مداحی آنلاین - ماجرای لاستیک زیر عصا و حرم امام رضا - استاد فرحزاد.mp3
1.05M
🎬ماجرای لاستیک زیر عصا و حرم امام رضا(علیه السلام)
🎙حجت الاسلام #فرحزاد
💚↝•|@mahdaviat_haqiqi
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 بهترین اخلاق دنیا و آخرت
🎙 حجت الاسلام #حسینی_قمی
💚↝•|@mahdaviat_haqiqi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬چرا اسلام گفته هرکی دزدی کرد دستشو قطع کنید؟؟
🎙حجت الاسلام #قرائتی
💚↝•|@mahdaviat_haqiqi
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬دشمن شماره ی یک تو کیست؟!
🎙استاد #الحیدری
💚↝•|@mahdaviat_haqiqi
"طوبىٰ لمن امتلأت قلوبهم بذکرِ المهدی"
خوشابہحالڪسانےڪہدلشانازیادمهدے
‹عج›آڪندهاست🌱🦋
💚↝•|@mahdaviat_haqiqi
درد دارد حتی اندکی به ظلم زیستن،
استقامت ها و سکوت ها و صبر ها
برای زیستن ِیک ملت به گریه درآمدن !
کاسه های صبر و سکوت لبریز شدند و
عطش ِفریاد و کرنای بلند و مشتی محکم
بر دهان ِیزیدان ِزمان میون ِدلها در جوشش
است، ایستادگی را از آنها بیاموزید و
عبرت بگیرید از اعمال ظلم ِمستکبرین .
💚↝•|@mahdaviat_haqiqi
میگفت
مناینکد رابهشمابدهم
کههرکسبخواهدبهآقانزدیكشود؛
اولینراهش:
ڪنترلچشماست!!
چشمِگناهبین،
امامزمانبیننمیشود..!🙂
-آیتاللهقرهی
💚↝•|@mahdaviat_haqiqi
غمِ انتظار تو بردهام؛
به رَه خیآل تو مُردهام
قدمی به پرسش منگُشا؛
نفسی چو جان به بدن درآ ..
مهدینا :)♥️"
#السلامعلیكیابقیةالله🦋
💚↝•|@mahdaviat_haqiqi
توصیه های آیت الله #جاودان برای دوری از وسواس:
تمام روز با وضو باشید، قرآن زیاد بخوانید. هر چه شک و تردید پیش آمد، اعتنا نکنید. اگر به شیطان بی اعتنایی شود، رها می کند و می رود. البته برای کسانی که ادامه دار بوده باید بیشتر مقاومت کنند.
باید به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف زیاد متوسل شوید
💚↝•|@mahdaviat_haqiqi
#احسن_القصص
#تشرفات
#امام_زمان ﷻ
💥عالم ربانی و عارف صمدانی حاج میرزا مقیم قزوینی فرمود:
قصد کردم چله ای در سرداب غیبت باشم. لذا در اوقات خلوت خود به آنجا مشرف می شدم. نزدیک تمام شدن چله روزی به سبب بعضی عوارض کدورتی پیدا کردم، با دلی گرفته و قلبی شکسته به آنجا مشرف شدم و مشغول نماز و اوراد مخصوص گردیدم. ناگهان بین خواب و بیداری دیدم سرداب مطهر مملو از بوی عطر و عنبر گردید، چشمم را باز کردم دیدم سید جلیلی با عمامه سبز از سرداب شش ضلعی که قبل از خود سرداب مقدس است وارد شد و آرام آرام قدم بر می داشت تا داخل صفه گردید.
✨💫✨
من چنان بی خود شدم که قادر بر حرکت دادن هیچ عضوی از اعضای خود نبودم جز اینکه چشمم باز بود و جمال آن منبع انوار را مشاهده می نمودم. پس از مدتی با همان وقار و سکینه ای که وارد محل مذکور شد نماز خواند و بعد از نماز با همان حالت اطمینان روانه گردید و من به همان شکل از خود بی خبر بودم. وقتی از سرداب اصلی داخل سرداب اولی شد به خود آمدم، برخاستم و گفتم: یقینا هنوز بالا نرفته اند.
✨💫✨
با کمال سرعت دویدم ولی کسی را ندیدم. از پله ها بالا رفتم، ابدا اثری نبود. گفتم: حتما اشتباه کرده ان و هنوز در سرداب مقدس تشریف دارند. دویدم و همه جا حتی مسجد زنها را جستجو کردم ولی چیزی ندیدم. ضمن اینکه به مجرد غایب شدن ایشان آن بوی مشک و عنبر هم از مشامم محو گردید! با کمال گرفتگی و زاری نشستم و به نفس بی لیاقت خود عتاب و خطاب زیادی کردم ولی چه سود با این بی لیاقتی!
📗ملاقات با امام زمان در کربلا ص ۱۶۴
💚↝•|@mahdaviat_haqiqi