🌸🍃﷽🍃🌸
امام على(ع) در نهجالبلاغه بعضی از مسلمانان را سرزنش مىكند؛
💢اُفٍّ لَكُمْ... لا يُنامُ عَنْكُمْ وَ اَنْتُم فى غَفْلَةٍ ساهُونَ.
👈اف بر شما، چشم دشمن براى تهاجم به شما خواب ندارد، در حالى كه شما در #غفلت و فراموشى زندگى میكنيد.
📚نهجالبلاغه، خطبه۳۴
✨✨✨
انشاءالله از همه شما عزیزان قبول باشه که برای حفظ اسلام و انقلاب و بصیرت افزایی مسلمین از هیچ تلاشی دریغ نمیکنید 🌹🌹
✍ مروری بر #خط_دیدار | نکات طلایی بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با دستاندرکاران کنگره ۲۴ هزار شهید استان خوزستان ۱۴۰۲/۱۲/۰۵📍
✏️ آنچه که باعث پایداری و پیشرفت نظام اسلامی و غلبه آن بر بسیاری از موانع و توطئهها شد، جمع بین «اعتماد به جمهور مردم و اسلام» بود و در آینده نیز راه غلبه برمشکلات استمرار همین تفکر است. #دقایقی_با_رهبر
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🪧 کانال مدرسه رشد وتعالی زمان
https://eitaa.com/madrese_zaman
رهبر انقلاب : من عرضم این است هرکس ایران را دوست دارد، هرکس جمهوری اسلامی را دوست دارد، هرکس انقلاب را دوست دارد، هرکس قدرت ملی را دوست دارد، هرکس پیشرفت را دوست دارد باید در انتخابات فعال باشد، شرکت پرشور در انتخابات بایستی انجام بدهد.
💠 الحمدالله رب العالمین ازین مشارکت پرشور و لبیک به امر رهبری 🌹
#تسلیت
⚫️انا لله وانا الیه راجعون
آیتالله محمد امامی کاشانی نماینده
مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه
موقت تهران ساعتی پیش در سن۹۲
سالگی درمنزل به علت ایست قلبی
دار فانی را وداع گفت.
شادی روح مطهرش صلوات
🍃
#چهلنکتهمدیریتیفرماندهاندوراندفاعمقدس
8⃣ تربیت کامل همه فن حریفانه نیروها:
یکی از ویژگی های فرماندهان دفاع مقدس این بود که تلاش می کردند نیروهایشان یک بعدی رشد نکنند بلکه به اصطلاح همه فن حریف باشند. چرا که در شرایط جنگی نیرویی می توان موفق شود که طبق شرایط انجام وظیفه کند. نکته اینکه یک سطحی از مهارت ها کلی و عمومی بود که باید همه آنها را یاد می گرفتند و مراد از همه فن حریفی همین آموزش هاست که در کنار مهارت های تخصصی وجود دارد. به عنوان نمونه امدادگری، تخریب، شناسایی، تیربارچی و... مهارت هایی است که باید همه نیروها بلد باشند تا بتوانند در صورت کمبود نیرو جایگزین شوند. این تکنیک باید امروزه هم مورد توجه بسیاری از فرماندهان و مدیران باشد و تلاش کنند با نگاهی ذو ابعاد، به رشد نیروهای خودشان توجه کنند.
#نکات_مدیریتی
@madrese_zaman
۱. هر چند «مشارکت حداکثری» تحقق نیافت اما «مشارکت متوسط»، حاکی از این واقعیت است که نظام، همچنان بدنهی اجتماعی وفادار دارد که در اثر فشار، عقبنشینی نمیکند.
۲. مسأله بخش عمدهی غایبان انتخابات نیز، «گلایهی معیشتی» است نه «گسست سیاسی». اقتصاد که بهسامان شود، بهصورت طبیعی، باز خواهند گشت.
...............
«موافقین چهل درصدی» که در انتخابات مشارکت کردند، همانها بودند که با تصمیم اولیهی خودشان، قصد مشارکت داشتند. جامعهی هدف نیروهای «جهاد تبیین» در عرصهی مشارکت حداکثری، «مرددین سی درصدی» بودند، اما نخواستیم یا نتوانستیم آنها را همراه کنیم. نخواستن به کنار، اما چرا نتوانستیم؟! ریشهی مشکل چیست؟!
،،،،،،،،
حاشیه:
جهان مجازی ما، «جهان مجازی آنها» نیست. ازاینرو، ما حرفهایمان را برای خودمان تکرار میکنیم! آنها اینجا نیستند! از هر سو که مینگریم به فتنهی شبکههای اجتماعی غربی میرسیم که از ما، یارگیری کرده و میان ما، جدایی واقعی افکنده است. گویا ما یک جامعه نیستیم.
علامه طباطبائی در تفسیر المیزان میگویند: «هممکانی»، تسهیلگر «هماعتقادی» است. پس تفاوت در «زیستجهان جغرافیایی»، تفاوت در «زیستجهان فرهنگی» را به دنبال دارد. ما و آنها، دچار گسستگی مکانی شدیم. اینستاگرام، «وطن دیگر» است و «هویت دیگر»ی هم میآفریند. تکهتکه شدهایم؛ استعمار با ما چنین کرده.
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔞 ترسناک ترین جای زمین
جایی که نوزادان مقابل چشم همه از گرسنگی در حال جان دادن هستند
غزه دارد با سرعت، تمام جنایات تاریخ علیه بشریت را یکجا تجربه میکند...
#غزه😔
44.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرهای هیجان انگیز 😍
در مدرسه زمان چه میگذرد!!
پشت صحنه تلاش های بی وقفه😊
داریم آماده میشیم برای یک پروژه سنگین😥 ولی در عین حال عالی و جدید و جذاب😎
با ما همراه باشید تا شما هم لذت ببرید و اطلاعاتتون در این زمینه زیاد بشه 😊
کدوم زمینه !؟!🤔
میگیم بهتون 😉
🆔https://eitaa.com/madrese_zaman