تلنگر
از بزرگی پرسیدند:
از کجا بفهمیم در خواب غفلتیم یا نه؟؟
گفت:
اگر
برای امام_زمانت
کاری می کنی
یا تبلیغی
انجام میدهی
و خلاصه قدمی برمی داری
و به ظهور آن حضرت
کمک میکنی
بدان که بیداری؛
و الّا
درخواب غفلتی !
@bonyademahdi
به شما که سلام مےدهم...
قلبم جوانه میزند....
عاشقت بودن چقدر شیرین است!
به اندازه ے یک لذت زیبا از عبادت!
وقتے بخواهم به خداوند(عزوجل)
برسم باید اول شمارا بشناسم و گوش به فرمان و مطیع امرتان باشم...
مولاےمن!
حلاوت آمدنت را به دنیا بچشان...
اللهم عجل لولیک الفرج
@bonyadmahdi
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔶 #خانواده_مهدوی 🔸قسمت سی و دوم 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔶 #خانواده_مهدوی
🔸قسمت سی و دوم
👈 در قسمت قبل گفتیم برای داشتن یک زندگی سالم و الهی و همچنین خانوادهای که مورد رضایت اهلبیت علیهمالسلام است باید مواردی را رعایت کرده و از انجام آنها اجتناب نمود، در این قسمت و قسمت های آینده نیز به بیان این موارد می پردازیم :
⭕️ خشونت
خشونت، یکی از آسیبهای جدی خانواده میباشد. عدم کنترل خشم باعث بسیاری از ناهنجاریها و گاهی خشونت فیزیکی میشود. خشم و غضب کنترل نشده، نشانهی سبکمغزی و باعث هلاکت است.
امیرالمؤمنین علی (ع) در جملاتی حکیمانه به این معانی اشاره میفرمایند: «خشم و عصبانیت شرّی است که اگر آن را در وجودت آزاد بگذاری، نابودت میکند»(1).
فرد خشمگین، دچار هر نوع اشتباهی میگردد: به شخصیت طرف مقابل حمله کرده، به اعصاب و قلبش فشار وارد نموده، چهرهاش سرخ میگردد، خراب میکند، آتش میزند، طلاق میدهد، ضربه وارد میکند، خسارت به بار میآورد و ... خشونت، گاهی منجر به برخورد فیزیکی میشود. مثلاً مرد، همسر و بچههایش را کتک میزند!
رسول خدا (ص) میفرمایند: «مردی که به صورت زنش سیلی بزند، مالک و خازن جهنم، هفتاد سیلی داغ در ازای هر یک سیلی به او میزند» (2).
و باز نبی مکرّم اسلام (ص) میفرمایند: «کسی که همسر میگیرد، او را اکرام کند»(3) .
باید توجه داشت، خانواده، نخستین کانونی است که شخصیت افراد در آن شکل میگیرد. اگر این کانون سالم باشد، جامعه هم سالم خواهد بود و در صورت آسیب این کانون، جامعه و محیط دچار آسیب میشود.
اگر بحران و ناهنجاری و درگیری در خانواده باشد، آثار سوء آن به جامعه سرایت میکند. فرزندانی که به طور مداوم شاهد خشونت و بدرفتاری والدین خود با یکدیگر هستند، قطعاً افراد خشنی خواهند شد؛ چرا که علاوه بر بدآموزی که از رفتار والدین خواهند داشت، با کمبود محبّت شدید مواجه شده و چه بسا عقدههای روانی ناشی از آن، به صورت پرخاش و خشونت در ایشان نمایان شود.
گاهی خشونت، خشونت فکری است؛ به این معنا که فرد نسبت به اعضای خانواده بدبین میشود. مرد نسبت به زن، و یا زن نسبت به شوهر، و یا پدر و مادر نسبت به فرزندان بیاعتماد و بدبین میشوند! و به دنبال این بدبینی، رفتار و برخورد خشن و نامناسبی با آنها دارند!
