مهدویت_بصیرت
مهدویت_بصیرت #پینوشت: 💥آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و لقمه ما چه باشد، بی
💥آثار لقمه حرام_۱
🔻 کم ارزش شدن نماز!
📿نماز ستون دین و وسیله قبولی همه اعمال ما نزد خداوند باری تعالی است که درحدیث شریفی از امام محمّد باقر (ع) آمده است که می فرمایند:«اوّلین چیزی که (در روز قیامت) از بنده مورد حسابرسی قرار می گیرد، نماز است. اگر نماز پذیرفته شود، مابقی (اعمال) نیز پذیرفته می شود.
🔅 امام صادق (ع) نیز در روایتی می فرمایند:«نخستین چیزی که از بنده حسابرسی می شود، نماز است. پس اگر نماز پذیرفته شد، اعمال دیگرش نیز پذیرفته می شود؛ چنانچه نمازش رد شود، بقیه اعمال او هم قبول نخواهد شد.
🔅و نماز، افضل واجبات،بهترین وسیله تقرّب به خداوند،معراج مؤمن،نشانه ایمان، نور مؤمن، ستون دین، پرچم اسلام، سیمای دین، وصیت امیرالمؤمنین، علی (ع)، کلید بهشت، روشنایی چشم پیامبر (ص)، بهترین اعمال در قیامت، روش پیامبران، سفره الهی، رأس اسلام، آخرین سفارش رسول خدا (ص)، بهترین عبادت، نیکوترین صورت خلق، باقیات الصّالحات، عطیه الهی، وسیله استجابت دعا، عامل رستگاری، عامل علوّ درجه، زاد و توشه مؤمن، سلاح مؤمن، رحمت الهی، جواز عبور از صراط، و. . . می باشد که اگر انسان توجّه نکند، با لقمه ای حرام تمامی این فضایل را از دست می دهد و به جای آن، خود را گرفتار آثار شوم و آینده سوز لقمه حرام می نماید.
🔅رسول خدا (ص) فرمودند:«نماز کسی که لقمه اش حرام است، تا چهل روز از ارزش چندانی برخوردار نیست و تا چهل روز دعای او مستجاب نمی گردد و هر مقدار از بدن که پرورش یافته لقمه حرام باشد، سزاوار آتش و سوختن است. »
🔅در حدیثی قدسی آمده است که خداوند متعال می فرماید:«بنده من! تو دعا کن؛ من اجابت می کنم. بدان که تمام دعاها به پیشگاه اجابت من می رسد؛ مگر دعای کسی که مال حرام می خورد. »
🔅شخصی به محضر رسول خدا (ص) شرفیاب شد و به آن حضرت عرض کرد: دوست دارم دعایم مستجاب شود؛ چه کنم؟ پیامبر خدا (ص) به او فرمودند: «لقمه ات را پاک کن [تا مبادا به حرامی آلوده باشد] و مراقب باش هیچ نوع حرامی را مصرف نکنی!
🏝تلاش در راه تبیینوبصیرتافزایی
| جایی برای نـزدیکشدن بـه آفـتـابولایـت🌤
#کانالمهدویت_بصیرت
🆔 @mah_daviat313
#قرآنبخوانیم🍃
❗⚠ وَإِمَّا تَخَافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيَانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلَىٰ سَوَاءٍ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْخَائِنِينْ ⚠❗
سورة الأنفال ، الآية ۵۸
🔥🚩و چنانچه از خیانتکاری گروهی سخت میترسی در این صورت تو نیز با حفظ عدل و درستی، عهد آنها را نقض کن، که خدا خیانتکاران را دوست نمیدارد.🚩🔥
✍🏻بدانیمکه؛
💥خیانت از هرکه باشد حرام و زشت است، چه کافر و چه مسلمان. «انّ اللّه لایحبّ الخائنین»
@mah_daviat313
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ چرا صاحبان قدرت در #غرب دوست ندارند کسی #مسلمان باشد؟!
🏝تلاش در راه تبیینوبصیرتافزایی
| جایی برای نـزدیکشدن بـه آفـتـابولایـت🌤
#کانالمهدویت_بصیرت
🆔 @mah_daviat313
💠 برداشتن اعضای سجده
💬 سؤال:
آیا بین سجده نماز، می توان ذکر را قطع کرد و بدن و اعضا را در صورت قرار گرفتن در شرائط نامناسب، تغییر داد؟
✅ پاسخ:
در فرض مذکور، اشکال ندارد؛ البته باید بدانید که پیشانی را نمی شود در حال نماز از مهر برداشت و دوباره گذاشت.
🔸 اگر هنگامی که ذکر سجده گفته می شود، یکی از هفت عضو عمداً از زمین بلند شود، نماز باطل می شود. ولی موقعی که ذکر گفته نمی شود، اگر غیر از پیشانی، عضوی از زمین بلند شود، اشکال ندارد.
📚 پی نوشت:
بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله خامنه ای مدظله
#احکام_مهدویت_بصیرت
@mah_daviat313
💠 آیا ناسزاگویی به مؤمن حرام است؟
🔹 رهبر معظم انقلاب: فحاشی حرام است و اگر گوش دادن، موجب تشویق و تأیید گناه باشد، جایز نیست.
🔹 آیتالله سیستانی: دشنامدادن و ناسزاگویی به مؤمن، حرام است و دشنام و ناسزا درصورتی که معنای آن بطور جدی قصد شده باشد ولی اگر فرد جدی نباشد و مثلاً به عنوان شوخی آن را بگوید ممکن است به عنوان دیگری مانند توهین و غیر آن حرام باشد.
و در حرام بودن آن فرقی بین حاضربودن و غایببودن فردی که به او دشنام داده میشود، نیست ملاک تشخیص آن عرفی است و هر آنچه که عرفاً دشنام بر آن صادق است، حرام میباشد و موارد مشکوک حرام نیست.
🔹 آیتالله مکارم: ناسزا گفتن حرام است.
📚 منابع: پایگاه اطلاع رسانی احکام جامع
#احکام_مهدویت_بصیرت
@mah_daviat313