📣عباسعلی کدخدایی از رد استانی شدن انتخابات مجلس از سوی شورای نگهبان خبر داد.
سخنگوی شورای نگهبان هزینه های هنگفت انتخاباتی و مصلحتهای امنیتی را از دلایل رد مصوبه اخیر مجلس برای استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد.
بنابراین انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند سال ۱۳۹۸ طبق روال قبل برگزار خواهد شد.
#سال_رونق_تولید
🔴 الزامات رونق تولید
1⃣ امید، نگاه به داخل و باور" ما می توانیم "
2⃣حمایت حداکثری دولت از تولیدکننده و هدایت تسهیلات بانکی به خرید کالای ایرانی
3⃣ خرید کالای ایرانی و حذف بهانه های کلیشه ای
4⃣ درک شرایط جنگ اقتصادی توسط تولید کننده
5⃣ عزم جهادی کارگران و ارتقای کیفیت کالای ایرانی
6⃣ توجه به واحدهای تولیدی کوچک و بومی
7⃣ بازاریابی صادراتی و تقویت دیپلماسی اقتصادی
8⃣ بازنگری در قوانین منسوخ مربوط به سرمایه گذاری
9⃣ مشتری مداری؛ تقویت خدمات پس ازفروش؛ حذف سوداگری
🔟 سیاست گذاری بلندمدت در تعرفه گذاری عاقلانه و هوشمندانه کالای وارداتی
👈
🔵
هدایت شده از آخرین خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️انتقاد رهبرانقلاب از بزک کنندگان غرب
🔹عدهاي در داخل مانند تقيزاده معتقدند بايد سرتاپا غربي شويم
🔺سند ۲۰۳۰ یعنی برگرداندن سبک زندگی اسلامی به سبک زندگی غربی
@akharinkhabar
رهبر معظم انقلاب: در حرم رضوی
🔹از اواسط دوره قاجار، اروپایی ها به ایران ضربه زدند. در قضیه جنگ های ایران و روسیه، انگلیسها وارد شدند و از پشت خنجر زدند.
🔹در قضیه برجام، وظیفه اروپایی ها چه بود؟ آمریکا که خارج شد، وظیفه اروپایی ها ایستادن مقابل آمریکا بود و به بهانه های مختلف نایستادند. علاوه بر آن، خودشان تحریم های جدیدی بوجود آوردند
هدایت شده از حمیدرضا حق طلب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گلایه رهبر انقلاب از مجلس شورای اسلامی:
🔹چند لایحه در مقابل آمریکا تصویب کردید؟
🔹آنهایی که پشت سند 2030 میایستند «تقیزادههای» امروزند که میخواهند سبک زندگی اسلامی به سبک زندگی غربی تبدیل شود.
رهبرانقلاب:در حرم رضوی :
همین قضیه اخیر نیوزلند -کشتار مسلمانان- از نظر آنها تروریسم نیست؛ گفتند حرکت مسلحانه! اینها اینجورند/ در این منطقه و شاید در همه دنیا، دولتی به بدی دولت سعودی من سراغ ندارم؛ هم مستبد است، هم دیکتاتور، هم فاسد، هم ظالم، هم وابسته. آنها اعلام کردند که برای این دولت مراکز تولیدموشک درست میکنند. البته اگرهم بسازند بنده ناراحت نمیشوم، چون میدانم اینها انشاءالله در دوران نچندان دور بدست مجاهدان اسلامی خواهدافتاد.
هدایت شده از بدانیم سالم بمانیم 🍏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عبرت
#ببینید | اجارهی خانواده در ژاپن!!!
👈 نتیجهی عدم توجه به ازدواج، فرزندآوری، خانواده، نسل و حلالزادگی!
📌 #کاپیتالیسم یعنی همه چیز کالا است، حتی خانواده و محبت و آرامش هم کالا میشود و هرچه کالا بود، با پول میشود آنرا خرید؛ نتیجه قطعی جامعهای که خانواده و محبت و آرامش در آن اجارهای است، #حرام_زادگی است!
