فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ارتش یمن: یک کشتی آمریکایی را هدف قرار دادیم
🔹یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن اعلام کرد: ما با پهپاد و موشک یک کشتی آمریکایی را که از رژیم صهیونیستی حمایت می کرد، هدف قرار دادیم.
🔹 این عملیات اولین پاسخ به حمله نیروهای دشمن به نیروی دریایی ما بود.
🔹سخنگوی ارتش یمن تاکید کرد که کشورش تا توقف جنگ علیه غزه و رفع محاصره اين منطقه به هدف قرار دادن اهداف صهیونیستی ادامه خواهد داد.
☆ــــــــــــــــــــ
🦋لینک کانال محبان المهدی(عج) 👇 ــــــــــــــــــــــ☆
https://eitaa.com/mahdixxv
🇮🇷🕌🇮🇷
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 یک هفته بعد از حادثه تروریستی کرمان
🔹نخستین کلاس درس معلم شهید «فائزه رحیمی» در محل تدریس او برپا شد
🇮🇷🕌🇮🇷 https://eitaa.com/hamkaran12
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 آه از این دی ماه ، از این ماهِ درد...
♦️ شعرخوانی حماسی ،کم نظیر و بصیرت افزا ، در محضر رهبر عزیز انقلاب و در جمع مداحان اهل بیت (ع)
شاعر محمد رسولی
۱۴۰۲/۱۰/۱۳🇮🇷
☆ــــــــــــــــــــ
🦋لینک کانال محبان المهدی(عج) 👇 ــــــــــــــــــــــ☆
https://eitaa.com/mahdixxv
🇮🇷🕌🇮🇷
🔻
🌸استاد رائفی پور کیه🌸
استاد یه شخص مستقل هست که یه موسسه به نام مصاف تاسیس کرده و در کل ایران و سرتاسر جهان نخبگان زیادی رو به خدمت گرفته
و
در مورد همه چیز و هر موضوعی تحقیقات میکنن
همه موضوعات دینی
و طبعا همه موضوعات سیاسی
و
مطالعات شگرف تاریخی
و هم موضوعات صنعتی
و هم موضوعات اجتماعی
و هم موضوعات اقلیمی و اب و هوا
و هم موضوعات مختلف اقتصادی
و هم موضوعات کشاورزی
و هم موضوعات نظامی و اسلحه سازی
و هم موضوعات تولیدی و دامپروری
و هم موضوعات پزشکی
و هم موضوعات زبان شناسی زنده و باستانی
و.......
🌺این شخص که ارزشش از هزاران دانشمند بیشتره ، علم رو به عمل تبدیل کرده
و بدون بودجه دولتی ، چیزهایی ساخته و تحقیقات عظیمی انجام داده که اکثر کشورهای دنیا توان انجام این کارها رو نداشته و ندارن
بعضی چیزهایی که ساختن در سطح دنیا نمونه نداره و بعضی چیزها در ردیف اول و دوم و سوم دنیاست
این شخص مطالعات رشته های مختلف رو با کمک همون نخبه هایی که تو موسسه مصاف جمع کرده ، انجام میده و در بسیاری رشته ها خود استاد رائفی پور در حد یک دکترای فعال و توانمند ، اطلاعات مفید و دقیق داره
برای همین دشمنان ایران با مسخره کردن و تهمت زدن و تخریب شخصیت استاد رائفی ، سعی دارن که مردم این شخص رو نشناسن
👑شاید مهمترین بعد شخصیتی استاد رائفی ، یک مسلمان حقیقی و تابع امر امام زمان بودن ، هست
کسی که بخاطر مطالعات گسترده فقهی و احادیث و تحقیقات دقیق علوم اسلامی ، حد یک معلم اخلاق و الگو برای جامعه هست
ایشون با وجود توان مالی مال خودش رو برای اعتلای ایران و اسلام خرج میکنه و مطابق زندگی یاران امام زمان در حد پایین جامعه و با خانه اجاره ای و ماشین سواری معمولی زندگی میکنه
اگر میخاین مشکلات ذهنی شما در رابطه با دین و حکومت برطرف بشه
و
فرزندان شما انسان های مفید و عاقبت بخیری باشن ، سخنان ایشون رو مدام گوش کنید.
