فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عضو شورای نگهبان: سال ۹۶ برخی با سابقه دزدی کاندیدا شده بودند!
🔹طحاننظیف: در انتخابات قبل ۱۶۳۶ نفر ثبتنام کردند. ۳۰۰ نفر از این افراد پروندههای قطعی شرکت در سرقت، کلاهبرداری و نزاع با چاقو و محکومیت مالی داشتند.
🔹۱۲۰۰ نفر از این افراد مدرک ابتدایی، سیکل، دیپلم و برخی هم لیسانس داشتند. عدهای هم که فرزند ۴ساله خود را ثبتنام کرده بودند. برخی با ساماندهی این وضعیت مخالف هستند.
@Farsna
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️پاسخ "مالک شریعتی" نماینده مجلس، در اکانت توییتری خود به اظهارات جدید عراقچی:
🔻«همه به خواسته های خود برسند؟»
🔸آقای عراقچی!
ایراد شما دقیقا اینست که حقی هم برای آمریکا قائلید!
آنها قبلا به تمام خواسته های برجامی و فرابرجامیشان رسیده اند.
اکنون "نوبت مردم ایران" است که به همه خواسته هایش رسیده، خسارتها هم جبران شود:
🔴 #لغوتحریم + #راستی_آزمایی = انتفاع اقتصادی
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🔵 کانال *افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی*
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
سکوت تلخ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در قضیه واکسن زدن شهردار اصفهان از سهمیه واکسن پاکبانان/در حالی که ۱۵ روز از رسانه ای شدن تاییدیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص وجود نام شهردار_اصفهان در سامانه سیب می گذرد متاسفانه افکار عمومی پاسخ شفاف و قانع کننده ای دریافت نکرده اند!!
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
قیمت سکه، طلا و دلار هی داره میاد پایین!؟آمریکا که گفته تحریمارو ور نمیداره!وین هم که خبری نیست؟!پس معلومه که دولت لیبرالی از هول حلیم انتخابات پیش دستی کرده خودش داره تحریم های ظالمانه شو علیه ملت ور میداره؟!همینقد تابلو؟!
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🍃
✅ *دو فرمان از یک فرمانده به دو مجری متفاوت*
🔴 فرمانده: رهبر معظم انقلاب اسلامی
⬅️#فرمان_اول : اسد باید حفظ شود.
⬅ #مجری : حاج قاسم سلیمانی
👈🏻 #وضعیت_موجود : سرطانی به نام داعش سرتاسر منطقه عراق و سوریه را فرا گرفته، نیروهای داعش تا چند کیلومتری دمشق و کاخ بشار اسد پیش رفتهاند حامی اصلی داعش ناتو و تدارکات جنگ با عربستان و امارات و اعتقاد دوست و دشمن مبنی بر اینکه بشار رفتنی است.
⬅️ #نتیجه : بازپس گیری تمام اراضی اشغالی و محو کامل داعش از منطقه و بازگشت قدرت و امنیت به منطقه.
🍃
⬅️ #فرمان_دوم : به مذاکرات خوشبین نیستم. آمریکا قابل اعتماد نیست. درصورتی که اصرار به مذاکره دارید، خطوط قرمز ۹ گانه رعایت شود.
⬅ #مجری : دولت تدبیر و امید با هدایت روحانی و ظریف
👈🏻 #وضعیت_موجود : دلار ۳۵۰۰ تومن غنی سازی ۲۰ درصد پرداخت یارانه به ۹۵ درصد جمعیت ماهانه ۱۳ دلار
⬅ #نتیجه : انجام مذاکرات، اعتماد به دشمن، عدم رعایت خطوط قرمز فرمان، انجام یک طرفه تعهدات، عدم پایبندی دشمن به تعهدات خود، دلار نزدیک سی هزار تومان، پرداخت یارانه به ۶۰ درصد جمعیت و ماهانه کمتر از دو دلار، غنی سازی کمتر از سه و نیم درصد، پر شدن قلب راکتور اتمی با بتن، ازبینبردن سانتریفیوژها و در نهایت خروج آمریکا از برجام و تلاش مجری برای انداختن تقصیر ها بر گردن دیگران
✅ قضاوت با شما:
اشکال از فرماندهی است یا از مجری ...!!!؟
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
نظر یک آمریکایی درمورد اصلاحطلبان👆👆
وقتی اصلاحطلبان نقش سربازان امریکایی را دراین کشور ایفا میکنند‼️
ـــــــــ
#بازنشر #سرطان_اصلاحات
فکر و منش اصلاح طلبان را بیشتر بشناسید...
