🌷مهدی شناسی ۵۵۷🌷
🔷دعای عهد🔷
🌹اللهم ارنی الطلعه الرشیده🌹
🍃وقتی عرض میکنیم : « اللَّهُمَّ أَرِنِي...» گویی به خداوند اعلام میکنیم : من وصال و لقاء را اختیار کردهام و برای تحققش در صدد رفع موانع هستم.
🍃ما ولی خدا را به سرای دلمان دعوت میکنیم، اما حضرت حق دارد دعوتمان را فوری اجابت کند یا با تاخیر، میتواند دعوتمان را در این عالم اجابت کند یا در عالم دیگر، میتواند برای دعوتش شرط بگذارد و میتواند بدون شرط اجابت نماید.
🍃شخصی خدمت امام صادق(علیه السلام) رسید و آیه «فاسئلوا اهل الذکر» را خواند و از حضرت پرسید: «ما باید از شما سوال کنیم ؟» امام فرمودند : «بله» . گفت : «و شما باید به سوالات ما پاسخ بدهید؟».
حضرت فرمودند :« بخواهیم جواب میدهیم و بخواهیم جواب نمیدهیم».
🍃در ارتباط با دیدار امام زمان (عجل الله فرجه) هم باید چنین دیدگاهی داشته باشیم . انتظار و اشتیاق اقتضا میکند طالب دیدار یار باشیم، برای دعوت از او کدورتها را از صفحه وجود بزداییم و شرایط پذیرایی از او را فراهم کنیم تا امام عصر (ع) را در دل و دیده جای دهیم.
غبار ره فرو بنشان تا نظر توانی کرد...
ولی محقق شدن آرزوی ما، منوط به خواست و امضاء امام زمان(علیه السلام) است.
🍃 اجازه طرح این درخواست( «اللهم ارنی ...»)گامی در جهت خودشناسی ماست. این فراز از دعا آستانه ی قابلیت ما را برایمان آشکار میکند .
🍃از ناحیه خداوند منان این قابلیت به تک تک ما ارزانی شده است که بتوانیم به توفیق رویت اماممان نائل شویم .
🍃کسی موفق به این دیدار میشود که در راه کمال مسیری طولانی را پیش رفته و توانمندیهایش را به ظهور رسانده باشد تا شایستگی این را بیابد که حضرت ولی عصر(عج) بر او جلوهگر شود .
🍃اگر ما قابلیتهایمان را محدود کنیم و در حق خود کم بگذاریم به خود ظلم کرده و از دیدار امام مهدی علیه السلام محروم میمانیم .
🍃حضرت حجت (عجل الله فرجه) دریایی بیکران از کرامتند و کرامت ایشان اقتضا میکند که فیض منبسط باشند و بر همه جلوهگری کنند .
🍃اگر ما توفیق دیدار نداریم به جهت حجابهایی است که خود ایجاد کردهایم. باید بکوشیم موانع را رفع کنیم تا به وصال حضرت برسیم :
موانع تا نگردانی زخود دور
درون خانه ی دل نایَدت نور
🍃از آیة الله بهجت سوال شد چه کنیم تا با حضرت ولی عصر(عجل الله فرجه) ارتباطی قوی داشته باشیم؟ ایشان جوابی کوتاه دادند: «طاعة الله بعد معرفته» ابتدا با معرفت خداوند و بعد با اطاعت او .
🍃اگر مطیع خدا باشیم ولی بدون معرفت و شناخت، رابطهمان با امام زمان(عج) ضعیف خواهد بود .
اگر نسبت به خداوند معرفت داشته باشیم ولی در مسیر طاعتش گام برنداریم باز هم نمیتوانیم با امام زمان (ع) ارتباطی نزدیک و تنگاتنگ برقرار کنیم .
🍃قوت رابطه ی ما با حضرت ولی عصر (علیه السلام) در گرو خود ماست. به میزانی که از جهالت فاصله بگیریم و با نور معرفت همراه شویم توفیق اجرای صحیح نصیبمان میشود، به اندازه قرب به خدا رابطهي ما با ولی خدا تقویت میگردد.
