۱۰ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السَّلامُ عَلَيْكَ فِي آناءِ لَيْلِكَ وَأَطْرافِ نَهارِكَ
🔺 سلام بر تو در تمام ساعات شب و روز
#سلام_صبحگاهی
#امام_زمان
۱۰ مهر ۱۴۰۲
❤️ وقایع آخرالزمان
پیش بینی روایات از اقدامات منفی ترکیه قبل از ظهور امام مهدی (عج)
در غیبت نعمانی از امام باقر علیهالسلام سخنی نقل میشود که ایشان به جابر میفرمایند:
"اولها اختلاف بنی العباس"؛
⇦ اولین علامت اختلاف بنی عباس است!
بعد حضرت میفرماید: دمشق بهم میریزد و بیشترین خرابیها در آنجا رخ میدهد، در عراق نابسامانیهایی بوجود میآید.
"و مارقه تمرق من ناحیه الترک"؛
⇦ از ناحیه ترک یک خروجی رخ میدهد،
بعد میفرماید: در روم اختلاف میشود. روم در روایات ظاهرا به همین ترکیه گفته میشود که البته قسمتی از خاک خودش را اروپا میداند...
"سیقبل اخوان الترک حتی ینزلوا الجزیره"؛
⇦ اینها وارد جزیره میشوند؛ گروهی از برادران ترک وارد جزیره میشوند؛
جزیره کجاست؟ بین النهرین، شمال عراق.
گروه دیگری که در ترکیه قیام کردهاند، آنها میآیند؛ سفیانی هم در شام حرکت میکند، سه پرچم بلند میشود، دو پرچم را سفیانی از بین میبرد و بعد به سمت عراق حرکت میکند.
" فتلک السنه یا جابر، فیها اختلاف کثیر فی کل ارض من ناحیه المغرب "؛
⇦ یعنی قسمت شامات و قسمت ترکیه و این ناحیهها به شدت بهم ریخته میشود و اولین زمینی که خراب میشود، شام خواهد بود.
بنابر این روایات، آنها نمیتوانند سراغ عتبات و قبور مطهر ائمه بروند و نبش قبر کنند و تخریب کنند... حتی در اینباره در روایات نکاتی هست که میفرماید: این امر در نهایت رخ نخواهد داد.
سفیانی، اول که قیام میکند حالت عدالت گرایانه دارد، بعضی از گروههای تروریستی را نابود میکند و از بین میبرد.
۱۰ مهر ۱۴۰۲
📚داستان آموزنده
از امام باقر علیه السلام است که فرمودند: «تسبیح فاطمه علیهاالسلام از (اقسام) ذکر بسیار است که خدا (به آن دستور داده و) فرموده است که به یاد من باشید تا به یاد شما باشم».(۱)
از این حدیث چنین استنباط مى شود که گفتن تسبیح فاطمه علیهاالسلام اگر همراه با توجّه قلبى باشد، مصداق ذکر کثیر است.
قرآن کریم مى فرماید: «یأَیهَا الَّذِینَ ءَامَنُوا اذْکرُوا اللَّهَ ذِکرًا کثِیرًا وَ سَبِّحُوهُ بُکرَةً وَ أَصِیلاً»؛(۲) «اى کسانى که ایمان آورده اید! خدا را بسیار یاد کنید، و صبح و شام او را تسبیح گویید. »
اسماعیل بن عمار مى گوید: به امام صادق علیه السلام عرض کردم که حدّ و اندازه ذکر کثیر (ذکر بسیار) که خداوند در قرآن فرموده است، چقدر است؟
حضرت(ع) فرمود: «رسول خدا (صلى الله علیه وآله) به فاطمه علیهاالسلام یاد داد که ۳۴ بار تکبیر، ۳۳ بار تسبیح و ۳۳ بار تحمید بگوید. پس اگر تو یک بار شب و یک بار روز این کار را انجام دهى، در حقیقت خدا را با ذکر بسیار یاد کرده اى».(۳)
امام صادق علیه السلام در فضیلت تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: «هر کس تسبیح فاطمه را قبل از آنکه از حالت نماز فارغ شود بگوید؛ خداوند او را می آمرزد.»(۴)
۱- وسائل الشیعه، ج۶ص۴۴۱؛
۲- احزاب/۴۱و ۴۲؛
۳- مستدرک الوسائل،ج۵ص۳۷؛
۴- مکارم الاخلاق،ص۲۸۱؛
#امام_زمان
۱۰ مهر ۱۴۰۲
❤️ انتظار فرج در عصر حاضر
روایت است از پیامبر اعظم (ص) که فرمودند: بالاترین جهاد امت من انتظار فرج است. دو نوع انتظار وجود دارد؛ یکی انتظاری است که سازنده است و دیگری انتظاری است که ویرانگر است.
انتظار سازنده اصلاحگراست و دارای شرایط و ویژگیهایی است. اما انتظار ویرانگر هم همان است که معتقد است باید جامعه را به فساد کشاند تا ظهور حضرت میسر شود.
باید با فرهنگسازی در جامعه موضوع مهدویت و انتظار را نهادینه کنیم، امروز خیلی از افراد هنوز با موضوع مهدویت بیگانه و ناآشنا هستند.
بنابراین یکی از اصلیترین وظایف در باب مهدویت این است که یک منتظر واقعی در بعد علمی، عقلی و رفتاری پیرو واقعی امام باشد و ایمان و فضایل را در وجودش تقویت کند و در وهله اول به ولایت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) تمسک بجوید.
از حضرت امام صادق (ع) روایت است که فرمودند: خوشا به حال شیعیان ما، همان کسانی که تمسک میجویند به محبت ما در زمان غیبت قائم ما.»
امام سجاد (ع) میفرمایند: هر کس که در زمان غیبت امام زمان (عج) در ولایت ما اهل بیت علیهم السلام ثابت قدم باشد پاداش هزار شهید از شهدای جنگ بدر و احد را به او میدهند.
این حدیث بسیار پر مغز از امام چهارم شیعیان نشان از اهمیت بسیار زیاد بحث ولایت پذیری و ثابت قدم ماندن در راه ولایت اهل بیت و نایب امام زمان (عج) دارد
۱۰ مهر ۱۴۰۲
♦️اهمیت و فضیلت شناختِ امام، و انتظار فرج
وَ سَأَلَهُ علیه السلام أَبُو بَصِيرٍ عَنْ قَوْلِ اللَّهِ تَعَالَى «وَ مَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْراً كَثِيراً - بقره 269» مَا عَنَى بِذَلِكَ
فَقَالَ علیه السلام مَعْرِفَةَ الْإِمَامِ وَ اجْتِنَابَ الْكَبَائِرِ وَ مَنْ مَاتَ وَ لَيْسَ فِي رَقَبَتِهِ بَيْعَةٌ لِإِمَامٍ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّةً وَ لَا يُعْذَرُ النَّاسُ حَتَّى يَعْرِفُوا إِمَامَهُمْ فَمَنْ مَاتَ وَ هُوَ عَارِفٌ لِإِمَامِهِ لَمْ يَضُرَّهُ تَقَدَّمَ هَذَا الْأَمْرُ أَوْ تَأَخَّرَ فَكَانَ كَمَنْ هُوَ مَعَ الْقَائِمِ فِي فُسْطَاطِهِ قَالَ ثُمَّ مَكَثَ هُنَيْئَةً ثُمَّ قَالَ لَا بَلْ كَمَنْ قَاتَلَ مَعَهُ ثُمَّ قَالَ لَا بَلْ وَ اللَّهِ كَمَنِ اسْتُشْهِدَ مَعَ رَسُولِ اللَّهِ صلی الله علیه و آله.
💠 ابو بصير از امام صادق عليه السلام سؤال كرد که منظور از این آیه چیست «وَ مَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْراً كَثِيراً - و آنكه به او حكمت داده شود، بی ترديد او را خير فراوانى داده اند/ بقره 269».
امام علیه السلام فرمود: منظور [از حكمت] معرفت و شناخت امام است و دوری از گناهان کبیره.
و هر كس بميرد و بر گردنش بیعتِ امامى نباشد به مرگ جاهلیت مُرده است. و عُذر مردم پذیرفته نمی شود تا اینکه امام شان را بشناسند [در نشناختن امام شان عذری ندارند].
پس هر كس بمیرد و به امام خویش عارف باشد، پیش افتادن یا عقب افتادن این امر [ظهور] او را زيانى نخواهد رساند.
و همچون کسی است که همراه با قائم علیه السلام در خیمه اش باشد.
راوى گوید؛ امام مختصرى درنگ نمود و سپس فرمود: نه، بلكه مانند كسى است كه همراه قائم علیه السلام بجنگد، و باز فرمود: نه، بلکه به خدا قسم مانند كسى است كه در همراهی رسول خدا (صلی الله علیه و آله) به شهادت رسيده باشد.
📚أعلام الدين في صفات المؤمنين، ص459
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج27، ص126
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
۱۰ مهر ۱۴۰۲
🔴 روح ناآرام
بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ
صف های نماز جماعت بسته شده بود و همه آماده شنیدن اذان بودند. ناگهان مردی با چهره ای نگران در حالی که سرش را پایین انداخته بود، در کنار پیامبر (ص) به زمین نشست، اما خجالت می کشید به چهره او نگاه کند.
پیامبر (ص) با مهربانی نگاهی به او کرد و آماده شنیدن حرف هایش شد. مرد به آهستگی و با صدای لرزان گفت: «ای رسول خدا! من گناهی کرده ام که...». پیامبر (ص) دیگر به حرف های آن مرد گوش نداد و برخاست تا نماز را شروع کند.
مرد فکر کرد که بی موقع مزاحم آن حضرت شده است. به همین دلیل با شرمندگی بلند شد و به صف های نمازگزاران پیوست.
همین که نماز تمام شد به سرعت و قبل از آن که کسی به حضور پیامبر (ص) برسد، نزد او رفت و دو زانو نشست. پیامبر (ص) به چهره آن مرد نگاهی کرد. مرد که سرش پایین بود، گفت: «یا رسول الله! عرض کردم گناهی کردم که...».
پیامبر (ص) با مهربانی پرسید: «مگر اکنون با ما نماز نخواندی»؟ مرد جواب داد: «بله یا رسول الله»! پیامبر (ص) پرسید: «مگر به خوبی وضو نگرفتی»؟ مرد جواب داد: «بله یا رسول الله»! حضرت به آرامی گفت: «پس نمازی که خواندی کفاره گناه تو بود.»
به نقل از: تفسیر نمونه، ج 9، ص 268
۱۰ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شهـوت مانع رسیدن به امام زمان (عج)
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
🔴 اهمیت تربیت نیرو برای امام زمان ارواحنا فداه
🔵 از سردار شهید همدانی پرسیدند: بعد از بازگشت از سوریه برنامتون چیه ؟
🌕 گفت: «تصمیمی گرفتم که مطمئنم از ۴٠سال مجاهدت بالاتره!
🟢 اینکه بروم یک گوشهای از این مملکت تو یک مسجدی، تو یک پایگاه بسیجی برای بچههای نوجوان و جوان کار فرهنگی انجام بدم. برای امام زمان عجل الله تعالی آدم تربیت کنم، سرباز تربیت کنم، کاری که تاحدودی کوتاهی کردیم و آن دنیا باید جواب بدیم....!!!
#امام_زمان
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
🟢 حضرت مهدی(عج) در تشرف بغلی فرمودند:
🔴 شیعیان ما، جان ما هستند مگر ممکن است ما جان خود را فراموش کنیم؟!
🔹 او فراموش نمیکند تو هم فراموش نکن ..
🎙 استاد عاملی
#امام_زمان
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬امام زمان(عج) در زندگی شیعه ها 😢
📺برنامه #بوقت_انتظار
💯مهدی جان ما را ببخش اگر کوتاهی می کنیم🥺
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۱ مهر ۱۴۰۲
۱۱ مهر ۱۴۰۲
۱۱ مهر ۱۴۰۲