فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مغز ما تصمیم میگیرد گذر زمان را چگونه درک کند با توجه به علایق ما، چند لحظه سرکلاس درس بودن بیش از چند ساعت به نظر می آید ولی ممکن است ساعت ها در فضای مجازی باشیم و گذر زمان رامتوجه نشویم!
#انگیزشی
🌿
🕯 | @maharathaye_talabegi
#کلام_ولایت
✅ مردم را وادار کنیم
🔰 یک مسئله در همین #سبک_زندگی و عادات و روشهای خوب زندگی، مثلاً حالا #کتابخوانی [است]. البتّه در این گزارشی که فرمودند، یک اشارهای به این معنا هست، منتها این خیلی مهم است که ما مردم را، جوانها را #وادار_کنیم به کتابخوانی. کتاب خواندن #خیلی_مهم است؛ کتاب خوب را هم #معرّفی_کنید.
🔰 حتّی بنده تصوّر میکنم -حالا البتّه این را باید آقایانی که مسئول هستند، جوانبش را بررسی کنند- و فکر میکنم خوب است که محلهای نماز جمعه، #مرکز_نمایش کتابهای خوب و کتابهای روز و کتابهای مطلوب باشد؛ که بیایند ببینند این کتابها هست، اگر میخواهند از همانجا یا از جای دیگر تهیّه کنند.
#مردم_را_وادار_کنیم به کتابخوانی؛ #نخبگان را وادار کنیم به تولید کتاب؛ اینها یک چیزهایی است که #لازم_است.
۱۳۹۴/۱۰/۱۴
🔹 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور
🌿
🕯 | @maharathaye_talabegi
#کلام_بزرگان
🎙آیت الله حائری شیرازی
چشم اگر پاک شد؛ زبان پاک شد؛ گوش پاک شد؛ دست پاک شد، انسان #بیقرار می شود نسبت به خدا. نمی خواهد یک کاری بکنی که خدا را دوست بداری. #نمی_توانی_دوستش_نداری. چون او پاکرُبا است. قدوس است. اگر پاک شدی، مجذوب او می شوی. جاذبه او می گیردت. تو نگران نباش که او دوستت بدارد. تقوایت را حفظ کن، دوستت خواهد داشت. تو مواظب تقوایت باش. محبت، کار تو نیست. کار خودش است. #محبت خودش می آید.(
🌿
🕯 | @maharathaye_talabegi
33.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلام_بزرگان
🎙حضرت آیت الله جوادی آملی
✅ چگونه بفهمیم آنچه را که خوانده ایم، فهمیدهایم یانه؟
#پیشنهاد_دانلود
برای عضویت کلیک کنید
🌿
🕯 | @maharathaye_talabegi
1_1416984702.mp3
3.21M
🔊 بشنوید| توصیهها و دستورات ویژه استقبال از ماه رجب.
استاد فیاضبخش
🔸 بیایید در این ماه با امیرالمومنین(ع) معامله کنیم!
🔸 روش عملی مراقبه و محاسبه در ماه رجب.
🔸 اعمال عبادی توصیهشده در ماه رجب
🌿
🕯 | @maharathaye_talabegi
rajab 1444 Final.pdf
328.6K
🌀 جدول مراقبهی رجبیه
📝 اعمال و اذکار ماه رجب
📿 اعمال آورده شده در جدول مراقبه، مخصوص کل ماه است که برای آسانی انجام آن و دائم الذکر بودن، به تعداد روزهای ماه تقسیم گردیده است؛ با انجام اعمال و اذکار هر روز، خانهی مربوط را علامت بزنید.
♨️ مطابق توان و ظرفیت خود اذکار را انتخاب کنید و لازم نیست همهی اعمال را انجام دهید.
✅ این مطلب از کانال نسیم عبودیت، منبع نشر اندیشه های استاد ایوبی حفظه الله نقل میشود.