#مهدی_شناسی
#قسمت_557
#دعای_عهد
#استاد_بروجردی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
💐کرامات امام زمان💐
🔴انفجار مهیب
🔷ماه مبارک رمضان بود. موقع افطار صدای مهیبی همه ما را از جا بلند کرد. با عجله خود را به پایین پلّهها رساندیم.
🔷فرزندم بر اثر انفجار ترقه به سختی مجروح شده بود. سوختگی اش آن قدر شدید بود که صورتش قابل شناسایی نبود. نگران و ناراحت او را به بیمارستان شهید مطهری رساندیم.
🔷آن شب مجبور شدم به خانه برگردم. صبح که به بیمارستان رفتیم، او را نشناختم. سر و صورتش را پانسمان کرده بودند.
🔷چند روز بعد رئیس بیمارستان، دکتر کلانتری به من گفت: «بیمار شما وضع وخیمی دارد. درصد سوختگی او خیلی بالا است که متأسفانه امکان زنده ماندن فرزندتان بسیار کم است! ».
🔷او را به خانه بردیم در حالی که دل از همه جا و همه کس کنده و تنها دست نیاز به حلقه اتصال الهی گره زده بودیم. دو هفته بود که او را با سرُم تقویت میکردیم و از او پرستاری مینمودیم.
🔷فرزندم هر روز ضعیف تر میشد و همه وجودش رفته رفته آب میشد. برای شفای فرزندم گوسفندی را نذر امام زمان (علیه السلام) کردم.
🔷خواهرم که همسر شهید است در خواب، آقا امام زمان (علیه السلام) را دید که حضرت به ایشان فرموده بود: «من مریض شما را به اذن خدا شفا میدهم. نگران نباشید! »
🔷دل سپرده بودیم به دم عیسایی و ید بیضایی آخرین ستاره فروزان آسمان تشیّع، حضرت مهدی. این خواب، امید را به جان ما و حیات را به جسم مجروح بیمار ما دوانده بود.
🔷کم کم حال فرزندم رو به بهبود گذاشت؛ در حالی که دکترها جوابمان کرده بودند، آقا امام زمان (علیه السلام) بچهام را شفا داد.
⭕️پرونده پزشکی برادر م. ح پس از بهبودی کامل از بیمارستان شهید مطهری قم به هیأت پزشکی دار الشفای حضرت مهدی (علیه السلام) ارائه شد که اظهار داشتند:
در ارتباط با مصدومیّت م. ح که دارای سوختگی ۶۵ درصد (درجه دو - سه) میباشد، باید گفت که در مراکز درمانی بیماران سوختگی کشورهای جهان سوم، از جمله کشور ما حتّی در بهترین شرایط و اصطلاحاً با«CMJ_S. C. U» مصدومِ بالاتر از ۶۰ درصد سوختگی، تقریباً شانسی برای زنده ماندن ندارد و نهایتاً بیمار از دنیا خواهد رفت.
⭕️ بنابر این با استناد به نامه بیمارستان شهید مطهری، مرکز سوانح مورخ ۱/۸/۷۳ سوختگی بیمار م. ح قطعی بوده و ایشان ۶۵ درصد درجه سوختگی داشته است. بی شک او شانس کمی برای زنده ماندن داشت.
📚 #کرامات_امام_زمان
✍واحد تحقیقات مسجد مقدس جمکران
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
◀️اولین های مهدویت▶️
⬅️اوّلين فرياد "يا مهدى"
🔶اوّلين كسى كه با فرياد «يا مهدى» آن حضرت را به كمك طلبيد بانوى بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا عليها السلام بود.
🔶هنگامى كه خانه ی آن حضرت به محاصره ی دژخيمان در آمد و آنان در خانه را آتش زده و با لگد، در نيمه سوخته به پهلوى ايشان اصابت كرد، همان لحظه فرياد «يا مهدى» را سر داد و فرزند بزرگوارش را به كمك طلبيد.
🔶دركتاب "كرامات الفاطميه" آمده است:
«نگذاشتند آب غسل پيامبرصلى الله عليه وآله خشك شود. عمر به عدّه اى كه در اطرافش بودند دستور داد تا هيزم آورند و خود به آنها كمك مى كرد.
