♻️ نظریههای حکمرانی اسلامی و ولایت فقیه در سطح ملی و بینالمللی تبیین شود.
🔖 پیش از ظهر سهشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ششمین همایش کتاب سال حکومت اسلامی در مدرسه عالی دارالشفا قم برگزار شد.
آیتالله رجبی رئیس مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی، در همایش کتاب سال حکومت اسلامی:
🎙 مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی به دستور مقام معظم رهبری شکل گرفت و تاکنون فعالیتهای گستردهای در این حوزه انجام شده است. بخشی از فعالیتهای مرتبط به جمع آوری و و تدوین آثار اندیشهای مرتبط به نظریه سیاسی اسلام و ولایت فقیه بوده است که تا کنون ۲۰ جلد کتاب تالیف شده است که در آینده نیز نیازمند تکمیل است.
🎙 یکی از فعالیتهای مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی تالیف ۲۰ جلد کتاب در خصوص مصاحبه به اعضای دورههای مجلس خبرگان رهبری بود. فعالیتهای تخصصی و ارتباط با مراکز علمی از جمله فعالیتهای صورت گرفته در این مرکز تخصصی بوده است. ۵۰ دوره آموزشی توسط مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی اجرا شده است که بسیاری از این دورهها ویژه اساتید حوزه و دانشگاه بوده است.
🎙 تبیین و توسعه گفتمان و اندیشه ولایت فقیه در سطح عموم و بینالملل از دیگر فعالیتهای این مرکز است که تاکنون دورههای گسترده ای برگزار شده است.
🎙 برگزاری دورههای تخصصی ویژه مهمانان خارجی که به ایران میآمدند و درخواست این دورهها را داشتند نیز برای این افراد برگزار شده است.
🎙 ولایت فقیه مترقیترین نظام حاکمیتی در سطح جهان است که قابلیت الگوگیری برای همه مکاتب را دارد.
🎙 با توجه به اهمیت مساله فضای مجازی، اقداماتی برای تولید محتوا متناسب با فضای مجازی انجام شده است که از جمله آنها میتوان به تولید ۵۰ کلیپ در این عرصه اشاره کرد. تهیه نشریات تخصصی ازجمله رصدنامه و تولیدات رسانهای از دیگر فعالیتهایی است که در این عرصه انجام شده است.
🎙 بررسی مسأله حکمرانی در عرصههای مختلف از جمله رسانه و فضای مجازی و... از جمله فعالیتهایی است که در حال اجرا است. هماکنون طرحهای گستردهای نیز در حال اجرا است که از جمله آنها میتوان به حکومت دینی و عدالتگرایی، مردمگرایی و حکومت دینی، ولایت فقیه و گستره حکومت اسلامی، نظاموارگی اندیشه اسلامی، نظام مسائل نظام اسلامی، تعریف شاخصهای کلان ارزیابی و پیشرفت نظام دین و فرهنگ اسلامی، تعریف شاخصههای کلان پیشرفت عرصه قضائی، اقتصادی و سیاسی بررسی هویت فقهی قوه مقننه جمهوری اسلامی و... اشاره کرد.
✍️ خاطرنشان میشود که در ششمین همایش کتاب سال حکومت اسلامی از میان ۴۹۲ کتاب و پایان نامه ارسال شده به دبیرخانه همایش ۶ اثر برگزیده و از نویسندگان آنان با اهدای لوح و جایزه تقدیر بعمل آمد.
