هدایت شده از نشر آثار اساتید انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🔹جنـــــگ روانــــــی سنگینی در زمان ما هست
🔹شبهـــــــــــه و فتنــــــــــه هایی هایی هست
🚫می خواهند با سیاه نمایی مارااز ولی فقیه جدا کنند💯
👈بصیرت
👌پیشنهاد دانلود
👤استادمسعود عالی
➖➖➖➖➖➖
🎴 حتماً به کانال نشر آثار اساتید انقلابی بپیوندید:
📡 eitaa.com/joinchat/3138322748Ccf3df826a3
حتماعضوشوید👆
هدایت شده از نشر آثار اساتید انقلابی
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✘ بعضیـــــــــــــــا وقت ظهــــور به امام میپیوندند،
اما اینا خـــیلی فـــــــــرق دارند با کسانی که قبل از ظهور خودشون رو به امام رسونـــــــــدند.
👈روشنگری
👌پیشنهاد دانلود
👤استاد شجاعی
➖➖➖➖➖➖
🎴 حتماً به کانال نشر آثار اساتید انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/3138322748Ccf3df826a3
حتماعضوشوید👆
هدایت شده از وقایعالایام
امام صادق و حضرت مهدی علیهما السلام
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین.
۲۵ شوال، سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام تسلیت باد.
مناسب دیدم چند سطری از لسان مقدس رئیس مذهب، شیخ الأئمه صادق آل محمد علیه وآله السلام در بارهی مهدویت و منتظران ظهور و دوران زیبای حکومت جهانی آن امام غائب منتظَر بنویسم:
سدیر صیرفى مىگوید: روزی، من و مُفضّل بن عمر و ابوبصیر و ابان بن تغلب به محضر حضرت امام صادق علیه السلام مشرف شدیم، دیدیم امام مانند کسی که عزیزی از دست داده، ضجه و ناله میزند و اشک میریزد و با کسی از عمق جان نجوا و درد و دل میکند:
اى آقاى من! غیبت [و دورى] تو خوابم را گرفته و خوابگاهم را بر من تنگ کرده و آرامش و راحت دلم را ربوده است ...
ما که اصلاً انتظار دیدن چنین صحنهای نداشتیم، از علت آنهمه حزن و ناراحتی امام سؤال کردیم، آقا آه سوزانی کشید و ... [ازامام زمان عجل الله فرجه و غیبت طولانی او و گرفتاری مؤمنان در آن دوران سخن گفت]. تهذیبالاحکام، ج۶، ص۱۸۱.
امام، در وصف منتظران راستین قائم عجل الله فرجه فرموده:
المُنتَظِرُ لِلّثاني عَشَرَ كَالشّاهِرِ سَيفَهُ بَينَ يَدَي رَسولِ اللهِ يَذُبُّ عَنهُ. کمالالدین، ص۶۴۷.
منتظر ظهور امام دوازدهم علیه السلام مانند كسى است كه در ركاب پيامبر خدا صلی الله علیه وآله شمشير كشيده است و از ايشان دفاع مىكند.
همچنین در وصف دوران طلایی پساظهور نیز فرموده:
اِذا قامَ القائِمُ لایَبقی اَرضٌ اِلّا نُودِیَ فیها شَهادَةُ اَن لا اِله اِلّا اللهُ وَ اَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللهِ. بحارالأنوار، ج۵۲، ص۳۴۰.
هرگاه قائم قیام کند، هیچ سرزمینی باقی نمیماند مگر آن که ندای توحید و گواهی به رسالت حضرت محمّد صلی الله علیه وآله در آن طنینانداز شود.
اما از آنجایی که آخرالزمان، امتحانات سختی در راه دینداری مؤمنان پیش خواهد آمد، «دعای غریق» همواره باید ورد زبان همهی منتظران ظهور باشد.
آری!
شیخ صدوق حدیثی از آنحضرت در شرح احوال عصر غیبت نقل فرموده از این قرار:
به زودی شبههای به شما روی خواهد آورد و شما نه پرچمی خواهید داشت که دیده شود و نه امامی که هدایت کند
و ادامه داد: تنها کسانی از این شبهه نجات خواهند یافت که «دعای غریق» را بخوانند.