👈 آیا ژاپن با تکنولوژیهای پیچیده و کمپانیهای غولِ ماشینسازی همچون میتسوبیشی، تویوتا، مزدا و... میتواند جلوی فروپاشی #خانواده و #آمار_زنازادگی در این کشور را بگیرد؟!
📌 خانواده، عامل پیشرفت جامعه و یک مؤلفهی قدرتِ تمدنی است!
#جنگ_علیه_خانواده
#فردگرایی_مقوم_حرام_زادگی
#ایندیویژوالیسم
@bualii
رهبرانقلاب: همین قضیه اخیر نیوزلند -کشتار مسلمانان- از نظر آنها (اروپائیها)تروریسم نیست؛ گفتند حرکت مسلحانه! اینها اینجورند/ در این منطقه و شاید در همه دنیا، دولتی به بدی دولت سعودی من سراغ ندارم؛ هم مستبد است، هم دیکتاتور، هم فاسد، هم ظالم، هم وابسته. آنها اعلام کردند که برای این دولت مراکز تولیدموشک درست میکنند. البته اگرهم بسازند بنده ناراحت نمیشوم، چون میدانم اینها انشاءالله در دوران نچندان دور بدست مجاهدان اسلامی خواهدافتاد.
⚠️ اروپا عملا از برجام خارج شده است
🔻 رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی در حرم مطهر رضوی:
🔹️ در قضیهی برجام وظیفهی اروپاییها چه بود؟ خب یک قرارداد ۷جانبهای –بین ۶ کشور و ایران- بسته شده بود؛ یک طرف که آمریکاست، خارج شد. وظیفهی طرفهای دیگر چه بود؟ وظیفهی اروپاییها این بود که در مقابل آمریکا میایستادند و میگفتند ما به تعهد خودمان پایبند هستیم. تعهد آنها این بود که تحریمها بهطور کلی برداشته بشود؛ باید محکم میایستادند.
🔸️ اما با بهانههای مختلف نَایستادند؛ علاوه بر اینکه در مقابل آمریکا نَایستادند، خودشان هم در عین اینکه مدام به ما تأکید کردند و میکنند که نبادا از برجام خارج بشوید، خودشان عملاً از #برجام خارج شدند؛ یعنی تحریمهای جدیدی را حتی علیه ایران به وجود آوردند. این رفتار اروپاییها است، از اینها میشود توقع داشت؟
🔹️ این کانال مالی هم که اخیراً مدام گفته میشود که کانال مالی درست کردند، این به شوخی شبیهتر است؛ البته شوخی تلخی است، این هیچ معنیای ندارد. یعنی اصلاً چیزی که وظیفهی آنهاست، با آن چیزی که دارند مطرح میکنند، زمین تا آسمان فرق میکند. در آخرین مسئلهی بینالمللی ما، باز اروپاییها مثل گذشته از پشت خنجر زدند و به ما خیانت کردند. از اینها توقع نمیشود داشت، هیچ توقعی نمیشود داشت. ۹۸/۱/۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺انتقاد های جدی رهبر انقلاب از سو استفاده های اقتصادی در بانک ها و خصوصی سازی کارخانجات
🔺جلوی اینها باید گرفته شود
@akharinkhabar
🔺صحبت های مهم آقای رئیسی درباره شفافیت فعالیت های اقتصادی آستان قدس رضوی رادرکلیپ زیرببینید
🎥 شعار انقلابی مردم ولایتمدار هنگام شروع سخنرانی تولیت آستان قدس رضوی
✊رئیسی بت شکن، بت فساد رو بشکن
درکلیپ زیرببینید
🌙🔴🌍پاسخ رهبر انقلاب به جهانگیری و نوبخت و غربزدهها :
▪️ برخی اظهارنظر کرده اند که این سال، سال تهدیدهاست؛ بنده مطلقا این را قبول ندارم؛ من معتقدم سال ۹۸ بتوفیق الهی سال فرصتهاست؛ سال امکانات و سال گشایش است/ آن کسانی که اظهارنظر دیگری میکنند و تهدید را به رخ میکشند، دانسته یا ندانسته تحت تأثیر رجزخوانیهای دشمنان ملت هستند.
