10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
[ قطببندی از منظر اسلامونفی دوقطبیهای #نامطلوب]
🌾یارب به شکرانه یطلوع مجددآفتابفرحبخش،
فروزان کن جانمان رابرایسپاسگزاری،
و دیگر تلاش من و مصلحت ورضایتو ؛
☀️سلام…
صبح زیباتون سرشارازالطاف بیکرانه الهی ونگاه پرمهرخدا…🌷
⚡️یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثی وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ،حجرات۱۳
پس دوقطبی مبتنی بر نژاد، جغرافیا، تفاوت ظاهری و... از سوی اسلام نفی و تقبیح شده است.
❗️دوقطبیخوبوبد!
#بدانیمکه؛🍃
برخی دستهبندیها، در قرآن به رسمیت شناخته شده و توصیه به مرزبندی و در برخی موارد حتی مقابله و مبارزه با گروه دیگری شده است.
در کنار این موضوع، در جامعهی اسلامی، #حفظوحدت نیز بهعنوان اصلی مبنایی در این منابع مطرح شده است. پس سؤال این است که حد و مرز این مرزبندی و وحدت کجاست و چگونه میتوان علیرغم داشتن اختلافنظر و اختلافسلیقه در جامعهی اسلامی، از اختلاف، چنددستگی و افتراق جلوگیری کرد؟!!!
سعی خواهیم کرد به این سؤالات پاسخ دهیم.💥
🌤 #اللهمعجللولیکالفرج
#مهدویت_بصیرت
🆔 @mah_daviat313
#قرارگاهبصیر
🆔 @ghararemaa
مهدویت_بصیرت
✨بسماللهالرحمناارحیم✨ ☘ محمدرضا رنجبر /تفسیرگزیده #قسمت_صدوهشتادویکم #بقره #صفحه_۱۸۱قرآنکریم📚
تفسیر گزیده ۱۸۲ .mp3
6.13M
✨بسماللهالرحمناارحیم✨
☘ محمدرضا رنجبر /تفسیرگزیده
#قسمت_صدوهشتادو دوم
#بقره
#صفحه_۱۸۲قرآنکریم📚
🎧سروران عزیز و ارجمندمهدوی، سعی کنید وقت بگذاریدبشنوید 👌🏻
[روزتان را بدون قرآن سپری نکنید،
اما با توجه و حضور قلب❤️ ]
💟ثواب نشررا هدیه کنید محضر قرآن کریم وپیامبر رحمت صل الله علیه واله وسلم،شهداوامواتمومنین🌸،
امیدکه با قرآن مانوس ومحشور شویم ،انشاءالله...
#ثوابنشرمطالبهدیهبهحضرتحجتعج🌤
#شماهم مروجکلامالله باشید🌴
#ممنونکهبانشرلینکماراحمایتمیکنید
#مهدویت_بصیرت_تلگرام_ایتا
🆔 @mah_daviat313
#التماسدعایفرجوعافیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍تعامل دکتر قالیباف با شهید رئیسی چگونه بود؟
💥مروری بر تخاطب و تعامل رئیس مجلس یازدهم و شهیدجمهور❣
#مهدویت_بصیرت
🆔 @mah_daviat313
#قرارگاهبصیر
🆔 @ghararemaa
مهدویت_بصیرت
بسم الله الرحمن الرحیم [ قطببندی از منظر اسلامونفی دوقطبیهای #نامطلوب] 🌾یارب به شکرانه یطلوع مجد
#فرضمثال؛
دوقطبی کاذب اصولگرا- اصلاحطلب
✍🏻بهعنوان مثال، میتوانیم نحوهی مواجههی رهبر معظم انقلاب در سالهای گذشته در خصوص دستهبندی «اصولگرا» و «اصلاحطلب» را بار دیگر مرور کنیم.
ایشان سعی کردند از ظرفیت این دو گروه برای رقابتی سالم جهت پیشرفت و ارتقای کشور استفاده کنند و از ایجاد اختلاف و درگیری و نزاع میان افراد این دو طیف جلوگیری کنند: «دو جناح برای کشور، مثل دو بالاند که کشور با این دو بال میتواند پرواز کند. دو جناح مقابل در مجموعهی نظام میتوانند باشند و فعالیت کنند، ولی شرطش این است که به قانون اساسی وفادار باشند. اینها بر کار هم نظارت میکنند، با هم رقابت سالم میکنند. این مسابقه، پیشرفت به وجود میآورد و از بسته بودن تشکیلات گوناگون حکومتی جلوگیری میکند. این چیز مغتنم و خوبی است...
⚡️ بنده دعوای اصلاحطلب و اصولگرا را هم قبول ندارم.
من این تقسیمبندی را غلط میدانم.
نقطهی مقابل اصولگرا، اصلاحطلب نیست.
نقطهی مقابل اصلاحطلب، اصولگرا نیست.
نقطهی مقابل اصولگرا، آدم بیاصول و لاابالی است؛ آدمی که به هیچ اصلی معتقد نیست، آدم هرهری مذهب است...
