مداحی آنلاین - خیلی دلتنگ میشی از سفر جا بمونی - بنی فاطمه.mp3
6.16M
⏯ #شور #جاماندگان #اربعین
🍃خیلی دلتنگ میشی از سفر جا بمونی
🍃باز تو تنها بمونی
🎤 #سید_مجید_بنی_فاطمه
👌فوق زیبا
Mahmoud Karimi - Ahla Menal Asal.mp3
9.02M
نماهنگ💯💯
احلی من العسل
#صوتی
#محمود_کریمی🎤🎤🎤
#برای_هم_دعا_کنیم 🤲
#الحسین_یجمعنا
#Hussain
بسیارزیبا🌹🌹
پیشنهاددانلود👌👌👌
🎗کانال مداحی ناب🎗
🆔 👉@maddahinab313👈
مداحی آنلاین - هنوزم روی نیزه هایی حسین - محمود کریمی.mp3
4.34M
🔳 #واحد احساسی #اربعین
🌴هنوزم روی نیزه هایی حسین
🌴یا رو خاک این کربلایی حسین
🎤 #محمودکریمی
👌بسیار دلنشین
ماجرای شهادت بسیجی آمربهمعروف
🔹بسیجی ۳۹ ساله، محمد محمدی، دو روز پیش ساعت ۱۹ در درگیری با اراذل و اوباش تهرانپارس با چاقو به شهادت رسید.
🔹بر اساس اظهارات شاهدان حادثه، چند اراذل هنگام پارک خودرو و خرید نان با خودرو خانمی برخورد کردند که پس از اعتراض آن خانم و ورود نانوا، درگیری آغاز شد.
🔹این اراذل با الفاظ رکیک و با صدای بلند به آن خانم فحاشی و ایجاد رعب و وحشت در محله کردند.
🔹در همین هنگام شهید محمدی وارد صحنه شده و از اراذل درخواست میکند به درگیری خاتمه دهند.
🔹اما آنها که در ابتدا دو سه نفر بودند به فحاشی ادامه دادند و با این بسیجی نیز درگیر شده و سایر دوستان خود را نیز مطلع کردند.
🔹در جریان این درگیری، یکی از اراذل با چاقو به پهلوی محمد محمدی ضربه وارد میکند که به دلیل عمق زیاد این ضربه و پاره شدن ریه و قلب، این بسیجی به شهادت میرسد.
#نماز اول وقت
#سفارش شهدا
داشت با آبِ قمقهاش #وضو ميگرفت براي نماز
گفتم: «بيتجربهاي ، لازم ميشه...
شايد يكي دو روز بيآب باشيم.»
گفت: «لازمم نميشه #مسافرم»
عمليات كه تمام شد دیدم #شهید شده آخه مسافر بود...😔😭
🍃🌹
🇮🇷#مداحی_ناب
----------------------------------------------@maddahinab313
به تو از دور سلام.mp3
6.32M
شور💯💯
به توازدورسلام
#صوتی
#محمد_حسین_پویانفر🎤🎤🎤
#برای_هم_دعا_کنیم 🤲
#الحسین_یجمعنا
#Hussain
بسیارزیبا🌹🌹
پیشنهاددانلود👌👌👌
🎗کانال مداحی ناب🎗
🆔 👉@maddahinab313👈
IMG_20201018_144205_742-mc.m4a
11.17M
واحد💯💯
ای صفای قلب زارم
#صوتی
#محمد_حسین_پویانفر🎤🎤🎤
#برای_هم_دعا_کنیم 🤲
#الحسین_یجمعنا
#Hussain
بسیارزیبا🌹🌹
پیشنهاددانلود👌👌👌
🎗کانال مداحی ناب🎗
🆔 👉@maddahinab313👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بیانات استاد حاج اسماعیلی💠
«در جمع اساتید مؤسسه معنا»
🔸نحوه بکارگیری گوشههایی از دستگاه ماهور در مداحی
🔹با ذکر مثالهایی از اجرای مادحین مطرح کشور
─┅═ঊঈ🏳️ঊঈ═┅─
🆔 👉@maddahinab313👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠جلسه مشورتی مدیر مسئول و مسئول آموزش مؤسسه معنا
🎶با استاد ردیف های آوازی:
🔸جناب حاج اسماعیلی🔸
─┅═ঊঈ🏳️ঊঈ═┅─
🆔 👉@maddahinab313👈
#آیا_میدانید
💠آیا میدانید خواندن ذکر روز دوشنبه موجب افزایش مال میشود؟!...