📝 @mahmoodrajabi_ir
💢 مراسم جشن انقلاب، ویژه چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی
سخنران: آیت الله رجبی
🗓️ شنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ | همزمان با نماز مغرب و عشاء
🏠 تهران، پردیس فاز۲، میدان امام خمینی(ره)، مسجدجامع شهر پردیس
📝 @mahmoodrajabi_ir
💢 سلسله نشستهای دهه فجر مدرسه مجازی معلم ثانی
🔰 موضوع: انقلاب اسلامی و آرمان تحقق تمدن اسلامی
با سخنرانی: آیت الله رجبی
🗓️ یکشنبه ۲۱ بهمن ماه | ساعت ۱۹:۳۰
🌐 https://www.skyroom.online/ch/tarhvelayat/madresemoalemesani
📝 @mahmoodrajabi_ir
✅ هماکنون: پخش زندۀ جلسه سیزدهم درس اخلاق آیتالله رجبی:
📺 mahmoodrajabi.ir/live
📝 @mahmoodrajabi_ir
💢راههای زمینهسازی ظهور و وظایف منتظران / انتظار ظهور؛ دست روی دست گذاشتن یا تلاش و امید؟
🔰 آیتالله رجبی در گفتوگو با خبرگزاری حوزه، در خصوص ویژگیها و وظایف انسان منتظر:
✳️ ویژگیهای انسان منتظر
۱. عشق و اشتیاق به امام زمان (عج):
انسان منتظر عاشقانه به حضرت بقیهالله (عج) دلبسته است. این عشق، او را به سمت تلاش برای زمینهسازی ظهور سوق میدهد. او ظهور را تنها راه رسیدن به زیارت امام خود میداند و این انتظار را شیرینترین لحظات زندگی خود میپندارد.
۲. امیدواری و خوشبینی به آینده:
انسان منتظر، آینده را بسیار زیبا و امیدوارکننده میبیند. او به آیندهای میاندیشد که در آن حکومت عدل حضرت مهدی (عج) برپا میشود و زمین از عدالت پر میشود. این امیدواری، نشاط و انرژی بیپایانی به او میبخشد.
۳. عدالتخواهی و ظلمستیزی:
جامعه منتظر، جامعهای عدالتخواه است. انسان منتظر از عمق جان طالب روزی است که عدالت در سراسر جهان برقرار شود. او با هرگونه ظلم و ستم مبارزه میکند و در برابر استکبار جهانی ایستادگی مینماید.
۴. تلاش و کوشش برای زمینهسازی ظهور:
انسان منتظر با تمام توان خود برای زمینهسازی ظهور تلاش میکند. او میداند که ظهور امام زمان (عج) نیازمند آمادگی فردی و اجتماعی است، بنابراین در راه تحقق این هدف مقدس، از هیچ کوششی دریغ نمیکند.
۵. ارتباط معنوی با امام زمان (عج):
انسان منتظر همواره با امام خود در ارتباط معنوی است. او با دعا، نیایش و انجام اعمال صالح سعی میکند قلب خود را به امام زمان (عج) نزدیک کند. دعای ندبه، دعای عهد و زیارتهای مخصوص بخشی از برنامههای معنوی اوست.
✳️ وظایف انسان منتظر
۱. خودسازی و آمادگی فردی:
انسان منتظر باید در راه خودسازی و تقوا گام بردارد. او باید خود را به گونهای بسازد که شایستگی یاری امام زمان (عج) را داشته باشد.
۲. تلاش برای تحقق عدالت:
انسان منتظر باید در راه برقراری عدالت تلاش کند. او باید از مظلومان دفاع کند و در برابر ظلم و ستم بایستد.
۳. تقویت امید در جامعه:
انسان منتظر باید امیدواری را در جامعه گسترش دهد. او باید با بیان ویژگیهای حکومت امام زمان (عج)، مردم را به آیندهای روشن امیدوار کند.
۴. تبلیغ و ترویج فرهنگ مهدویت:
انسان منتظر باید در راه ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار تلاش کند. او باید در برابر شبهات و تحریفها بایستد و اندیشهی مهدویت را به درستی به دیگران معرفی کند.
۵. ارتباط معنوی با امام زمان (عج):
انسان منتظر باید همواره با امام خود در ارتباط باشد. او باید با دعا، نیایش و انجام اعمال صالح، قلب خود را به امام زمان (عج) نزدیک کند.
🔆 جامعهی منتظر جامعهای است که با ایمان، عدالتخواهی و تلاش برای تحقق ارزشهای الهی زمینهساز ظهور امام زمان (عج) میشود.
🔸 انسان منتظر با تقوا، امیدواری و ارتباط معنوی با امام سعی میکند در مسیر ظهور گام بردارد و جامعهای عادلانه و الهی بسازد.
🔹 انتظار ظهور تنها یک آرزو نیست، بلکه یک مسئولیت بزرگ است که همهی ما باید در راه آن تلاش کنیم.
۱۴۰۳/۱۱/۲۶
📝 @mahmoodrajabi_ir