راوی از آن دعا سؤال کرد، امام پاسخ داد:
یَا اللهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ. مفاتیحالجنان
اللهم عجل لولیک الفرج. آمین
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ ؛ ۲۵ شوال ۱۴۴۴
https://eitaa.com/vaqayeolayam
هدایت شده از وقایعالایام
سعد بن عبدالله اشعری قمی
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین.
خاندان اشعری خدمات شایانی به اسلام و تشیع کردند
آنان که در نزد اصحاب رجال به «اشعریون» شهرت دارند، اصالتی یمنی عربی دارند که جد اعلای ایشان «مالک بن عامر» از صحابهی خوشنام پیامبر صلی الله علیه وآله است که پیش از فتح مکه به شرف اسلام و ایمان نائل شدند.
کثرت تعداد اشعریون در میان اصحاب ائمه علیهم السلام گویای عشق پاک آن خاندان به ذویالقربیٰ و خانوادهی رسالت علیهم السلام است.
از نخستین اشعریهایی که در قم ساکن شدند و علوم اهلبیت عصمت علیهم السلام را در سطح وسیعی انتشار دادند، جناب «زکریا بن آدم اشعری» بود که قبر شریفاش نگین «آرامستان شیخان» در جوار حرم حضرت معصومه سلام الله علیها است.
یکی دیگر از برجستهترین رجال نامی این خاندان شریف، ابوالقاسم سعد بن عبدالله اشعری قمی است که هم خودش و هم پدرش عبدالله و هم فرزندش آدم، از راویان ثقه و مورد اعتماد حدیث بودهاند.
به طور قطع و یقین سعد در شمار اصحاب حضرت امام حسن عسکری علیه السلام بوده و دوران حضرت مهدی علیه السلام را نیز درک نموده است.
وی از شاگردان بنام ابوالمقاتل ضریر (شاگرد امام هادی علیه السلام)، علی بن مهزیار اهوازی و برادرش ابراهیم، بود که خود، شیخ جناب علی بن بابویه (پدر شیخ صدوق) بوده است.
از دیگر شاگردان او جناب ابوجعفر کلینی است که در کافی شریف بسیار از ایشان روایت نقل نموده است.
ابن قولویه (صاحب کامل الزیارات)، احمد بن محمد بن یحیی العطار، و ...هم در شمار تلامیذ سعد نام برده شدهاند.
مجموع مشایخ روایی سعد، ۳۴ نفر بودهاند؛ همچنانکه ۱۱۴۲ روایت از آن بزرگوار در کتب اربعه (کافی، من لا یحضره الفقیه، تهذیب، استبصار) ضبط شده است و این، غیر از روایتهای او در دیگر مجموعههای حدیثی شیعه (نظیر بحارالانوار، وسائل الشیعه، کمال الدین ، و ...) است.
رجالیون شیعه در برابر عظمت سعد سر تعظیم فرود آورده، هریک با عباراتی درخور، به تجلیل از مقام شامخ او و منزلتاش در علم حدیث پرداختهاند.
مجالس مناظرات علمی سعد با ارباب مذاهب که همواره با استدلالات محکم خود، ایشان را در پاسخ درمانده میساخت، زبانزد بود. در کنار آن، تألیفات زیادی به عالم اسلام و جویندگان دانش هدیه نمود که البته تنها اثر به جا مانده از او (المقالات والفرق) است که طی آن، فرَق منشعب از اصل اسلام را تا زمان حیاتاش، برشمرده، شرح و توضیح داده است.
سعد در ۲۷ شوال سال ۳۰۰ هق بدرود حیات گفت و مزار منورش در میانهی قبرستان شیخان قم، نزدیک بقعهی زکریا بن آدم و مقبرهی مرحوم میرزای قمی (صاحب قوانین) قرار دارد که دههی هفتاد، به دستور آیةالله موسوی گلپایگانی مرتفع و مشخص گردید.
روحش شاد
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ ؛ ۲۷ شوال ۱۴۴۴
https://eitaa.com/vaqayeolayam
هدایت شده از وقایعالایام
عالم بزرگ، اما بدعاقبت!!!
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین
در میان اصحاب و شاگردان ائمه علیهم السلام بودند کسانی که عاقبت بخیر نشدند؛ حسن بن قیاما، علی بن ابی حمزهی بطائنی، و ...
وجه مشترک همهی آنها، حب جاه و مقام، خب دنیا، و بیتوجهی به تهذیب و خودسازی بود.