─┅═ঊঈ🏴ঊঈ═┅─
توصیه شده است که این ذکر روزهای دوشنبه به تعداد صد مرتبه تکرار و خوانده شود.
🌹یا قاضیَ الحاجات "ای برآورنده حاجت ها"🌹
این ذکر که مختص روز دوشنبه می باشد خواندنش موجب افزایش مال میشود ذکر روز دوشنبه به نام امام حسن(ع) و امام حسین(ع) می باشد روایت شده است زیارت آن دو بزرگوار در این روز خوانده شود ثواب بسیار بالایی دارد
─┅═ঊঈ🏴ঊঈ═┅─
🆔 👉@maddahinab313👈
💠سکینه(س) شاعره اهل البیت(ع)💠
🔸 پنجم ربیع الاول، یادآور وفات بزرگ بانویی است که شمیم عفت و فضیلت فاطمه (س) را با خود داشت.
🔹او کسی نیست جز حضرت سکینه علیه السلام، میوه دل حسین بن علی (ع) و رباب که مادری فداکار و تسلیم حق بود.
🔸بانوی با کرامتی که در طول حیاتش بسیاری از حوادث و رنج های خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام را به چشم دید و واقعه عظیم عاشورا را نظاره گر بود و سینه اش مخزن الحزان دردهای کربلا...
🔹روح بلند و طبع لطیفش در شاعری سبب ساز آن شد تا به عنوان یکی از بازماندگان خاندان امامت، پیام رسان اهداف و احکام والای اسلام به شمار آید و در این راه بکوشد.
🔸حضرت سکینه (س)، با برگزاری محافل علمی- ادبی، و همچنین تبیین معارف بلند دینی در قالب اشعار نغز، فصیح و کم نظیر خویش، خدمت بسیار ارزشمندی به دین اسلام نمود و الگوی بسیار خوبی برای همه بانوان جهان تا به امروز شد.
🔹حضرت سکینه (س)، واقعه کربلا را با سرودن اشعاری بی مانند برای دیگران روایت کرد تا سند محکمی از پیروزی خون بر شمشیر را به یادگار بگذارد .
🔸آن حضرت، چنان در عرصه ادبیات توانمند بود که در میان شاعران دوران خود پرآوازه شد.
ایشان نقش بسیار مهمی در پیام رسانی واقعه بزرگ عاشورا و تبیین اهداف قیام امام حسین (ع) داشتند.
🔹در مورد ازدواج حضرت سکینه (س) قولهای متعددی وجود دارد؛ در روز پنجم ربیع الاول سال 117 هجری قمری پس از گذشت سالها از رویداد عاشورا در سن بین 67 تا 70 سالگی در شهر مدینه وفات نمودند.
🥀سالروز وفاتشان تسلیت باد.🥀
─┅═ঊঈ🏴ঊঈ═┅─
🆔 👉@maddahinab313👈
سلام وعرض ادب
متاسفانه بدعتی درمردم باب شده به اسم دهه محسنیه
درادامه چندمتن وکلیپ دراین باره آمده
ترویج ایام محسنیه از شاخصههای تشیع لندنی است
یک کارشناس مسائل مهدویت گفت: شهادت حضرت محسن (ص) حقیقتی است که در طول تاریخ وجود داشته است و ما اگر بخواهیم به این موضوع بپردازیم بهتر است از افراط و تفریط جلوگیری کنیم.
یک کارشناس مسائل مهدویت گفت: شهادت حضرت محسن (ص) حقیقتی است که در طول تاریخ وجود داشته است و ما اگر بخواهیم به این موضوع بپردازیم بهتر است از افراط و تفریط جلوگیری کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا فوادیان در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه «یکی از شاخصههای تشیع لندنی پرداختن به موضوع ایام محسنیه است» اظهار کرد: برخی از ناقدان هم نسبت به فعالیتها در ایام محسنیه صبحتهایی داشتهاند که بوی تندروی میدهد. ما اگر خواسته باشیم به صورت معتدل و جدای از افراط و تفریط دررابطه با این موضوع صحبت کنیم باید بگوییم که شهادت حضرت محسن (ص) حقیقتی است که در تاریخ اتفاق افتاده است و فرزند حضرت زهرا (س) را نظام جور و ستم به شهادت رسانده است.
وی تاکید کرد: ما اگر در این رابطه به سیره اهل بیت (ع) نگاه کنیم میبینیم که ظلمهایی که به حضرت زهرا (س) شده است اهل بیت (ع) از آن کوتاه نیامدهاند و در مجالس و محافل خود همواره از آن سخن گفتهاند در حقیقت حضرت زهرا (س) حقانیت و مظلومیت شیعه را در طول تاریخ با قضایای خود به اثبات رسانده است. اما افراطی برخورد کردن با این جریان درست نیست.
این کارشناس مهدویت تاکید کرد: ما در سیره اهل بیت (ع) نمیبینیم که بعد از ماه صفر گزارشی نقل شده باشد که حضرات معصومین (ع) به برگزاری این گونه جلسات و برگزاری ایام محسنیه تاکید داشته باشند و یا راساً خودشان اقدام به برگزاری این گونه جلسات کرده باشند و یا شیعیانی نزد آنها گزارش داده باشند. امروزه جهان اسلام نیازمند یک وحدت بی سابقه است و دامن زدن به مسائل اختلافی که موجب جدا شدن مسلمین از هم میشود به صلاح آیین و مذهب ما نیست.
فوادیان یادآور شد: ما شهادت حضرت محسن (ص) را قبول داریم ولی اگر قرار باشد برای ایشان اقامه عزا کنیم بهتر است در همان ایام فاطمیه که برای حضرت زهرا (س) عزاداری میکنیم از ایشان نیز سخن به میان میآوریم. نظر مقام معظم رهبری بر این است که ما سعی کنیم دهههای عزاداری را در کشور افزایش ندهیم یک روز بگوییم این ایام مسلمیه و حسنیه است و روز دیگر ایام دیگری را بگوییم اینها خوب نیست. ما اکتفا میکنیم به همان ایامی که همواره مسلمانان و شیعیان به اقامه عزا میپرداختهاند.
وی تاکید کرد: ما اگر میخواهیم نسبت به مظلومیت حضرت محسن (ص) عزاداری داشته باشیم بهتر است مادر ایشان یعنی حضرت زهرا (س) را محور قرار داده و نسبت به این ظلم اعتراض خود را بیان کنیم.
فوادیان گفت: ما باید در ایام نهم ربیع که مقارن با ایام به امامت رسیدن حضرت ولی عصر (عج) است به شکرانه این ایام مراسم بگیریم. ما نسبت به آغاز امامت هیچ یک از معصومین (ع) چنین مراسمی نداریم ولی چون امام مهدی (عج) امام حی و حاضر است لازم است نسبت به امامت ایشان مراسم شکرگزاری داشته باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان استادرحیم پورازغدی درباره ایام محسنیه
این عضو شورای کتاب مجمع جهانی اهل بیت(ع) تاکید کرد: اصل وجود محسن بن علی(ع) مسئلهای مسلم اما سقوطش در کهنترین کتاب با این موضوع، یعنی کتاب سلیم بن قیس هلالی (متوفی 75 هجری قمری)، با دو روایت یکی از سلمان فارسی و دیگری از عبدالله عباس، بیان شده است.
وی در پایان در خصوص روایات نحوه شهادت محسن بن علی(ع) گفت: یکی همان روایت معروف مبنی بر بین در و دیوار ماندن حضرت فاطمه(س) و در نهایت سقط جنین است، روایت دیگر که نسبت به روایت اول محکمتر است، این است که از امام صادق (ع) پرسیده شد که حضرت زهرا (س) کی و چگونه وفات یافتند؟ امام صادق (ع) فرمودند که جدهام حضرت زهرا (س) سوم ماه جمادی الثانی از دنیا رحلت کرد و سبب وفاتش این بود که قنفذ غلام فلانی (منظور از فلانی خلیفه دوم است که آن زمان هنوز به خلافت نرسیده بود اما سرکرده گروهی بود که ماموریت داشتند امیرالمومنین (ع) را برای گرفتن بیعت ببرند) زمانی که داشتند امام علی (ع) را برای گرفتن بیعت میبردند، برای این که حضرت زهرا (س) را برگرداند، با غلاف شمشیر به دو پهلو ایشان زد و آن سبب سقط جنین شده است.
دهه محسنیه؛ افراط در عزاداریها به تفریط میانجامد
دهه محسنیه؛ افراط در عزاداریها به تفریط میانجامد
ایسنا/قم غم و شادی هر دو از نیازهای روحی انسان هستند و باید توجه شود که هر دو اینها به اندازهای در زندگی وجود داشته باشند، شادی زیاد باعث غفلت انسان از یاد خداوند و غم و اندوه طولانی مدت سبب افسردگی و خستگی روح انسان میشود.
با شروع ماه ربیع الاول مسلمانان لباس مشکی را از تن به در می کنند و بعد از دوماه عزاداری، شاهد رونق دوباره مجالس شادی هستیم؛ اما برخی افراد چندسالی است که به ترویج دهه های مختلف عزا می پردازند و گویا حاضر نیستند کمی هم به شادی و سرور حتی در ماه ربیع الاول که اتفاقات مبارکی چون ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع)، ازدواج پیامبر (ص) با حضرت خدیجه (س)، هجرت پیامبر (ص) از مکه به مدینه و آغاز امامت حضرت صاحب الزمان(عج) در آن رخ داده است، روی آورند.
یکی از این دههها، دهه محسنیه است که برخی دهه اول ماه ربیع الاول را به خاطر شهادت محسن ابن علی(ع) به عزاداری میپردازند.
بنا بر قول مشهور، بعد از ماجرای سقیفه طرفداران خلافت ابوبکر برای گرفتن بیعت از حضرت علی (ع) به بیت ایشان میآیند، اما از آنجا که حضرت حاضر به بیعت کردن با ابوبکر نبوده، طرفداران خلافت ابوبکر به زور متوسل میشوند و به خانه حضرت علی (ع) حمله میکنند، در جریان این حمله و بر اثر جراحاتی که بر حضرت فاطمه (س) وارد میشود، ایشان فرزند خود یعنی محسن را که 6 ماهه باردار بودهاند، از دست میدهند.
البته زنده نگه داشتن یاد خاندان اهل بیت(ع) فی النفسه کار پسندیدهای است، اما برگزاری دهه های مختلف باعث ایجاد نوعی افراط گرایی در دین شده و حتی ممکن است برخی افراد را نسبت به دین اسلام که تاکید بسیاری به شادی دارد، بدبین کند، آن هم بلافاصله بعد از اتمام دوماه عزاداری.
نظر مراجع تقلید در خصوص دهه محسنیه
آیت الله مکارم شیرازی در خصوص دهه محسنیه معتقدند: توسل به ذیل عنایت معصومین (علیهم السلام) و فرزندان آنها کار بسیار خوبی است، ولی بهتر این است که برنامه های جدیدی که در میان شیعه سابقه نداشته است ترتیب داده نشود تا برنامه های موجود کم رنگ نگردد.
نظر آیت الله شبیری زنجانی هم در این رابطه اینگونه است: افراط در عزاداری ها به تفریط می انجامد. از آنجا که جامعه نمی تواند نسبت به همه عزاداری های پیاپی مراقبت داشته باشد، سرانجام به انکار مجموع عزاداری روی میآورد.
طی تماس خبرنگار ایسنا، با دفتر آیت الله وحید خراسانی که از مراجع پیشگام در اقامه عزا برای اهل بیت(ع) هستند و در ایام شهادت حضرت زهرا(س) و امام صادق(ع) و برخی ائمه(ع) دیگر آئین پیادهروی با پای پیاده از منزل تا حرم حضرت معصومه(س) را به راه انداختهاند، یکی از مسئول پاسخگویی به سوالات شرعی دفتر ایشان گفتند که این مرجع تقلید هیچ نظری در خصوص دهه محسنیه ندارند.
هیچ شکی در وجود محسن بن علی(ع) نیست
محمدهادی یوسفی غروی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، عنوان کرد: برخی گمان میکنند چون رحلت پیامبر (ص) در اواخر ماه صفر بوده، بنابراین ماجرای هجوم به خانه حضرت علی (ع) برای بیعت گرفتن از ایشان در همین روزها بوده که این مطلب به صورت ضمنی اشاره به شهادت محسن 6 ماهه فرزند حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) دارد.