نقطهی مقابل اصلاحطلبی، افساد است.
بنده معتقد به اصولگرای اصلاحطلبم؛
[ اصول متین و متقنی که از مبانی معرفتی اسلام برخاسته، با اصلاح روشها بهصورت روزبهروز و نوبهنو.» ]
✔️ایشان این دوقطبی شکلگرفته را با اصطلاح «اصولگرایان اصلاحطلب» و «اصلاحطلبان اصولگرا» نفی کردند.
@mah_daviat313
🔴 پیام خطرناک عملیات اربعین چه بود؟
💥 در کنار همه ویژگیها و دستاوردها ، عملیات اربعین در درون خود یک پیام داشت که میتواند بسیار خطرناک باشد و آن ارسال این پیام بود که " حزبالله جنگ گسترده نمیخواهد".
🔸 یک تحلیل مهم که از ابتدا در خصوص جنایات نتانیاهو علیالخصوص در دوره طوفانالاقصی وجود دارد، حساب کردن نتانیاهو بر عدم خواست جبهه مقاومت برای یک جنگ گسترده است تا با بالا بردن سطح ترور، نیروی انسانی مقاومت را در همه سطوح تضعیف کند.
🔸 البته که ذهن سرد تصمیمگیر مقاومت لبنان حاضر به ریسکپذیری در این زمینه نشد تا وارد جنگی که دشمن کیفیت آن را تعیین میکند نشویم.
🔸 همانطور که گفته شد، به نظر میرسد رهبری مقاومت لبنان تصمیم گرفت تا خلاءِ عملیات اربعین، یعنی پرهیز از جنگ گسترده، به وسیله پاسخهای سایر اعضای مقاومت + عملیاتهای جبهه اسناد پُر شده و البته با باز گذاشتن سقف هدف قرار دادن تلآویو در خودِ عملیات اربعین، چارهای برای این مسئله اندیشیده شود.
🔸 اکنون حزبالله به مرور و با سرعتی منطقی مطابق شرایط(بیش از سرعت ۸ اکتبر تا کنون) در حال توسعه کمی و کیفی هدفگیری شمال اراضی اشغالی است.
🔸 الزام اجرای این اقدامات در شرایطی است که صهیونیستها تهدیدات جدیدی را بر علیه دفتر سیاسی حماس در بیروت مطرح ساختهاند.
🔹 سردار محسن چیذری؛ معاون عملیات نیروی قدس:
● کمتر از یک ساعت از عملیات اربعین، رژیم صهیونیستی اقدام به بمباران برخی از مواضع و اهداف موجود در بانک اطلاعاتی خود کرد و میخواست یک اقدام پیشدستانه انجام دهد و عملیات حزبالله لبنان را که اطلاعاتش برایش آشکار شده بود، در نطفه خفه کند و اجازه ندهد که موشکهای حزبالله بر سرزمینهای اشغالی فرو بریزد.
● رژیم صهیونیستی این عملیات پیشدستانه را انجام داد، اما خوشبختانه از آنجایی که حزب الله بسیار باهوش و زرنگ است همه جابجاییها را از قبل انجام داده بود و صهیونیستها اهدافی را مورد اصابت قرار دادند که جزو بانک اطلاعات قدیمی و سوخته شده بود و حزبالله آنجا را از قبل تخلیه کرده بود؛ این نشان میدهد که حزبالله عملیات خود را با موفقیتِ تمام و حتی با موشکهای بیشتری اجرا و عملیاتی کرد.
● قطعاً واکنش ایران متفاوت خواهد بود و نباید چگونگی این واکنش مشخص شود.
● کیفیت و چگونگی واکنش جمهوری اسلامی ایران بستگی به شرایط و موقعیتی دارد که بتواند اهداف ما را نسبت به جنایت صهیونیستها محقق کند. تا زمانی که اهداف جمهوری اسلامی ایران به وقت خود و با غافلگیری لازم محقق نشود، ممکن است این تأمل و خویشتنداری انجام شود تا شرایط، فضا و موقعیت آن فرا برسد تا پاسخ کوبنده ما در خورِ خونخواهی شهید هنیه باشد.
این روزها و در زیر پوست منطقه، تحولات دیپلماتیک مهمی جریان دارد. فقط یک مورد آن، عزم کشورها برای تعیین تکلیف پرونده ریاست جمهوری لبنان است. به نظر میرسد تهران نیز علاقه دارد تا پیش از ۱۵ آبان(انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) تکلیف کاخ بعبدا روشن شود. در این پرونده، توافق چهار کشور ایران - آمریکا - فرانسه و عربستان + مصر و قطر بسیار مهم است. در این راستا اسامی جدیدی مطرح و به نظر نام جوزف عون و سلیمان فرنجیه نیز فعلا کنار رفته است. تهران تجربه سال ۹۵ را دارد وقتی در مهر آن سال میشل عون به قدرت رسید، اندکی بعد ترامپ وارد کاخ سفید شد و جنگ نابودی اقتصادی، سیاسی و اجتماعی لبنان را آغاز کرد.
