فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سکانسی قابل تامل
انگلیس: آینده کشور دستِ بچه هایی است که ما تربیت میکنیم!
پدر و مادراشون جرات برخورد با ما رو ندارن!
برای دانشگاه ومجلس ودولت برنامه ریزی کردیم!
@madresseinqhilab
🔶🔸 نگاهی گذرا بر کتاب انجیل برنابا ...
🔸نظر حضرات آیات بهجت ره ..و طالقانی ره در خصوص انجیل برنابا ...
🔸برنابا کیست ؟....
👈در پستهای بعدی دنبال کنید .
@madresseinqhilab
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_6012660674860155099.mp3
4.99M
🎙بشنويد| بعثت خون؛ سمت بهشت
🏴بمناسبت وفات حضرت زینب سلاماللهعلیها
➕بخشهایی از نوای مرحوم موذنزاده
☑ @Khamenei_ir
☘زاهد تویی☘
هارون از شقیق بلخی پرسید: شقیق بن ابراهیم زاهد تویی؟ گفت: شقیق بن ابراهیم منم، ولی زاهد تویی! چون من دنیای قلیل را ترک کردم و تو آخرت را پشت پا زدی!
منبع: پندهای حکیمانه
#علامه_حسنزاده
@madresseinqhilab
🔆متن شبهه:
آيا حكيم بن حزام، مانند حضرت علی علیه السلام؛ در خانه كعبه متولد شده است ؟
🔆پاسخ شبهه:
1⃣طبق اعتقاد شيعه و نيز برخي از علماي اهل سنت ؛ همانند ابن صباغ مالكي و گنجي شافعي، هيچ كس غير از امير مؤمنان عليه السلام در داخل خانه كعبه به دنيا نيامده است و اين فضيلت بزرگ از امتيازات ويژه آن حضرت است ؛ اما متأسفانه تحريف گران تاريخ و دشمنان امير مؤمنان عليه السلام اين ويژگي را نيز همانند ديگر فضائل آن حضرت يا از اساس منكر شده و يا كسان ديگري را در آن شريك و سهيم كرده اند .
2⃣گنجی شافعی (متوفای ۶۵۸هـ) در کفایه الطالب می نویسد: «امیر مؤمنان علیه السلام شب جمعه سیزده رجب ، سال سیم بعد از واقعه عام الفیل در داخل خانه خدا به دنیا آمد . کسی پیش از آن حضرت و بعد از آن در داخل خانه کعبه به دنیا نیامده است و این از فضائل اختصاصی آن حضرت است که خداوند به جهت بزرگداشت مقام او عطا کرده است.»
3⃣همچنین ابن صباغ المالکی (۸۵۵ هـ) از بزرگان اهل سنت در الفصول المهمه می نویسد: «علی علیه السلام در مکه مشرفه در داخل بیت الحرام ( کعبه ) در روز جمعه سیزدهم ماه خدا یعنی ماه رجب سال سی ام عام الفیل و بیست و سه سال پیش از هجرت به دنیا آمد … پیش از او هیچ کس در کعبه متولد نشد ، و این فضیلتی است که خداوند به جهت بزرگداشت و بالا بردن مقام و اظهار کرامت او مخصوص حضرتش گردانیده است .»
4⃣و اما از دیدگاه شیعه، مساله به دنیا آمدن حضرت علی علیه السلام، در کعبه و عدم تولد هیچ فرزندی بعد و قبل از ایشان در کعبه، اجماعی است.
5⃣باید گفت، شايد بتوان ادعا كرد كه كمتر فضيلتي از فضائل اهل بيت رسول خدا صلي الله عليه وآله مانده است كه از دستبرد اين تحريف گران به دور مانده باشد و آن ها به نحوي آن را زير سؤال نبرده باشند . يكي از اين موارد ولادت آن حضرت در خانه كعبه است كه ادعا شده است غير از امير مؤمنان عليه السلام ، حكيم بن حزام نيز در خانه كعبه متولد شده است .
6⃣نخستين كسي كه اين مطلب را نقل كرده ، زبير بن بكار متوفاي 256هـ است و قبل از او در هيچ كتابي از كتاب هاي اهل سنت نقل نشده و بعد از او نيز هر كس نقل كرده ، از زبير بن بكار است .
وي در جمهرة نسب قريش مي نويسد : «مادر حكيم بن حزام به همراه زناني از قريش وارد كعبه شدند ، او كه باردار بود ناگهان درد زايمان او را فراگرفت و فرزندش را به دنيا آورد.»
7⃣اشکالات روایت تولد حکیم بن حزام:
زبير بن بكار اين روايت را از مصعب بن عثمان بن مصعب بن عروة بن الزبير بن العوام نقل مي كند كه مبتلا به چند اشكال است :
اولاً : مصعب بن عثمان مجهول است و در هيچ يك از كتاب هاي رجالي نامي از او برده نشده است ؛
ثانياً : روايت مرسل است ؛ چرا كه مصعب بن عثمان ، ده ها سال بعد از اين قضيه به دنيا آمده است ، چگونه مي تواند از اين قضيه خبر دهد ؟
ثالثاً : اين روايت از ساخته هاي خاندان زبير و به ويژه زبير بن بكار است كه به خاطر دشمني با خاندان اهل بيت عليهم السلام افسانه هاي بسياري ساخته اند كه از جمله آن ها همين قضيه است . اين مطلب را نيز به خاطر زير سؤال بردن فضائل اختصاصي امير مؤمنان عليه السلام جعل كرده اند .
از طرف ديگر حكيم بن حزام با خاندان زبير پسر عمو هستند ؛ چرا كه حكيم بن حزام بن خويلد بن أسد بن عبد العزي و خاندان زبير نيز به اسد بن عبد العزي مي رسند . اين احتمال وجود دارد كه خاندان زبير به خاطر دوستي عمو زاده خود ، اين مطلب را جعل كرده باشند .
نشر این پیام صدقه جاریه است.
@madresseinqhilab
👈قرارگاه پاسخ به شبهات
💠جنگ صلیبی یهودی علیه اسلام با شیوههای نوین (4)
1️⃣ طبق دستورالعمل «کتاب غذا» که در #سازمان_جهانی_غذا تهیه شده است، مواد غذایی محدود میشود و مصرف آب کاهش پیدا میکند. همچنین، مواد غذایی که در دسترس مردم قرار میگیرد، از نوع #اصلاح_ژنتیکی (#تراریخته) خواهد بود و مواد مغذی نخواهد داشت. بهعلاوه، هنگامی که یک کشور عضو کتاب غذا میشود، هرگز نمیتواند این پیمان را ترک کند.
2️⃣ #کاهش_جمعیت دنیا برای ایجاد توازن جمعیتی در اقصی نقاط جهان برای این در دستور کار نظام سلطه قرار گرفته است تا بتوانند از این طریق تمرکز جمعیتی را تحت کنترل داشته باشند.
3️⃣ هدف هم بیشتر بر روی کشورها، مناطق جغرافیایی و مذهبی خاصی از جمله مسلمانان است. روشهای زیادی در کنار هم و همگام از سالهای گذشته پیش رفتهاند و اکنون اگر ترکیب جمعیتی مثلاً غرب آسیا را با دیگر نقاط دنیا مقایسه کنید متوجه میشوید که تناسب درستی ندارد با توجه به اینکه وسعت و منابع این کشورها بسیار بیشتر از کشورهای پیشرفتهی غربی و اروپایی است.
4️⃣ #هنری_کیسینجر در همان طرح خود برنامههایی را برای کاهش چشمگیر جمعیت دنیا پیشنهاد کرده و نوشته بود: «اکنون جهان غرب، به واردات- صادرات مواد معدنی از کشورهای در حال توسعه وابسته است. اگر رشد جمعیت این کشورها بخواهد مانع توسعهی اقتصادی ما و پیشرفتهای اجتماعی بشود، این بیثباتی به این معنی است که تولیدات آتی و ذخایر معدنی این کشورها نیز با رکود مواجه خواهند شد.»