🗳برای #انتخاب_درست با ما همراه شوید
ایتا👇
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
✖️تشویق مردم آمریکا برای حضور در انتخابات
VS
✖️دلسرد کردن مردم ایران برای عدم حضور در انتخابات
🔺درحالی که به انتخابات ریاست جمهوری در ایران نزدیک میشویم رسانه های آمریکایی فارسی زبان به طور بی امان ،درپی القاء فضای یأس و ناامیدی به مردم و جامعه جهت شرکت نکردن ایرانیان در انتخابات هستند.
🔺اما در همین حین ، خبرگزاری سرشناس CNN خبر از رفع محدودیت های قانونی برای سابقهداران و محکومان جرایم جهت شرکت در انتخاباتهای آمریکا را میدهد.
طبیعتا تصویب این قانون و رسانه ای نمودن آن میتواند مشوّقی برای مشارکت بیشتر مردم در انتخابات باشد.
🔺سی ان ان اعلام کرد:"فرماندار ایالت نیویورک لایحهای را امضا کرد که حقوق سابقه داران جرائم برای شرکت در انتخابات را افزایش میدهد. وفق این قانون، محکومان به محض آزادی از زندان این اجازه را دارند که رای بدهند"
❗️لازم به ذکر است سابقا این محکومان چنین امکانی را نداشتند.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نفوذ یعنی چه؟
🎭 نفوذ فردی چیست؟
♻️ نفوذ جریانی به چه معناست؟
🔥کدام یک خطرناک تر است؟
☄چه کسانی آماج نفوذ هستند؟
🆔 @gh_karimi
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
قصه پر غصه جدایی بحرین(استان چهاردهم ایران)از خاک پرمهرایران بدلیل بی عرضگی رژیم محمدرضاشاه پهلوی سرسپرده دولت استعمارگر انگلیس
امروز ۲۱ ارديبهشت ماه مصادف با پنجاه و يکمين سالگرد راي شوراي امنيت سازمان ملل متحد به جدايي هميشگي جزيره بحرين، چهاردهمين استان ايران از مام ميهن است. قطعه اي ديگر از خاک ايران که پس از يک و نيم قرن از جدايي ارمنستان، آذربايجان، گرجستان و قفقاز شرقي شامل گنجه، شروان، تالش و باکو و چچن و اينگوش در قالب عهدنامه هاي گلستان و ترکمن از سرزمين مادري جدا شدند.
۱۵ عضو دائم و غيردائم شوراي امنيت سازمان ملل متحد در سال ۱۳۴۹ با اجماع آرا و بدون مخالف دويست و هفتاد و هشتمين قطعنامه خود را صادر و جزيره بحرين را از سرزمين مادريِ خود، ايران جدا کردند و کشور مستقل بحرين را تشکيل دادند و شاه بي عرضه و فاقد صلاحيت پهلوي نيز به عنوان اولين مقام رسمي يک کشور اين کشور ايراني زاده را با تابعيت و پرچم ملت عرب پذيرفت و تبريک گفت.
اعضاي دائم شوراي امنيت شامل آمريکا، شوروي، انگلستان، فرانسه و چين و اعضاي غير دائم وقت شوراي امنيت شامل سوريه، بروندي، کلمبيا، فنلاند، نپال، نيکاراگوئه، لهستان، سيرالئون، اسپانيا و زامبا با استناد به گزارش هشتم فروردين ۱۳۴۹ دبيرکل وقت سازمان اين قطعنامه را تصويب کردند همچنين اظهارات شفاهي و نامه هاي مکتوب نمايندگان ايران شاهنشاهي و پادشاهي بريتانياي کبير و ايرلند شمالي که در روزهاي ۱۸ و ۲۹ اسفند ۱۳۴۸ تحويل دبيرکل وقت سازمان شده بود را هم در اين راي گيري موثر دانستند.
متن قطعنامه شماره ۲۷۸ شوراي امنيت به اين شرح بود:
۱- بر گزارش نمايندهي شخصي دبير کل که سر بسته با يادداشت دبيرکل در تاريخ ۳۰ آوريل ۱۹۷۰ مصادف با ۱۰ ارديبهشت ۱۳۴۹ در شوراي امنيت منتشر شد، صحه ميگذارد.
۲- از يافتهها و استنتاج گزارش مذکور استقبال ميکند به خصوص اين نکته که «اکثريت انبوه مردم بحرين خواهان شناسايي هويت خود به عنوان کشوري آزاد و مستقل با توانايي تصميمگيري در مورد روابطشان با ديگر کشورها هستند.»