دوقطبی چیست؟
اختلاف دو جور است: یک وقت دو نفر با هم اختلاف سلیقه دارند، در فلان مسئلهی سیاسی، در فلان حُب و بغض؛ با همدیگر هم دوستند، رفیقند، با هم چایی میخورند، با هم سر سفره مینشینند، اختلاف نظر هم دارند؛ یک وقت هم هست اختلاف نظر جوری است که هر چیزی از یک طرف صادر بشود ــ هرچه میخواهد باشد: فکر، عمل، خوب، بد ــ از سوی این طرف دیگر محکوم است، از این هم هرچه صادر میشود از طرف او محکوم است؛ اسم این «دوقطبی» است. دوقطبی در جامعه ایجاد میکنند. هر کاری طرف مقابل بکند، این طرف او را محکوم میکند، ولو خوب باشد. اینها از کارهایی است که امروز مخالفین ملّت ایران و دشمنان ملّت ایران مشغولند.۱۴۰۲/۱۰/۱۹
بیانات در دیدار مردم قم
اینکه میگویند دوقطبی دوقطبی، معنای دوقطبی اختلاف سلیقه نیست؛ خب اختلاف سلیقه همیشه هست، همیشه بوده. معنای دوقطبی این است که وقتی این اختلاف سلیقه به وجود آمد در هر تصمیمی به جای اینکه به حق و مصلحت فکر کنیم، به جایگاه این دستهبندی فکر میکنیم؛ دستۀ ما اینجوری میخواهد، پس باید این بشود؛ حالا حق هست یا نیست، مصلحت هست یا نیست فرقی نمیکند؛ معنای دوقطبی این است.۱۴۰۲/۰۳/۰۳
بیانات در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی
#مهدویت_بصیرت
@mah_daviat313
#قرارگاهبصیر
@ghararemaa
[پرهیز از قطببندیهای کاذب در مسئلهی هستهای]
✍🏻در مسائل جاری داخلی نیز مسئلهی هستهای را باید از این منظر مورد توجه قرار داد.
از یکسو دشمنان کشور و جبههی مستکبران غربی در میز مذاکرات، فشارهای گوناگونی برای تحمیل خواستههای افزونطلبانهی خود اعمال میکنند و از سویی دیگر نیز از همین موضوع استفادهی حداکثری میکنند تا کشور را به #دودستگی و #چنددستگی بکشانند و از داخل #تضعیف کنند.
✔️ باید توجه داشت در رابطه با موضوع مذاکرات هستهای، از ایجاد «قطببندی» پرهیز شود.
رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانیهای خود، عملاً دوگانهی «موافق مذاکرات» و «مخالف مذاکرات» را رد کردند و فرمودند:
«در ایران هیچکس نیست که نخواهد مسئلهی هستهای حل بشود و با مذاکرات حل بشود.» یا در دیدار کارگزاران و مسئولان نظام فرمودند: «ما دنبال توافقیم. اگر کسی بگوید که در مسئولین جمهوری اسلامی کسی هست که توافق را نمیخواهد، خلاف گفته. این را همه بدانند.
[مسئولین جمهوری اسلامی (بنده، دولت، مجلس، قوهی قضائیه، دستگاههای گوناگون امنیتی، نظامی، غیره) همه در این جهت متفقیم و موافقیم که توافق باید انجام بگیرد. در این جهت هم باز همه متفقاند که این توافق باید عزتمندانه باشد، مصالح جمهوری اسلامی بهدقت و باوسواس باید در آن رعایت بشود. در این هم هیچ اختلافی نیست.»]
✔️مشی رهبری در هدایت مسیر مذاکرات نیز دوگانهی «حامی مذاکرات» و «منتقد مذاکرات» را عملاً نفی کرده است.
ایشان در بیانات خود، همراه با حمایت از تیم مذاکرهکننده، انتقادات خود را نیز طرح کردهاند که میتواند الگویی برای سایر منتقدین باشد.✔️بنابراین طرح انتقادات نباید به ایجاد دستهبندی در کشور و نزاع منجر شود. 💥
البته در رابطه با این موضوع،علاوه بر منتقدان، مسئولان نیز توجه ویژهای باید داشته باشند که «شنیدن سخن منتقدان» و «پرهیز از سخنان حاشیهساز» و «پیروی از منویات رهبری و خطوط قرمز تعیینشده» عامل مهمی در ایجاد «همدلی و همزبانی» طیفها و گروههای مختلف کشور خواهد بود. #مهدویت_بصیرت @mah_daviat313 #قرارگاهبصیر @ghararemaa
شنیدی میگن....
به هر چی علاقه داشته باشی و
#عاشقش باشی...
ارزشت همونقدره؟
حالا فکر کن...
اگه عاشق #یوسفزهرا بشی
چی میشه..!💚
اسمی نه ها
واقعی..
به احترامش دیگه گناه نکن...💔