@baradaranebasiji تلگرام
🌙🔴🌍 نمیدونم چرا بعد از خوندن این جمله رهبر انقلاب، زودتر از همه #زیباکلام جلوی چشم آدم میاد:
▪️«در داخل برخی غرب را بزک میکنند. بدیهای غرب را رتوش میکنند. مطبوعاتیها هستند، رسانهای هستند. مثل تقیزاده که در دوران طاغوت گفت ایران باید از فرق سر تا نوک پا غربی شود.امروز هم تقیزادههای جدید نه با صراحت اما همین را میگویند.»
@baradaranebasiji تلگرام
تقیزاده که بود و چه گفت؟
🔹سید حسن تقی زاده (۱۲۵۷ - ۱۳۴۸)، از جمله رجال مشروطه خواه بود که فراز و فرودهای زیادی در زندگی شخصی و سیاسی او وجود دارد. تقی زاده از جمله شخصیتهایی بود که شدیدا شیفته غرب بود و می گفت که باید از ناخن پا تا موی سر غربی شد.
رهبرانقلاب دربارهی او اینگونه گفتهاند:
🔸 «[در جریان روشنفکری] آمدند گفتند ما اگر بخواهيم آدم بشويم، اگر ايرانى بخواهد كسى بشود و به جائى برسد بايد لباس ايرانىگرى و اسلامىگرى را از تنش بكند و برود تو پوست اروپائيها و فرنگيها. اين جملهاى كه از تقىزاده معروف است كه گفته بود ايرانى بايد جسما و روحا و ظاهرا و باطنا فرنگىمأب بشود، اين مخصوص تقىزاده نبود، اين طرز فكر همهشان بود، حتى آن كسانى كه روى متون فارسى كار مىكردند، با يک بىايمانى، با يک بىاعتنائى نسبت به خود اين كتابها برخورد مىكردند كه واقعا گريهآور است.» ۵۹/۲/۲۷
#تقی_زاده_های_امروز
"شهيددکترچمران:
امروز آمریکا روح تجاوز و تعدی است. هر کس که دارای روح تجاوز و تعدی باشد، گر چه در محیط بسیار کوچکی باشد، آمریکایی است.اگر انسان دلخواهی و هوس خود را کنار بزند و دور بیندازد، همه کارهای او درست می شود. همه آتش های بیرونی جهان، از آتش درونی نفس انسان هایی است که پیرو شیطانند؛ این پیروی همه را به هلاکت می کشد.%سلام.صلوات روزشمابخير التماس دعا
رهبر انقلاب: کانال مالی جدید اروپا به شوخی شبیهتر هست
تاریخ انتشار: 98/01/01 18:50
akharinkhabar.ir/politics/5109646
رهبر انقلاب: سیاستمداران غربی وحشیهای کروات زده هستند
تاریخ انتشار: 98/01/01 18:20
akharinkhabar.ir/politics/5109643
دلایل مشکل اقتصادی کشور ما در چیست؟
تاریخ انتشار: 98/01/01 16:50
akharinkhabar.ir/politics/5109618
💢 چرا تولید باید رونق بگیرد؟
✍محمدجواد اخوان
1_مصرفکننده ایرانی میل به خرید کالای ایرانی پیدا کند.
2_ برای جوان ایرانی شغل ایجاد شود.
3_ مانع از بیکاری کارگر ایرانی گردد.
4_ قاچاق کالا کاهش یابد.
5_ درآمد دولت افزایش و زمینه بیشتر برای فعالیت عمرانی در کشور فراهم آید.
6_ مانع از خروج ارز از کشور گردد.
7_ وارادت کالاهای مصرفی را کاهش یابد.
8_ آسیبهای اجتماعی ناشی از بیکاری (همچون فقر، طلاق، اعتیاد و ... ) را کاهش یابد.
9_ رفاه خانوار ایرانی، بهبود و سطح معیشت جامعه ارتقاء یابد.
10_ تحریمهای دشمن بیاثر گردد.
11_ از تاثیرات مخرب فرهنگی برخی کالاهای وارداتی بکاهد.
12_ رونق پایدار به اقتصاد ملی آید و موجب خروج واقعی از رکود گردد.
13_ با تقویت صنایع داخلی موجب ارتقاء کیفیت محصولات شده و بازارهای صادراتی آن را گسترش دهد.
14_ به افزایش عدالت و کاهش فاصله طبقاتی کمک نماید.
15_ ارزش پول را تقویت کرده و وابستگی اقتصاد ملی را به ارزهای خارجی و نوسانات ناشی از قیمت آن و تحولات خارجی کم کند.
جناب استاد سلام.ضمن تبریک میلاد نور و سال جدید میشه لطفا یه مجموعه یافایل یا مختصر یک جواب مستندبرای انحرافات و ضعف ها ودلایل سقوط منتظری برام بفرستید
پاسخ :از آقای دارابی
عبرت آموزی از ظهور تا سقوط مرحوم منتظری
عبرت آموزی از فراز و فرود آقای منتظری ضروری است. مبارز و مجاهد نستوه دوران رژیم شاه، امام جمعه تهران، قائم مقام رهبری پس از انقلاب اسلامی، رئیس مجلس تدوین قانون اساسی ، اپوزیسیون جمهوری اسلامی شده بود!!!
، علی دارابی نویسنده کتاب جریان شناسی سیاسی در ایران در بخشی از کتاب خود به فراز و فرود مرحوم منتظری پرداخته است که با توجه به موضوعات اخیر و کمک رسانی بیت منتظری به منافقین تروریست به بازنشر این بخش اقدام می کنیم:
آیت الله حسینعلی منتظری
بی تردید منتظری از مبارزان برجسته دوران ستم شاهی و از شاگردان نامور امام خمینی محسوب می گردد. او پس از انقلاب اسلامی سالها بر مسند قائم مقام رهبری و به عنوان دوم شخص در ایران پس از انقلاب بود. بر اساس همین جایگاه و نیز آراء و اندیشه هایی که بعضاً با دگر دیسی و چرخش کامل صورت گرفته است پرداختن به منتظری از اهمیت خاص خود برخوردار است. برای یک بررسی جامع درباره ایشان باید سه دوره را از هم تفکیک کرد: دوران مبارزه تا پیروزی انقلاب اسلامی، پیروزی انقلاب اسلامی تاعزل، از دوران عزل تا کنون.
1/3: دوران مبارزه:
منتظری از مبارزان نستوه در دوران مبارزات ضد رژیم شاه بود. او از شاگردان برجسته امام خمینی(ره) محسوب می گردد . به گونه ای که امام درباره ایشان فرمودند: «من ایشان را بزرگ کرده ام» او در دوران زندگی متحمل شکنجه ها و تبعیدهای فراوانی شد و جزء شش نفر از روحانیونی بود که با صدور فتوایی «در زندان بر نجاست کفار و ملحدان و منکران خدا و اسلام و پرهیز از اختلاط در لباس و غذا» تأکید کردند. افزون بر این مقدمه ای که منتظری بر کتاب شهید جاوید نعمت ا... صالحی نجف آبادی نگاشته بود بسیار منشأ جنجال و سرو صدا در سالهای قبل از انقلاب شد. مؤلف کتاب شهید جاوید با طرح این پرسش که آیا امام حسین(ع) خود از رخداد کربلا و به شهادت رسیدنش خبر داشت یا اینکه فقط به قصد حکومت و پذیرش دعوت مردم به سوی کوفه حرکت کرد .که فرجام آن به شهادت رسیدن امام حسین(ع) و 72 تن از یارانش بود. صالحی نجف آبادی با طرح این سؤال آشکارا «علم امام» را زیر سؤال برده بود و یکی از اعتقادات مسلم شیعیان را دچار خدشه و تشکیک کرده بود اینک با چاپ کتاب و نقد های فراوان بخصوص از سوی روحانیون، منتظری که بر کتاب مقدمه ای نوشته بود نیز در برابر۷ محتوای کتاب و ادعای نویسنده باید پاسخگو می بود و لذا مورد آماج پرسش ها و نقدها قرار گرفت.
ازجمله رخدادهای مهم مربوط به منتظری در دوران قبل از انقلاب اسلامی به «باند مهدی هاشمی و قتل آیت ا... شمس آبادی» باز می گردد. شمس آبادی از روحانیون سرشناس اصفهان بود که به همراه تنی چند از مردم معمولی اصفهان به دست باند مهدی هاشمی که نسبت خانوادگی با منتظری داشت کشته شدند که مدتها این مسئله جنجال برانگیز شد و موجب صف بندی در میان بسیاری از روحانیون گردید. بعداً بر اساس اعترافات و نیز اسناد بدست آمده معلوم گشت مهدی هاشمی با ساواک همکاری داشته است.
به هر حال دوران قبل از انقلاب با این فراز و فرودها طی می شود و نام منتظری همواره در صدر مبارزان و روحانیون مجاهد قرار دارد تا اینکه انقلاب در بهمن 1357 به پیروزی می رسد.
الف ـ عصر طلایی منتظری
عصر طلایی منتظری با پیروزی انقلاب اسلامی آغاز می شود. دورانی که او همه کاره انقلاب می شود . بر مسند رئیس مجلس خبرگان تدوین قانون اساسی تکیه می زند. با فوت آیت ا... سید محمود طالقانی با حکم امام خمینی (ره) به عنوان امام جمعه تهران برگزیده می شود و سالها نیز ریاست هیأت امنای دانشگاه امام صادق(ع) را برعهده می گیرد. بخش زیادی از اختیارات حکومتی و اداره کشور از سوی امام خمینی (ره) به منتظری تفویض می گردد:
ـ عزل و نصب قضات سراسر کشور
ـ مسئولیت تمیشت نهادنمایندگی رهبری در دانشگاه ها و عزل و نصب آنها
ـ ارجاع بسیاری از احتیاطات فقهی از سوی امام (ره) به منتظری
به گونه ای که نامبرده با استفاده از اختیارات حکومتی در ذیل « مفسد فی الارض» رویکرد تندی را در نظام قضایی و امنیتی کشور بوجود آورد. چرا که از نظر منتظری کسانی که در کار مواد مخدر، تشکیل مرکز فساد هستند چون منافقین و افرادی که مبارزه مسلحانه۸ علیه نظام جمهوری اسلامی دارند به عنوان «محارب و مفسد فی الارض» هستند و حکم آنها اعدام است.
دامنه قدرت منتظری آنقدر بالا گرفت که مؤلف کتاب نتایج انقلاب ایران می نویسد:« چندین شاگرد آیت ا... خمینی،۷ ازجمله منتظری و محمد بهشتی او را یاری می دادند ... »
اوج قدرت نمایی منتظری اعلام قائم مقامی رهبری او توسط مجلس خبرگان رهبری است. این جایگاه قانونی که دومین مقام کشور محسوب می گردید اجازه عمل
گسترده تری به ایشان در مداخله امور می داد.
بسیاری از عزل و نصب های نمایندگان رهبری در نهادهای انقلابی و وزارتخانه ها با نظر ایشان صورت می گیرد . ملاقاتها و دیدار های مردمی بطور منظم در دستور کار قرار می گیرد و مسئولان کشور گروه گروه برای ارائه گزارش کار و اخذ رهنمود عازم قم می شوند و مطبوعات ورسانه ملی به طور منظم به بازتاب اخبار و رویدادها و مواضع منتظری می پردازند. اما با کمال تأسف و تأثر ، منتظری به جای انجام وظیفه قائم مقامی و توجه به رهنمودها و نصایح حضرت امام خمینی(ره) و نیز حمایت از آرمانهای انقلاب و نهادهای مستقر در نظام جمهوری اسلامی، بتدریج زاویه و فاصله خود را با امام و نظام بیشتر و بیشتر می کند و به همین دلیل با سرعت بیشتری کنار گذاشتن منتظری از عرصه سیاسی توسط امام (ره) و نظام کلید می خورد.
دلایل و عواملی چون عدم استقلال شخصیت سیاسی و اجتماعی، سادگی، خودمحوری، خودبزرگ بینی، عدم اعتقاد قلبی به باورها، عدم ثبات فکری، تأثیرپذیری از لیبرالها و منافقین، قدرت طلبی، نداشتن تحلیل جامع از اوضاع ایران و جهان را می توان درباره شخصیت منتظری و دلایل عزل او مورد توجه قرار داد.
آیت ا... مهدوی کنی از مبارزان پیشتاز و یاران حضرت امام خمینی(ره) تکروی را مورد تأکید قرار می دهد و بر این باور است که: « آقای منتظری نوعی تکروی در مسائل داشت و نظرات خودشان را بیان می کردند. نقدهایی نسبت به مسائل سیاسی کشور از جمله سپاه، قوه قضائیه و دولت داشتند گاهی به خود امام(ره) مستقیم و غیر مستقیم اشکال وارد می کرد ... یکبار آقای منتظری خودش به من گفت: امام مرا خواسته است و گفتند چرا حرفهایی می زنید که رادیو بغداد اینها را می گوید. ... »
برخی تحلیل گران سادگی، احساسی بودن و عدم تحلیل جامع را مورد توجه قرار داده اند. این دسته از تحلیل گران صدور بیانیه توسط آقای منتظری در حمایت از منافقین که علیه نظام مبارزه مسلحانه براه انداخته بودند اشاره می کنند . منتظری طی نامه ای از امام خمینی(ره) از منافقین با عنوان«جوان های مسلمان و متدین که تصلب آنان نسبت به شعائر اسلامی و اطلاعات عمیق و وسیع آنان بر احکام و معتقدات مذهبی معروف است» یاد می کند و از امام خمینی(ره) «جهت تقویت و حفظ دماء آنانکه مخالفین سعی می کنند آنها را منحرف قلمداد کنند» استمداد می طلبد؟!
نمونه دیگر معرفی محمد منتظری [پسر ارشد و مبارز وی] به عنوان «شخصیتی مریض، روانی، عصبی و غیر متعادل و جنجال آفرین» به جامعه است. اما گذشته از عوامل شخصیتی و روان شناختی باید به مواضع و رویکردهای منتظری نسبت به انقلاب ، نظام و امام (ره) پرداخت . اما براستی منتظری که خود به نوعی«همه کاره» و نفر « دوم انقلاب» بود مواضعی اتخاذ کرد که منجر به عزل وی از «قائم مقام رهبری» و « مخالفت او با نظام » شد. این مواضع عبارتند از:
ـ تضعیف نهادهای انقلاب اسلامی برآمده از بطن مردم و مواضع ارزشهای نظام ؛
ـ تضعیف دادگاه های انقلابی و زیر سؤال بردن احکام صادره توسط مراجع قضایی بخصوص در رفتار با گروهک های محارب، معاند و برانداز ؛
ـ انتقاد مستمر از نیروهای ارزشی و انقلاب و نزدیکی و همفکری و غالباً حمایت از لیبرال ها وملی گرایان ؛
ـ ساختار شکنی و حرمت شکنی در نادیده انگاشتن فصل الخطاب بودن رهنمودها و دیدگاه های رهبری و غالباً نوعی صف آرایی و رودرویی در برابر امام خمینی(ره) ؛
ـ حمایت بی حد و حصر از باند تبهکار و جنایتکار مهدی هاشمی که با رغم تذکرات اکید امام خمینی(ره) و مقامات ذیصلاح منتظری همچنان می گفت: « سید مهدی آدم درستی است و او را فردی سودمند ومفید می شناسم»
ـ برتری دانستن رژیم شاه نسبت به اوضاع پس از انقلاب : « من بارها عرض کردم که متاسفانه در زمان شاه هر کار میکردند - کار خلاف زیاد میکردند - اما به اسم دین و مذهب نبود و دین و مذهب را ابزار قرار نمیدادند. ولی حالا متاسفانه افراد را بازداشت میکنند، برای آنها پرونده میسازند و اینها همه به اسم دین و به اسم اسلام انجام میشود و در نتیجه سبب بدبینی جوانان به اسلام و دین میشود»
ـ تضعیف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کوران دفاع مقدس و تن دادن به القائات مهدی هاشمی در این خصوص. آیا این همه مواضع منفی علیه تمامیت نظام، آرمانها و ارزشهای اصیل آن و بالاخص رهبری آن برای برکناری و عزل منتظری کفایت نمی کرد؟
اینجا بود که امام (ره) پس از نا امید شدن از تذکرات، راهنمایی ها، پیام ها و هشدار ها وارد عمل می شود. ششم فروردین 1368 حکایت گر اقدامی سرنوشت ساز و عبرت آموز از سوی امام خمینی(ره) در واپسین ماه های عمر خود است. عزل منتظری از قائم مقامی رهبری در این روز اتفاق افتاد.
امام(ره) که با صبر و تحملی وصف ناپذیر مصائب و مشکلات را تحمل می کردند و تا آنجا که امید به هدایت و اصلاح افراد داشتند سعی می نمودند تا شخص را راهنمایی و هدایت نمایند. در برخورد با این ماجرا نیز بی
ش از دو سال از زمانی که مهدی هاشمی به اتهام اقدامات و جنایات سنگینی توسط مسؤولان دستگیر گردید، خون دلها خوردند.
بدون شک این واقعه برای امام(ره) بسیار جانگداز بود که او یکی از شاگردان مورد علاقه خود را که عنوان قائم مقامی رهبری داشت و امید امام و امت خوانده می شد، همسو با انقلاب نمی دید و پس از ماه ها مطالعه و بررسی در یک آینده نگری خردمندانه به دلیل عدم تأثیر نصایح حضرتش، به این نتیجه می رسند که رهبری وی برای آینده انقلاب زیانبار است. به عنوان نمونه به فرازهایی از سخنان امام(ره) در پا نوشت توجه کنید.
حضرت امام(ره) از سالها پیش پیوسته به بزرگان و مسؤلان نسبت به اطرافیان ونزدیکان و عوامل نفوذی در بیوت آنها و دستگاه ها هشدار می دادند . پیام تاریخی رهبر فقید انقلاب اسلامی در 23/4/1362 هنگام افتتاح مجلس خبرگان، هشدار شدید و قاطعی به همه بویژه آقای منتظری بود که در همان مجلس به قائم مقامی رهبری انتخاب شد. امام (ره) در این پیام به رهبر آینده فرمودند:
« ... باید بدانید که تبهکاران و جنایت پیشگان بیش از هر کس چشم طمع به شما دوخته اند و با اشخاص منحرف نفوذی در بیوت شما به چهره های صد در صد اسلامی و انقلابی ممکن است خدایی نکرده، خدای ناخواسته فاجعه به بار آورند با یک عمل انحرافی نظام را به انحراف کشانند و با دست شما به اسلام و جمهوری اسلامی سیلی زنند. الله الله در انتخاب اصحاب خود. الله الله در تعجیل در تصمیم گیری خصوصاً در امور مهمه، و باید بدانید و می دانید که انسان از اشتباه و خطا مأمون نیست، به مجرد احراز اشتباه و خطا از آن برگردید و اقرار به خطا کنیدکه آن کمال انسانی است و توجیه و پافشاری در امر خطا نقص و از شیطان است. در امور مهمه با کارشناسان مشورت کنید و جانب احتیاط را مراعات نمائید...»
