بخشی از دعای وداع با ماه مبارک رمضان (صحيفۀ سجّاديّه)
«السّلام عليك غيْر المصاحبة ولا ذميم الملابسة»
سلام بر تو، در اين مدّتی كه مهمان ما بودی، يا ما در خدمت تو بوديم، هيچ رنجی نديديم. از مصاحبت با شما خسته نشديم. در حضور تو لذّت برديم و تو مهمان خوبی برای ما بودی.
«السّلام عليك كما وفدْتَ علينا بالبركات وغسلْت عنّا دنس الخطيئات»
سلام بر تو، ای ماه گرامی رمضان كه بركت آوردی، ما را شستشو دادی و رفتی. اگر بعدها آلوده شديم، به دست خود آلوده شدهايم وگرنه تو ما را تطهير كردی و اكنون احساس سبكی میكنيم.
«السّلام عليك غير مودّع برَماً ولا متروك صيامه سئماً»
سلام بر تو كه پس از يك ماه مهمانی در هنگام توديع، ما احساس خستگی نكرديم. انسان وقتی مهمان را برای مدّتی مديد و با تشريفات پذيرايی میکند خود در اين مدّت خسته میشود؛ امّا حضرت می فرمايد: از پذيرايی طولانی و روزه گرفتن، هرگز خسته نشديم و رنجی احساس نكرديم؛ بلكه برای ما گوارا بود.
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زائری که با سگ مشرف شد مشهد 😢
🕊🕊🕊🕊
🌺 مراقبات شب آخر ماه مبارک رمضان
🔹 ️شب بسيار مباركى است و براى اين شب چند عمل وارد شده است:
🔸 اوّل: غسل.
🔸 دوم: زيارت امام حسين عليه السّلام.
🔸 سوم: خواندن سوره هاى «انعام» و «كهف» و «يس» و گفتن صد مرتبه:
▪️ أسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ
🔸 چهارم: اين دعا را كه شيخ كلينى از امام صادق عليه السّلام روايت كرده بخواند:
🌹️ اللَّهُمَّ هَذَا شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرْآنَ وَ قَدْ تَصَرَّمَ وَ أَعُوذُ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ يَا رَبِّ أَنْ يَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَيْلَتِی هَذِهِ أَوْ يَتَصَرَّمَ شَهْرُ رَمَضَانَ وَ لَكَ قِبَلِی تَبِعَةٌ أَوْ ذَنْبٌ تُرِيدُ أَنْ تُعَذِّبَنِی بِهِ يَوْمَ أَلْقَاكَ
🌹️ خدايا اين است ماه رمضان، كه قرآن را در آن نازل كردى، اينک در حال گذشتن است، و من به ذات كريمانهات پناه میآورم از اينكه سپيدۀ اين شب طلوع كند، يا ماه رمضان بگذرد، و نزد تو برايم نتيجۀ كار ناشايست يا گناهى باشد كه بخواهى مرا به سبب آن، روزى كه ملاقاتت كنم عذاب نمايى.
🔸 پنجم: بخواند:
🌹️یا مُدَبّرَ الاُموُرِ، یا باعِثَ مَن فی القُبُور، یا مُجری البُحُور، یا مُلَیَّن الحَدیدِ لِداوُد، صَل عَلی مُحَّمد وَافعَل بی کَذا وَ کَذا (به جاى «كذا و كذا» حاجات خود را بخواهد)
🔸 ششم: ماه رمضان را با دعاهاى وداع، وداع گويد: دعاهايى كه شيخ كلينى و شيخ صدوق و شيخ مفيد و شيخ طوسى، و سيّد ابن طاووس نقل كردهاند و شايد بهترين آنها دعاى چهل و پنجم صحيفۀ كامله باشد.
🔹️سيّد بن طاووس از امام صادق عليه السّلام روايت كرده كه هر كس در شب آخر ماه رمضان، آن ماه شريف را وداع گفته و بگويد:
🌹️ اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِی لِشَهْرِ رَمَضَانَ وَ أَعُوذُ بِكَ أَنْ يَطْلُعَ فَجْرُ هَذِهِ اللَّيْلَةِ إِلا وَ قَدْ غَفَرْتَ لِی
🌹️ خدايا اين ماه را آخرين بار روزهام در ماه رمضان قرار مده، و به تو پناه میآورم از اينكه سپيدۀ اين شب سر زند، مگر اينكه مرا آمرزيده باشى.
🔹پيش از آنكه سپيده بر آيد، حق تعالى او را بيامرزد، و توبه و بازگشت نصيب وى كند.
🔹️ سيّد بن طاووس و شيخ صدوق از جابر بن عبدالله انصارى روايت كردهاند كه در جمعۀ آخر ماه رمضان خدمت رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلّم رسيدم، چون نظر آن حضرت بر من افتاد، فرمودند: اى جابر اين آخرين جمعه از ماه رمضان است، پس آن را وداع كن و بگو:
🌹️اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِنَا إِيَّاهُ فَإِنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْنِی مَرْحُوما وَ لا تَجْعَلْنِی مَحْرُوما خدايا اين ماه را آخرين بار روزهداری ما قرار مده، و اگر قرار دادى پس مرا رحمت شده قرار بده و محروم از رحمت قرار مده.
🔹️زيرا كه هر كه اين دعا را در اين روز بخواند به يكى از دو خصلت نيكو ظفر مىيابد؛ يا به رسيدن ماه رمضان آينده يا به آمرزش خدا و رحمت بىانتها.
🔸هفتم: سيّد بن طاووس و كفعمى از حضرت رسول صلّى الله عليه و آله و سلّم روايت كردهاند كه فرمودند: هر كه در شب آخر ماه رمضان، ده ركعت نماز و هر دو رکعت به یک سلام بخواند و در هر ركعت:
▪️سوره «حمد» ۱ بار
▪️سوره «توحید» ۱۰ بار
و در هر يك از ركوع و سجود ده مرتبه بگويد:
▪️سُبْحَانَ اللهِ وَ الْحَمْدُ لِلهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ
▪️و هنگامی كه از ده ركعت فراغت يافت هزار مرتبه استغفار كند.
و پس از استغفار سر به سجده گذارد و در حال سجده بگويد:
🌹️ يا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ يَا رَحْمَانَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ يَا إِلَهَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَ تَقَبَّلْ مِنَّا صَلاتَنَا وَ صِيَامَنَا وَ قِيَامَنَا
🔹️سوگند به كسی كه مرا به راستى به پيامبرى مبعوث كرد، كه جبرئيل مرا از اسرافيل خبر داد و اسرافيل از پروردگار خود، كه سر از سجده برنداشته، خدا او را بيامرزد، و ماه رمضان را از او قبول كند، و از او درگذرد.
🔹️و اين نماز در شب عيد فطر هم روايت شده است، ولى در اين روايت آمده است كه تسبيحات اربعه را در ركوع و سجود به جاى ذكر ركوع و سجود بخواند، و به جای «اغفر لنا ذنوبنا» تا آخر بگويد:
🌹️اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ تَقَبَّلْ صَوْمِی وَ صَلاتِی وَ قِيَامِی
️گناهم را بیامرز، و روزه و نماز و شب زنده داریام را بپذیر
👈مدرسه قرآن و عترت
https://eitaa.com/madrese_msn
دفتر حضرت آیت الله سیستانی روز چهارشنبه را عید فطر ۱۴۰۳ اعلام کرد
دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی در نجف اشرف با صدور اطلاعیهای روز چهارشنبه (۲۲ فروردین ۱۴۰۳) را روز اول ماه شوال ۱۴۴۵ هجری قمری و عید سعید فطر در عراق و مناطق اطراف اعلام کرد.
👈مدرسه قرآن و عترت
https://eitaa.com/madrese_msn
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ابتهال «ودعی شهر الصیام» با صدای محمد عمران
🔹ابتهال شنیدنی شیخ محمد عمران، قاری و مبتهل نابینای مصری
👈مدرسه قرآن و عترت
https://eitaa.com/madrese_msn
هدایت شده از مدرسه قرآن و عترت(تلاوتها و حکایتها )
صدا ۴۹۳-۱.m4a
8.62M
"👈: هر کس سوره واقعه را هر شب بخواند، خداوند برای او روزی حلال فراوانی می فرستد.
👈: هر کس سوره واثعه را هر شب بخواند، خداوند او را دوست می دارد و او را از عذاب جهنم نجات می دهد.
👈 هر کس سوره واقعه را هر شب بخواند، فقر از او دور می شود و همیشه در رفاه و آسایش زندگی می کند.
👈: هر کس سوره واقعه را هر شب بخواند، عمرش طولانی می شود و در آخرت نیز جایگاهی بلند دارد.روایت دیگری از امام صادق (ع) آمده است:
👈«هر کس سوره واقعه را هر شب بخواند، خداوند او را در روز قیامت در مقام محمود قرار می دهد و او را از عذاب جهنم نجات می دهد.»"
"👈هر کس سوره واقعه را هر شب بخواند، خداوند او را از فقر و تنگدستی نجات می دهد و او را محبوب همه مردم می کند و هرگز ناراحتی و اندوهی به او نمی رسد.»"
هدایت شده از مدرسه قرآن و عترت(تلاوتها و حکایتها )
👈👈👈توضیحات:
👈👈این قسمت از برنامه های کانال بعنوان برنامه پایانی روز با اهداف زیربارگذاری میشود:
👈هدیه به ارواح طیبه شهدا
👈آمرزش اموات
👈آموزش تلاوت ترتیل(۵ دقیقه وقت بزارید وبا نیت همه اهداف بالا گوش کرده
وتکرار کنید
(بعد ازچند روز ان شاءالله اثرات مثبت ومفید این کار را خواهید دید )