🚩 بِیْرَقِ رُشْد
❇️ "به فرزندان خود بیاموزید که به قانون احترام بگذارند." جملهای است که روی تابلوی دیجیتال جلوی اتوبوس نوشته است.
◀️ ذهن من با دیدن این نوشته، به هدف غرب در تربیت میرود. سرمایهداران بزرگ، برای تسخیر دنیا و حکومت جهانی به دنبال مطیع کردن انسانها با قوانینیاند که خودساخته و آن را در جامعه نهادینه میکنند. در دورههای مختلف هم دیدهایم که قوانین و حتی دین، دستآویز منفعتطلبانی برای حکومت بر انسانهای دیگر قرار گرفته است.
▫️خدا را شاکرم که زیر بیرق انقلاب اسلامی زندگی میکنم و رهبری در صدر حکومت است که دغدغه و همتش، رشد انسانهای جامعه و حرکت دادن آنها به سمت عبودیت خداوند است. خدا را شکر که ساکن ایرانم...
🍃
@ali_fatemipour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👀 #تخیلات_جنسی
🔹 قوام هنر به غیرمستقیم بودنش است. به صورت #ناخود_آگاه پیامش را منتقل میکند و ماندگاری پیامش را نیز افزایش میدهد.
🔰 در این تبلیغ، صحنهها یکی پس از دیگری ذهن بیننده را آماده میکنند که «بخت زندگی» این آقا یک خانمی است که در حال آمدن است. خستگی تنت با آن بیرون میرود، مرتب کردن سر و وضع ظاهری و استفاده از بوی خوش، حتی #موسیقی آن، همه کمک میکنند تا #ذهن شما دست به #خیال_پردازی بزند و با از پشت نشان دادن فردی که پشت در است، کاملا فکر کنید خانم است. سازنده از #زن #استفاده_ابزاری نکرده تا از نقد به دور باشد اما با #پرداخت_حرفه_ای، ذهن بیننده را به #خیالات_جنسی کشانده است.
📹 اگر هنرمند از #محرک_های_جنسی یا عوامل جذابیتبخش غیرانسانی دیگر استفاده کند، بدون اینکه به مخاطبش رحم کند، انسانیت مخاطب خودش را در نظر نگرفته و او را چون #حیوان و به صورت ناخودآگاه به سمت منافع خودش کشانده است.
#تبلیغات
#نظام_سرمایه_داری
🍃
https://eitaa.com/ali_fatemipour
🔘 امروز در مسیر مشهد به قم چند ساعتی به دلیل برف و کولاک و اینکه جاده یخبندان بود، مجبور شدیم متوقف بمانیم.
⏳ خدا نکند در مسیر حرکت به سمت خدا متوقف شویم، که دیگر شیطان اجازه حرکت کردن بهمان نمی دهد و حرکت مجدد خیلی سخت می شود.
پ.ن:
اینجا حوزه علمیه امام صادق(علیه السلام) دامغان است که چند ساعتی را مهمانش بودیم.
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌏 #آینده_پژوهی جریان تربیت
📌 آینده تربیت از آنِ کیست؟ در دهههای آتی #تشکل_های_تربیتی رواج پیدا میکند و دغدغهمندان عرصه تربیت به سمت ایجاد و تقویت تشکلها میروند یا #مدارس مورد توجه قرار گرفته و تمرکز عمده فعالان تربیتی متوجه نهاد رسمی تعلیم و تربیت میشود؟
🔰 این مسئله، هنوز برای من هم سوال است و خوشحال میشوم اگر عزیزی میتواند در رسیدن به پاسخ، مرا یاری دهد. به نظر میرسد برای رسیدن به پاسخ این مسئله، باید مناسبات و جریانهای امروز کشور را خوب رصد کرد و ریزبینانه به تحلیلشان نشست تا بتوان به پیشبینی در مورد آینده پرداخت.
