🔵🔴 حضرت ام البنین سلام الله علیها الگوی عشق و ارادت به امام زمان علیه السلام
🔹 حضرت ام البنین(س) چهار فرزند خود را راهی كربلا كرد و شاید اگر دختری هم داشت، راهی این سفر می كرد تا همراه و یاور حضرت زینب كبری(س) باشد؛ این یعنی آنچه داشت را وقف امام زمان خود كرد.
🔹 وقتی پسران حضرت ام البنین(س) راهی كربلا می شوند، بطور طبیعی به عنوان مادر باید درخواست میکرد كه یكی از آنها كنارش بماند، اما ایشان چهار فرزند خود را راهی كربلا كردند.
🔹 بعد از حادثه عاشورا زمانی كه بشیر وارد مدینه شد، حضرت ام البنین(س) سراغ هیچكدام از فرزندانش را نگرفت و فقط از حال امام حسین(ع) جویا شد، ایشان زمانی كه خبر شهادت امام حسین(ع) را شنید، فرمود: «جگرم را آتش زدی یا جگرم سوخت» یعنی با شهادت فرزند نمی سوزد بلكه با شهادت امام زمان خود می سوزد.
🔹 در تاریخ حضرت ام البنین(س) را شاعره و اهل حدیث معرفی كرده اند، ایشان جدای از مسائل معنوی، شخصیت علمی نیز داشتند و بعد از عاشورا عقب نشینی نكردند و به گریه نپرداختند بلكه دست پسر 4 ساله حضرت عباس(ع) را می گرفتند و هر روز به قبرستان بقیع می آمدند و روضه و مرثیه می خواندند تا واقعه كربلا فراموش نشود و ایشان را می توان، اول روضه خوان عاشورا دانست.
🔹 در تاریخ آمده است در منزل حضرت ام البنین(س)، جلسه روضه خوانی برپا می شد، حضرت ام البنین(س) بهترین الگو برای تربیت فرزند هستند و یك مادر باید شاخصه های تربیتی ایشان را به كار بندد و بررسی كند ایشان چگونه فرزندان خود را تربیت كردند كه تمامی آنها فدایی امام زمان خود شدند و هیچكدام عقب نشینی نكردند.
🔺 یكی از اساتید نقل می كرد كه دچار مشكلی شد و هر دعایی كرد، مرتفع نشد ایشان دو ركعت نماز خواند و به حضرت ام البنین(س) هدیه كرد، بعد یكی از اولیای خدا را در حرم حضرت معصومه(س) دید و آن شخص از وی پرسید: شما چه كردید كه به ما گفته شده، برای شما دعا كنیم.
🔴 گریه دائمی ام البنین برای امام زمان خود
🔹 امام جعفر صادق(ع) فرمودند :
🔺 وكَانَت أمُّ جَعْفرٍ الكِلابِيَّة تَنْدُبُ الُحسَين عليه السلام وتَبكِيهِ وقَد كَفَّ بَصَرُها، فَكانَ مَروانْ وهُو وَالِ المَدينَةِ يَجيءُ مُتَنَكِّراً بِاللَّيْلِ حَتّى يَقِف، فَيَسْمَع بُكاءَها ونَدبَها..
🔸 ام جعفر کلابیه(حضرت ام البنین) دائما بر حسین عليه السلام ندبه و گریه میکرد تا اینکه چشمانش را از دست داد، ومروان والی مدینه شبانگاهان به صورت ناشناس می آمد و می ایستاد و به گریه ی ام البنین گوش فرا میداد.
📚 الأمالي الخميسية للشجري، ص ۲۵۹
🟢 به چشمهایمان بیاموزیم که برای فراق و غربت ولیّ خدا اشک بریزد.
#امام_زمان
#وفات_حضرت_ام_البنین
🔴 معنای صاحب الزمان
🔹حجتالاسلام شیخ جعفر ناصری :
🟢 روایاتی نقل شده است که اعمال انسان دوشنبه ها و پنجشنبه ها بر امام علیه السلام عرضه می شود. غیر از احاطه شهودی که امام زمان علیه السلام بر همه عالم دارند، از طرف عالم غیب، عصر دوشنبه و پنجشنبه هر هفته، پرونده اعمال همه، خدمت آن حضرت عرضه می شود.
🔺 صاحب الزمان اینجا معنی می شود که ریز اعمال یعنی حدود هشت میلیارد پرونده را در یک لحظه باید نگاه کند؛ همه را هم بداند و همه را نظر بدهد.
این یک تفاوت است بین قدرت امام و علم امام با بقیه افراد. این کار دو بار در هفته تکرار می شود و آن حضرت برای خیلی از افراد هم دعا می کنند. ببینید چه اتفاقی می افتد و آن حضرت چه ارتباطی با زمان دارند که تمام این پرونده ها را در یک مدت کوتاهی نگاه کنند و نظر بدهند.
روز پنجشنبه ای بود که خدمت آیت الله کشمیری قدس سره بودیم و یک حالت غم و غصه ای همه را گرفته بود. یک نفر پرسید: چرا این قدر امروز دل همه ما گرفته است ایشان فرمودند:« به خاطر عرض اعمال است. اعمال افراد، خوب نیست؛ لذا حضرت متأثر می شوند. این تأثر دوباره به روحیه شیعه، نزدیکان و اطرافیان منعکس می شود.
#امام_زمان
📷 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(پنجشنبه) با حضور در کنار پیکر سردار شهید سید رضی موسوی و قرائت فاتحه، بر پیکر آن شهید سرافراز نماز اقامه کردند.
🔹 رهبر انقلاب با تسلیت به خانواده شهید و قدردانی از جهاد خستگی ناپذیر شهید سیدرضی موسوی برای این شهید همنشینی با اوصیاء و اولیاء الهی و علو درجات مسئلت کردند.
🔴🔵 نماز بسیار مجرب روزهای پنجشنبه برای حاجت روایی
🔹 آقا سید محمد رضی رضوی رحمة الله علیه نوه مرحوم سید مرتضی کشمیری رحمة الله علیه از قول پدرش سید محمد رحمة الله علیه نقل می کند:
🔺 این نماز برای قضای حوایج و ادای دیون و سایر امور مجرّب است و پدرم (سید مرتضی رحمة الله علیه) به آن بسیار سفارش می کرد.
ایشان صبح هر پنجشنبه، دخترانش را صدا می زد و آن ها را به خواندن این نماز امر می کرد. همسر آیت الله کشمیری رحمة الله علیه نقل کرده است:
هر گاه رزق جدیدی به ما می رسید، سید می فرمود: این از برکات نماز پنجشنبه است.(۱)
کیفیت آن، بنابر نقل سید بن طاووس رحمة الله علیه در جمال الأسبوع این گونه است:
🔴 این نماز چهار رکعت است [دو نماز دو رکعتی] در رکعت اول، حمد و یازده بار سوره اخلاص، در رکعت دوم، حمد و بیست و یک بار سوره اخلاص، در رکعت سوم، حمد و سی و یک بار سوره اخلاص و در رکعت چهارم، حمد و چهل و یک بار سوره اخلاص. پس از سلامِ رکعت چهارم، پنجاه و یک بار سوره اخلاص خوانده می شود و نیز پنجاه و یک بار «اللّهُمَّ صلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ»؛ سپس به سجده می رود و در این حال، صد بار می گوید: «یا الله» و هر چه می خواهد از خدا درخواست می کند.(۲)
🔷 مرحوم سید بن طاووس رحمة الله علیه در ادامه از رسول اکرم صلی الله علیه و آله نقل می کند که هر کس این دعا و نماز را بخواند، چنانچه جابجایی کوه ها را از خدا بخواهد، محقق خواهد شد و اگر بارش باران را درخواست کند، خواهد بارید.و خدا برکسی که این نماز را بخواند ولی حاجتی از خدا نخواهد غضب می کند! (۳)
📚 منابع
(۱) ر.ک: آیات نور، زندگینامه آیت الله سید مرتضی کشمیری، مؤسسه فرهنگی دارالهدی، ص ۷۷
(۲) جمال الاسبوع، ص ۵۹
(۳) اهل نظر توجه دارند که استجابت دعاها و برآورده شدن حاجات مشروط به شرایطی است که خلوص نیت و اعتماد به خداوند از مهم ترین آن هاست. و عوامل عدم استجابت دعاها در این فایل صوتی توضیح داده شده
🔸 آیتالله بهجت (ره) اطرافیان و شاگردان خود را بسیار به خواندن نماز روز پنجشنبه توصیه میکردند
🔴🔵🌕 خوشا به حال افرادی که این نماز را با حاجت تعجیل در امر فرج امام عصر علیه السلام می خوانند.