#نکته_تربیتی
اگر #كودک_خجالتی داريد با اين روش كودک را اجتماعی كنيد:
🎤 #بازی مصاحبه:
یک میکروفن خیالی جلوی فرزندتان بگیرید و با او مصاحبه کنید.
❌نظر او را درباره رنگ لباسش، آب و هوا، غذای مورد علاقهاش و… بپرسید و تا میتوانید این مصاحبه را طولانی کنید.
👈با این کار فرزندتان هم ابراز نظر و عقیدهاش را تمرین میکند و هم صحبت کردن مقابل جمعیت را یاد میگیرد.
@mahde_golhayebeheshti
توجه توجه✨✨✨✨✨
دوره ی رایگان 👨🏫👨🏫👨🏫👨🏫👨🏫👨🏫
««فرزند موفق»»
از امروز به صورت متن نگاری آغاز میشه
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
این دوره،،،،، مدرک پایان دوره هم (با هزینه ی جدا) دارد.
جلسه اول (آفلاین)
فرزند موفق
✅چگونه فرزندان موفق تربیت کنیم؟
همه ی والدین دوست دارند فرزندانی را تربیت کنند که آینده ی موفقی داشته باشند و قطعا میتوان گفت این مسئله از مهم ترین دغدغه های والدین بشمار میرود؛ بهتر است بدانیم موفقیت فرزندان بستگی به نوع تربیت والدین دارد که هر پدر و مادری طبق شخصیتی که خودشان دارند برای فرزندانشان روش های تربیتی را انتخاب میکنند، با کمک تجربیات و آگاهی های خود سعی میکنند روشی را برای تربیت فرزند خود پیدا کنند و او را به موفقیت برسانند.
ممکن است این سوال برای شما عزیزان پیش بیاید که؛ آیا نوع تربیت دختر و پسر باهم فرق دارد؟ برای پاسخ به این سوال نیاز است که تربیت دختر و پسر را برایتان بصورت جداگانه توضیح دهیم.
جلسه دوم
فرزند موفق
✅تربیت فرزند پسر
برقراری ارتباط فرزند پسر با پدرو مادر معمولا نسبت به فرزند دختر کمی دشوارتر میباشد همچنین میتوان گفت تربیت نوزاد پسر نیز با نوزاد دختر بسیار فرق دارد زیرا سیکل رشدی آنها با دختران متفاوت میباشد،
والدین با رعایت کردن چند نکته میتوانند تربیت صحیحی برای فرزند پسر خود داشته باشند، این نکات عبارتند از:
- نصیحت کمتر
- گوش شنوا داشتن
- نداشتن خشونت و عصبانیت
- برقراری رابطه محبت آمیز و دوستانه با کودک
- کمتر کردن تنبیه
جلسه سوم
فرزند موفق
✅تربیت فرزند دختر
دختران به توجه و محبت والدین بسیار احتیاج دارند و نسبت به رفتار و برخورد والدین بسیار حساس هستند، معمولا با نظرات و خواسته های پدر و مادر موافقند و خیلی کم پیش می آید که با آنها مخالفت کنند ولی توجه داشته باشید که بیش از حد نباید به فرزند دختر امر و نهی کنید و سعی کنید هرگز ازجملات منفی و توهین آمیز استفاده نکنید زیرا باعث تضعیف روحیه و اعتماد به نفس او خواهد شد و از تربیتی که در ذهن خود برای او در نظر دارید خارج میشود و در واقع تربیت تان نتیجه معکوس خواهد داشت.
جلسه چهارم
فرزند موفق
✅از نظر دین اسلام خانواده چه نقشی در تربیت فرزند دارد؟
خانواده بزگترین نقش را در تربیت فرزند و شکل گیری شخصیت او دارد محیط خانواده مکانی است برای رفع نیازهای روحی و جسمی کودک.
او در کنار خانواده خود آموزش های لازم را خواهد دید، مثلا: یاد میگیرد چگونه از دروغ و امور ناپسند دوری کند، به نزدیکان خود عشق بورزد و به سمت امور مثبت حرکت کند.
عقل کودک از طریق دیده ها و شنیده ها شکل میگیرد مانند: شنیدن جملات خوب و بد از خانواده، دیدن تصاویر تلویزیون و اتفاقاتی که در پیرامون او رخ داده است.
جلسه پنجم
فرزند موفق
✅تنبیه بدنی و داد زدن در تربیت کودک چه عوارضی به دنبال دارد؟
برخی از والدین بدون آگاهی داشتن از عواقبی که تنبیه بدنی برای کودکشان خواهد داشت دست به کتک کاری کودک میزنند، کتک زدن علاوه بر آسیب به بدن کودک بر مغز او نیز تاثیر بسیار زیادی دارد و آسیب جدی به آن وارد میکند، بطوری که باعث میشود ماده خاکستری در مغز کودک کمتر شده و رشد مغزی کودک کند شود.
تمامی حرف ها و کلمات ما بر روح و روان کودکان تاثیر میگذارند و مغز و ذهن کودک آنها را ضبط میکند کلمات شرم آور و توهین آمیز و داد زدن هرگز در زندگی شما نظم ایجاد نمیکند و آسیب جدی به روان کودک وارد خواهد کرد؛ برخی والدین همیشه با کودک خود با مهربانی و دوستی صحبت میکنند ولی ممکن است بعضی اوقات به دلایل مختلف بر سر کودک خود فریاد بزنند، همین فریاد زدن و توهین های خیلی کم هم باعث میشود کودک به مرور زمان از خود رفتارهای بد نشان بدهد چه برسد به اینکه هر لحظه و هر روز بخواهد داد و فریاد های والدین را تحمل کند.
جلسه ششم
فرزند موفق
✅والدین موفق در تربیت فرزند از چه ویژگی هایی برخوردارهستند؟
در واقع والدینی را میتوان والدین موفق به شمار آورد که توانسته اند ارتباط بسیار محکم و قوی با فرزندان خود به وجود بیاورند و از خواسته ها و علایق و نیاز های فرزندانشان آگاه باشند و همیشه آنها را مورد حمایت خود قرار دهند، همچنین درمورد راهکارهای تربیتی فرزندانشان اطلاعات لازم را بدست آورده باشند و آنها را در تربیت فرزند خود بکار بگیرند.
در این قسمت چند مورد از مهم ترین ویژگی های والدین موفق در تربیت فرزند را برای شما عزیزان ذکر خواهیم کرد.
- در قوانینی که برای خانه خود در نظر گرفته اند ثبات داشته باشند.
- سلامتی و خوشحالی فرزندانشان برای آنها اهمیت داشته باشد.
- در انجام کارها تلاش و موفقیت داشته باشند و آن را نیز به فرزند خود آموزش بدهند.
- هرگز موقع عصبانیت پرخاشگری نکنند و حرف های ناپسند نزنند.
- سعی میکنند گوش شنوا برای فرزند خود داشته باشند و به میزان کافی محبت خود را به فرزندان ابراز کنند.
- سعی میکنند بسیار صبور باشند.