وی افزود: چنین تاریخ دقیقی برای سقط محسن در دست نیست و صرفا گمان میشود که در این ایام بوده است، من در کتاب "موسوعة التاریخ الإسلامی" (تاریخ تحقیقی اسلام) با ذکر مستنداتی اثبات کردهام که هجوم به خانه امیرالمومنین (ع) برای گرفتن بیعت، در چند هفته اول بعد از رحلت پیامبر (ص) نبوده، بلکه حدود 3 ماه و نیم بعد از رحلت رسول اکرم (ص) این حادثه رخ داده است.
این استاد تاریخ اسلامی ادامه داد: از بین این دو تاریخی که برای شهادت حضرت فاطمه(س) نقل میشود، یعنی یکی در نیمه ماه جمادی الاولی و دیگری در اوایل ماه جمادی الثانی، بنا بر مرحجات محققین، تاریخ دوم به عنوان فاطمیه ترجیح داده شده است.
وی تصریح کرد: آنچه که به عنوان فاطمیه اول در نیمه ماه جمادی الاولی ذکر میشود، در واقع اشاره به اصل شهادت حضرت فاطمه (س) نیست، بلکه اشاره به علت، سبب و جهت وفات است، یعنی این تاریخ ابتدای زمان بستری شدن حضرت فاطمه (س) است؛ حوادث حمله به خانه حضرت علی (ع) و شهادت محسن بن علی(ع) در همان ایام حدود نیمه ماه جمادی الاولی واقع شده است.
یوسفی غروی بیان کرد: اصل مسئله بارداری حضرت فاطمه (س) در آن ایام و وجود فرزند، یک مسئله ثابت شده است و هیچ شکی در آن نیست، علامه محقق سیدمحمدمهدی موسوی خرسان نجفی در یکی از کتابهای خود به صورت مفصل، مستدل و مشهور به این مسئله پرداخته است.
برخی شیعیان، روزهای اول ربیعالاول را ایام سقط یا شهادت محسن فرزند حضرت فاطمه(س) میدانند. این موضوع (تعیین تاریخ شهادت) از موضوعات جدیدی است که در سالهای اخیر مطرح و روز شهادت محسن بن علی(ع) تلقی شده است، حال آنکه نه در تاریخ و نه در روایات، به تاریخ شهادت اشارهای نشده است. مبنای اینگونه گزارشها، قول مشهور علمای شیعه است که از یک طرف، رحلت رسول خدا(ص) را ۲۸ صفر دانسته و از طرف دیگر، شهادت محسن بن علی(ع) را در پی رحلت پیامبر(ص) نقل کردهاند. از مجموع این دو گزارش، شهادت حضرت محسن در ربیعالاول نتیجه گرفته میشود.[نیازمند منبع]
بررسی تاریخی
تاریخ دقیق شهادت محسن مشخص نیست، ولی با تفحص در گزارشهای تاریخی میتوان نتیجه گرفت که این واقعه پس از رحلت پیامبر(ص) با فاصله یک ماه یا بیشتر صورت گرفته است. بدین جهت آنچه مشهور است که هجوم به خانه حضرت علی(ع) با فاصله چند روزه از رحلت رسول اکرم(ص) اتفاق افتاده، صحیح نیست.[نیازمند منبع]
این اشتباه از آنجا ناشی شده که طبق گزارشهای تاریخی، هجوم به بیت فاطمه(س) چند بار اتفاق افتاده است. در هجوم اول، درگیری صورت نگرفته تا منجر به شهادت محسن شود. بعضی با تصور اینکه در هجوم اول، جریان آتش زدن درب خانه اتفاق افتاده، شهادت محسن را چند روز پس از رحلت پیامبر(ص) دانستهاند.[نیازمند منبع]
با این تعبیر ایام محسنیه که در اوایل ربیع الاول گرفته میشود با گزارشهای تاریخی تطبیق ندارد.[نیازمند منبع]
دلایلی برای اثبات این موضوع وجود دارد از جمله تحرکات اجتماعی و سیاسی حضرت زهرا(س) و برگشت سپاه اسامه بن زید و ربط آن به حمله به خانه حضرت علی(ع).[نیازمند منبع]
تحرکات اجتماعی سیاسی حضرت زهرا(س)