📚 منابع:
1️⃣ اقبال الاعمال
2️⃣ مفاتیح الجنان
#نشر_حداکثری
#مراقبه_رجب
#رجب
🌿
🕯 | @maharathaye_talabegi
هدایت شده از السلام علیک یا بقیه الله
01.مراقبات ماه رجب، استاد مویدی.mp3
8.15M
مراقبات ماه رجب
استاد #مؤیدی
یکی از جامعترین بیانات استاد معظم مؤیدی پیرامون مراقبات و عظمت ماه رجب
بهمنماه ۱۴۰۰
~ ۱۳ دقیقه | ۸ مگابایت
نسخه تصویری: eitaa.com/ShiaTowhid/1735
#پیشنهاد_دانلود
🌿
🕯 | @maharathaye_talabegi
[فرستاده شده از توحید تشیّع]
نکات دقیق حجتالاسلاموالمسلمین استاد #مؤیدی در #ویدیوکلیپ «مراقبات ماه رجب»
● یکم؛
سه ماه بسیار نورانی پیش رو داریم. باید آن را با همت و اراده دریافت. نباید فرصت را از دست داد.
● دوم؛
ماه رجب، «شهرُ الله» و «اَصَب» است؛ یعنی رحمت، مغفرت، چشمپوشی، عفو و صَفْح خدا، مثل بارانی پُربار، بر بندگان ریزش دارد. برای درک این فراوانی، باید مستعد و آماده بود تا قلبی سلیم به ارمغان آید.
● سوم؛
عمری که گذشت باید محاسبه گردد؛ حقوق الهی از ابتدای بلوغ و حقوق مردم از پیش از بلوغ باید مورد محاسبه قرار گیرد. همه این موارد برای دقت در ادا کردن، باید مکتوب شود.
سپس با همت و جدیّت، باید «تصمیم بر جبران» گرفت. تصمیم بر جبران، خود حتی تا نوَد درصد انسان را در راه حق پیشرفت میدهد؛ حتی اگر حقوق محاسبهشده، بهدلیلی مشروع، در حال حاضر امکانِ ادا نداشته باشد.
eitaa.com/ShiaTowhid/299
● چهارم؛
بعد از محاسبه عمْر، غسل و نماز توبه باید بهجا آورده شود.
eitaa.com/ShiaTowhid/943
● پنجم؛
اگر باطن آدمی طهارت یابد، انوار الهی را بهخوبی در خواهد یافت.
● ششم؛
آنچه که در مفاتیحالجنان و در بخش ماه رجب آمده، بسیار مفید است. افراد باید بر اساس حال خوش باطنی با ادعیه اُنس گیرند.
● هفتم؛
در بین دعاهای رجبیه مفاتیحالجنان، نباید از خواندن دعایی که با عبارت «اللهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِمَعَانِی جَمِیعِ مَا یَدْعُوکَ بِهِ وُلاةُ أَمْرِکَ …» آغاز میشود، غفلت کرد. سفارش بزرگان معنویت بر این بود که این دعا در هیچیک از روزهای این ماه پُربرکت ترک نگردد.
● هشتم؛
قرائت سوره مبارکه توحید و ـ تلاش برای ایجاد ـ اُنس با این سوره اهمیت دارد؛ رجب المرجب، ماه سوره توحید است. در صورتی که شرایط اقتضا میکند، بهتر است سوره مبارکه توحید، در طول این ماه، دههزار مرتبه خوانده شود. اگر این امکان وجود ندارد، هزار مرتبه. از قرائت سوره توحید در روزهای جمعه ماه رجب نباید غافل بود.
● نُهم؛
با قصد و نیت، نورانیّت قرائت سوره مبارکه توحید به همه ارحام و حقدارانِ درگذشته (چه شناخته و چه ناشناخته) هدیه شود؛ به این صورت که ثواب قرائت، ابتدا به اهلبیت عصمت و طهارت علیهمالسلام هدیه میگردد. سپس ثواب اهدای سورههای توحید به اهلبیت علیهمالسلام، به درگذشتگان تقدیم میشود.
