هدایت شده از انس با قرآن( هادی)
تفسیر قطره ای جزء ۸ .mp3
15.74M
تفسیر قطره ای جزء ۸
eitaa.com/mafahimm
https://t.me/mafahimm
🎁 گواهی پایان دوره و هدایای قرآن آموزان گرامی ممتاز در آزمون های سه دوره مفاهیم قرآن
🌺به امید تلاش پرشور و روزافزون همه عزیزان🌺
🔹 @mafahimm
🌺 #شاخه_گل_محمدی
#از_بوستان_علوی_8
💠خطبه ۱۹۱ #نهج_البلاغه:
امام(ع) در اين سخن به بيان عواقب سوء #دنيا_پرستى مى پردازد که از شاخه هاى بى تقوايى است و در ضمن نُه جمله کوتاه، دستوراتى درباره برحذر شدن از دنياى فريبنده بيان کرده، چنين مى فرمايد: «در برابر زرق و برق دنيا خويشتن دار، و نسبت به آخرت دلباخته و مشتاق باشيد. آن کس که تقوا او را بلند مرتبه ساخته، خوار مشمريد و آن کس که دنيا عزيزش کرده ارجمند ندانيد. به زرق و برق دنيا چشم ندوزيد و به سخن کسى که شما را ترغيب به آن مى کند گوش فرا ندهيد و به ندايش پاسخ مگوييد. از درخشندگى ظاهريش روشنايى مخواهيد و فريفته اشياى (به ظاهر) نفيس آن نگرديد»
🔹به يقين هر کس اين هشدارهاى نه گانه را به کار ببندد در دام شيطان و دنياپرستان نخواهد افتاد.
http://eitaa.com/mafahimm
هدایت شده از انس با قرآن( هادی)
1_8535510.mp3
4.2M
تلاوت تند خوانی جزء ۹
eitaa.com/mafahimm
https://t.me/mafahimm
هدایت شده از انس با قرآن( هادی)
9 asli.mp3
17.71M
تفسیر قطره ای جزء ۹
eitaa.com/mafahimm
https://t.me/mafahimm
🔹تفسیر موضوعی : امامت و ولایت🔸
🔖 #بخش_سی_و_هفتم
💠 #امامت_و_ولایت_خاصه
۱) #آیه_تبلیغ ( #مائده ۶۷)
آیات دیگر قرآن در تایید داستان #غدیر :
✨ سَأَلَ سٰائِلٌ بِعَذٰابٍ وٰاقِعٍ﴿ #معارج ۱﴾✨
تقاضاکننده اى تقاضای عذاب کرد که انجام می گیرد...
🔹در غدیر خم وقتی پیامبر(ص) جمله 《من کنت مولاه فعلی مولاه》را فرمودند،خبر در اطراف پیچید. نعمان که از منافقان بود خدمت پیامبر(ص) آمد و گفت:به ما دستور دادی به توحید و نبوّت، و بعد به جهاد و حج و نماز و زکات دستور دادی، همه را پذیرفتیم. ولی حالا این جوان را به جانشینی خود انتخاب میکنی؟ پیامبر(ص) فرمود:این انتخاب از ناحیه خداست. نعمان گفت: خدایا اگر این سخن حق است و از ناحیه توست،سنگی از آسمان بر ما بباران!
ناگهان سنگی از آسمان بر سرش آمد و او را کشت و این آیه نازل شد.
ادامه دارد...
(برگزیده از #پیام_قرآن،آیه الله #مکارم_شیرازی)
http://eitaa.com/mafahimm
هدایت شده از انس با قرآن( هادی)
🗄 آرشیو مطالب تفسیر موضوعی #امامت_و_ولایت در قرآن
🔹 @payamQuran5
https://eitaa.com/joinchat/607387695C136d7ec68e
🌺 #شاخه_گل_محمدی
#از_بوستان_علوی_9
💠 قسمتی از خطبه ۱۳۰ #نهج_البلاغه:
سخنان حضرت (ع) در خطاب به ابوذر، رحمه الله، هنگامى كه عثمان او را به ربذه تبعيد كرد:
🔹«اى ابوذر ! تو به خاطر خدا (بر آنها) خشم گرفتى و غضب کردى پس به همان کس که برايش غضب نمودى اميدوار باش.آن گروه از تو بر دنيايشان ترسيدند و تو از آنها بر دينت، بنابراين آنچه را که آنها براى آن در وحشتند به خودشان واگذار، و به خاطر آنچه که براى از دست رفتن آن مى ترسى از آنها فرار کن .چه نيازمندند آنها به آنچه از آن منعشان کردى، و چه بى نيازى از آنچه تو را منع کردند، و به زودى مى دانى چه کسى فرداى قيامت، سود مى برد، و چه کسى (از فزونى رحمت الهى) مورد غبطه واقع مى شود.اگر درهاى آسمان ها و زمين ها به روى بنده اى بسته شده باشد، و او تقواى الهى را پيشه کند، خداوند، راهى از زمين و آسمان براى او خواهد گشود !..»
💠اين جمله در واقع اشاره اى است به آيه شريفه : « (وَمَنْ يَتَّقِ اللهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لاَيَحْتَسِبُ); کسى که تقواى الهى پيشه کند، خداوند راه نجاتى براى او قرار مى دهد و او را از جايى که گمان ندارد روزى مى دهد»
http://eitaa.com/mafahimm
🖤 #سلام_خدا_بر_حضرت_خدیجه
💠 رسول خدا(ص)فرمود: وقتی که در شب #معراج، جبرئیل مرا به سوی آسمانها برد و سیر داد،هنگام مراجعت به جبرئیل گفتم : «آیا حاجتی داری؟» جبرئیل گفت: « حاجت من این است که سلام خدا و سلام مرابه حضرت خدیجه( س) برسانی »پیامبر (ص) وقتی که به زمین رسید ، سلام خدا و جبرئیل را به حضرت خدیجه(س) ابلاغ کرد. حضرت خدیجه(س) گفت «همانا ذات پاک خدا سلام است، واز او است سلام ، وسلام به سوی او باز گردد و برجبرئیل سلام باد.»
🏴 رحلت بانوی استقامت و ایثار،حضرت خدیجه کبری(س) تسلیت باد.
http://eitaa.com/mafahimm
هدایت شده از انس با قرآن( هادی)
AUD-20190515-WA0000.mp3
3.74M
تلاوت تند خوانی جزء ۱۰
eitaa.com/mafahimm
https://t.me/mafahimm
هدایت شده از انس با قرآن( هادی)
تفسیر قطره ای جزء ۱۰ .mp3
15.82M
تفسیر قطره ای جزء ۱۰
eitaa.com/mafahimm
https://t.me/mafahimm
🌺 #شاخه_گل_محمدی
#از_بوستان_علوی_10
💠حکمت ۲۳ #نهج_البلاغه :
#مرد_عمل_باش!
💠امام(ع) در این سخن پربار و حکمت آمیز به اهمیت #عمل_صالح و نیک در #سرنوشت انسان اشاره دارد و تلویحاً کسانى را که بر نسب خود تکیه مى کنند در خطا مى شمرد و مى فرماید: «کسى که عملش او را (از پیمودن مدارج کمال) کُند سازد نَسَبش به او سرعت نخواهد بخشید»
💠درست است که نسب عالى یکى از مزایاى اجتماعى افراد محسوب مى شود ولى در واقع جنبه تشریفاتى دارد; آنچه به حقیقت و واقعیت مقرون است اعمال خود انسان است و بسیار دیده ایم افرادى که از خانواده هاى پایین بودند به سبب تلاش و کوشش به مقامات عالى رسیده اند در حالى که افراد دیگرى با نسب هاى عالى بر اثر سستى و تنبلى خوار و بى مقدار شدند.
http://eitaa.com/mafahimm