تعجيل دولت و مجلس پهلوي
مجلس شوراي ملي سه روز بعد از صدور قطعنامه ۲۷۸ شوراي امنيت در تاريخ ۲۴ ارديبهشت ماه لايحه جدايي بحرين از خاک کشورمان را به راي گذاشت و به جز تعدادي انگشت شمار بقيه نمايندگان با اکثريت قاطع راي به جدايي هميشگي بحرين از ايران دادند. اين مصوبه مجلس در جلسه ۲۸ ارديبهشت ماه مجلس سنا نيز به راي گذاشته شد و هر ۶۰ نماينده اين مجلس لايحه دولت و مصوبه مجلس شوراي ملي را تاييد و تصويب کردند.
جدايي تراژيک
جزيره بحرين در جنوبي ترين نقطه خليج فارس و در شمال غربي کشور قطر از هزاران سال قبل جزو خاک ايران بوده و تاريخ و منابع تاريخي گواه محکمي بر اين مسئله هستند. حقانيت حاکميت ايران بر جزيره بحرين آنقدر مسلم و بديهي بود که انگلستان پس از ۱۵۰ سال اشغال آن، سر آخر سر به شاه ايران متوسل شد و در يک تراژدي سياسي بحرين را قانونا و به دست شاه و حکومت پهلوي از خاک ايران جدا کرد.
موافقت ايرانِ شاهنشاهي با اين کار مبتني بر برخي لابيهاي پشت پرده سياستمداران بريتانيايي و ايراني بود. لابي ها و بده بستانهاي سياسي و اقتصادي موجب شد محمدرضا پهلوي براي هميشه چشم بر اين حق قانوني و تاريخي ايران ببندد.
شاه در ۱۴ دي ۱۳۴۷ در سفر به دهلي نو اعلام کرد: دولت شاهنشاهي نميخواهد با اعمال زور بحرين را تصاحب کند، بلکه حاکميت بحرين را به دلخواه اکثريت مردم، در يک همه پرسي آزاد زير نظر سازمان ملل متحد ميگذارد، تا اگر اکثريت مردم بحرين علاقه به ملحق شدن به ايران داشتند، بحرين در حاکميت ايران بماند و اگر خواستند از ايران تجزيه شوند، کشوري مستقل شوند.
محمدرضا پهلوي علاوه بر آنکه دست از ادعاي مالکيت بحرين برداشت، توجيهاتي نيز براي کمکاري در بازپسگيري حاکميت بحرين مطرح کرد. آنچنان که شاه براي توجيه اين عقبنشيني غيرقابل توجيه و نابخشودني خود، در ۲ آبان ۱۳۴۷ موافقتنامهاي با دولت عربستان امضا و پس از آن بود که در سفر به دهلي نو مواضع خود را مطرح کرد.
اميرخسرو افشار، قائم مقام وزارت خارجه و مسئول مذاکره با دولت انگلستان، موضعگيري جديد شاه را نتيجه «توصيههاي رييس اينتليجنت سرويس انگليس در تهران» دانست و اين احتمال را مطرح کرد که شايد عقبنشيني بهتآور شاه در پي توافق با دولت انگلستان در تثبيت مالکيت ايران بر جزاير سهگانه ابوموسي، تنب بزرگ و تنب کوچک گرفته شده باشد.
شاه پهلوي در تاريخ ۲۴ دي ۱۳۴۸ در جمع کارکنان وزارت امور خارجه با تاکيد بر تسلط ۱۵۰ ساله دولت انگلستان بر جزيره بحرين گفت: انگليس اين جزيره را به ايران پس نخواهد داد و من نميتوانم چون دُنکيشوت رفتار کنم.
اسدالله علم نخست وزیرمحمدرضا شاه هم در کتاب خاطراتش با اشاره به توجيهات مکرر شاه در اين باره نوشت: 👇
کثريت ساکنان آن جزيره عرب هستند و به زبان عربي سخن ميگويند. به لحاظ اقتصادي مجمعالجزاير بحرين ديگر اهميت ندارند، زيرا نفت آنجا که تمام شده و صيد مرواريد نيز صرفه اقتصادي ندارد.
توجيه محمدرضا اين بود که «از نظر اهميت استراتژيکي و سوقالجيشي با وجود تسلط ايران بر تنگه هرمز آن جزاير ديگر ارزشي ندارد، از جهت امنيتي هم حفظ آن سرزمين پرهزينه و مستلزم استقرار يکي دو لشکر در آنجاست.»
