ یعنی مثلا وقتی از نیاز استقلال می گوییم، نیاز استقلال هم باید در حد تعادل باشد. از عزت نفس و اعتماد به نفس میگوییم، آنها هم باید در حد تعادل باشند.
➖نیاز به خوراک هم باید در حد تعادل باشد نه افراط و نه تفریط. چون وقتی که از حد تعادل خارج میشود نه تنها آن نیاز برآورده نمیشود آسیبهای دیگری را هم به وجود میآورد، نیازهای دیگری را هم زیر سوال میبرد. مثلاً وقتی فرزند ما عادت کرده است که چند مدل غذا باشد و هر چیزی که گفت آماده باشد، نه تنها در مورد نیاز خوراکش اختلال ایجاد میشود در نیازهای دیگری مثل نیاز به رنج،که بچهها به آن نیاز دارند، کلاً انسان به رنج کشیدن نیاز دارد، نیاز به سختی کشیدن دارد، که حالا در قسمت خودش مفصلاً آن را توضیح میدهم، به مشکل میخورد. اینکه بچه من فقط عادت کرده باشد که نان تُست می خورم و اگر یک روز نان سنگک بود و گفت من نمیخورم و من برم سریع آماده کنم چون بچه من سریع باید نیاز خوراکش برطرف بشود،آن تاب آوری و نیاز به رنج کشیدن، نیاز به یک سری سختی ها کشیدن فرزندم را ازبین میبرم، این یک مثال ساده بود، پس این نیازهای کودکان خیلی در هم تنیده است یعنی فقط اینطور نیست که اگر در ارضای یک نیازی اختلال ایجاد شد فقط آن نیاز به مشکل بخورد، خیلی موارد از نیازهای دیگر را تحت تاثیر قرار میدهد.
➖ نیاز خوراک جز اولین نیازهای بچههاست که باید در حد تعادل تامین بشود و بعد نیاز به پوشاک، طبیعی است که یک کودک وقتی به دنیا میآید نیاز به پوشاک دارد، ولی پوشاک در حد متعادل و عرف باشد و در شأن آن کودک باشد و اینکه بدن آن کودک را در حد آن چیزی که دین و عرف میگوید،در فصل مناسب با توجه به آب و هوای مناسب،بپوشاند. ولی بعضی وقتها ما از حد تعادل خارج میشویم،قرار نیست پوشاک بچه برای خودنمایی باشد، قرار نیست مثلاً مارک به خصوصی باشد، قرار نیست لباسها سِت باشد که مثلاً کفشش با لباسش ست باشد، نیاز بچه این نیست،بچه نیاز به یک پوشاکی دارد که حریمش را چه از لحاظ آب و هوا و چه از لحاظ حیا حفظ بکند. ولی به اینکه سِت باشد، فلان جنس باشد، فلان مارک باشد متنوع باشد،هر لباسی تعداد دفعات محدودی پوشیده باشد و... واقعا احتیاج ندارد. اینکه میگویم افراط در برآورده کردن یک نیاز اختلالهای دیگری را هم ایجاد میکند الان با یک مثال به خدمتتان میگویم.
#متن_صوت_نیازها
#متن_صوت_سه_نیازها_بخش_اول
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak