فاصله زمانی بین فجر صادق (هنگام اذان صبح) تا طلوع آفتاب را بین الطلوعین می گویند. در روایات اهل بیت علیهم السلام، خواب بین الطلوعین بسیار مکروه شمرده شده و در مقابل، بیدار ماندن در این زمان، مورد تأکید فراوان قرار گرفته است. از رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) نقل است که: هیچگاه زمین نزد خدای عز و جل آن گونه که از سه چیز فریاد می کند، بانگ بر نمی آورد. یکی هنگام ریخته شدن خون به ناحق، دیگری هنگام ریختن آب غسلی که از زنا باشد، و دیگری هنگام خواب پیش از طلوع آفتاب بر زمین.
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْإِمامُ الْمُنْتَظَرُ...
سلام بر تو ای مولایی که خدا و خلق خدا در انتظار قیام تو اند.
سلام بر تو و بر آن روزی که انتقام حرمت شکسته مادر را خواهی ستاند.
📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها، ص578.
ساعت از #طلوع_فجر تا وقت طلوع آفتاب -
متعلق به #حضرت_امیرالمؤمنین (عليه السلام) است.
💠 مرد استدلال های تاریخی
🔷 این دو جمله تاریخی را بخوانید:
1⃣ یک میلیون نفر به دنبال شغل می گردند. معلوم می شود شغل هست که دنبالش می گردند. و گرنه دنبال چه چیز می گردند؟
2⃣ ابر وقتی می خواهد ببارد ، به زمین نگاه می کند. اگر درخت و جنگل باشد می بارد. و گرنه چه علت دارد ببارد؟
🔶 صاحب این استدلال های فوق تخیلی ، فوق تخصص ارتباط سازی امور مختلف با مذاکره بوده. وی، آب خوردن و امنیت و اشتغال و هوای پاک و ارزانی و ... را به مذاکره ربط می داده.
کاش صدا و سیما و سایر رسانه ها ، هر وقت خواستند نقل قولی از این مسئول بلند پایه مبنی بر استدلال سازی و ارتباط سازی امور داشته باشند ، اول آن دو جمله تاریخی او را حکایت کنند ، سپس تراوشات جدید منطقی که معلوم نیست چه فازی دارد را نشان دهند!
#تمثیلات_استاد_قرائتی
🎮 اينو ميخوام، اونو میخوام 🎮
🍃 استاد قرائتی 🍃
🛍 مادرهایی كه هر چه بچهشان میخواهد برایش میخرند، میگوئیم آقا چه خبره؟ میگوید آخر بچهام عقدهای میشود. خوب بچهای كه هر چه خواست ... برایش خرید، تا گریه كرد تا جیغ زد پدر و مادر تسلیم میشوند، این بچه لوس میشود.
🛍 میدانید پیغمبر(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود وای [بر] پدران و مادران! پرسیدند یا رسول الله پدران و مادران كافر؟ فرمود نه، وای بر پدران و مادران مسلمان، گفتند آقا چطور پدران و مادران مسلمان را چه جور میگویی وای؟ گفت برای اینكه بچهشان را لوس بار میآورند.
🌸 احکام 🌸
❓سوال: آیا تلقیح اسپرم از برادر، باجناق یا بیگانه اشکال دارد؟
✅ پاسخ:
✳️ مقام معظم رهبری:
به طور کلی تلقیح_مصنوعی حتی در فرض مذکور فی نفسه اشکال ندارد، ولی باید از مقدمات حرام از قبیل نگاه و لمس حرام اجتناب شود، به هر حال در صورتی که با این روش کودکی به دنیا بیاید، ملحق به صاحب_نطفه_و_تخمک است. [
✳️ آیت الله مکارم: تلقيح_نطفه_بيگانه، شرعا حرام است و فرزند حاصل نامشروع خواهد بود، ولي چنانچه نطفه زن و شوهري گرفته، و در خارج رحم ترکيب، سپس به رحم زني تلقيح گردد اين کار ذاتا اشکالي ندارد، ولي با توجه به اينکه غالبا مستلزم_لمس و نظر نامشروع است تنها در صورت ضرورت جايز است. و در هر حال فرزند متعلق به صاحبان نطفه است، هر چند بر مادرجانشين و شوهرش نيز محرم است.
✳️ آیت الله سیستانی: اگر تلقیح در خارج رحم انجام بگیرد، اشکال ندارد.
خارج_رحم
✳️ آیت الله وحید: حرام است.
✳️ آیت الله شبیری زنجانی: به طور کلی لقاح تخمک و اسپرم غیر زن و شوهر- ولو در خارج رحم - حرام است بنابراین تلقیح_نطفه_محارم مثل برادر مطلقا جایز نیست.
✳️ آیت الله فاضل: اگر منظور این است که نطفه منعقد شده زن و شوهر را دررحم زن بیگانه قرار بدهد، قرار دادن نطفه منعقد شده زن و شوهر در رحم زن بيگانه، جايز نيست، فرقی نمی کند زن_بیگانه از ارحام باشد یا غیر ارحام چه نطفه به صورت طبيعى منعقد شده باشد و يا به صورت مصنوعى ولى چنانچه اين عمل حرام انجام شود، فرزند به مرد صاحب_اسپرم و زن صاحب تخمك تعلّق دارد ولى نسبتش با زنى كه در رحم او پرورش يافته، نسبت فرزند عرفى است و همه احكام فرزند عرفى از قبيل محرم بودن و غيره را دارد.