آخرين توجيه محمدرضا پهلوي براي دفاع نکردن از تماميت ارضي ايران، اين بود که: من اهل اين نيستم که به زور حضور لشگرم، يک جايي را ضميمه خاک خود کنم.»
نقش نخست وزير
بعد از چراغ سبز اميرعباس هويدا، نخست وزير وقت پهلوي فرستاده سازمان ملل متحد به جزيره بحرين سفر کرد و به رايزني و گفت و گو با سران قبايل و عربهاي متنفذ بحريني پرداخت و گزارش اين سفر را با محوريت تمايل مردم بحرين به جدايي و استقلال به مجمع عمومي و شوراي امنيت سازمان ملل ارائه داد. شوراي امنيت سازمان ملل متحد نيز با صدور قطعنامه ۲۷۸ جدايي بحرين از ايران را تصويب کرد.
به دنبال آن شيخ نشين بحرين در ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ استقلال خود از ايران را اعلام و حکومت و دولت پهلوي نيز به عنوان اولين کشور اين اعلام را به رسميت شناخت.
اميرعباس هويدا نخست وزير وقت هم در واکنش به انتقادات مطرح شده گفت: به هيچ کس مربوط نيست. دختر خودمان بود، به هر کس ميخواستيم شوهرش داديم.
ادعاي مالکيت انگلستان
در تاريخ ۱۰ خرداد ۱۲۴۰ شمسي قراردادي بين شيخ محمد بن خليفه، شيخ بحرين و فيليکس جونز نماينده سياسي انگلستان بسته شد که به موجب آن مجمع الجزاير بحرين رسماً تحت الحمايه انگليس شد. دولت انگليس در برابر اعتراض ايران به مفاد اين قراداد حضور دزدان دريايي و برقراري امنيت در خليج فارس را بهانه کرد و بر تسلط خود بر منطقه ادامه داد.
در سال ۱۲۸۵ شمسي انگليس ضمن عقد پيماني با حاکم بحرين، اين کشور را به قيموميت خود در آورد. ايران پس از عضويت در جامعه ملل در سال ۱۳۰۶ شمسي ادعاي مالکيت خود بر بحرين را مجدداً مطرح کرد. برخي از پژوهشگران انعقاد قرارداد جده بين انگليس و امير عربستان را دليل اين ادعاي ايران دانسته اند، چرا که طبق اين قرارداد ابن سعود پذيرفت که بحرين تحت الحمايه انگليس باشد و اقدام ايران در واقع اعتراضي به اين موضوع بود.
ايران قرارداد مذکور را مغاير با حق حاکميت خود بر بحرين و تماميت ارضي خود مي دانست. در اعتراض به اين قرارداد و در همين سال دولت ايران يادداشت شديد الحني را توسط وزير امور خارجه براي رابرت کلايو وزير مختار انگليس در تهران ارسال کرد و بر حاکميت مطلق ايران بر بحرين تأکيد کرد و ضمن آن رونوشتي از اين اعتراض را براي جامعه ملل فرستاد اما وزير امور خارجه انگليس يکسال بعد در يادداشتي به جامعه ملل اعتراض ايران را بي اساس دانست و عنوان کرد بحرين کشور مستقلي است که مشترکات جغرافيايي و نژادي با ايران ندارد.
در دوران رضا شاه نيز ايران همچنان مدعي حاکميت بحرين بود. در ۱۳۰۶ انگلستان قراردادي با عربستان سعودي درباره بحرين امضا کرد. دولت ايران بلافاصله نسبت به آن معاهده به طور رسمي اعتراض کرد و از آن بهعنوان تجاوز به تماميت ارضي ايران به جامعه ملل شکايت کرد. اين دادخواهي ايران، توسط مخبرالسلطنه به عنوان نخستوزير، در صفحه ۶۰۵ روزنامه جامعه ملل مورخ خرداد ۱۳۰۷ به چاپ رسيد، اما به علت ضعف جامعه ملل و سپس شروع جنگ جهاني دوم و اشغال ايران توسط متفقين در شهريور ۱۳۲۰ اين اعتراض ايران راه به جايي نبرد.
در سال ۱۳۴۶ که انگليس در نظر داشت به دولت هاي خليج فارس استقلال بدهد، مسأله بحرين مجددا در صدر مسائل سياسي قرار گرفت علاوه بر آن در بهمن ۱۳۴۶ پس از اينکه انگلستان اعلام کردکه نيروهايش را تا پايان سال ۱۳۴۹ از شرق کانال سوئز خارج خواهد کرد، دولت ايران از اين تصميم استقبال کرد و اعلام کرد که از حق حاکميت خود بر بحرين منصرف نشده است. سپس، با طراحي و هدايت انگلستان قرار شد فدراسيوني متشکل از ۹ شيخ نشين جنوب خليج فارس و از جمله بحرين در قالب يک کشور واحد پس از خروج نيروهاي انگليسي از منطقه تشکيل شود. با اين بهانه، ايران با نقشه انگلستان وارد مصالحه اي شد که در نهايت امر به تجزيه بحرين منجر شد در حالي که حق حاکميت ايران بر جزاير سه گانه تنب کوچک، تنب بزرگ و ابوموسي نيز با خدعه هاي بريتانيا همچنان مسئله ساز باقي ماند.
منابع:
۱-وب سايت سازمان ملل متحد
۲-پايگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامي، حسين مولايي، مقاله بازيگردان اصلي جدايي بحرين از ايران
۳-جدا شدن بحرين از ايران، موسسه مطالعات و پژوهشهاي سياسي
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جناب اقای ظریف؛
ما را به دروغ گویی متهم کردید و به ما تهمت زدید. قول داده بودیم اسناد و مدارکی که پشتوانه پژوهشی سریال گاندو بوده است را در فیلمی مستند ، در اختیار مردم قرار دهیم . وعده ما: چهارشنبه شب حدود ساعت 21 شبکه سه سیما
ما به عهد خود با مردم پایبندیم....
#آشنا #گاندو #ظریف
👤 MojtabaAmini
#اخبار_تکمیلی 👇👇👇
🔻به خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
سلام جناب معلمی
لطفا به شبهه زیر که درآستانه انتخابات بطوروسیع در فضای مجازی منتشرشده جهت تنویرافکارعمومی پاسخ دهید .
متن شبهه :
تصمیمات اقتصادی و کسب وکارخودرامعطل انتخابات ۱۴۰۰(۲۸خرداد امسال)نکنید.
ریشه مشکلات اقتصاد ایران درشیوه غلط حکمرانی اقتصادی ،نپذیرفتن قواعداقتصادجهانی مقاومت دربرابربین المللی شدن و اولویت اصلی نبودن اقتصاددرکشوراست که تغییرهیچکدام ازاینهاازوظایف واختیارات رئیس جمهورنیست.
پاسخ :
سلام علیکم
این ادعا کاملا مغرضانه و خلاف واقعیت و نادیده گرفتن توانمندیهای کشوراست.
اتفاقا قواعدبانک جهانی و صندوق بین المللی پول است که کشورهای جهان سوم را همیشه درفقروبدهکارنگه می دارد.
ازسال ۷۴ تاکنون همیشه رهبرمعظم انقلاب شعار سالرا به موضوع اقتصادی اختصاص داده اند این به معنی اینست که اولویت اول اقتصاد کشوراست.
ولی ناکارآمدی برخی مسئولان و دیدگاه غربگراها ی داخلی که بانام اصلاح طلب یااعتدال باعث عقب ماندن در برخی حوزه ها ازجمله اقتصادشده ولی درهرحوزه که انقلابیون باشعار
"مامی توانیم" اموررادردست داشته اندپیشرفتها عالی بوده مانندپیشرفتهای علمی،هوافضا،پزشکی، رویان(تولیدگوسفندمصنوعی برای درمان بیماریهای صعب العلاج)،چرخه کامل فن آوری سوخت هسته ای اعم از۲۰درصدواخیرا۶۰درصد و....
ولی متاسفانه حوزه اقتصادوبرخی موارددیگردراختیارغربگرایان وغیرانقلابیون بویژه در دولت فعلی (دولت آقای روحانی)بوده که باعث تعطیلی بسیاری کارگاههای تولیدی شده است
بنابراین متن فوق برای ناامیدکردن مردم وتحریک مردم جهت عدم شرکت در انتخابات منتشرشده
واگردرانتخابات امسال(۱۴۰۰)باحضورباشکوه و انتخاب هوشمندانه مردم و باعنایت الهی یک رئیس جمهور ودولت انقلابی قوه مجریه رادردست بگیرد بااتکابه توانمندیهای داخلی وتحقق اقتصادمقاومتی و اختیارات وسیعی که قانون اساسی به رئیس جمهورداده است مشکلات اقتصادی کشور هم مانند بقیه حوزه ها مرتفع خواهدشد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب: حضور مردم در انتخابات، بر تواناییها و قوّت آن دولت منتخب تأثیر زیادی دارد؛ بالاخره یک دولتی انتخاب خواهد شد، یک رئیسجمهوری انتخاب میشود و دولتی تشکیل میدهد؛ هر چه پشتوانهی او بیشتر باشد، قویتر باشد، قطعاً بهتر است و قدرت بازدارندگی کشور را بالا میبَرد، امنیّت میدهد به کشور، برای کشور آبرو ایجاد میکند. بنابراین مشارکت، خیلی مهم است. ۱۴۰۰/۲/۲۱
💻 @Khamenei_ir
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 تو دهنی امام خمینی(ره) به احمدینژاد، بعد از تهدیدش درموقع ثبت نام در وزارت کشورکه بوی فتنه میداد
🔻تو غلط میکنی که قانون رو قبول نداری...
قانون تو را قبول ندارد😉
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینیدفرمایشات امام خامنه ای رادرپاسخ به آقای احمدی نژادوافرادی که انتخابات رازیرسئوال می برند
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴 سخنان کوبنده سردار قاآنی خطاب به امثال احمدی نژاد :
♦️ شیعه ۱۴۰۰ ساله که از دریای خون گذشته به اینجا رسیده ، دلیل نمیشه چون فلان سال خدمتی کردی پس هر جور که تو بگی باید روزگار بچرخه ، اگر خدمت برای خدا کردی که خدا بلده جواب بده اگر نه که هیچ . ما فقط زیر پرچم آقا سینه میزنیم و هرکسی حرفی خلاف آقا زد فاضربوه علی الجدار به دیوار میزنیم و به زباله دان میفرستیم.
🇮🇷 به #کانال_خط_شکن_بپیوندید.👇
Join🔜 @Khatshekan1🙏
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
✅پیام شهید بهشتی به مردم دربارهی اتفاقات امروز
❌آفت این انقلاب اسلامی این است که دچار بازیگرانی باشد که اسلام و انقلاب و هر چیزی را دکان کنند. دکان قدرت، دکان ثروت، دکان شهرت، دکان ریاست.
❌برادران و خواهران سخت بیدار باشید و بیدار باشید
#شهید_بهشتی
Join🔜 @Khatshekan1🙏
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴 شابلون انتخاباتی
(هر خودرو، یک بیلبورد تبلیغاتی شهری!)
فایل با کیفیت بالا را برای پرینت لیزری، از این نشانی دریافت کنید:
لطفاً #به_عشق_حاج_قاسم و برای کمک به #مشارکت_حداکثری مردم در #انتخابات، تا میتونید این مطلب رو منتشر کنید.
#نشر_حداکثری
#انتخاب_اصلح
❤️ لشگر سایبری انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افرادی که وقتی رای نیاوردندگفتندتقلب شده و زمانی که رای آوردندگفتندسالمترین انتخابات :
هاشمی رفسنجانی
احمدی نژاد
کروبی
میرحسین موسوی
بیانیه انتخاباتی ابراهیم رئیسی منتشر شد
متن بیانیه حضور ابراهیم رئیسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری منتشر شد. .
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی علی بن مُوسَی الِّرِضا المَرُتَضی بعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
مردم شریف ایران، خواهران و برادران عزیزم،
سلام علیکم
انقلاب شکوهمند اسلامی مردمی شما، چهل و سومین سال خود را میگذراند و همچنان شعارهای مبنایی ما که تحقق ارزشهای دینی، عدالتخواهی، استقلالطلبی و آزادیجویی بود، بعنوان اولویتهای ممتاز، در بلندای آرمان انقلاب میدرخشند آرمانی که زنده، پویا، قابل دستیابی و امیدآفرین است پیشرفت های مادی و معنوی " اصحاب ما می توانیم" خمینی کبیر و خامنه ای عزیز، کشور ما را از حضیض ذلت به قله عزت رسانید کتاب زرین افتخارات زنان و مردان سرزمینم مملو از لحظات تلخ و شیرینی است که سرنوشت یکسانی را برای ما رقم زده است. آرزوی «ایران قوی و سربلند»، فصل مشترک این تاریخ پر فراز و نشیب است.
اگرچه مساعی صورت گرفته در دورههای متمادی، قابل تقدیر است، اما اینک در آستانه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ضعف مدیریت اجرایی، تقلیل توجه به آرمانهای مبنایی یا انحراف از آن، بخشینگری، گم کردن اولویتها، تن دادن به ساختار فرسوده، جهتگیریهای چندگانه و متعارض، بوروکراسی ناکارآمد و مزاحم، سیاستزدگی، چشمدوختن به بیرون و تحقیر توان داخلی سبب شد که انرژی متراکم و بیبدیل قوه اجرایی، نه تنها به صورت کامل و مؤثر استفاده نشود، بلکه خود، منشأ پیدایش مسائل پیچیده در کشور باشد. البته فشار سنگین و بیرحمانه بدخواهان و معاندان انقلاب اسلامی در طول این چهار دهه، حتماً بر وضع غیرقابل قبول کنونی مؤثر بودهاند ولی علت اصلی شکلگیری این وضع، به سوء تدبیرها، ناکارآمدیها و تضییع فرصتهای خدمتگزاری باز میگردد.
_ قرار نبود که از درد مردم بی خبر باشیم.
_ قرار نبود که مردم در فشارهای اقتصادی بی پناه بمانند.
_ قرار نبود که از آمدن به میان مردم واهمه داشته باشیم.
اینک ماییم و رنجها و امیدهای مشترکمان. رنجی از جنس زخمهای دردآور معیشتی و اقتصادی بر پیکره اعتماد عمومی، و امیدی متکی بر منابع سرشار انسانی و فکری و مادی که چشمانتظار مدیریتی توانمند و متکی به مردم برای رسیدن به ایرانی قوی برای همه است.
در طول چند ماه گذشته، گروهها و اقشار و اصناف مختلف، اینجانب را دعوت به نامزدی در انتخابات میکردند و البته برخی دلسوزان نیز با دلایل مختلف، خیرخواهانه، میخواستند در برابر این مطالبه مقاومت کنم. آنچه من را با این استدلال همراه میساخت، مسؤولیت سنگین قوه قضائیه و برنامههای تحولی بود که به پشتوانه تجربه و آشنایی به مسائل و چالشهای دستگاه قضایی و به یاری طیف وسیعی از نخبگان، و همراهی و امیدآفرینی قاطبه مردم، با جدیت دنبال میکردم و بحمدلله ارکان استقرار مسیر تحول فراهم گردیده بود؛ اما لطف مردم به این خدمتگزار کوچک تا سر حد مطالبهای فراگیر و عمومی گسترش یافت. اگر این خواست عمومی نبود، برای ادامه مسیر تحول در قوه قضائیه، آسودهخاطر بودم. اما مقاومت بیشتر در برابر این موج گسترده، بیش از هرچیز، بیاعتنایی به اراده مردم بزرگوار سرزمینم، و گمان راحتطلبی در میدان نبرد با رنجهای مشترکمان را ایجاد می نمود. انبوه بدهی های دولتی، رشد سرسام آور نقدینگی، نظام بانکی غیر مولد، تورم کمرشکن، به هم ریختگی بازار مسکن و خودرو، مشکلات کارگران قراردادی و شرکتی، کارخانه ها و کارگاه های تعطیل شده، بیکاری جوانان تحصیل کرده، تبعیض آزاردهنده در حقوق و دستمزد و هزاران زخم مزمن دیگر، تنها گوشه ای از این دردهای مردم است.
تجربه طولانی اینجانب در سطوح مختلف مدیریتی، به روشنی بر من ثابت کرده است که اگر فساد و مبارزه با آن در کانونهای اصلی خود مهار نشود و به علاج یک قوه قاهره بیرونی گره بخورد، جریان آن در شکلهای مختلف ادامه مییابد و بلکه روز به روز گسترده تر می شود. بر این مبنا، حضور خود در عرصه انتخابات را مجاهدتی بنیادین برای مبارزه کانونی با فساد میدانم که ان شاء الله با هزینههای بسیار کمتر، ریشهها و بسترهای فسادزا را بخشکاند.
روشن است که مردم به وضع موجود اداری و اقتصادی کشور که نه باارزش انقلاب ونه انتظارات جمهورونه با امکانات و توانایی های موجودسازگارنیست، معترض گوله مندند.👇
👆دولت آینده، برای علاج این درد مشترک، باید عمیقاً معتقد به تحول و تغییر اساسی ریل اداره امور اجرایی کشور به نفع مردم باشد تا در آیندهای نزدیک، تلخکامیهای ناشی از بیعدالتی، خمودگی و حاشیهسازی را به طعم شیرین و خواستنیِ احساس اجرای عدالت مبدل گرداند.
اینجانب فرزند ملت بزرگ ایران و سرباز کوچک انقلاب اسلامی، با استعانت از خداوند قادر متعال و توسل به امام عصر(عج) و ارواح طیبه شهیدان برای ایجاد تحول در مدیریت اجرایی کشور، و مبارزه بیامان با فقر و فساد، تحقیر و تبعیض، با احترام به همه نامزدها و گروه های سیاسی، به صورت مستقل به صحنه آمده ام و تنها در برابر ذات اقدس الهی و پیشگاه ملت ایران، خود را متعهد و مسؤول میدانم.
با شناختی که از چالش ها، ظرفیتها، استعدادها و سرمایه های این کشور کسب کرده ام، آمده ام تا با کمک همه مردم ایران، و در طلیعه گام دوم،"دولتی مردمی برای ایرانی قوی" تشکیل دهم دولتی که ارکان و مسئولیت های اصلی آن بر دوش جوانان شجاع، تحول خواه، متخصص، پاک و ضد فساد خواهد بود که هر کجا به آنها اعتماد شد، قدرت و افتخار برای ایران آفریده اند.
دولتی که توجه به محرومان و مستضعفان و طبقات پایین جامعه از مهمترین اولویتهایش خواهد بود و اجازه نخواهد داد که عزت و شرافت و کرامت آنها خدشه دار شود؛ دولتی که با اجماع ملی و دیپلماسی هوشمند و مبتکر، حتی یک لحظه را برای رفع تحریمهای ظالمانه از دست نخواهد داد. با دیپلماسی برآمده از قدرت و تواناییهای داخلی، تعامل و رابطه دوستانه و مقتدرانه با دنیا، مخصوصاً با همسایگان را، با سرعت پیگیری می کند.
دولتی که پاسدار آزادی بیان و قلم، و حقوق اساسی همه شهروندان ایرانی و متعلق به همه مردم ایران است. باید راهها و بسترها برای نقش آفرینی مردم در تحقق عدالت باز شود و ملت ایران، زنان و مردان، با قومیت های مختلف، با زبان های متنوع و با سلایق و باورهای فرهنگی و سیاسی متفاوت، باید به یک نسبت به دولت احساس تعلق کنند و «ایرانی بودن» برای تضمین همه حقوق شهروندی آنها کفایت کند دولتی که دیوارهای برافراشته در مقابل شفافیت عملکرد و قراردادهای پر حاشیه را فرو خواهد ریخت و خود را در اتاق شیشه ای در منظر ارزیابی و قضاوت مردم قرار خواهد داد دولتی که تأمین اشتغال پایدار را تکلیف قطعی خود می داند و اجازه بیکاری و اخراج ظالمانه کارگران را نخواهد داد.
دولتی که خود را موظف به رشد و بالندگی فکری، علمی، فرهنگی و اخلاقی جامعه می داند و به پشتوانه فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی خود، و با نقش آفرینی اصحاب فرهنگ و اندیشه، امکان بالندگی و تبلور بیشتر فضائل اخلاقی آحاد مردم ایران را فراهم خواهد کرد.
مردم عزیز ایران، در آستانه قرن جدید نیازمند «تحول» همهجانبه و نظاممند برای نیل به «ایران قوی» هستیم. تغییرات جزیی و پنهان کردن مسائل اصلی مردم در تعارفات سیاسی و زدوبندهای جناحی، دردی را دوا نمیکند. مردم از انتخابات به دنبال این نیستند که فرد یا گروهی از صندلی قدرت بلند شود و قبیله دیگری با نشستن به جای آنها، امکانات کشور را بین خود تقسیم کنند. نتیجه انتخابات باید «تحول» واقعی یعنی بازگرداندن امید و نشاط به زندگی مردم باشد.
در پایان از همه گروهها، محرومان و دردکشیدگان،دانشگاهیان، حوزویان، نخبگان، جوانان عزیز و آحاد جامعه که مطالبه حضور اینجانب را داشتند و همه آنانی که خواستار تغییر وضع موجود هستند، برای همسنگری و کمک به خلق مشارکت حداکثری تاکید می نمایم و یقین دارم که به فضل خداوند آیندهای بسیار روشن و چشماندازی بسیار زیبا و دلنشین در انتظار ملت صبور و شکور و شایسته ایران اسلامی است.
خدایا تو شاهدی که هیچگاه دنبال مقام و قدرت طلبی نبوده ام و در این مرحله نیز برخلاف میل و مصلحت شخصی و تنها به منظور انجام وظیفه در جهت اجابت توده مردم وجوامع نخبگان و رعایت مصالح اجتماعی و رفع رنج مردم و ایجاد امید پا به عرصه گذارده ام و در این مسیر از تو و اولیاءت استمداد می طلبم تا خدمتگذاری شایسته برای این مردم قدرشناس و رنج کشیده باشم. انشاء الله. بعونه و کرمه.
سید ابراهیم رئیسی
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi