1_1753707340.mp3
1.96M
🔊مجموعه صوتی
#شناختامامزمان
👤حسن محمودی
📝قسمت اول
🔖روزگار شگرف بعد از ظهور
👌کوتاه و شنیدنی
👈بشنوید و نشر دهید.
#آیات_نور
#حزب هفتاد و یکم
پیامهای آیه فوق ⇧⇩:
1- طبع افراد پليد چنين است كه به سراغ پليدىها مىروند، برخلاف افراد پاك طينت كه به سراغ خوبىها مىروند.
2- بهرهگيرى از نعمتها و طيّبات، حقّ اهل ايمان است.
3- سالم ماندن نسلهاى پاك، از توصيههاى قرآن است.
4- حمايت از پاكدامنها لازم است.
5- معنويّات بر ماديّات مقدّم است.
#استاد_قرائتی
●➼┅═❧═┅┅───┄
🌷مهدی شناسی ۱۸۱🌷
🔷زیارت آل یاسین🔷
🌹السلام علیک حین تصلی و تقنت🌹
◀️قسمت دوم
◀️در این فراز که به امام در حال قنوتشان سلام میدهیم، شایسته است به قنوت امـام و تـذکار و اورادی که ایشان در قنوت نمازشان بکار می برند توجه نمائیم. بلکه ما نیز با این اذکار خداوند را بخـوانیم و در نماز با همین الفاظ قنوت گرفته و خود را با عشق به مولایمان از این جهت شبیه ایشان نماییم.
◀️ به فرازهـایی زیبا از دو دعا از دعاهای قنوت امام زمان عج الله فرجه اشاره می کنیم:
✅دعای اول:"اللَّهم صلِّ علَى محمد و آلِ محمد و أَکْرِم أَولیاءک بِإِنْجازِ وعدک و بلِّغْهم درک ما یأْملُونَه منْ نَصـرِک"
بار خدایا رحمت فرست بر محمد و بر آل محمد و کرم نماى دوستان خود را بـه بـرآوردن وعـده خـود و برسان آنها را به منتهاى آنچه آرزو مى کنند و آن آرزو،یاری توست.
✅دعای دوم:"يا مَنْ لا يُخلف الميعاد، أَنْجِز لي ما وَعَدْتَني، وَاجْمَعْ لي أَصْحابي، وَصَبّرهُمْ، وَانصُرني عَلي أَعْدائِکَ وأَعْداء رَسُولِک، وَلا تُخَيِّبْ دَعْوَتي، فَإنّي عَبْدُکَ وَابن عَبْدک، ابن أَمَتِک، أَسيرٌ بَيْنَ يَدَيکَ.
سَيّدي! أَنْتَ الَّذي مَنَنْتَ عَلَيّ بِهذا المَقام وَتَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَيّ دون کَثيرٍ مِنْ خَلْقِکَ.
أَسْألُکَ أَنْ تُصَلّي عَلي مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد وَأَنْ تُنْجِزَ لي ما وَعَدْتَني، إنَّکَ أَنْتَ الصادِق وَلا تُخْلِف الميعاد، وَأَنْتَ عَلي کُلِّ شَيْء قَدير
🔸اي خدايي که در وعده تخلف نمي نمايي، آنچه بر من وعده فرمودي وفا کن، و اصحاب و ياران مرا گرد آور و با صبر آماده شان کن، و مرا بر عليه دشمنان خود و رسولت ياري فرما، دعوتم را رد مفرما که من بنده تو و فرزند بنده تو و فرزند کنيز تو هستم، من در برابر تو و در اختيارت هستم.
🔸آقاي من! اين تو هستي که بر من با عنايت اين مقام بزرگ منّت نهادي و مرا ازميان خلقت بر اين امر تفضّل و برتري دادي، از تو مي خواهم که بر محمّد و آل محمّد درود فرستي و آنچه به من وعده فرمودي وفا نمايي، زيرا که تو راستگو هستي و در وعده تخلّف نمي نمايي و تو بر هر چيز قادر و توانایی.
#مهدی_شناسی
#قسمت_181
#زیارت_آل_یاسین
#هیچ_کس_به_من_نگفت 😔
2⃣ قسمت دوم
🍂هیچ کس به من نگفت:
که دعای ما در فرج شما اثر دارد و آن را نزدیک میکند، نمیدانستم که شما دعا کردنمان را دوست داری و فرمودهای که خیلی برای فرج من دعا کنید.😔
به ما نرسید که راز فرج و ظهورت در دعای شب و روز ما نهفته است و تا دستان تک تک ما آسمانی نشود
و چشمانمان از اشک، بارانی نگردد تو نمیآیی.
خیلی خوشحالم که در دوران نوجوانی فهمیدم شما به آیت بصیرت، بهاء الدینی بزرگوار سفارش کردهای که در قنوت نمازش «اللهم کن لولیک…»
را زمزمه کند، و من هم میتوانم در این دوران در قنوت نمازم این دعا رابخوانم .❤️
این را فهمیدم که چقدر دوست داری من لب به دعا بگشایم و آمدنت را زمزمه گر باشم تاسهمی هر چند کوچک در شادی دیگران داشته باشم.🌿
📘برگرفته از کتاب "هیچکس به من نگفت "
✍نویسنده: حسن محمودی
1_1228488806.mp3
2.39M
🌺❄️🌼❄️🥀🕊
🌷❄️🌸
🌺❄️
🌹
#فضائل و مناقب حضرت زینب علیها السلام 🌹
🌟1- زینت پدر
🔶معمولا پدر و مادر نام فرزند را انتخاب می کنند، ولی در جریان ولادت حضرت زینب علیها السلام والدین او این کار را به پیامبر اسلام جد بزرگوار آن بانو، واگذار نمودند . پیامبر صلی الله علیه و آله که در سفر بود، بعد از بازگشت از سفر، به محض شنیدن خبر تولد، سراسیمه به خانه علی علیه السلام رفت، نوزاد را در بغل گرفت و بوسید، آن گاه نام زینب (زین + اب) را که به معنای «زینت پدر» است برای این دختر انتخاب نمود (3) .
📚3) همان، ج 3، ص 39 .
🔰جایگاه حضرت زینب سلام الله علیها اینقدر بزرگ است که امام حسین علیه السلام در آخرین وداع فرمودند : «يَا اُختَاه، لَا تَنسِينِی فِي نَافِلَة الَّليل [۱] خواهر جان مرا در نماز شب فراموش نكن».
📚عوالم العلوم و المعارف والأحوال من الآيات و الأخبار و الأقوال (مستدرك سيدة النساء إلى الإمام الجواد)، بحرانى اصفهانى، عبد الله بن نور الله، ج11، ص 954 ، ناشر: مؤسسة الإمام المهدى عجّل الله تعالى فرجه الشريف، مكان چاپ: ايران؛ قم.
❇️ولایت مداری
قرآن بدون هیچ قید و شرطی در کنار اطاعت مطلق از خداوند، دستور به اطاعت از پیامبر صلی الله علیه و آله و صاحبان امر، یعنی، ائمه اطهار علیهم السلام می دهد . «اطیعوا الله واطیعوا الرسول واولی الامر منکم » (15) ; «از خداوند و رسول و اولو الامر اطاعت کنید .»
💠زینب علیها السلام که حضور هفت معصوم (16) را درک کرده، در تمامی ابعاد ولایت مداری (معرفت امام، تسلیم بی چون و چرا بودن، معرفی و شناساندن ولایت، فداکاری در راه آن و) . . . سر آمد است . او با چشمان خود مشاهده کرده بود که چگونه مادرش خود را سپر بلای امام خویش قرار داد و خطاب به ولی خود گفت: «روحی لروحک الفداء ونفسی لنفسک الوقاء (17) ; [ای ابالحسن] روحم فدای روح تو و جانم سپر بلای جان تو باد .» و سرانجام جان خویش را در راه حمایت از علی علیه السلام فدا نمود و شهیده راه ولایت گردید . زینب علیها السلام به خوبی درس ولایت مداری را از مادر فرا گرفت و آن را به زیبایی در کربلا به عرصه ظهور رساند .
📚پی نوشت:16) پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، علی علیه السلام، فاطمه علیها السلام، امام حسن علیه السلام، امام حسین علیه السلام، امام سجاد علیه السلام و امام باقر علیه السلام .
17) الکوکب الدری، ج 1، ص 196 .
🌀عفت و پاکدامنی
💠عفت و پاکدامنی، برازنده ترین زینت زنان، و گران قیمت ترین گوهر برای آنان است . زینب علیها السلام درس عفت را به خوبی در مکتب پدر آموخت، آن جا که فرمود: «ما المجاهد الشهید فی سبیل الله باعظم اجرا ممن قدر فعف یکاد العفیف ان یکون ملکا من الملائکة (12) ; مجاهد شهید در راه خدا، اجرش بیشتر از کسی نیست که قدرت دارد اما عفت می ورزد، نزدیک است که انسان عفیف فرشته ای از فرشتگان باشد .»
❇️زینب کبری عفت خویش را حتی در سخت ترین شرایط به نمایش گذاشت . او در دوران اسارت و در حرکت از کربلا تا شام سخت بر عفت خویش پای می فشرد . مورخین نوشته اند: «وهی تستر وجهها بکفها، لان قناعها قد اخذ منها (13) ; او صورت خود را با دستش می پوشاند چون روسریش از او گرفته شده بود .»
📚12) نهج البلاغه، فیض الاسلام، حکمت 466 .
13) جزائری، الخصائص الزینبیه، ص 345 .
#حضرت_زینب_کبری 🌹💚
#حضرت_زینب سلام الله علیها 💐
🌸❄️🌺❄️🌼❄️
➖➖➖➖➖➖
┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
#حدیث_نور
✨امام صادق علیهالسلام فرمودند:
پنج خصلت است كه در هر كس يكى از آنها نباشد خير و بهره زيادى در او نيست: اول: وفادارى دوم: تدبير سوم: حيا چهارم: خوش اخلاقى و پنجم: ـ كه چهار خصلت ديگر را نيز در خود دارد ـ آزادگى.✨
#التماس_دعا_برای_ظهور
┄✦۞✦✺🌹✺✦۞✦┄
#آیات_نور
#حزب هفتاد و دوم
پیامهای آیه فوق ⇧⇩:
1- اقامه نماز و اداى زكات، نمونه بارز عمل صالحى است كه در حاكميّت مؤمنان انجام مىشود.
2- در اسلام، مسائل عبادى «أَقِيمُوا الصَّلاةَ» و مسائل مالى «آتُوا الزَّكاةَ» و مسائل سياسى و حكومتى «أَطِيعُوا الرَّسُولَ» از يكديگر جدا نيستند.
3- وعدههاى الهى (در آيه قبل)، سبب تنپرورى نشود!
4- شرط رسيدن به رحمت الهى، پيروى از خدا و رسول است.
5- كفّار، اگر چه ابرقدرت باشند، امّا در برابر قدرت خدا شكست خواهند خورد.
#استاد_قرائتی
●➼┅═❧═┅┅───┄
1_1753707373.mp3
2.62M
🔊مجموعه صوتی
#شناختامامزمان
👤استاد حسن محمودی
📝قسمت دوم
🔖رجعت در زمان ظهور و راهکارهای آن
👌کوتاه و شنیدنی
👈بشنوید و نشر دهید.
#هیچ_کس_به_من_نگفت 😔
3⃣ قسمت سوم
🌱هیچ کس به من نگفت:
که رمز دیدار شما، پاکی و دوری از گناه است..😔
به ما نگفتند که در دیدار علی بن مهزیار اهوازی که بیست سال به انتظار ایستاد تا شما را ملاقات کند
به او فرمودی که علت دوری شما از ما، چند گنــاهی بود که انجام میدادی.😭
و فرمودی که علت در پشت پرده بودن ما، اعمال بد شما شیعیان است
و اگر شما پیمان پاکی که با امامان خود بسته بودید را فراموش نمیکردید، پردهها کنار میرفت.😢
کاش به ما گفته بودند که چشم پاک، سزاوار سیمای پاک است نه چشمی که به هر کس و ناکس نگاهی انداخته و زلف پریشان دیگران را خیره شده، کجا این چشم میتواند خال مشکین صورت شما را مشاهده کند؟!!⁉️
مگر اینکه با باران اشک، آن آلودگیها را شستشو دهد
و به کنترل در آورد چشمی را، که وظیفه اش کنترل است در هنگام روبرو شدن با نامحرم.⁉️
به ما نگفتند که سید بن طاووس و شیخ مفید و سید مهدی بحرالعلوم ـ که به دیدارت نائل شدند ـ اهل گناه نبودند، یعنی ما هم باید این چنین باشیم.😢
کاش میدانستم که هر گناه، فاصله را دورتر میکند و هر ترک گناهی، قدمی است برای رسیدن به رضایت شما.
کاش میدانستم که باید مایه زینت شما باشم نه باعث شرمساری.😔
گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم
گفتا که من هم ازتو، ترک گناه خواهم
📕برگرفته از کتاب هیچکس بمن نگفت،✍نویسنده حسن محمودی
🌷مهدی شناسی ۱۸۲🌷
🔷زیارت آل یاسین 🔷
🌹السلام علیک حین تَحمدُ و تَستغفِر🌹
🌼تحمدُ از ماده و مصدر حمد و حمد به معنای ستایش و ثنا گوئى است. تَستَغفر از ماده و مصدر غفر و غفر به معنای پوشاندن و مستور کردن است. لذا غفرانِ گناه،مستور و ناپدید کردن آنست که از آن به عفو و بخشش گناه تعبیر میگردد.
🌼هرچه معرفت به خداوند بالاتر باشد حمد و استغفار فزون تری می طلبد.
آقا امام صادق از احوال رسول الله صلوات الله علیه و آله که خبر می دادند، فرمودند:اینگونـه بودنـد کـه در هـر روز
خداوند را سیصد و شصت مرتبه به تعداد رگهای اصلی بدن حمد می فرمودند.
🌼در استغفار معصومین، احتمالاتی وجود دارد:
1️⃣استغفار از درجه پایین تر به درجه بالاتر:نظر به اینکه امام همواره در حال ترقی و صعود به قلّه های بلند تقرّب و محبـت و معرفـت و یقین است لذا هرگاه به درجه فراتر بالا می رود،از درجه ی پایین تری که قبلا در آن بوده است استغفار می کند.
2️⃣امام همیشه خود را در حد تقصیر قرار می دهد. عظمت خداوند لایتناهی است و معصوم خود را از انجام آنچه سزاوار ذات خداست عاجز مـی بیند و
در معرفت و عبادت خدا خود را مقصر میداند و در دعاها و مناجات خـویش بـه درگـاه خداونـد عرضه می دارد:"سبحانک ما عرفناک حق معرفتک و ما عبدناک حق عبادتک... "
3️⃣اشتغال به دنیا موجب بازماندن نسبی از راه خداست و لذا مقتضی استغفار برای امام معصوم است.
اشتغال به دنیا حتی در همان موارد مباح بلکه راجح نظیر گره گشایی از کار مـردم، تعلـیم و تربیـت انسانها، به نسبت، موجب دوری و بازماندن از حضور محفل انس و خلوت با خداونـد اسـت و در نظـر
امام معصوم مقتضی استغفار است.
4️⃣امام معصیت امت را به خود نسبت می دهد و خود را گناهکار فرض می کند.
پیامبر و ائمه نسبت به همه موجودات مقام ولایت کلیه را دارند، لذا متمم و مقوم تمامی مخلوقـات و قلب عالم امکانند، و سایر بندگان – چه فرمانبردار و چه معصیت کـار – هماننـد اعضـاء و جـوارح ایشانند، بدین جهت گویی معصیت آنها را به خود نسبت می کنند، فرض میدهند، و خود را گناهکار
و در حقیقت استغفار آنان، از گناهان پیروان و شیعیانشان است. مثل پدری کـه بـه جـای پسـرش از جسارت او به دیگران معذرت خواهی کند اظهار شرمندگی می نماید.
🌼 در پایان این بخش به مولا و صاحب خـود عرضـه می داریم :"یـا أَبانَـا اسـتَغْفرْ لَنـا ذُنُوبنـا إِنَّـا کُنَّـا خاطئین"
"ما از اینکه شما را با اعمالمان در درگاه خدا شرمنده ساخته ایم شرمنده ایم. از مـا درگـذر و بـار دیگر برای ما از خداوند طلب مغفرت نما که تویی آبرودار نزد خدا و بدون شما روی سخن و بازگشت به خـدا را نداریم."
#مهدی_شناسی
#قسمت_182
#زیارت_آل_یاسین
عبادت لقمهای
جملهای که روزی چند بار تکرارش میکنیم؛ اینهمه گفتن، اگر عملی نشود، هیچ فایدهای ندارد.
***
عابدی در کوه مدام مشغول عبادت بود. هرشب نانی برایش میرسید. شبی نان نیامد. رفت روستا و از خانة آسیابان کافر دو قرص نان گرفت. سگ مردنی صاحبخانه افتاد دنبالش. عابد تکهنانی برایش انداخت تا برگردد. سگ آن را خورد و عابد را رها نکرد. تکهای دیگر کند و داد به سگ. ولکن نبود. آنقدر ادامه داد که نانها تمام شد. سگ همچنان میآمد. عابد که هم گرسنه بود و هم کلافه از دستِ سگ، گفت: «چه سگِ بیحیایی هستی!» ناگهان سگ دهان گشود: «بیحیا؟ سالهاست با آسیابانم. نگهبانِ خانه و گلهاش هستم. گاه نانی میدهد، گاه هم آنقدری دارد که تنها خودش بخورد و من گرسنه میمانم. ولی همیشه درِ این خانهام؛ بدهد یا ندهد. بیحیا تویی که خدایت را رها کردهای و سراغِ بیخدا آمدهای.»
عابد روزی بارها میگفت:
إیّاکَ نَعبُدُ وَ إیّاکَ نَستَعینُ[1]
تنها تو را میپرستیم و تنها از تو یاری میخواهیم
ولی حرف کجا و عمل کجا.[2]
[1] حمد4
[2] برگرفته از نان و حلوای شیخ بهایی، بخش ۱۱شش