🔶هيزم را اطراف منزل حضرت على عليه السلام و حضرت فاطمه عليها السلام و فرزاندانش قرار دادند. بعد با صداى بلند به طورى كه هر كه در خانه هست بفهمد گفت: اى على! به خدا قسم اگر از خانه بيرون نيايى و با خليفه رسول خدا ابوبكر بيعت نكنى خود و خانواده ات را آتش مى زنم.
🔶حضرت زهرا عليها السلام فرمود: اى عمر! ما با تو كارى نداريم، عمر گفت: در را باز كن وگرنه خانه را با خودتان آتش مى زنم.
🔶حضرت زهرا عليها السلام فرمود: مگر از خدا نمى ترسى كه مى خواهى به خانه ام داخل شوى؟!
🔶كلمات مستدل و در عين حال سوزناك حضرت، در عمر تأثيرى نكرد و عمر از كار خود منصرف نشد و آتش خواست و در خانه را آتش زد و با فشار در نيم سوخته را بر روى حضرت زهرا عليها السلام هُل داد كه حضرت ناله اى زد...!
🔶همچنين علاّمه مجلسى مى فرمايد:
وقتى در خانه آتش گرفت امام حسين عليه السلام پنج ساله بود و ناظر اين جريان بود كه عمر لگدى به در نيم سوخته زد.
🔶حضرت زهرا عليها السلام پشت در بود در كنده شد و حضرت زير در افتاد و صدا زد اى پدر، اى رسول خدا!...
🔶امام حسين عليه السلام وقتى اين منظره اسفبار را مشاهده كرد، دوان دوان آمد خدمت پدر و صدا زد: پدرجان! بلند شو مادرمان را شهيد كردند...
📚 #اولینهای_مهدویت
✍محمد خامه یار
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
💐معرفت مهدوی💐
💠صلوات ضراب اصفهاني💠
🔶خواندن صلوات ضراب اصفهاني كه در عصر جمعه توصيه به خواندن آن شده است جزو توقيعات حضرت وليعصر است.
🔶در اين صلوات ، معرفي حضرت وليعصر توسط خود حضرت صورت مي گيرد و دعاهاي عجيبي در حق شيعيان و دوستان و خواص و عوام مي كنند.
🔶امام زمان علیه السلام در این دعا می فرمایند:خدايا بواسطه حضرت وليعصر آنچه كه از دين تو محو شده است ، نو و جديد كن!
🔶و بوسيله حضرت آنچه كه از كتاب تو تبديل و تحريف شده، احيا كن!
🔶و بوسيله حضرت وليعصر آنچه كه از احكام تو تغيير يافته ظاهر كن!
بگونه اي كه دين تو بدست حضرت وليعصر به شادابي و خرمي برگردد و دين تو از هر اضافه اي خلاص شود.
🔶اولين معرفي كه در اين فراز صورت گرفته نو و تجديد شدن بخشي از دين است كه فعلا محو شده است.
🔶وقتي اعتقادات خود را به دين عرضه مي كنيم متوجه مي شويم كه خيلي از امور ديني را انجام نمي دهيم و آن را محو كرده ايم .
🔶ما بايد متديني باشيم كه ديگران با ديدن تدين ما به دين علاقمند شوند.
🔶در قرآن هيچ تحريفي صورت نگرفته است اما تبديلي در عمل به قرآن صورت گرفته است كه بعضي از احكام را ميرانده ايم. لذا درخواست مي كنيم بواسطه ظهور حضرت جابجايي كه در آيات
قران صورت گرفته ،احيا شود.
🔶ما طالب امام زماني هستيم كه احكامي كه توسط مسلمانان تغيير يافته ، ايشان اصلاح و آشكارش كنند چون امام زمان مظهر اسم مُغَيّر خدا هستند و تغييرات لازم را انجام مي دهند.
🔶خدايا دين را به دست امام زمان (ع)تازه كن!
آيا تدين و دين ما براي مردم جاذبه دارد؟
آيا همراه تدين دروغ نمي گوييم ؟ حرام نمي خوريم؟
مردم را از دين زده نمي كنيم؟
🔶دلهاي خود را بررسي كنيم كه آيا حوصله چنين امام زماني را داريم؟
اگر حوصله و تحمل داريم ، از همين حالا اصلاحات را شروع كنيم.
