هدایت شده از مفازمدیا
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کمک حاج قاسم به یک خانواده داعشی
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
راهاندازی دیدهبان خشونت علیه مسلمانان هند
رقیب حمید نایک، روزنامهنگار مسلمان هندی با راهاندازی وبسایت «هندوتواواچ» به رصد جرائم نفرت و خشونت فزاینده علیه مسلمانان پرداخته و آن را مستند میسازد.
👈مشروح گزارش
@mafaz_news
پیشنماز فرقه رجوی کیست؟
امام جماعت فرقه رجوی مجید معینی است که بهزاد نبوی در خاطراتش نام او را میبرد؛ کسی که طلبه زاهدی بود اما جذب منافقین و بعد امام جماعت این فرقه شد.
بهزاد نبوی روایت میکند که: قبل از سال ۵۴ حتی در بین عدهای از روحانیون مبارز و مسلمان ما، تفکر التقاطی شکل میگرفت. به یاد دارم که جلال گنجهای (طلبه) در زندان تحت تعلیم مهدی تقوایی #مجاهد_خلق شد و اولین بازتابش این بود که ریشش را تیغ انداخت. روحانیونی بودند که بالای منبر حتی برای چریکهای فدایی فاتحه میخواندند یا در زندان که میآمدند مالکیت اشتراکی را تأیید میکردند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
آزادی رهبر حزب اسلام آذربایجان
رهبر حزب اسلام آذربایجان که در دوم ژانویه ۲۰۱۱ به دلیل انتقاد از قانون ممنوعیت حجاب در مدارس متوسطه آذربایجان، بازداشت شده بود پس از تحمل ۱۲ سال حبس آزاد شد.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
https://mafaz.ir/?p=44642
@mafaz_news
سند واتیکان، نخستین مواجهه کلیسا با فرقهها
پیدایش فرقهها و جنبشهای نوپدید معنوی، چالش های زیادی در جهان مسیحیت در پی داشت و بررسی نخستین واکنشهای کلیسا به این مقوله، شاید آنطور نشود که باید مورد توجه قرار نگرفته است.
در این میان، سند واتیکان را باید یکی از محوری ترین اسناد مرتبط با این امر دانست که دربردارنده مواضع کلیسای کاتولیک به فرقه گرایی عصر جدید است. در این سند که در سال ۱۹۸۶ و پس از یک دوره بی اعتنایی نافرجام صادر شده، ضمن نظر کلی کلیسا به تکنیک های آموزش و روش جذب و تربیت در فرقه ها و ارائه راهکارهای مناسب برای مقابله پرداخته شده است.
👈بیشتر بخوانید
@mafaz_news
تغییر استراتژی مسیحیت تبشیری از سازمان تبلیغی به جنبش های مردم محور کلیسای خانگی
پژوهشگر میسیولوژی گفت: بعد از شکست سازمان های تبلیغی، #مسیحیت_تبشیری از جنبش های مردمی اسلامی سال ۵۷ الگو گرفت و جنبش های مردمی موسوم به کلیسای خانگی را جایگزین مراکز سازمانی تبلیغی مسیحی کرد، تنها راه مواجهه صحیح با کلیسای خانگی فقط مدل نویسی برای بهبود فعالیت های گروه های اسلامی است.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
مسیحیت دینی صلحآمیز نیست، پناهندگی شما رد شد!
جالبترین پاسخ به درخواست پناهندگی
🔹یک شهروند ایرانی که پناهندگی انگلستان را درخواست کرده بود، دلیل اینکه درخواست را «تغییر دین» از اسلام به نصرانیت عنوان میکند؛ اسلام را ترک کرده زیرا دینی خشونتآمیز است، درحالیکه نصرانیت دین صلح است!
🔹وزارت کشور، این درخواست را به شیوهای عجیب اما جالب و تعجببرانگیز رد کرده است. در پاسخِ درخواست، نصوصی از کتاب مقدس نصاری نقل قول شده و گفته شده است: «این کتاب پر از تصاویر انتقام، ویرانی، مرگ و خشونت است... ادعا کردهاید مسیحی شدهاید، زیرا کشف کردهاید که مسیحیت دینی صلح آمیز است، اما این مثالها با ادعای شما همخوانی ندارد!»
eitaa.com/mafaz_news
شکرگزاری در فرقه اهل حق
در مذاهب و مکاتب مختلف، آیین های بخصوصی برای نشان شکرگزاری از خداوند وجود دارد. یکی از راه های شکرگزاری در اسلام برای ادای حق خداوند و شکر نعمت هایش، عبادت و اطاعت از اوامر الهی می باشد. اما شکرگزاری در فرقه اهل حق با اسلام متفاوت است و در فرقه اهل حق روزهایی از سال را به ایام و لیالی شکرگزاری نامیده و برای آن آداب و اعمال مخصوصی ابداع کرده اند. برخی از پیروان این فرقه، در این ایام روزه میگیرند که این روزه از سه روز تجاوز نمیکند. همچنین در هر یک از روزهای شکرگزاری و کردار عید شاهی، به عشق یکی از بزرگان و پیران این فرقه از جمله داوود، بنیامین، پیر موسی، مصطفی و زربار دعا خوانده و نذوراتی داده می شود.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
عبدالبهاء: طاعون درمان ندارد
عبدالبهاء، پیشوای بهائیان حدود سال 1920 مدعی شد که طاعون درمانی ندارد. این در حالیست که در سال 1897 یعنی بیش از بیست سال قبل از آن، اولین واکسن طاعون کشف شد. اما چگونه از عبدالبهائی که ادعای علم الهی دارد و شعار آوردن آموزهی مطابقت دین با علم و عقل سر میدهد، چنین اشتباه بزرگی می کند؟
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «حنا جهانفروز»، خواننده ملی اسرائیل از جاسوسی بهائیان برای اسرائیل میگوید!
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
تلاش بانوی مسلمان بریتانیایی برای ترجمه قرآن به زبان ولزی
دختر مسلمانی به نام «لورا جونز» اهل «کاردیف» پایتخت ولز به دنبال انتشار آموزههای دین اسلام به زبان ولزی است که در کنار انگلیسی، زبان رسمی بریتانیا به شمار میرود.
لورا جونز در مصاحبهای گفت: او میخواهد کتابهای دین اسلام به زبان ولزی ترجمه و وارد فرهنگ این کشور شود. این موضوع بسیار مهم است زیرا بسیاری از مسلمانان و حتی غیرمسلمانان به این زبان صحبت میکنند و میخواهند درباره دین اسلام بیشتر بدانند.
👈بیشتر بخوانید
@mafaz_news