شخصا بیش از ۱۰ سال سخنرانی های ایشون رو در گوشی ذخیره کردم و هر وقت، فراغتی داشته باشم ، این سخنان پر ارزش و انسان ساز رو گوش میکنم
🌺ارزش ایشون از صدها مجتهد و هزاران دانشمند برای ایران بیشتره
کافیه چند سال سخنرانی هاش رو از اینترنت ذخیره کنید و گوش کنید و عمل کنید.
و
اثار مفید حرفهاش رو برای کشور و جامعه ببینید
🔐🤲🔓
خانمی که به شوهرش شک داشت، نصف شب بیدار شد. گوشی شوهرش رو برداشت و اسامی مخاطبینش را چک کرد؛🍃🍃🍃🍃🌹🍃🌹🍃
در میان اسامی مخاطبین به این اسامی بر خورد:
۱) دارنده آغوش نرم
۲) دارنده اشک لطیف
۳) سلطان رویاهام
شدیدا از این موضوع عصبانی شد؛
به شماره اول زنگ زد، مادر شوهرش جواب داد
به شماره دوم زنگ زد، خواهر شوهرش جواب داد
به شماره سوم زنگ زد، گوشی خودش زنگ خورد
از خدا طلب مغفرت کرد تا از گناهش بگذرد، چون به شوهرش شک کرده بود؛
تصمیم گرفت برای جبران، حقوق این ماه خود رو به شوهرش هدیه کند
مادرشوهر که موضوع رو شنید، یکی از النگوهاشو به پسرش هدیه کرد
خواهرشوهر هم با شنیدن خبر انگشتر خودشو به برادرش هدیه داد
شوهر هم هر سه هدیه رو گرفت و آنها رو به پول تبدیل کرد؛
و برای دوست دخترش که در مخاطبین تلفن "رضا جوشکار" ثبت شده بود، هدیه ای مناسب و در خور شان خرید
مواظب باشید
ذات مرد جماعت خراب است
گفته باشم ،نگی که نگفتید
😄😄
شاد باشید به حق علی ع با خانواده واقعی خودتان
🤗😃😄🌺🤣🤕🫣🌺😃😄🤗
تهمت، آفتی اخلاقی و اجتماعی است که اگر در یک جامعه رایج شود، امنیت و آبروی افراد تهدید میشود. در اجتماعی که افراد آن، به خود حق بدهند به دیگران تهمت بزنند اعضای آن، احساس امنیت و آرامش نمیکنند و نسبت به هم احساس بدبینی میکنند.
تهمت و بهتان از آفاتی هستند که اثر تخریبی آنها در روابط بین فردی به مراتب بیشتر از دیگر آسیبهای گفتاری است بهگونهای که میتوان گفت نابود کننده روابط اجتماعی و ناپسندترین بیماریهای زبان هستند .
براساس آنچه که اسلام برای ما از زندگی در دنیا وآخرت ترسیم میکند اینگونه آسیبها در سبک زندگی اسلامی جایی ندارد.
یکی از گناهانی که باعث میشود انسان دیگر در گناهان دریده شود، تهمت است که ایمان را از بین میبرد و زمانی که ایمان از بین رفت دیگر هر چه معجزه هم بیاوری، باورش نمیشود.
تهمت، تبعات و پیامدهایی دارد که یکی از ان ها این است که اعتماد بین انسانها را از بین میبرد و جامعه را ناامن می کند.
از دیدگاه علمای اخلاق، تهمت و افترا از غیبت هم بدتر است؛ زیرا غیبت اظهار عیب واقعی یک شخص برای دیگران است؛ اما در تهمت، عیبی را که در واقع، شخص متهم ندارد، به او نسبت میدهند.
روشن است که اگر چنین کاری در جامعه رایج شود، امنیت و آبروی افراد تهدید میشود. در اجتماعی که افراد آن، به خود حق بدهند که به دیگران تهمت بزنند و نسبتهای دروغ و ناروا بدهند، اعضای آن، احساس امنیت و آرامش نمیکنند، پیوسته در اضطراب به سر میبرند، نسبت به هم احساس بدبینی میکنند و با این وضع، جامعه رو به ویرانی مینهد.
اسلام همواره به انسان توصیه مىکند تا درباره آن چه به آن یقین و علم ندارد، زبان نگشاید همچنان که مىفرماید: «لا تقف ما لیس لک به علم ان السمع و البصر و الفؤاد کل اولئک کان عنه مسئولا». (1)
به چیزى که علم و اطمینان ندارى، اعتماد مکن و آن را بر زبان میاور، زیرا گوش و چشم و دل و اندیشه آدمىمسئول خواهند برد. امام سجاد (علیه السلام) فرمود: «لیس لک ان تکلم بما شئت»، هر گونه که دلتبدان مایل است، نمىتوانى لب بگشایى.
تهمت از نگاه قرآن
تهمت زدن از زشتترین کارهایى است که اسلام آن را به شدت محکوم کرده است، آیات قرآن و روایات متعددی درباره این موضوع وارد شده است.
خداوند متعال در سوره نساء آیه 112 میفرماید: «و َمَن یَکْسِبْ خَطِیئَةً أَوْ إِثْمًا ثُمَّ یَرْمِ بِهِ بَرِیئًا فَقَدِ احْتَمَلَ بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُّبِینًا؛ و هر کس خطا یا گناهى مرتکب شود سپس آن را به بىگناهى نسبت دهد قطعا بهتان و گناه آشکارى بر دوش کشیده است».
خداوند متعال در سوره نساء آیه 112 میفرماید: «و َمَن یَکْسِبْ خَطِیئَةً أَوْ إِثْمًا ثُمَّ یَرْمِ بِهِ بَرِیئًا فَقَدِ احْتَمَلَ بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُّبِینًا؛ و هر کس خطا یا گناهى مرتکب شود سپس آن را به بىگناهى نسبت دهد قطعا بهتان و گناه آشکارى بر دوش کشیده است».
همچنین، در آیات 23 و 24 سوره مبارکه نور در این رابطه امده است: « إِنَّ الَّذِینَ یَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ الْغَافِلَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ لُعِنُوا فِی الدُّنْیَا وَالْآخِرَةِ وَلَهُمْ عَذَابٌ عَظِیمٌ(23) یَوْمَ تَشْهَدُ عَلَیْهِمْ أَلْسِنَتُهُمْ وَأَیْدِیهِمْ وَأَرْجُلُهُم بِمَا کَانُوا یَعْمَلُونَ؛ بىگمان کسانىکه به زنان پاکدامن بىخبر [از همه جا] و با ایمان نسبت زنا مىدهند در دنیا و آخرت لعنت شدهاند و براى آنها عذابى سخت خواهد بود (۲۳)در روزى که زبان و دستها و پاهایشان بر ضد آنان براى آنچه انجام مىدادند شهادت مىدهند».
در آیه 58 سوره احزاب نیز خداوند متعال در این رابطه میفرماید: «وَالَّذِینَ یُؤْذُونَ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ بِغَیْرِ مَا اکْتَسَبُوا فَقَدِ احْتَمَلُوا بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُّبِینًا»؛ و کسانىکه مردان و زنان مؤمن را بىآنکه مرتکب [عمل زشتى] شده باشند آزار مىرسانند قطعاً تهمت و گناهى آشکار به گردن گرفتهاند».
در آیه 12 سوره نور آمده است: «لَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ ظَنَّ الْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بِأَنفُسِهِمْ خَیْرًا وَقَالُوا هَذَا إِفْکٌ مُّبِینٌ»؛ چرا هنگامىکه آن [بهتان] را شنیدید مردان و زنان مؤمن گمان نیک به خود نبردند و نگفتند این بهتانى آشکار است» در این آیه، جمله «چرا گمان خیر به خودشان نبردند» تعبیر بسیار لطیفی است و اشاره دارد به اینکه مؤمنان باید همه اعضای جامعه خود را، که افراد مؤمن هستند، یکی بدانند و همگان را از خود حساب کنند و هر چه را که درباره خود نمیپسندند، درباره آنان هم نپسندند؛ زیرا گمان بد بردن درباره دیگر مؤمنان را گمان بد درباره خودشان بر شمرده است.
پس مؤمن همانطور که وضع خودش برای خودش روشن است، به خود گمان بد نمیبرد و از حیثیت و آبروی خویش به سختی دفاع میکند، باید به مؤمنان دیگر نیز گمان بد نبرد و از حیثیت ایشان به سختی دفاع کند. بنابراین، نخستین وظیفه مؤمن در برابر چنین جریانی آن است که آن را تکذیب کند و با قاطعیت بگوید که این یک تهمت و افترای آشکار است. دومین وظیفه او این است که به گسترش آن دامن نزند و شایعه پراکنی نکند و بداند که این کار گناه سنگینی است.
مام صادق(ع) نیز حرمت مؤمن را بالاتر از کعبه دانسته و تهمت به مؤمن را سبب از بین رفتن ایمان و از بین رفتن حرمتها میداند و میفرماید: «حرمت مؤمن از کعبه عظیمتر است» همچنین در حدیثی فرموده است: « آنگاه که مؤمن به برادرش تهمت زند ایمان در دل او ذوب میشود؛ همانگونه که نمک در آب ناپدید میشود».
امام علی(ع) در خطبه 41 نهجالبلاغه در این رابطه فرموده است: « ای مردم آن کس که از برادرش اطمینان و استقامت در دین و درستی راه و رسم را مشاهده کند باید به سخنانی که این و آن درباره او میگویند گوش فرا ندهد آگاه باشید گاهی تیرانداز تیرش به خطا میرود و حدس و گمان مردم گاهی نادرست است سخن باطل فراوان گفته میشود ولی سخنهای باطل نابود خواهد شد و خداوند شنوا و گواه است بدانید بین حق و باطل بیش از چهار انگشت فاصله نیست».
قرآن کریم شایعهسازان را مستحق عذاب الیم دانسته و مىفرماید: «ان الذین یحبون ان تشیع الفاحشه فى الذین آمنوا لهم عذاب الیم فى الدنیا والآخرة واللهیعلم و انتم لا تعلمون».
آنان که دوست دارند در جامعه اسلامى، کار منکرى را اشاعه (شهرت) دهند، در دنیا و آخرت به عذاب دردناک دچار خواهند شد و خدا از عاقبتسخت آنان باخبر است و شما از آن خبرندارید.
آیه شریفه این نکته را در بر دارد که عذاب الیم مربوط به اشاعه فحشا است گرچه تعمیم آن را نمىتوان از نظر دور داشت زیرا تنقیح مناط حکم مىکند در اشاعه سایر منکرات نیز این چنین باشد و به همه گونه ناروا و منکرات، اطلاق مى
شود. لذا این واژه در حدیث معروف نبوى در مقابل «خیر»قرار گرفته است.
تهمت زدن تنها گناهی است که شیطان هم از آن بیزار است.
تهمت به دیگران، از گناهان کبیره محسوب میشود که میتواند آخرت انسان را تباه کند و عذابی بزرگ برای تهمت زننده مهیا سازد. این گناه، از برخی گناهان کبیره دیگر همچون غیبت نیز بزرگتر و بدتر است؛ زیرا غیبت عبارت از سخن گفتن از عیوبی است که در دیگران وجود دارد، ولی تهمت، بیان کردن مطالب غیر واقعی و دروغ درباره دیگران است.