ادامه دارد...
#معرفت_امام
#استاد_بروجردی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
🌷مهدی شناسی ۵۵۸🌷
🔷دعای عهد🔷
🌹اللهم ارنی الطلعه الرشیده🌹
🍃در این فراز به خداوند نمیگویم: «میخواهم ببینم» عرض میکنم : «خدایا نشانم بده»
🍃نتیجه دو درخواست یکی است ولی میزان ادبی که در دو عبارت نهفته بسیار متفاوت است.
🍃وقتی از خداوند طلب میکنیم که «ببینيم» ابتدا «ما» را مطرح کردهایم . اما زمانی که میگوییم «تو به ما نشان بده » ، «ما» در انتها عنوان شده است .
🍃وقتی «ما» را اول مطرح میکنیم یعنی خود را شایسته این امر میدانیم و به خداوند میگوییم به این استحقاق رسیدهایم که امام زمان (ع) را رویت کنیم» .
🍃اما هنگامی که «ما» را در آخر ذکر میکنیم نشان میدهیم بر این باوریم که اجابت دعایمان تنها لطف و فضل خدا است، وگرنه ما کجا و ملاقات با ولی خدا کجا؟
🍃«اللهم ارنی ...» : وقتی از خداوند سبحان بخواهم چیزی را به چشمم بیاورد کاملش را نشانم میدهد .اگر خودم بخواهم ببینم از زاویهای محدود نگاه میکنم و تنها قادر خواهم بود گوشهای از آن را ببینم .
🍃من ناقصم و ناقص استعداد دیدن کامل را ندارد، اما خداوند که کمال مطلق است استعداد به نمایش گذاشتن کامل را دارد .
🍃بسیاری از افرادی که به دنبال تشرف خدمت حضرت ولی عصر(ع) بودند میخواستند عریضهای را به دست امام(ع) برسانند و مشکلشان برطرف شود، خدمت حضرت رسیدهاند و جواب هم گرفتهاند. این گروه تنها یک جلوه از امام را دیدند و نتوانستند کمال حضرت را مشاهده کنند.
🍃هنگامی که از خدا درخواست میکنیم تا چشممان را تجلیگاه امام(ع) قرار دهد، کمال حضرت را به چشممان خواهد آورد و نشانه دیدن کامل این است که دیگر میل به غیر او نداریم ودنیا و ما فیها درنظرمان متاع قلیل است.
🍃زمانی که با کمال مطلق آشنا شویم، هنگام ارتباط از او غیر او را طلب نخواهیم کرد و به جهت حوائج دنیائیمان خواستار ملاقات با حضرت نخواهیم شد .
🍃در «اللهم ارنی ...» وقتی تمنای «ارنی» سر میدهیم یعنی :
دیدهای خواهم که باشد شه شناس
تا شناسد شاه را در هر لباس
🍃نقل است که شبی سلطان محمود لباس مبدل پوشید و میان مردم رفت. اتفاقا با گروهی از دزدان برخورد کرد و به جمع آنها پیوست . دزدها گفتند که قصد سرقت از خزانه سلطان محمود را دارند و از او خواستند با آنها همراه شود. سپس هر کدام از تواناییهای خاصشان تعریف کردند: یکی گفت: من میتوانم به راحتی از دیوارهای بلند بالا بروم . دیگری گفت: من قادرم تا میان دیوارهای قطور نقب بزنم و راه باز کنم .
سومی گفت : ... تا توبت به سلطان محمود رسید. گفت : اگر شما را بگیرند و تا سردار بروید من ریشی دارم که با جنباندنش میتوانم شما را تبرئه کنم و از مهلکه نجات دهم .
🍃آن شب همگی همراه شدند و سرقت انجام شد. صبح روز بعد به دستور سلطان محمود دزدها را دستگیر کردند. یکی از آنها سلطان را شناخت و گفت: هر کدام از ما کار خودمان را کردیم حالا نوبت توست که به وعدهات عمل کنی و ریشی بجنبانی .
🍃در روایات آمده است: امام زمان (ع) میان مردم رفت و آمد دارند ولی افراد ایشان را نمیشناسند .
همچنین در احادیث نقل شده است پس از ظهور بسیاری از مردم میگویند ما این آقا را بارها دیده بودیم ولی نمیشناختیم .
🍃اگر خداوند کسی را به چشممان بیاورد دیگر از چشممان نمیافتد. در صورتی که نسبت به امام زمانمان شناخت کاملی داشته باشیم اگر سالها حاجاتمان را برآورده نکند، پشت در انتظار منتظرمان دارد، شامل نگاه مهر آمیزش نشویم و ...باز هم میگوییم :
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافری است رنجیدن
🍃اما اگر امام زمانم را درست نشناسم بعد از چندبار عرض حاجت ، توسل و استغاثه ، اگرحاجت روا نشوم زبان به گلایه باز میکنم به ساحت مقدسش متعرض میشوم .
🍃به این امید که با الطاف حضرت حق نسبت به ولی عصر(ع) معرفتی عمیق و شناختی صحیح داشته باشیم ، با عشق و امید در وادی انتظار گام نهیم و به امید دیدارش زمان را سپری کنیم.
#مهدی_شناسی
#قسمت_558
#دعای_عهد
#استاد_بروجردی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
❓❓آيا در زمان امام مهدی علیه السلام قانون اساسى بخصوصى وضع و تنظيم خواهد شد؟
✅اصول اساسى دولت كريمه ی امام زمان،قرآن كريم و سنّت رسول خدا صلى الله عليه و آله، بدون هيچ كم و زياد خواهد بود.
✅در توضيح مطلب مى گوئيم قوانين بر دو گونه است.
⭕️۱- قوانين ثابت و همگانى و تغيير ناپذير و به اصطلاح ابدى كه دگرگونى به آنها راه ندارد.
◀️مثلًا هر انسانى با قطع نظر از شرايط مختلف مكانى و زمانى، داراى يك سلسله غرايز و روحيات و خواسته هاى درونى است كه معرّف وجود او بوده و او را از حيوانات جدا مى سازد و اين غرايز (فطرى) جزء حقيقت وجود او است و با گذشت زمان هرگز تغيير نمى يابد.
◀️مانند اجتماعى بودن انسان، هم چنين او در زندگى خود به تشكيل خانواده نياز دارد اين دو اصل جزء حقيقت وجود او است و هرگز از او جدا نمى گردد.
◀️هم چنين زندگى انسان بر اساس قانون تكامل نهاده شده است، بنابراين قوانين مربوط به اصول اجتماعى بودن و تكامل اجتماع بايد هميشه ثابت باشند.
علاقه پدر و مادر به فرزندان، يك علاقه فطرى و طبيعى است و حقوقى كه بر اين اساس؛ مانند ارث و تربيت وضع مى گردد، بايد ثابت و ابدى باشند.
در اين موارد نمونه هاى فراوان ديگرى وجود دارد.
◀️يك سلسله امورى هم هست كه براى مصالح و مفاسد فردى و اجتماعى ثابت و پايدارند و باگذشت زمان تغيير نمى يابد و طبعاً بايد قوانين ثابت داشته باشند؛ مثلا دروغ، خيانت، هرزگى، بى بند و بارى، همواره زشت و تباه كننده اجتماع بوده و خواهد بود.
◀️ از اين نظر بايد تحريم و ممنوعيت آنها ابدى و دايمى باشد؛ زيرا اگر چه قيافه اجتماع عوض مى شود، ولى زيان اين اعمال، همان است كه بوده.
◀️هم چنين قوانين مربوط به تهذيب نفس و فضايل اخلاقى و سجاياى انسانى؛ مانند وظيفه شناسى، نوع دوستى و رعايت عدالت و دهها مانند اين مسايل، بايد هميشگى و دايمى باشد و تغيير و تبديل در آنها راه پيدا نكند.
◀️اسلام به همين دليل در اين موارد براى اجتماع، اصول حقوق افراد، روابط عمومى مردم، روابط خانوادگى، ازدواج، تجارت، مسايل مالى، و مانند آنها قوانين ثابتى وضع نموده است.
⭕️۲- اصول و مقررات متغيّر و متحوّل كه با تغيير شرايط و مقتضيات زمان، تغيير و تبديل پيدا مى كند و آن چه مهم است، بيان ملاك قوانين ثابت و مقرّرات متغيّر و تشخيص اين دو نوع از يكديگر است.