حال آنکه ما موظف به تکریم هستیم. یعنی حرمتِ هم را نگه داریم. حرمت آقا را خانم، و حرمت خانم را، همسرش باید نگه دارد. و همچنین دربارهی فرزندان که از سوی پدر و مادر باید تکریم شوند تا احساس شخصیت کنند و در برخورد با پدر و مادر همین تکریم را نشان دهند. کرامت یا ذاتی است یا اکتسابی. کرامت ذاتی را که خداوند به همهی انسانها داده است: «وَلَقَدْ كَرَّمْنَا بَنِي آدَمَ»(4) و کرامت اکتسابی را باید تلاش کرده و به دست آورد: «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقیكُمْ» (5).
کرامت از صفات خداوند است و انسان باید بکوشد متخلّق به اخلاق الهی شده، رنگ خدایی بگیرد، هم خود را محترم و کریم بداند و هم همسر و فرزندان را تکریم کند.
ادامه دارد...
🔺پی نوشت ها:
(1). میزانالحکمة، ج7، ص231.
(2). مستدرک، ج14، ص250.
(3).کافی، ج5، ص320.
(4). سوره اسراء، آیه 70.
(5). سوره حجرات، آیه 13.
📚 فصلنامه منجی/ شماره 36/ بهار 1397
🆔 @bonyademahdi
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله 🔷 دعایی که امام زمان به علوی مصری آموزش داد/ وظایف نواب خاص ⚜ سلسله مباحث
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله
🔷 دعایی که امام زمان به علوی مصری آموزش داد/ وظایف نواب خاص
⚜ سلسله مباحث مهدویت-۴۱
حکمت الهی در غیبت صغری بر این است که به نوعی ارتباط با امام برقرار باشد. بنابراین افرادی باید باشند تا این کار را انجام دهند. در دوره غیبت کبری دیگر این مصلحت وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر جلسه چهل ویکم از سلسله مباحث مهدویت است که توسط حجت الاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی ایراد شده است.
در جلسه گذشته دو کتاب در مورد ادعیه ای که از ناحیه امام زمان آمده است معرفی کردیم. یکی از دعاهایی که از امام زمان وجود دارد دعای علوی مصری است. این دعا مربوط به گرفتاران است و خواندن آن مخصوص شب جمعه است. تعلیم دعا از سوی خود امام به فردی به نام علوی مصری صورت گرفته است.
دو کتاب در مورد ادعیه ای که در دوره غیبت صغری از امام زمان صادر شده، نوشته شده است که یکی حاوی ۳۰ دعا و دیگری حاوی ۴۲ دعاست. این دعای علوی مصری در این دو کتاب است. «صحیفهالمهدی» و «دعاهای صادره از امام زمان در عصر غیبت صغری» دو کتابی است که در جلسه گذشته به آنها اشاره کردم.
امام این دعا را خیلی زیبا آغاز می کند. «رَبِّ مَنْ ذَا الَّذِی دَعَاکَ فَلَمْ تُجِبْهُ» یعنی بارخدایا! چه کسی دعا کرد و تو او را اجابت نفرمودی؟
در ادامه دعا می فرماید «وَ رَبِّ هَذَا فِرْعَوْنُ ذُو الْأَوْتَادِ مَعَ عِنَادِهِ وَ کُفْرِهِ وَ عُتُوِّهِ وَ إِذْعَانِهِ الرُّبُوبِیَّهَ لِنَفْسِهِ وَ عِلْمِکَ بِأَنَّهُ لَا یَتُوبُ وَ لَا یَرْجِعُ وَ لَا یَئُوبُ وَ لَا یُؤْمِنُ وَ لَا یَخْشَعُ اسْتَجَبْتَ لَهُ دُعَاءَهُ» یعنی خداوندا! آن فرعونی که در مقابل دستگاه با عظمت تو کاخ ها برافراشت و سرکشی ها نمود و دعوی خدایی کرد و با اینکه تو می دانستی، توبه نمی کند و قلبش در برابر ذات پاک تو خاضع نخواهد شد، دعایش را مستجاب کردی.
این فقره امیدوارکننده ترین فقره ای است که در کل دعاها وجود دارد. یعنی به استناد این دعا کسی حق ندارد از خداوند مایوس شود.
فرعون توحید در ربوبیت را قبول نداشت اما شیطان با همه رذالتش توحید در ربوبیت را قبول داشت اما در عبودیت مشکل پیدا کرد...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/230