❇️ روزهای آخر اسفند ۱٣٩۹، مشهد مقدس میزبان رویدادی با حضور قریب صد فعال و کنشگر عرصه #تربیت بود که میتواند در این آیندهپژوهی حرفهای مهمی برای گفتن داشته باشد. #طرح_شهید_فخری_زاده که محور گفتگوهای این رویداد بود، به دنبال ایجاد هستههای تربیتی در دل محلههاست. یعنی در گام دوم انقلاب، دیگر تربیت نوجوانان به صورت محدود و در چند تشکل مشخص پیگیری نمیشود، بلکه دغدغهمندان هر محله پای کار آمده و با دیدن آموزشهای لازم، خود بار تربیتی محلهشان را به دوش میکشند. هدف از این طرح، به میدان آوردن و توانمندسازی مردمی است که میخواهند کودکان و نوجوانانِ خود، فامیل و محلهشان را از هجمههای فراوان دشمن حفظ کنند. آیا این طرح میتواند مردم را پای کار تربیت بکشاند یا همچنان باید منتظر نهادهای حاکمیتی ماند؟ آیا بهتر است به طراحی و اجرای طرحهای مردمی بپردازیم یا با وقوع انقلاب، باید تمرکز خود را روی اصلاح ساختارهای حاکمیتی و به صورت خاص نهاد آموزش و پرورش معطوف داشت؟
📌 خریدارِ استعدادهایِ آدمی
🔹 "قَالَ لَقَدْ كُنْتُمْ أَنْتُمْ وَآبَاؤُكُمْ فِي ضَلَالٍ مُبِينٍ"[۵۴-انبیاء]. انسان ها در ضلال آشکارند و این ضلال آشکار، گم کردن و از یاد بردن خود است.
❇️ تا زمانی که استعدادهای خود را درست نشناسیم و به خریدارهای مختلفی که منتظر نشسته اند تا این سرمایه ها را در بازار دنیا از ما بخرند، توجه نکنیم؛ نمی توانیم از گمراهی خارج شویم. ابتدا باید تلاش کنیم که ارزش آن ها را بفهمیم تا آن ها را به بهایی اندک نفروشیم.
🔰 یک راه برای رسیدن به انواع و میزان استعدادهای انسانی، بررسی و تحلیل رفتار انسان در یک واقعه است. از آن لحظه که به وسیله حواس پنجگانه کسب اطلاعات می کند تا زمانی که اراده می کند و تصمیم می گیرد کاری را انجام دهد، استعدادهایی فعال است که با موشکافی می توان به آن ها رسید. عبور کردن از یک خیابان یا مواجهه با گرسنگی و بعد، غذا خوردن، می تواند مصداق خوبی برای تمرین در این موضوع باشد.
🔰
https://eitaa.com/ali_fatemipour
✍🏻 آینه بغل، آینه عبرتها
❇️ اطراف ما پر است از نشانههایی که هر کدام میتواند برای ما درسی باشد و ما را به نکتهای نغز رهنمون کند. دقت در محیط پیرامون و اتفاقاتی که در کنار ما در حال رقم خوردن است، ما را به آن نکتهها میرساند.
➖ امروز در حال رانندگی بودم که آینه بغل ماشینم توجه مرا جلب کرد. آنقدر از آینه بغل در رانندگی استفاده میکنیم که برایمان عادی است و اصلاً توجهی به آن نداریم. اما امروز نکتهای به ذهنم رسید که به نظرم جالب آمد. با کمک آینه بغل ماشین، پشت سرمان، ماشینهایی که به ما نزدیک یا دور میشوند و ساختمانهایی که همین چند لحظه پیش از آنها گذشتیم را میبینیم. دید از پشت سر، به ما کمک میکند تا مسیر درست حرکت را انتخاب کنیم و خودمان را از خطر حفظ کنیم.
🔰 زندگی هم مثل رانندگی است. اگر زود به زود پشت سرمان را نگاه نکنیم و حواسمان به اطرافمان نباشد، ممکن است تصادف کنیم و آسیب ببینیم. نگاه به گذشته و ارزیابی رفتارهایمان، عبرتها و درسهایی برای ما به همراه دارد که از تکرار خطاها جلوگیری میکند. اگر دوست داریم اشتباهات گذشته را تکرار نکنیم، رفتارهای گذشتهمان ارزیابی کنیم. حضرت علی(ع) فرمود: «مَن حاسَبَ نفسَهُ وَقَفَ علی عُیُوبِهِ»؛؛ هر کس به حساب نفس خود رسیدگی کند، به عیبهایش آگاه شود.
پی.نوشت:
شرح غررالحکم، ج۵، ص٢٩٩
#یادداشت_تدبری
#تربیت_دینی
#عبرت_ها
🍃
https://eitaa.com/ali_fatemipour