🌷امام مهدی شناسی ۱۵۷۹🌷
🍀نقش امام زمان در زندگی من🍀
🔺بخش دوم:حال من
🔶فصل نهم: آرامش و طمأ نینه ی من
💠از عناصر مهمّی که آدمی را به تلاش و اُمید رهنمون میسازد، آرامش است. پوشیده نیست که این کلمه کاربرد زیادی در محاورات روز مرّهﯼ همگان دارد و هیچکس را نمی یابی که به دنبال آن نبوده و از آن بدش بیاید؛
💠 بنابراین آرامش و سکون نفس، شیء با ارزش و مهمّی است و تلاش برای رسیدن به آن پسندیده و ممدوح است.
💠امّا این سؤال مطرح است که انسان با رسیدن به چه چیز و یا چه چیزهائی به آرامش رسیده و در کجا باید آن را جستجو نماید؟ عدّه ای آرامش را، آسایش در زندگی و برخورداری از یک زندگی مرفّه میدانند! عدّه ای آن را در قدرت و رسیدن به مقامات عالی دنیا جستجو میکنند! عدّه ای در شهرت! عدّه ای در خوشگذرانی! عدّه ای در گوش دادن و نواختن موسیقی! عدّه ای در کشیدن دُخانیات! عدّه ای در داشتن شغل پُر درآمد و مناسب! عدّه ای در داشتن یک زن ایده آل و زیبا! عدّه ای در داشتن خانه ای بزرگ و ماشین آخرین سیستم! عدّه ای در نگاه به دریا و موجهای آن! عدّه ای در نگاه به منظرههای مختلف طبیعت! و خلاصه هر کس آن را در چیزی و جایی جستجو میکند.
💠 اکنون میگوئیم؛ همگان در اشتباه بوده و جز به یک آرامش کاذب و موقّت - که دوام نامعلومی هم داشته و یا خواهد داشت - نرسیده اند. پس آرامش حقیقی و طمأنینهﯼ واقعی در چیست و در کجا باید آن را جستجو نمود؟
💠 جواب این سؤال را خداوند (عزوجل) در قرآن صریحاً بیان نموده است که: {أَلاَ بذکْر اللَّه تَطْمَئنُّ الْقُلُوبُ} و ما نیز بارها و بارها آن را تلاوت نموده و شنیده ایم؛ ولیکن معنای آن را نفهمیده و خیال نموده ایم، منظور از ذکر خدا که آرامش بخش است همین «سُبْحَانَ اللَّه»، «لاَ إلَهَ إلاَّ اللَّه»، «الحَمْدُاللَّه» و «اللَّهُ أکْبَر» و سایر اذکار وارده است. و با اینکه در طول شبانه روز تعداد زیادی از این ذکرها را گفته و میگوئیم ولی باز به آنچه دنبال آن بوده و هستیم نرسیده ایم، و اشکال عمدهﯼ ما در این بوده و هست که برای فهم معنای قرآن به اهل بیت (علیهم السلام) مراجعه ننموده و خود هرچه خواسته ایم از قرآن فهمیده و تفسیر کرده ایم! و حال اینکه ما برای فهم معانی قرآن، جز مراجعه به اهل قرآن - که بعداً نیز توضیح خواهیم داد - چاره ای نداشته و نداریم.
💠اکنون میگوئیم که پس از مراجعه به مفسّران واقعی کتاب خدا، مییابیم «ذکر اللَّه» - که قلبها بدان آرامش مییابد -، همان وجود امام عصر (علیه السلام) در هر دوره ای است.
💠 و مسلّماً در این دوره نیز امام زمان، حجّت بن الحسن العسکری (ارواحنا له الفداء) آرامش قلبهاست، و قلب من نیز تنها با یاد آن حضرت آرامش مییابد. آری! زمانیکه در ناآرامیهای زندگی، به امام عصرم توجّه کرده - و با ایشان درد دل میکنم و مشکلاتم را در میان میگذارم و آن حضرت را پشتیبان خود میبینم - آرام میشوم؛ بلکه بالاتر بگویم که در همهﯼ اوقات زندگی، در غم و شادی هایم، درخلوتها و جَلوت هایم، در داشتهها و نداشته هایم، در بین دوستان و دشمنانم و همه و همه، با یاد و توجّه به ایشان - که از مادر به من مهربان تر [و از خودم به من سزاوارتر است - به آرامشی وصف ناپذیر دست مییابم.
💠چگونه چنین نباشد و حال اینکه لحظه لحظهﯼ زندگیام را در کنار آن حضرت و با ایشان گذرانده و قبل از هر کار، و در حین انجام آن، امام زمانم را میبینم، و به چنین آقا و مولا و تکیه گاهی افتخار میکنم. در نتیجه: {أَلا بذکْر اللَّه تَطْمَئنُّ الْقُلُوبُ} یعنی: آگاه باشید که به امام عصر (علیه السلام)، قلبها آرامش مییابند.
💔دل من بی تو چه تنهاست خدا میداند دیدهام پهنه ی دریاست خدا میداند
❤️بارها گفتم و صد بار دگر میگویم
آرامش من یوسف زهراست خدا میداند
📚نقش امام زمان (عجل الله فرجه) در زندگی من
✍محمد مهدی محقق فرید
#مهدی_شناسی
#امام_زمان
#ماه_شعبان
@mahdimontazeremast
🔶از علامه طباطبائی(ره) پرسيدند:
❓راه رسيدن به امام زمان(عج) چيست؟
✅ايشان پاسخ دادند:
◀️امام زمان خود فرموده است:
🌷شما خوب باشيد ما خودمان شما را پيدا میكنيم...
#دیدار_امام
#تلنگر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
باعُرضههای دولت کریمه.mp3
7.93M
⬅️امام زمان علیهالسلام، باعُرضهها رو برای دولت کریمهاش انتخاب میکنه!
❓باعُرضهها یعنی کیا ؟
🎙امام خامنه ای
استاد عالی
استاد شجاعی
#مهدیاران
#زمینه_سازان
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🥀امام غریب
🔶ما تو را باید در متن زندگیهایمان پی میگرفتیم تا به هر جا چشممان میافتاد، به یاد تو میافتادیم؛ اما تو را در دعای ندبهها و در جمکران محصور کردیم.
🔶این شد که صبح جمعهها اگر چه یابن الحسن میگوییم اما از بعد از این دعای ندبه تا دعای ندبۀ دیگر، نشانی از تو در ما و زندگیمان یافت نمیشود.
🔶ما شاید پا به مسجد جمکران که میگذاریم به یادت باشیم؛ اما پایمان را از مسجد بیرون نگذاشته، تو از خاطرمان محو میشوی.
🔶ما با تو زندگی کردن را یاد نگرفتهایم؛ برای همین هم ندبهخواندن و جمکران رفتنهایمان ما را به تو نزدیک نمیکند.
🔶از هر دری سخن میگویم، آخرش به غربت تو میرسم.
🌙🥀شبت بخیر امام غریب!
✍محسن عباسی ولدی
#امام_زمان
#معرفت_امام
#ماه_شعبان
@mahdimontazeremast
هدایت شده از امام مهدی منتظر ماست...
◀️کانال "سیاست مهدوی"
◀️ دومین کانال "امام مهدی منتظر ماست"
🌐🌐مهم ترین اخبار ایران و جهان را در این کانال پی گیری فرمایید👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1206386698Cf27adcfefb
یوسفـ❤️ـ کجاست ...
تا سر خود را فدا کنیم
ما را ...
ز دودمان زلیخا نوشته اند
سلام یوسفـ❤️ـ زهرا ....
#سلام
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
🌷امام مهدی شناسی ۱۲۴۱🌷
🍀نقش امام زمان در زندگی من🍀
🔺بخش دوم:حال من
🔶فصل دهم: دین من
💠برای بررسی و فهم دقیق و جامع تر از این عنوان میگوئیم: دین را باید از دو دیدگاه مورد بررسی قرار داد، تا ارتباط آن را با امام عصر (علیه السلام) به دست آورد.
🔷🔷دیدگاه اوّل مربوط به باطن، حقیقت و اصل و اساس دین است که باید بدانم در این دیدگاه، دین همان وجود مقدّس امام زمان (علیه السلام) و حجّت خدا بر مخلوقات عالم است.
🔷بنابراین صحیح است که بگویم: دین من، امام زمان من است؛ یعنی حقیقت دین، اصل دین، باطن دین، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میباشند.
🔷در نهایت، نتیجه چنین میشود که باطن، حقیقت و اصل اُمور دینی همچون توحید، نبوّت، امامت، تولّی و تبرّی، معاد، نماز، صوم، زکات، حجّ و... امام زمان (علیه السلام) میباشند، هم چنان که در روایات، از این نوع تعابیر فراوان است.
🔷🔷امّا دیدگاه دوّم مربوط است به ظاهر دین که شامل عقائد، احکام و مسائل دینی میشود، و در این مرحله چند مطلب حائز اهمیّت است:
🔺 ۱- دینی بودن یک مسأله را امام زمان (علیه السلام) تعیین میکنند، بدین معنا که هر آنچه را ایشان به عنوان یک امر دینی معرّفی نموده یا تأیید نموده باشند، میتوانم به عنوان دین برای خود بپذیرم.
🔺و به عبارت دیگر میزان در دینی بودن ظواهر دین، کسی نیست جز امام عصر حجّت بن حسن العسکری (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که حقیقت دین و اصل و اساس آن میباشند؛
🔺 بنابراین عبادی بودن یک عبادت، همچون نماز، زمانی است که از آن حضرت اَخذ شده و مورد قبول ایشان باشد. و اساساً معنای حقیقی «عبد» یعنی مطیع بودن بی چون و چراﯼ مولا، و من اگر میخواهم که عبد صالحی برای خداوند متعال باشم چاره ای ندارم جز اینکه عبد مطیع امام زمانم باشم؛
🔺بدین معنا که به دستوراتی که از ناحیهﯼ ایشان - و نه هیچ شخص دیگری - به من رسیده، بدون چون و چرا عمل کنم [و در این وادی باید بدانم که حرف هیچ کس جز امام زمانم برای من حجّت نیست، حتّی حرف عرفای زاهد مسلک و یا علمای صاحب کرامت و یا مشهورین به علم و تقوی و.... و نیز باید بدانم که حقیقت و روح تقوا در این عصر فقط در کالبد جسم یک نفر است و سائرین را زمانی میشود اهل تقوا خواند که الگوی علمی و عملیشان امام زمان (علیه السلام) باشد نه فلان عارف واصل! یا صوفی بیدار دل! یا درویش صاحب کرامت! یا فیلسوف پر ادّعا! یا استاد اخلاق! یا عالم وارسته! ویا مرجع تقلید و...
🔷🔷ادامه دارد...
📚نقش امام زمان (عجل الله فرجه) در زندگی من
✍محمد مهدی محقق فرید
#مهدی_شناسی
#قسمت_1241
#نقش_امام
#امام_زمان
@mahdimontazeremast