اموات، با دریافت نورانیت سورههای توحید، دعا خواهند کرد. دعای آنان بسیار گرهگشا و در رفع بسیاری از مشکلات مؤثر است.
● دهم؛
از روزهداری در ماه رجب نباید غفلت ورزید. البته نباید این موضوع بهقدری باشد که شخص روزهدار تحت فشار قرار گیرد.
اگر شخص به هر دلیلی از روزهداری باز ماند، چنانکه در مفاتیحالجنان آمده است، با ذکر صدباره تسبیحات «سُبْحَانَ الْإِلَهِ الْجَلِیلِ سُبْحَانَ مَنْ لا یَنْبَغِی التَّسْبِیحُ اِلّا لَهُ سُبْحَانَ الْأَعَزِّ الْأَکْرَمِ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ هُوَ لَهُ أَهْلٌ»، انشاءالله به ثواب روزه آن روز خواهد رسید.
● یازدهم؛
خواندن دعای «یَا مَنْ أَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ وَ آمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ مِنْ کُلِّ شَرٍّ …» بعد از هر نماز و دیگرادعیه خوب که مضامین عالی دارند.
● دوازدهم؛
سحرخیزی و تهجّد (نیمساعت پیش از اذان صبح) فراموش نگردد.
● سیزدهم؛
نمازهای واجب روزانه، حتماً در اول وقت بهجا آورده شوند؛ مگر آن که عذری در میان باشد.
● چهاردهم؛
باید برای خالص کردن نیّتها و انگیزهها کوشید؛ نیتها باید الهی باشند. این یعنی، بعد از گزاردن اعمال صالح و خیر، نباید در انتظار تحسین، تقدیر و تشکر بود؛ با وجود نیت زلال و الهی، بودن یا نبودن این امور، تأثیری در عمل خیر نخواهد گذاشت. نیت خالص و صادقانه الهی، گرهگشای اصیل و سِرّی ملکوتی است که در محاسبات خداوندی بسیار پسندیده است.
● پانزدهم؛
با خواندن سه مرتبه سوره مبارکه توحید ــ که معادل ختم کامل قرآن است، ــ بعد از هر نماز و اهدای ثواب آن به حضرت امام زمان علیهالسلام، باید در ایجاد اُنس با حضرتش کوشید.
● شانزدهم؛
هر روز یکبار با قرار دادن دست بر سر، اینچنین به امام زمان عرض میگردد؛ «السّلامُ عَلیکَ یا بقیّةَ اللهِ یا أباصالِح، اَلمُستَغاثُ بِکَ یا صاحب الزمان، اَلمُستَعانُ بک یا صاحب الزمان». در حین خطاب و با گفتن واژه «اَلمُستَغاث» باید به غرقشدگی در غفلتها، گناهان و خودخواهیها توجه نمود.
● هفدهم؛
پرهیز جدی از گناهکاری؛ در میان انواع گناهان نیز باید به گناهان مربوط به چشم و گوش (ورودی باطن) و نیز زبان (خروجی نفْس) حساس و مراقب بود؛ چه در فضای واقعی و چه در فضای مجازی! حتی اگر توفیق عمل به هیچ یک از مراقبات دست نداد، در هیچ صورتی نباید از پرهیز از گناهکاری کوتاهی کرد. برای درک فیض، پرهیز از گناه، نماز اول وقت و وضوداری (طهارت) دائمی کافی است.
🌿
🕯 | @maharathaye_talabegi
بحث ما درباره مهارتهای مطالعه بود، در مباحث قبل دو راهکار برای مانایی مطالب بیان و شد و اما اینک ادامه راهکار دوم
مهارت اول : #ترسیم_درختواره_مطالب
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/122
مهارت دوم : #مرور
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/129
بسم الله الرحمن الرحیم
#مهارتهای_مطالعه
📚تثبیت مطالب
📌 مهارت دوم : #مرور
📌 بر اساس منحنی فراموشی ابینگهاوس گفتیم، اگر آموخته های ما تکرار نشوند بعد از گذشت ۲۱ روز، تنها ۲۰ درصد مطالب را به یاد خواهیم داشت. در پژوهشی که توسط ابینگهاوس ارائه شد، بیان شده است که برای تثبیت مطالب، تکرار لازم است و البته بر اساس تحقیقات، سیر منظمی برای تکرار بیان کرده اند.
او می گوید برای بهخاطر سپردن آموختهها:
🔰 اولین مرور: 9 ساعت پس از اولین یادگیری یا مطالعه(خواندن درس هرروز در همان روز)
🔰 دومین مرور: فردای همان روز
🔰 سومین مرور: دو روز پس از اولین یادگیری یا مطالعه
🔰 چهارمین مرور: یک هفته بعد
🔰 پنجمین مرور: بعد از گذشت یکماه، مجددا مطالب را مرور می کنیم.
✅ این فرآیند تکرار باعث می شود که مطالعات ما، از حافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت منتقل شده و در کنار سایر راه ها، باعث تثبیت مطالب می شود.
♦️ اشکال برخی محصلین به این روش این است که زمان بَر است، گرچه این روش زمان بر است اما حجم زمانی که از ما می گیرد در مقابل فوائد آن ناچیز است؛ زیرا وقتی ما کتابی را می خوانیم و بعد از گذشت چند مدت، آن را فراموش کرده و چیزی از آن را بخاطر نمی آوریم، به گونهای حتی وقتی به کتاب نگاه میکنیم گویا بعضی از قسمت ها را اصلا نخوانده بوده ایم؛ میزان زمانی که یادگیری مجدد کتاب از ما می گیرد بیشتر از زمانی است که برای مرور و تکرار می گذاریم و از سویی وقتی بعد از مدت ها کتاب را باز می کنیم و می بینیم چیزی را به یاد نداریم، انگیزه ادامه دادن و مطالعه مجدد را از دست می دهیم.
🌿
🕯 | @maharathaye_talabegi
36.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلام_بزرگان
🔷 آیت الله العظمی جوادی آملی 🔶
«کُنْ لِمَا لَا تَرْجُو أَرْجَی مِنْکَ لِمَا تَرْجُو[۱]
همیشه از راهی که امید ندارید امیدوارتر باشید...»
📌 ورود به کانال 👈
@maharathaye_talabegi
#کلام_بزرگان
🔹🔸آیت الله محمد جواد بید آبادی🔹🔸
آیت الله محمد جواد بیدآبادی(ره)
پنج سفارش مهم داشتند و همیشه می فرمودند که افراد ملتزم به آن باشند :
۱- همیشه با طهارت (وضوء) باشید.
۲- نماز اول وقت اقامه شود.
۳- بیداری سحر از دست نرود.
۴- غسل جمعه فراموش نشود.
۵- مهمتر از همه: همیشه خود را در حضور حضرت ولی عصر ارواحنا فداه ببینید(دائم الحضور بودن) .
📌 ورود به کانال 👈
@maharathaye_talabegi
#کلام_ولایت
🔰 بی مایه فطیر است. طلبه جوان و فاضل، هم باید درس خودش را خوب بخواند
🔸 عزیزان من! ما به این احتیاج داریم، بی مایه فطیر است. طلبه جوان و فاضل، هم باید درس خودش را خوب بخواند، هم باید مطالعات اسلامی را عمق بدهد، تفسیر را عمیقاً مطالعه کند، خودش را با فلسفه آشنا کند و از تاریخ مطالب زیادی بداند. ۸۰/۰۲/۱۱
🔹 اولین وظیفه طلبه ما درس خواندن به عالم شدن است. در اینجا مراد من از علم، علم حوزه ای است. عین فقه، فلسفه، کلام، اصول و چیزهایی که به اینها مربوط است و پایه و مقدمه اینهاست... اولین گام، قدم علمی است و من اصرار دارم که حوزه علمیه _به علم همان علم درسی خود ما_ بپردازد.
اینطور نباشد که اگر ما سیاست فهمیدیم یا خدمات اجتماعی و خدمت رسانی به مردم علاقه پیدا کردیم، از کار تجهیز و تسلیح معنوی و فکری خود باز بمانیم. بی مایه فطیر است. باید عالم شد. نیت کنید عالم شوید و جمعی را به برکت علم خودتان عالم کنید نه ارشاد کنید. ارشاد باب جداگانه ای است. فلسفه را یاد بگیرید، فقه را یاد بگیرید. ۸۲/۹/۲۵
•┈┈••••✾🔆
🔰 با ما همراه باشید 👈
@maharathaye_talabegi
May 11
راهنمای کانال های درسی و علمی و ... :
https://eitaa.com/joinchat/2877816889C2015afa665
#کلام_ولایت
◾️مقام معظم رهبری مدظلهالعالی:
✅ یکی از چیزهایی که بنده نگران آن هستم، این است که این نسل جوانِ بالندهی ما که بحمدالله، هم آگاه و با بصیرت است، هم دارای انگیزه است، آماده بهکار است، وسط میدان است، انقلابی است، بتدریج این حوادث مهم را، این عبرتهای بزرگ دوران معاصر را از یاد ببرد.
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم ۱۳۹۴/۶/۱۸
✅ «من، همیشه به جوانان و محصّلین و طلّاب و دیگران میگویم که تاریخ را جدّی بگیرید و با دقّت نگاه کنید، ببینید چه اتفاقی افتاده است: «تلک أمة قد خلت». عبرت از گذشتگان، درس و آموزش قرآن است.»[۷] «نکتهای بلیغ در قرآن است که ما را به فکر میاندازد. قرآن به ما میگوید: نگاه کنید و از گذشتهی تاریخ، درس بگیرید. حال ممکن است بعضی بنشینند و فلسفهبافی کنند که گذشته، برای امروز نمیتواند سرمشق باشد... کاری به کار آنها نداریم. قرآن که صادق مصدِّق است، ما را به عبرت گرفتن از تاریخ دعوت میکند.»
بیانات در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) ۱۳۷۵/۳/۲۰
✅ «من به جوانان عرض میکنم، با تاریخ گذشته نزدیک کشورتان آشنا شوید؛ چون یکی از راههای فریب و اغواگری، تحریف تاریخ است که امروز متأسفانه این کار بهوفور صورت میگیرد.»
بیانات در دیدار مردم کاشان و آران و بیدگل ۱۳۸۰/۸/۲۰
#تاریخ_معاصر
برای عضویت کلیک کنید
@maharathaye_talabegi
#تاریخ_معاصر
🔰 برای کسانی که علاقه دارند با تاریخ معاصر ایران آشنا شوند؛ کتاب #تاریخ_تحولات_سیاسی_ایران بهترین گزینه برای شروع است.
🔰 کتاب حاضر در برگیرنده مباحثی در زمینه تاریخ تحولات سیاسی ایران طی پانزده قرن دوران اخیر و بالاخص از عصر صفویه تا عهد انقلاب اسلامی می باشد.
🔰 مباحث کتاب بر اساس تاریخ تحولات سیاسی و بر محور (سنوات مهم تاریخی) و وقایعی که به نظر می رسیده، نقطه عطف اساسی بوده و به عنوان کلیدی برای یک برهه زمانی تلقی می شده، تقسیم و فصل بندی شده است.
🔰 کتاب تاریخ تحولات سیاسی ایران بخاطر ویژگیهای منحصر بهفردش، خیلی زود مورد توجه علاقه مندان، مورخان، دانشپژوهان و محققان به شناخت تاریخ ایران قرار گرفت و در سالهای اخیر نوزده بار، تجدید چاپ شد.
🔰 این کتاب حاصل تلاش و تحقیقی چند ساله است که با توجه به رفرنسهای معتبر و مستند، محتوا و نوع ارائه مطلب مورد علاقه تاریخ دوستان قرار گرفته است.
🔰 از ویژگی های ارزشمند این کتاب این است که توسط دو تاریخ پژوه انقلابی و محقق ،ساتید بزرگوار و گرانقدر استاد موسی نجفی و استاد موسی فقیه حقانی به رشته تحریر در آمده است.
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم
#تاریخ_تحولات_سیاسی_ایران
برای عضویت کلیک کنید
@maharathaye_talabegi
مباحث مربوط به #مهارتهای_مطالعه بود، را با لینک های زیر دنبال کنید.
مهارت اول : #ترسیم_درختواره_مطالب
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/122
مهارت دوم : #مرور
قسمت اول
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/129
مهارت دوم : #مرور
قسمت دوم
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/153
برای عضویت کلیک کنید
@maharathaye_talabegi
علی شاهبندری | مشکات
#کلام_ولایت ◾️مقام معظم رهبری مدظلهالعالی: ✅ یکی از چیزهایی که بنده نگران آن هستم، این است که این
واقعا زیبنده قشر انقلابی بویژه طلاب و دانشجویان نیست که علیرغم این همه تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به مطالعه تاریخ، از آن غافل باشیم.
شما سری به سایت حضرت آقا حفظه الله بزنید و خودتان ببینید ایشان، سالی چند بار به خواندن تاریخ بویژه تاریخ معاصر ایران تاکید داشته اند.
مقاطع مهم تاریخ ایران را هم برای خودمان لازم است که بخوانیم و هم برای دیگران روایت کنیم.
وقتی ما تاریخ ایران را درست و از منابع معتبر روایت نکنیم دیگران، تاریخ جعلی و مغلوط به خورد جامعه ما می دهند.
اگر ما هویت ایرانیمان را با همه خطوط و شاخصه هایش به درستی روایت نکردیم، دشمن ایران و هویت ایرانی را مطابق خواست خودش وارونه جلوه می دهد.
اکر سرباز آقا باشیم، کار سرباز این است که نگاهش به فرمانده باشد تا خطوطی را که فرمانده ترسیم می کند درست بفهمد و انجام وظیفه کند.
حضرت آقا در کلماتشان چندین بار به روایت درست جنگ هشت ساله و خاطرات جبهه و شهدا، تاریخ ایران و ... تاکید کرده اند .
ندای مقام معظم رهبری را دریابیم و کار را شروع کنیم.
دوره مهم و عملیاتی #تقدیر و تدبیر زمان را از دست ندهید.
1.جلسه اول دوره تقدیر و تدبیر زمان
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/75
2.جلسه دوم دوره تقدیر و تدبیر زمان
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/76
3.جلسه سوم دوره تقدیر و تدبیر زمان
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/77
4.جلسه چهارم دوره تقدیر و تدبیر زمان
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/78
5.جلسه پنجم تقدیر و تدبیر زمان
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/79
6.جلسه ششم تقدیر و تدبیر زمان
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/80
7.جلسه هفتم تقدیر و تدبیر زمان
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/81
8.جلسه هشتم تقدیر و تدبیر زمان
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/84
9.جلسه نهم تقدیر و تدبیر زمان
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/87
10.جلسه دهم تقدیر و تدبیر زمان
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/88
11.جلسه یازدهم تقدیر و تدبیر زمان
https://eitaa.com/maharathaye_talabegi/89
برای عضویت کلیک کنید
@maharathaye_talabegi
#کلام_بزرگان
🔰 آیت الحق علامه سید علی آقای قاضی
🌀دستورات عارف کامل مرحوم آیةالله سیدعلی قاضی به شاگردانشان در ماه رجب، شعبان و رمضان
🌀 چه دستور العمل کامل و جامعی، آن هم از عارفی راه رفته و به مقصد رسیده
🌀 واقعا غنیمت است.
#دستورالعمل_عرفانی
#سیر_و_سلوک
#اخلاق
#مراقبات_ماه_رجب
برای عضویت کلیک کنید
@maharathaye_talabegi