eitaa logo
منتظران ظهور
304 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.7هزار ویدیو
20 فایل
خادمین کانال هماهنگی جهت تبادلات @mahdiadmin @mahdavi_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جملاتی که امام زمان موقع ظهور با اون خودشون رو معرفی میکنن خدایا به اضطرار حضرت زینب(س)هرچه زودتر این لحظه را برسان😭😭
👤استاد : ‏ساعت هایمان را کوک کنیم ! یٰا صٰاحِبَ الزْمانْ اَدْرِکنٰا وَ انْظُرْ إِلَیْنَا نَظْرَةً رَحِیمَة... پویش همگانی ‎ ( دعای ‎ ) به نیت تعجیل در فرج امام زمان (عج) و رفع گرفتاری از مردم رأس ساعت ده شب
خواهش میکنم چله👆👆 رو جدی بگیریم و به اعضا خانواده ،دوستان و اشنایان اطلاع بدیم به هر روشی که میشه اگه با این اضطراری که واسه همه پیش اومده دعا نکنیم و ظهور رو نخواهیم پس دیگه کی ...😭😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 دانلود «آخرین امید» 👤 استاد 🔺 آی مردم! روزهای سخت‌تر از این در پیشه!
💠 برنامه روزانه به سفارش بزرگان ⁉️ اگر بخواهیم برنامه روزانه داشته باشیم چه دعاهایی خواندن هر روزه سفارش شده ؟ علما کدام دعاها رو هر روز می خواندند؟ ❇️ پاسخ حجت الاسلام امینی خواه: آنچه سفارش اساتید و بزرگان بود به این نحو بود 1. و سحرخیزی به این صورت که اگر شد دقایقی پیش از اذان صبح یازده رکعت نماز شب خوانده شود اگر ممکن نبود سه رکعت پایانی آن خوانده شود اگر باز هم ممکن بود و بیداری سحر سخت بود بعد از نیمه شب شرعی یازده رکعت نماز خوانده شود باز هم اگر دشوار بود بعد از نیمه شب شرعی سه رکعت نماز شب به جا آورده شود باز هم اگر به این صورت ممکن نبود قضای نماز شب برای همه یازده رکعت به جا آورده شود ترجیحاً بعد از نماز صبح یا بعد از نماز عصر. باز هم اگر ممکن نبود قضای ۳ رکعت نماز شب یعنی نماز شفع و وتر به جا آورده شود بعد از نماز صبح یا بعد از نماز عصر. باز هم اگر ممکن نبود قضای یازده رکعت یا سه رکعت در طول مسیر و در حال راه رفتن یا نشسته به هر نحوی که ممکن بود ادا شود. برخی اساتید می فرمودند ۲۴ ساعتی بر شما نگذشته باشد مگر اینکه نماز شب خوانده باشید یا ادا یا قضا که البته رمز توفیق نماز شب به نحو ادا انجام نماز شب به نحو قضاست. 2. بعد از نماز صبح خوانده شود.و به مادر امام زمان هدیه داده شود اگر برایتان ممکن بود یک سوره حمد و یازده مرتبه سوره توحید به نیت هدیه به همه اموات مسلمین و شیعیان بخوانید که این در طول روز برای انسان عصمت صغری ایجاد می‌کند. 3. کارهای معمول روزانه را با عزم جدی و نیت خالص شروع کنیم و در ابتدای صبح تصمیم بگیریم که در طول روز هیچ گناه عمدی از ما سر نزند. 4. ذکر شریف و را در طول روز به هر میزان که مقدور است به جا آوریم ترجیحاً ۷۰ بار یا صد بار. 5. اگر قصد خواندن صد لعن و صد سلام دارید زیارت عاشورای معروفه و اگر این قصد را ندارید زیارت عاشورای غیر معروفه را بخوانید هر چند زیارت عاشورای معروفه نیز به هر نحو خوانده شود اشکالی ندارد. 6. شبها سور که شامل شش سوره حدید حشر صف تغابن جمعه و اعلی است را پیش از خواب بخوانید اگر دشوار بود سوره حدید و حشر و اگر باز هم ممکن نبود فقط سوره حشر خوانده شود. 7. شب ها پیش از خواب یک کلی نسبت به اعمال روز انجام شود. البته در ابتدای امر برای این که برای نفس زدگی پیش نیاید این محاسبه به صورت کلی باشد و بین ۳ تا ۵ دقیقه کلیت اعمال روز بررسی شود که خدایی نکرده گناهی در این روز از ما سر نزده باشد و اگر گناهی سرزده از آن استغفار کنیم و اگر حق الناس است صاحب حق را راضی کنیم. این محاسبه می تواند در بین الطلوعین هم انجام شود. آنچه که بسیار مهم است مراقبه در طول روز است که مراقبه عمومی و ابتدایی که بر همه ما لازم و واجب است مراقبه در حلال و حرام است بانیت انجام دستور الهی یعنی کارهای حلال را به دلیل آنکه خدا حلال دانسته انجام می دهیم و کارهای حرام را به دلیل آنکه خدا حرام دانسته ترک می کنیم. این مراقبه افضل تمام اعمال در طول روز است است و بقیه اعمال نیز از باب کمک به مراقبه اثر دارد و مفید است. این برنامه کلی بود که غالباً علما در طول روز مراعات می کردند البته بنا به رشد انسان نیز کما و کیفا ارتقا پیدا می کند.
دوستان قرار شبانه ساعت ۱۰ رو هم فراموش نکنید(پویش همگانی) 🌻سلام به امام حسین(ع) و در صورت توان زیارت عاشورا 🌻دعای الهی عظم البلا 🌻 قسم بحق حضرت زینب(س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای انسان، تو چه بودی؟ چه میخواستی بشوی؟ چه شدی؟ یکی از زیباترین کلیپ‌هایی که دیدم
💠 درس هایی از 💌 راه نجات
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همراه با سخنرانی: و ✳️درست در همین زمین، که ظلم، تاریکِ تاریکش کرده؛ هنوز کسی برای نجات مان، منتظر ایستاده... تا بخواهیمَـش و بیابیــمَش. ❗️سهم من و تو در ظهور چیه؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 که از انسان سر زد ؛ بلا فاصله باید به هوای نفس نهیب زد و توبه کرد .... وگرنه شیطان و هوای نفس دومینوی گناههای بعدی را طراحی میکنند و میچینند ... استاد پناهیان