شاید خطر نفوذ افراد ناصالح، سرخورده وایادی دشمن در بالاترین و خطیر ترین مرکز نظام پس از مقام رهبری و احساس خطر تهدید انقلاب از این ناحیه علیرغم هشدار ها و پیغام های مکررحضرت امام و دیگر علاقه مندان به نظام و ایشان، امام راحل را بر آن داشت تا نظر خود را نسبت به آینده رهبری اعلام نموده، تصمیم به برکناری ایشان بگیرند.
با مروری گذرا به مواضع و عملکرد های منتظری بخصوص در چند ماه پیش از برکناری، به خوبی می توان دریافت که تا چه میزان تحت تأثیر القائات نادرست و بر اساس تحلیل ها و اخبار مغرضانه که از سوی اطرافیان ناصالح به ایشان منتقل می شد و بی توجهی به توضیحات و دلایل علاقه مندان به انقلاب و ایشان به خط امام(ره) و انقلاب فاصله گرفتند. ایشان که تا چندی پیش از اینها ، به عنوان عالمی با سابقه مبارزاتی و روحیه انقلابی، پشتوانه محکمی برای نهادها و نیروهای انقلابی در برخورد با گروهک ها، لیبرال ها ، دشمنان خارجی و داخلی بود کارش به جایی رسید که همه عملکرد ها و مواضع اصولی مسولان نظام جمهوری اسلامی ایران ازجمله برخورد با منافقین و گروهک های ضد انقلاب، جنگ تحمیلی، برخورد با جهان استکبار و مستکبرین را زیر سوال برد.
برای روشن شدن هر چه بیشتر موضوع، نگاهی به برخی اظهار نظرها و سخنرانی های منتظری و پاسخ های حضرت امام(ره) را ملاحظه می کنیم.
آقای منتظری در یکی از مصاحبه ها در بهمن 13677 می گوید:
«متأسفانه ما به جای عمل و حفظ ارزش ها، شعار دادیم وبه جای بها دادن به مردم و حفظ آنان در صحنه، روز به روز نیروی عاقل و فعال آنان را ناراضی و منزوی از صحنه کنار زدیم. قهراً کارمان به جایی رسید که برای حفظ خود، ناچار باید در عمل برخلاف شعارهای اولیه خود قدم برداریم و همه ارزشها را فراموش کنیم.»
در 22 بهمن 13677 نیز طی یک سخنرانی عمومی چنین می گویند:
«خیلی جاها گوش به حرف ندادیم، افراد عاقل تذکر دادند و در روزنامه ها و جراید، اعلامیه ها، از داخل و خارج راهنمایی و وساطت می کردند، اما ما قبول نمی کردیم. حالت لجبازی و گوش نکردن به نصیحت ها، خود محوری ها، کنارزدن نیروهای فعال و منزوی کردن افراد دلسوز به ضرر انقلاب بوده است. بیاییم حساب کنیم آن نیروها، هماهنگی ها، وحدت، ایثار و فداکاریها چه شده است. آیا در طول جنگ تحمیلی توانستیم خوب عمل کنیم یا دشمنان ما که این جنگ را تحمیل کردند، پیروز از کار درآمدند؟ حساب کنیم چقدر نیرو از ایران ما از دست رفت و جوان ها مثل قرص ماه شهید شدند، چه شهرهایی از ما خراب شد، اینها را حساب کنیم بعد ببینیم اگر اشتباهی کرده ایم توبه کنیم . چقدر در این مدت شعارهایی دادیم که غلط بود و خیلی از آنها ما را در دنیا منزوی کرد و مردم دنیا را نسبت به ما بد بین نمود. باید بفهیم اشتباه کرده ایم. خیلی جاها لجبازی کردیم و شعارهایی دادیم و دنیا را از خود ترساندیم،جهانیان خیال کردند در ایران کار ما کشتن مردم است. یکی از خواسته های ما آزادی بود، اما نه به معنای فساد و فحشاء، به این معنی که اگر کسی انتقاد دارد بکند، تا کسی حرف زد نباید برای او پرونده سازی کرد...