@madresseinqhilab
🔻
پرسش: آیا 6 فروردین سالروز تولد #زرتشت است؟
🔸 پاسخ 1️⃣
در تاریخ تولد زرتشت حدود 8000 سال اختلاف نظر وجود دارد!
امروزه تاریخپژوهان هر یک تاریخی را به عنوان زمان زندگی زرتشت معرفی میکنند. بین دیدگاههای مختلف حدود 8000 سال اختلاف است. زمان زندگی زرتشت را از 2600 سال تا حدود 10,000 سال پیش تخمین زده اند. قریب به اتفاق تاریخپژوهان تعیین دقیق زمان زندگی زرتشت را امری محال میدانند:
@madresseinqhilab
🔻
ادامه از قبل...
پرسش: آیا 6 فروردین سالروز تولد #زرتشت است؟
🔸 پاسخ 2️⃣
بیانصافی، بیمنطقی و دروغپردازیِ موبدان در بررسی منابع !
موبدان زرتشتی، هر جا که به سودشان باشد، دست به دامان منابع فارسی میانه (که توسط اجدادشان نوشته شده)
میشوند، و هر جا که به ضررشان باشد، به راحتی این منابع را از اعتبار ساقط میکنند. فی الواقع، معیار آنان برای پذیرش اسناد تاریخی، نه عقلانیت است، نه اعتبار سند، و نه عدل و انصاف. بلکه تنها سود و منفعت را معیار قرار میدهند.
لازم است توضیحاتی روشنتر ارائه شود. موبدان و لیدرهای جامعه زرتشتی، شب و روز پیرامون 6 فروردین (که مدعی تولد زرتشت در این روز هستند) مانور میدهند. باید بپرسیم در کجای اوستا روز 6 فروردین به عنوان تولد زرتشت مطرح شده؟
معیار ایشان برای این ادعا چیست؟! بله! متن فارسی میانه «وجرکرد دینی» آمده که زرتشت در 6 فروردین متولد شد! و "شاید" چند متن متأخر دیگر! حال جا دارد که از آنان بپرسیم که متن «وجرکرد دینی» را معتبر میدانند؟ مثلا اگر از این کتاب اسنادی ارائه شود که نشانگر رفتارهای زشت زرتشت باشد؛ قبول خواهند کرد؟
اگر از این کتاب، اسنادی ارائه شود که بنیان زرتشتیگری را بر باد دهد؛ اگر از این کتاب، اسنادی ارائه شود که اصل الهی بودنِ آیین زرتشتی را از ریشه برکَنَد، حاضر به پذیرش مفاد این کتاب خواهند شد؟! یا فقط هرجایی که برای ایشان منفعتی باشد، پذیرای متون فارسی میانه هستند؟! چنین رفتاری آیا مصداق بیعدالتی و بیمنطقی نیست؟!
@madresseinqhilab
ادامه از قبل...
پرسش: آیا 6 فروردین سالروز تولد #زرتشت است؟
🔸 پاسخ 3️⃣
مری بویس: روز 6 فروردین به عنوان تولد زرتشت جعلی است
مری بویس نیز پیرامون ادعای تولد زرتشت در 6 فروردین مینویسد: «این ادعا برای تولد همان قدر حقیقی است که قائل شدن روز 25 دسامبر برای تولد مسیح!»
🔹 مری بویس، زرتشتیان باورها و آداب دینی آنها، ترجمه ع.بهرامی، تهران: نشر ققنوس، 1391 (ویراست دوم)، ص 214.
امروزه دیگر بر همگان روشن است که 25 دسامبر (کریستمس) به عنوان تولد مسیح، جعلی و بدون پشتوانه تاریخی است. ادعای تولد زرتشت در 6 فروردین نیز همین گونه است.
حقیقت را باید پذیرفت. 6 فروردین به عنوانِ روز تولد زرتشت، کاملاً یک روزِ جعلی و قراردادی است.
هیچ سند کهنی آن را تأیید نمیکند. هر چه هست منابع فارسی میانه و دیگر متونی است که موبدان خود نیز به آنها اعتماد ندارند. لکن ضعف منطقی سبب میشود که موبدان به هر طناب پوسیدهای چنگ بیاندازند.
@madresseinqhilab