ابوجعفر محمد بن علی العزاقری معروف به شلمغانی، از یاران امام عسکری علیه السلام و از علمای امامیه بود که آثار و تألیفاتی نیز داشت و مورد احترام و محل رجوع مردم بود.
پس از جناب عثمان بن سعید و فرزندش محمد که به ترتیب نائبان اول و دوم حضرت ولیعصر علیه السلام بودند، شلمغانی توقع داشت اینبار، حکم نیابت به نام او صادر شود و این منصب از ناحیهی مقدسه به او واگذار گردد.
همین خودشیفتگی و خودشایستهپنداری او سبب شد در خود نسبت به جناب حسین بن روح نوبختی احساس رقابتی داشته باشد که خالی از کینه و حسد نبود.
وی که از سوی نائب سوم گرامی داشته میشد و در راستای امر خطیر نیابت به نوعی کمکحال و دستیار ابن روح قلمداد میشد، در نهایت نتوانست بر آن حسد درونیاش فائق آید و رفتهرفته از مسیر حق منحرف شد و به یک غالی تمامعیار تبدیل شد
انحراف آن نگون بخت به جایی رسید هر دروغ و باطلی را به امامان شیعه و خصوصاً امام دوازدهم علیهم السلام و نائب خاص ایشان نسبت میداد و در روایات اهلبیت علیهم السلام به سود و میل خویش دخل و تصرف مینمود.
او به اینها اکتفا نکرد و عطش معروفیتطلبی و شهرتخواهی وادارش کرد حتی عقاید حقه را (و حتی وجود امام غائب شیعه را) انکار، و به دامان عقایدی از جنس تناسخ و حلول و ... پناه ببرد
در چنین شرایطی بود که توقیع شریف از ناحیهی مقدسه صادر، و مورد لعن حجت معصوم الهی قرار گرفت و حسین بن روح نیز که چنین دید، آشکارا به اعلام برائت و انزجار از نامبرده دست زد.
اینجا بود که مردم و شیعیان همه به امر نائب از اطراف وی پراکنده شده، تمام کتب و نوشتههایش را متروک گذاشتند.
البته حسین بن روح به تأسی از امام حسن عسکری علیه السلام که فرموده بود: عقاید باطل مندرج در کتب علمای بنیفضال را رها کرده، روایاتشان را اخذ کنید، توصیه فرمود همین رویه در بارهی مکتوبات شلمغانی در پیش گرفته شود.
شلمغانی سرانجام در ۲ ذیالقعدهی سال ۳۲۳ هق به دار مجازات آویخته شد و جامعهی شیعه از شر اذیت و آزارها و انحرافاتش راحت شد.
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا؛ آمین
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
دوشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۲ ؛ ۲ ذیالقعدهی ۱۴۴۴
https://eitaa.com/vaqayeolayam
هدایت شده از وقایعالایام
حکمی برای ایمنی از وبا
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین.
قرنها پیش، عدهای از سادات طباطبایی در «زواره» از توابع اصفهان قصد توطن کردند و برخی از آنان، پس از مدتی از آنجا به روستایی به نام «فشارک» کوچ نمودند.
در این روستا بود که سید محمد به دنیا آمد و از همان دوران طفولیت آثار هیبت و بزرگی در وجناتاش پیدا بود.
مرگ پدر در ششسالگی، اثری عمیق بر روحیهاش گذارد اما حمایتهای جهادگونهی مادرش، او را در راه تحصیل علم بیش از پیش مصمم و مقاوم ساخت؛ مادر نور دیده را به کربلا برده، ضمن توسل به حضرت ابیعبدالله الحسین علیه السلام از مقام شامخ امامت میخواهد زمینههای تحصیل و ترقی فرزندش فراهم گردد.
سید محمد در کربلا از بزرگانی نظیر فاضل اردکانی و سید حسن بن محمد مجاهد (نوادهی صاحب ریاض و وحید بهبهانی) اسفنادهی فراوانی میکند و دست تقدیر، ایشان را در ادامهی سیر علمیاش با آیتالله العظمیٰ مجدد شیرازی آشنا میسازد.
سید محمدحسن مجدد شیرازی خاطر شاگرد خویش را بسیار عزیز داشته، او را از خصیصین خویش و صاحب اسرار خویش قرار میدهد تا جایی که در مسألهی مهمی چون صدور فتوای تحریم تنباکو، با وی مشورت، و به تشویق و ترغیب وی که حتی شهادت در این راه را برای میرزا افتخار دانست، مبادرت به صدور حکم تحریم توتون و تنباکو نمود.
آیتالله سید محمد طباطبایی فشارکی پس از ارتحال استادش میرزای بزرگ شیرازی، با آنکه به شهادت اهلخبره اعلم شاگردان آن مرد بزرگ بود، از قبول مرجعیت مسلمین خودداری کرده، امت را به آیتالله محمدتقی شیرازی (میرزای دوم شیرازی) ارجاع داد.
او خود در این باره گفته است: روزهای بیماری استادم میرزای شیرازی، در سویدای دلم نشاطی حس میکردم که سبباش را نمیدانستم! پس از قدری تأمل، احتمال دادم نکند چون به واسطهی قریبالارتحال بودن استادم، عنقریب است که ریاست و مرجعیت به من واگذار شود چنین حالتی در من پدید آمده؟!!! لذا به حرم مطهر مشرف شده، به جد از خدا میخواهد این خطر عظیم را از او دور کند!
شگفتا که آن مرد یگانهی عرصهی علم و دیانت و تقوا، به جهت خوف ریا، حتی از نوشتن و تألیف نیز دوری و استنکاف میورزید!!!
یکی از اصحاب و شاگردان آیتالله فشارکی، مرحوم حاج شیخ مؤسس عبدالکریم حائری یزدی بود که تأثیرپذیری عمیقی از حیث تعلیم و تربیت و تزکیه از ایشان داشت و خود، توفیقاش در راهاندازی حوزهی مقدسهی قم را، مرهون خدمت صادقانه به استادش فشارکی دانسته است.
نقل است زمانی در سامرا «وبا» فراگیر شد و همهروزه عدهای میمردند. مردم که چنین دیدند، به علما پناه بردند و ایشان در منزل آیتالله شیرازی گردهم آمدند که چارهای بیاندیشند. در این بین، آیتالله فشارکی فیالمجلس از حضار که همه از مجتهدین بودند، استعلامی مبنی بر اجتهاد و عدالت خود گرفته، وقتی با تأیید و تأکید ایشان مواجه میشود، میپرسد با این وجود اگر حکمی بکنم مطاع است؟! همه اظهار موافقت کردند و آیتالله فشارکی فرمود حکم این است تا ده روز، همه (زن و مرد) زیارت عاشورا خوانده، ثواباش را به نرجسخاتون مادر حضرت حجت علیهما السلام هدیه نمایند.
شیعیان به این حکم عمل کردند و وقتی اثرش آشکار شد، اهلسنت نیز به آن ملتمزم گردیدند و بلا از همهی مردم سامرا دور شد.
آیتالله العظمیٰ حاج سید محمد طباطبایی فشارکی سرانجام در ۳ذیالقعدهی ۱۳۱۶ هق (سال ۱۲۷۷) بر اثر بیماری در نجف درگذشت، و در حرم مطهر علوی علیه السلام به خاک سپرده شد.
روحاش شاد
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
سه شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۲ ؛ ۳ ذیالقعدهی ۱۴۴۴
https://eitaa.com/vaqayeolayam
هدایت شده از وقایعالایام
فتح خرمشهر، فتح ارزشهای اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمد وآله الطاهرین.
سال ۱۳۶۱ در چنین روزی بود [پس از نواختن آن مارش نظامی خاطرهانگیز] خبری مسرتبخش گوش جان میلیونها ایرانی را نوازش داده، شادی قلب امت و امام امت را سبب گشت و موجی از شور و نشات و شعف را در بین ملت ایران پدید آورد:
«شنوندگان عزیز! توجه فرمایید! خونین شهر، شهر خون، آزاد شد»!!!
فتحی بزرگ، که حضرت امام، به حکم آیهی شریفهی «وما رمیت اذ رمیت، ولکن الله رمی؛ انفال، ۱۷» آن را به خدای قادر متعال نسبت داده، فرمود:
«خرمشهر را خدا آزاد کرد»
آری! خرمشهر را نه نیروی نظامی و نه تجهیزات پیشرفتهی زرهی و نه زیادی لشکر و ... که نیروی ایمان و اعتماد به نصرت الهی آزاد کرد.
خیانتهای بنیصدر معزول که در قامت یک رئیس [البته بیکفایت] جمهور، فرماندهی کل قوا را نیز در اختیار داشت، سبب شکستهای سنگینی در جبهههای نبرد حق علیه باطل را فراهم آورده بود؛ اما با کوتاه شدن دستهای پلید آن خائن، در اندکزمانی، گامی به بلندی «عملیات بیتالمقدس» برداشته شده، چنان پیروزی بزرگی را به ثمر نشاند.
اما این فتح، در کلام نورانی خلف صالح امام، آیتالله خامنهای، فقط فتح خاک نبود؛ فتح ارزشهای اسلامی بود!!!
این سخن، نه سخنی حماسی و شورانگیز، بلکه تحلیلی عمیق است که مُتَعَضَّد به آیات کریمهی قرآن است:
۱. «جهاد» یکی از برجستهترین دستورات قرآن، و یکی از فروعات دهگانهی دین است که رهبانیت امت مرحومه خوانده شده، و ما در بیرون راندن بعثیهای کافر، مجاهدتی مثالزدنی را در حافظهی تاریخ به یادگار گذاشتیم.
۲. «قیام لله» توصیهای الهی است که قرآن، از لسان پیامبر صلی الله علیه وآله خطاب به مردم گوشزد فرموده است:
قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ
ﺑﮕﻮ ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﻳﻚ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺍﻧﺪﺭﺯ ﻣﻰﺩﻫﻢ [ﻭ ﺁﻥ] ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺩﻭﺩﻭ ﻭ [یا حتی] ﻳﻚﻳﻚ ﺑﺮﺍی ﺧﺪﺍ ﻗﻴﺎم ﻛﻨﻴﺪ. فرقان/ ۴۶
و مسلم است دفاع از خاک و ناموس، از نمونههای بارز قیام لله است.
۳. استقامت و پایمردی (که به دنبال قیام برای خدا، ضرورتاش جهت نیل به پیروزی، لابد منه است) از دیگر ارزشهایی است که دین، به احیای آن بها و اهمیت فوقالعادهای میدهد:
إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّاتَخَافُوا ...
بیﺗﺮﺩﻳﺪ ﻛﺴﺎنی ﻛﻪ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ ﻣﺎ ﺧﺪﺍﺳﺖ، ﺳﭙﺲ [ﺩﺭ ﻣﻴﺪﺍﻥ ﻋﻤﻞ] ﺍﺳﺘﻘﺎﻣﺖ ﻭﺭﺯﻳﺪﻧﺪ، ﻓﺮﺷﺘﮕﺎﻥ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﺎﺯﻝ ﻣﻰﺷﻮﻧﺪ [ﻭ ﻣﻰﮔﻮﻳﻨﺪ] ﻣﺘﺮﺳﻴﺪ ﻭ ... .فصلت/ ۳۰
و این چند مورد، تنها نمونههایی از برجستهترین و والاترین ارزشهای اسلامیانسانی است که سالها به فراموشی سپرده شده، رنگ افسانه گرفته بودند و فتحالفتوح زیبای خرمشهر، همهی آنها را احیا (فتح) نمود.
یاد شهید «محمد جهانآرا» به خیر که با این جمله به بچهها روحیه میداد:
«شهر سقوط کرد، پسش میگیریم؛ مواظب باشید ایمانتان سقوط نکند»!!!
امام بزرگوار امت همیشه نسبت به خطر رفاهزدگی و عافیت طلبی هشدار میدادند که بزرگترین مانع برای حقطلبی و عدالتخواهی است.
تقابل روحیات خیر و شر فقط در میدان کارزار نظامی رخ نمینماید که بسیاری صحنههای زندگی فردی و جمعی، بستر ظهور و بروز این روحیات متضاد است و آنجاست که میشود عیار قاطبهی اجتماع را محک زد که عافیتخواهاند یا عدالت طلب؟! رفاهزدهاند یا حقجو؟!
.
شاید مفصلترین و دقیقترین روایت سقوط و آزادسازی خرمشهر را در کتاب «دا» بشود دید که حقیقتاً کتاب عالیای است و مطالعهی آن به خوبی بیانگر این است رزمندگان اسلام که بعضاً اهالی خود خرمشهر و حتی بانوان خرمشهری بودند، هرگونه رفاه و راحتی و آسایشی را بر خویشتن حرام کرده بودند تا توانستند شهرشان را از دشمن پس بگیرند.
انشاءالله همیشه و در همهی میادین و بسترهای آزمون الهی نشان دهیم آمادهی خلق حماسههای انسانساز از نوع آزاد کردن خرمشهر هستیم و چه زیبا فرمود ولیامر و زعیم امت که:
«خرمشهرها در پیش است»!!!
به روان پاک همهی شهیدان و امام شهیدان صلوات.
والسلام علیکم ورحمتالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
چهارشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۲ ؛ ۴ ذیقعده ۱۴۴۴
https://eitaa.com/vaqayeolayam
هدایت شده از صرفاً جهت اطلاع
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بی توجهی ما به امام زمان عجل الله تعالی فرجه مساوی است با مظلومیت حضرت در دوران ما
✅ کلیپ مهم از استاد علی اکبر رائفی پور
🎬 کلیپ بسیار زیبا در مورد مظلومیت #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه در دوران ما، لطفاً نشر دهید.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#تا_نیایی_گره_از_کار_بشر_وا_نشود
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
هدایت شده از وقایعالایام
الخصائص الفاطمیه
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین.
یکی از علمای بزرگ و نوادر روزگار معاصر، مرحوم آیتالله ملا محمد باقر واعظ کجوری مازندرانی (تهرانی) بوده است.
ایشان از اوان کودکی علمآموزی را در محضر پدر دنبال کرده، در ادامهی مسیر تحصیل، مجاور آستان ملائک پاسبان رضوی علیه السلام میشود و نهایتاً به وعظ و ارشاد و منبر رو میآورد.
اگر در عظمت شخصیت آن مرد میدان علم و عمل هیچ یادگاری در اختیار نداشته باشیم، کتاب شریف و وزین و گرانسنگ «الخصائص الفاطمیه» ما را بس است؛ هرچند آثار قلمی و برکات وجودی ایشان منحصر در این یک کتاب نیست.
مرحوم کجوری کتاب فوقالذکر را (که تحت عنوان «فاطمهی زهرا سلام الله علیها اینگونه بود» به فارسی نیز ترجمه شده است) در اواخر عمر شریفاش نگاشت اما قبل از دیدن اولین چاپ کتاب، چشم از دنیای فانی فروبسته، به دیار باقی شتافت.
کتاب، حاوی ۱۳۳ خصیصه (به تعداد حروف ابجد نام شریف فاطمه) از ویژگیهای منحصر به فرد سیدهی زنان عالمیان است که دو خصیصه را به عنوان مقدمه، یک خصیصه را به عنوان خاتمه، و ۱۳۰ خصیصه را به عنوان متن اصلی کتاب تنظیم نموده است.
نیز این خصائص، شامل دوران قبل از ولادت زهرای مرضیه سلام الله علیها، دوران حیات آنحضرت، و دوران پس از شهادت آن بانو گردیده است.
مطالعهی این کتاب شریف را به همهی دوستداران اهلبیت علیهم السلام، اهالی کتاب و مطالعه، خصوصاً روحانیون و مبلغین عزیز سفارش میکنم.
آیتالله محمدباقر کجوری سرانجام در حالی که تنها ۵۸ سال داشت، در تاریخ ۵ خرداد ۱۳۱۳ هش بر اثر بیماری درگذشت و در حرم مطهر امام رضا علیه السلام همنشین امام رئوف علیه السلام گردید.
روح مطهرش را شاد کنید به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ ؛ ۶ ذیالقعده ۱۴۴۴
https://eitaa.com/vaqayeolayam
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 سنت های طلبگی شیرینِ در معرض انقراض!
صحبت هایِ شیرینی که کمترشنیده میشود.
جمعههای مهدوی
قال المهدی علیه السلام:
... إِنَّ اللهَ تَعالىٰ لَمْ يَخْلُقِ الْخَلْقَ عَبَثاً وَلَا اَهْمَلَهُمْ سُدَىً ...
... هما خداوند متعال مخلوقات را بیهوده نیافریده و آنها را بیجهت و هدف واگذار (رها) نکرده است ...
بحارالانوار، ج۵۳، ص۱۹۴ ؛ محمدی اشتهاردی، گفتار دلنشین، بخش امام دوازدهم، ح۲
اللهم عجل لولیک الفرج