📢تمدید شد
اولین جشنواره بین المللی شهید کمال ژروم کورسل
🔹در نقد و نکوهش:
حقوق بشر در غرب | آزادی بیان | هولوکاست | جایگاه زن در غرب | صهیونیسم
🔸در بخش های:
✏️کاریکاتور
📃پوستر
🎨نقاشی
✒️طراحی
🖼تصویرسازی
🙍🏻♂️کمیک استریپ
✔️ مهلت ثبت نام و ارسال آثار:
تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۱
⚠️از دانش آموزان، دانشجویان ایرانی و خارجی، طلّاب و عموم هنرمندان ایرانی و بین المللی برای شرکت در این فراخوان دعوت به عمل می آید.
👈اطلاعات بیشتر
@mafaz_news
کلیساهای خانگی، خطری خاموش در کلان شهرها
🔺كلیساهای خانگی، منازلی هستند كه كشیشان مسیحی و یا افراد مرتد تازه جذب شده، مالكیت و یا اجاره آنها را در اختیار دارند.
🔺این محلها از سوی سازمانهای كلیسایی با مبالغ قابل توجّهی به اجاره در آورده میشوند تا توسّط مالك، امورات جذب در آنها صورت بگیرد؛ این مكانها عمدتآ شاهد رجوع جوانان تازه جذب شده هستند.
🔺همچنین برخی از كتب، سیدیها و جزوات شبنامهای و وبلاگهای اینترنتی، از این اماكن تهیه و توزیع و بروزرسانی میشوند.
🔺بیشترین آمار در خصوص كلیساهای خانگی مربوط به شهرهای مشهد، تهران، كرج و رشت است.
🔺فقط ۲۰۰ کلیسای خانگی در سال ۸۹ در مشهد مقدّس کشف شد!
🔺برای این کلیساها شبانانی مخصوص (مربی، کشیش) تربیت می شوند. کلیسای خانگی، از مهمترین ابزار مسیحیت تبشیری برای جذب افراد هست.
@mafaz_news
کشف ۶۶ گور دستهجمعی جدید در کانادا
🔹قبیله بومی «ویلیام لیک»، نتایج تحقیقات جدیدی را از مدرسه شبانهروزی سینتجوزف واقع در حدود ۱۵ کیلومتری منطقه ویلیام لیک در استان بریتیش کلمبیا منتشر کرده است.
🔸ویلی سلرز، رئیس قبیله ویلیامز لیک در مصاحبهای با شبکه سیتیوی کانادا درباره کشف این گورهای جدید گفت: «ناراحتکننده است اما ما در عین حال مشغول یافتن حقیقت و کنار هم قرار دادن تاریخ و میراث این مدرسه و میزان صدمات ناشی از آن هستیم.»
🔹مدرسه شبانهروزی سنت جوزف که بین سالهای ۱۸۸۶ تا ۱۹۸۱ فعالیت میکرد ابتدا توسط مبلغان #کاتولیک و سپس توسط دولت فدرال اداره میشد. این مدرسه از مدتها پیش به دلیل بدرفتاری با کودکان بومی و همچنین آزارهای جسمی، روانی و جنسی آنها مورد سوءظن قرار داشته است. از زمان تعطیل شدن آن بخش زیادی از ساختمانهای آن متلاشی شدهاند و زمین آن هماکنون در اختیار مالکان خصوصی است.
@mafaz_news
آزادی میل جنسی در آموزههای اوشو
اوشو مدعی است با افراط در روابط جنسی نامحدود و بی قید و بند، انسان از میل جنسی سیراب شده، در نتیجه توجهش به مراقبه و کمال معطوف میشود؛ این سخن کاملاً باطل است؛ چون میل جنسی انسان، قابل سیراب شدن نیست؛ بلکه هر چقدر به آن اهمیت داده شود و توجه شود، این میل افزایش یافته و به گرایشات انحرافی هم منجر میشود.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
https://mafaz.ir/?p=45091
@mafaz_news
احمد الحسن و تعبیر خوابهایی بیاساس
خواب دیدن از جمله مسائلی است که برای هر انسانی ممکن است اتفاق بیافتد. خواب انواع و اقسام مختلفی دارد که برخی از آنها ممکن است با واقعیت خارجی مطابقت داشته باشد. برخی برای پیدا کردن مفهوم خواب و رؤیایی که دیدهاند، به افرادی که علم و تجربه تفسیر خوابها را داشتند، مراجعه میکنند.
البته در طول تاریخ، کسانی هم بودند که مدعی این علم بودند، ولی در واقع از آن بیبهره بوده و گاهی به گونهای خوابها را تعبیر میکرده که منافع خودشان تأمین شود. در قرآن کریم و روایات، به همه این مسائل اشاره شده است؛ سوره یوسف از جمله منابعی است که به این موارد اشاره کرده است.