جریان یاری طلبیدن شبانه امام علی(ع) و ماجرای فدک نمیتواند پس از بیماری حضرت زهرا(س) اتفاق افتاده باشد. روایتی از امام صادق(ع) نقل شده که حضرت زهرا(س) پس از مضروب شدن دچار مریضی شدید شدند،[۱] این روایت حاکی از آن است که بعضی از تحرکات اجتماعی فاطمه زهرا(س) علیه هیئت حاکمه، قبل از بیماری ایشان بوده است. این تحرکات اجتماعی عبارتند از:
مددخواهی از انصار و مهاجر
یکی از تحرکات اجتماعی حضرت زهرا(س) رفتن به خانه مهاجرین و انصار برای طلب یاری بود. بنا بر نقل سلمان فارسی، پس از غصب خلافت و فدک، علی(ع) همراه حضرت فاطمه(س) و حسنین(ع) شب هنگام به درِ خانه مهاجران و انصار رفته و آنان را به همراهی برای بازپسگیری حق خویش فرا خواندند. از آنجا که بنا بر روایت سلمان، پس از حمله مهاجمان به خانه حضرت فاطمه(س) و واقعه سقط جنین،آن حضرت به طور مداوم و پیوسته بستری بود تا به شهادت رسید، میتوان چنین نتیجه گرفت که تا زمان ملاقاتهای شبانه آن حضرت با مهاجر و انصار، هنوز حملهای به خانه او صورت نگرفته بود؛[۲] زیرا در صورتِ وقوع حمله، آن حضرت دیگر توان رفتن به در خانه تعداد زیادِ مهاجران و انصار(حتی فقط اهل بدر)[۳] را نداشت.
خطبه فدکیه
خطبه فدکیه و نحوه حرکت حضرت فاطمه(س) به مسجد، نشان از عدم بیماری ایشان دارد. ابن ابی الحدید در توصیف چگونگی رفتن حضرت فاطمه(س) به مسجد برای ایراد خطبه فدکیه آورده است که: آن حضرت با پوشش کامل در میان جمعی از زنان در حالی که چادرش بر اثر بلندی به زیر پاهایش میرفت و همچون حضرت محمد(ص) راه میرفت، به مسجد آمد. با توجه به این تعبیر که: «ما تخرم من مشیه رسولالله؛ راه رفتنش هیچ تفاوتی با راه رفتن رسول خدا(ص) نداشت.» میتوان چنین نتیجه گرفت که تا هنگام ایراد خطبه، هنوز هجمهای به خانه حضرت فاطمه(س) صورت نگرفته بود؛ زیرا در صورت مضروب شدنِ آن حضرت، نوعِ حرکت او نمیتواند معمولی باشد تا راوی آن را به راه رفتنِ رسول خدا(ص) تشبیه کند.[۴]
برگشتن سپاه اسامه بن زید به مدینه
طبق برخی شواهد هجوم به خانه حضرت فاطمه(س) بعد از برگشت سپاه اسامه بن زید صورت گرفته است و سپاه اسامه بیش از یک ماه بعداز رحلت پیامبر(ص) به مدینه باز گشت.[۵] شخصی به نام بریده بن حصیب اسلمی که در جریان حمله به خانه حضرت زهرا(س) و بیعت گرفتن از امام علی(ع) حضور داشته و از ایشان طرفداری میکرده، در سپاه اسامه نیز به عناون پرچمدار حضور داشته است. او پس از بازگشت از جنگ، با اعتراض به خلیفه و طرفدارانش پرچمی در قبیله بنی اسلم نصب کرده و مردم را به بیعت با حضرت علی(ع) فرا خواند. پس از آن بود که طرفداران ابوبکر چارهای جز بیعت گرفتن از حضرت علی(ع) ندیدند.[۶] این گزارشها گویای آن است که ماجرای حمله به خانه فاطمه زهرا(س) نمیتواند در روزهای اول ربیع الاول اتفاق افتاده باشد.
رهبرمعظم انقلاب هم به طورصریح بادهه محسنیه مخالفت کردن ونوعی افراط دونستن که افرادروازاسلام میزنه
من درکانال رسمی سیدصادق شیرازی(لعنه الله علیه)درتلگرام عضوهستم.اسکرین شات پیام هارادرکانال بارگذاری میکنم که دهه محسنیه رابشدت ترویج می کنند