◀️انسان علاوه بر غرايز ثابت و تغيير ناپذير داراى سلسله شرايط زمانى و مكانى است كه با دگرگونى آنها وضع او نيز تغيير خواهد نمود، در اين صورت كليه مقرّرات مربوط به اين موضوع بايد در حال تغيير بوده باشد. از اين نظر در اسلام براى اين نوع موضوعات، احكام خاصّى وضع نشده است و همواره تابع شرايطى است كه پيرامون آنها وجود دارد.
◀️البتّه تغيير و تحوّل در اين موضوعات به آن معنى نيست كه تحت هيچ قانونى داخل نباشد، بلكه اين قسم مقرّرات بايد با توجّه به يك سلسله اصول كلّى ثابت، استنباط و اجراگردند. براى توضيح روشن تر اين نوع مقرّرات به مثال هاى زير توجّه نماييد.
◀️حكومت اسلامى درباره مناسبات خود با اجانب نمى تواند براى ابد نظر واحدى اتخاذ كند. گاهى شرايط ايجاب مى كند كه از در دوستى وارد گردد و مناسبات دوستانه اى برقرار سازد و روابط تجارى وسيعى به وجود آورد و گاهى شرايط ايجاب مى كند كه شدّت عمل به خرج داده و روابط خود را قطع كند و روابط تجارى را تا مدّتى تحريم يا محدود نمايد. موضوع معروف تحريم تنباكو كه به وسيله يكى از مراجع بزرگ پيشين در برابر يك دولت انحصار طلب استعمارى يكى از همين مواردى است كه در تاريخ معاصر رخ داده است.
◀️اسلام در مسايل دفاعى و نوع اسلحه جنگى و نحوه حفظ استقلال و تماميت ارضى و جلوگيرى از نفوذ دشمنان، احكام خاصّى ندارد،بلكه با در نظر گرفتن اوضاع و احوال موجود، مقرّرات و احكامى از طرف حكومت اسلامى در نظر گرفته شود و از راهى كه به حفظ مقاصد اسلام كمك كند، اقدام گردد.
◀️از اين نظر اسلام در تقويت بنيه دفاعى به وضع يك اصل كلّى دست زده و مصداق و نوع سلاح و تاكتيك را معين نمى كند و مى فرمايد:
(وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ) «هر نيرويى مى توانيد براى مقابله با آنها (دشمنان) آماده سازيد» و اگر در ذيل آيه فرموده است كه اسبان نيرومندى تهيه نماييد، براى بيان مصداق رايج آن زمان بوده؛ زيرا نيرومندترين وسيله نقل و انتقال در آن زمان، اسب بوده است.
هم چنين در مسايل مربوط به فرهنگ و توسعه علوم و غيره حفظ امنيت داخلى و برقرارى نظم و آرامش و... مقرّرات خاصّى وضع نكرده است و تمام اين امور را به نظر حكومت اسلامى و مقامى كه از نظر قوانين اسلام صلاحيت حكومت را دارد، موكول نموده است.
#پرسش_مهدوی
#شبهات_مهدویت
📚پرسش و پاسخ درباره ی امام زمان
✍محمد امینی گلستانی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
امام مهدی منتظر ماست...
❓❓آيا در زمان امام مهدی علیه السلام قانون اساسى بخصوصى وضع و تنظيم خواهد شد؟ ✅اصول اساسى دولت كريم
◀️اسلام فقط به تحصيل دانش هاى مفيد دعوت نموده و توسعه و گسترش فرهنگ اسلامى و انسانى را خواستار شده است. مسلّم است كه وسايل گسترش و نحوه تحصيل نسبت به شرايط مكانى و زمانى تغيير مى يابد و دگرگون مى گردد و هم چنين موضوع برقرارى نظم و حفظ آرامش و...
◀️البتّه بايد توجّه نمود كه تشخيص احكام ثابت، از مقرّرات متغيّر در صلاحيت مراجع عالى شرع است و هيچ شخص و مقامى نمى تواند بدون مراجعه و تصديق اين مقامات عالى شرع در اين موارد اظهار نظر كند.
#پرسش_مهدوی
#شبهات_مهدویت
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa