eitaa logo
ماحے 🇮🇷 .
1.1هزار دنبال‌کننده
384 عکس
244 ویدیو
32 فایل
‌ ‌ بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم السلام‌علیك‌یامنجي(عج) #طلبه‌ی‌ِجوان‌ِانقلابی ماحے : سترندهٔ کفر . پلِ ارتباطی : https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_c4hqo5&btn=ماحے حجرهٔ اندیشه (پیام‌های ناشناس) : ـ @hojreh_mahi ‌ به امیدِ نگاهِ همیشگی‌اش ! ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
عروسکش را بغل گرفته بود و گاهی با او حرف می‌زد یا به زبان خودش برایش لالایی می‌خواند . گام‌های کوچکش پشت دستهٔ عزاداری را می‌شمردم . قدم‌هایش آن‌قدر بزرگ نبودند که بتواند مثل بزرگ‌ترها راه برود . گاهی اوقات که حرکت دسته تندتر می‌شد ، با اینکه بزرگ‌ترها معمولی به راه رفتن‌شان ادامه می‌دادند ، او می‌دوید تا به بقیه برسد . همین برایم روضه شد . 💔 . . . زمین دیگر برای روح بزرگ تو کوچک بود ؛ و آسمان ، آمادهٔ در آغوش کشیدنت ... آغوشی انتظار تو را می‌کشید ، تا مرهم بر زخم‌هایت بگذارد و التیامی بر قلب شکسته‌ات شود . پدر ، منتظر در آغوش کشیدن تو بود . می‌گویند هر قدر که دلداده‌تر باشی ، به مقصد نزدیک‌تری . عزیزم ! دستان تو ، گره‌گشای عالم است . با همان دستان کوچک ، با همان عاقبتی که بخیر شد در راه امام زمانت ، این مردم را دعا کن . برای دل‌هایی دعا کن ، که مثل خودت بی‌قرار دیدنِ روی امام زمان‌شان هستند و تا وصالِ با او محقق نشود ، همچنان بی‌قرار می‌مانند . ✍🏻 _ 𝗠𝗮𝗵𝗶 .
✉️ متن کامل پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران درباره تفاهم‌نامه رئیس‌جمهوران ایران و امریکا ▪️بسم‌ الله‌ الرّحمن ‌الرّحیم 📄ملّت پرشور و باوفای ایران 💬همانگونه که مطلع شُدید، تفاهم‌نامه‌ای بین رئیس‌جمهوران ایران و امریکا امضا شد. در مسیر رسیدن به این مرحله، مسئولین امر، از سر دلسوزی و با حُسن نظر، تلاش‌های زیادی را به‌عمل آوردند و البته این رئیس‌جمهور امریکا بود که از روی استیصال، از انواع اهرم‌ها برای این امر استفاده می‌کرد. 💬بنده علی‌الاصول، نظر دیگری داشتم ولی از باب تعهّدی که رئیس‌جمهور محترم به‌عنوان رئیس شورای عالی امنیّت ملّی از طرف خود و سایر اعضا در پاسداشت حقوق ملّت ایران و جبهه مقاومت به بنده دادند و تصریح به قبول مسئولیت آن نمودند، اجازه‌ی آن را صادر نمودم‌. ایشان همچنین تصریح کرده‌اند که اگر طرف آمریکایی بخواهد زیاده‌خواهی کند زیر بار آن نخواهند رفت. از این لحظه، ما یعنی شما ملت سرافراز و این خادم ناچیز، منتظر تحقّق شروط گفته‌شده خواهیم بود. امّا بدیهی است مذاکرات حضوری که در آینده برقرار خواهد شد، به معنی پذیرش نظر دشمن نخواهد بود. امیدواریم که دعای خیر سرورمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشّریف انواع نصرت‌ها و فتوحات، برای ملّت باشرف ایران به ارمغان آورد. 🔻والسّلام علیکم و رحمة الله و برکاته ✍🏼سید مجتبی حسینی خامنه‌ای 🗓 ۲۸/خرداد/۱۴۰۵ 📲 @rahbar_enghelab_ir
💬 بنده علی‌الاصول [درباره تفاهم‌نامه‌] نظر دیگری داشتم ولی از باب تعهدی که رئیس‌جمهور محترم به‌عنوان رئیس شورایعالی امنیت ملی از طرف خود و اعضا در پاسداشت حقوق ملت ایران و جبهه مقاومت به بنده دادند و تصریح به قبول مسئولیت آن نمودند، اجازه آن را صادر کردم. | ۲۸/خرداد/۱۴۰۵ 🔗 متن کامل پیام 📲 @rahbar_enghelab_ir
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وَ اَنَّ الرّاحِلَ اِلَيکَ قَريبُ المَسافَةِ :))
ماحے 🇮🇷 .
فاخلع نعلیک در طریقِ عشق ... کفش‌های غبار گرفتهٔ دلم را بیرون آورده‌ام . آن را به گردنم آویخته و سر به زیر ، به سوی خیمه‌های عشقت روانه شده‌ام . با هر قدم ، نفْسم و خواهش‌هایش که راهی غیر تو را نشانم می‌دهند ، زیر پا گذاشته‌ام . من فقط می‌خواهم به تو برسم . می‌خواهم پاک شوم از هر چه غیرِ تو است . خودم را به تو برسانم و از غم‌ها و تلاش نکردن‌هایم گلایه کنم . ببخش ! ببخش اگر تا به حال ، غمی بر دلت نشانده‌ام ولی تو برایم دعا کرده‌ای . ببخش ! ببخش اگر تو منتظر من هستی و من ، غافلم . ببخش ! ببخش اگر تا به حال ، برایت حرّ نشده‌ام . خوشا به حال حرّ و لحظهٔ زیبای وصالش ... خوشا به حال او و آزادگی‌اش که معنای این کلمه را نه تنها به نام ، که برای‌مان با عمل نشان داد . خوشا به حال قلبی که امامش را بشناسد و در مسیرش قدم بگذارد . خوشا به حال من ، اگر حرّ شوم برایت ... ✍🏻 ‌ ‌_ 𝗠𝗮𝗵𝗶 .
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ‹ اِنّی سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَكُمْ اِلىٰ یَوْمِ الْقیامَةِ ... › و کاش نام ما نیز در اصحاب آخرالزمانی سیدالشهداء علیه‌السلام باشد . ‌_ 𝗠𝗮𝗵𝗶 .
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات دقیق و مهم ... ! ـ خدا حاج‌آقای نبویان رو حفظ کنه که متأسفانه نشد کامل هم صحبت کنن . پ.ن : ببینید متوجه خواهید شد که چرا ولیِ جامعه در پیام خودشون به صراحت فرمودند : « بنده علی‌الاصـول نظر دیگری داشتم ... »
« من حسینی شدهٔ دست امام حسنم »