از جمله افرادی که مدعی تعبیر خواب هستند، احمد اسماعیل بصری (#احمد_الحسن) است؛ او برای اثبات ادعای خود که #یمانی بودن است، از روش خواب دیدن و تفسیر آن استفاده میکند. احمد بدون توجه به اقسام خواب و شرایط دیدن آن و … خوابهایی را که افراد جهت تعبیرشان برای او بازگو میکنند، به گونهای غلط تفسیر کرده یا به شکلی تعبیر میکند که به نفع خودش باشد.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
https://mafaz.ir/?p=45173
@mafaz_news
کلیسای ایران
کلیسای ایران، آموزههایی مشابه جریان یگانهانگاری در #مسیحیت دارد که خانجانی و دیگر سران کوشیدهاند به نوعی رنگ و بوی بومی بدان ببخشند. با وجود تفاوت عقیدتی در بحث تثلیث با جریان تبشیری غالب، اما در دیگر شاخصههای فرقهای با یکدیگر اشتراک دارند. به عبارت دقیقتر، همچون دیگر فرق #تبشیری، جامعه هدف برای جذب در این فرقه نیز اقشار خاص و آسیبدیده اجتماعی، بهویژه معتادان، سرخوردگان خانوادگی، اجتماعی و سیاسی هستند.
کلیسای ایران به صورت تشکیلاتی اداره شده و با تشکیل کلونی ۱۰ تا ۲۰ نفره زیر نظر یک فرد هماهنگکننده با عنوان شبان، در نقاط هدف، عمل میکند. این فرقه در عینحال، از سوی عناصر خارجی، خطگیری داشته و برخی کشورهای همسایه از جمله آذربایجان و ارمنستان در تغذیه تبلیغاتی و مالی آن مشارکت دارند.
👈بیشتر بخوانید
https://mafaz.ir/?p=45163
@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
فتوای حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای درباره ی بهائیت 🔸معاشرت و هم نشینی و دست دادن دانش آموز
فتوای حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای درباره ی بهائیت
🔸رفتار استادان و مربیان با دانش آموزانی #بهائی بودن خود را آشکار می کنند و یا یقین داریم که بهائی هستند، چگونه باید باشد؟
🔹 رفتار مدیران و معلمان و مربیان با دانش آموزان بهائی باید براساس مقررات قانونی و اخلاق اسلامی باشد.
#فرقه_بهائیت
#فرقه_ضاله_بهائیت
#کتاب
www.mafaz.ir
@mafaz_news
پاپ: همه طرفهای درگیر در کنگو یکدیگر را ببخشند و جنگ را تمام کنند
پاپ فرانسیس از مردم جمهوری دموکراتیک کنگو، جایی که چندین دهه درگیریهای مسلحانه باعث کشته شدن میلیونها نفر شده است، خواست به یکدیگر «عفو بزرگ قلبی» بدهند و از مسیحیان درگیر در نبرد خواست سلاحهای خود را زمین بگذارند.
حدود یک میلیون نفر از مردم کنگو در مراسم سخنرانی پاپ حضور داشتند.
پاپ در موعظه خود گفت که مردم این کشور از زخمی رنج میبرند که دائماً با نفرت و خشونت آلوده است، در حالی که داروی عدالت و مرهم امید هرگز نمیرسد. خدا می خواست مردم شجاعت عفو بزرگ قلبی را به دیگران بدهند. چه خوب است که قلبمان را از خشم و ندامت و از هر ردی از کینه و دشمنی پاک کنیم.
👈بیشتر بخوانید
https://mafaz.ir/?p=45167
@mafaz_news
رئیس کمیسیون اسلامی حقوق بشر:
اروپا در حال ورود کورکورانه به عصر نفرت از مسلمانان است
چرا وقتی سلمان رشدی کتاب آیات شیطانی را منتشر کرد زمانی که مسلمانان این کتاب را میسوزاندند، کشورها و روشنفکران اروپایی یکصدا با هم میگفتند که در اروپا سوزاندن کتاب، شبیه کاری است که نازیها در سوزاندن کتابخانهها انجام میدادند که تأثیر زیادی بر وضعیت روانی اروپاییها داشته است. پس سوزاندن آیات شیطانی مخالف آزادی بیان بود و اکنون سوزاندن قرآن نشانه آزادی عقیده و آزادی بیان است! این سطح از نفاق، این سطح از شیطانسازی، این سطح از دیگرسازی بسیار خطرناک است، زیرا اروپا در حال ورود کورکورانه به عصر نفرت از مسلمانان است و مسلمانان را به شهروندان درجه دوم تبدیل میکند و حمایتها از جامعه مسلمان سلب میشود.
👈مشروح خبر
https://mafaz.ir/?p=45151
@mafaz_news
نقدی بر انتخاب استادان اکنکار
بنیانگذار و مؤسس فرقه اکنکار، پال توئیچل است. اکنکار به معنی پیروان حقیقت یا همکاری با خداوند تعریف میشود. در فرقه #اکنکار اعتقاد بر این است که باید همیشه یک رهبر معنوی در قید حیات باشد. این رهبر معنوی را مورد پرستش قرار نمیدهند، ولی این رهبر وظیفه راهنمایی معنوی پیروان را دارد؛ عنوانی که به رهبر در قید حیات اطلاق میشود (ماهانتا) است.
ماهانتا در مکتب اکنکار، جایگاهی بسیار مهم دارد. ماهانتا یا خدامرد، کسی است که با فیض، نورافشانی و راهنمایی خویش، موجب پیشرفت و پیشبرد چلا (نوآموزان) میشود. در مکتب اکنکار، ماهانتا نقش پیامبر در دیگر ادیان را ایفا میکند، اما بر خلاف بسیاری ادیان، این پیامبر یا همان ماهانتا، به رعایت بسیاری اصول مکلف نیست.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
https://mafaz.ir/?p=45164
@mafaz_news