واقعنگریهای یک آرمانگرا
#انگارههای_عوامانه متاسفانه در بین برخی از مردم باورهای و مفروضاتی نهادینه شده است که نتایج زیان با
#انگارههای_عوامانه
مسائل کشورهای منطقه مثل فلسطین و لبنان و عراق و سوریه به ما چه ارتباطی دارد؟
در کنار الزامات دینی که ما را به کمک ضعیف و مسلمین در رنج ملزم می کند، یک موضوع جدی وجود دارد که آن را نادیده می گیرند و آن اینکه قدرتها بصورت ذاتی مانند مار بوآ، کشورهای دیگر را می بلعند در گذشته بیشتر اشغال می کردند و در ادامه دست نشانده تربیت کردند تا مقدرات یک کشور را بدست بگیرند. #تاریخ هم گواه این واقعیت تلخ است و نگاه به صحنه #اکنون جهان و جهانخواران هم همین را تصدیق می کند.
در این دنیایی که قدرت تنها عامل بازدارندگی دشمن از بلعیدن ایران مستقل است، نفوذ منطقه ای و حمایت از گروهها مقاومت یکی از مولفه های مهم قدرت و بازدارندگی است. وقتی دشمن از تجهیزات پیشرفته ای برخوردار است که تو را از دور تهدید می کند، تو هم در بیخ گوش او نیروهایی داری که در صحنه از جان و مال و اهل خود مایه گذاشته و حضور دارند. در محاسبات خود آن را لحاظ می کنند.
ضمن اینکه روابط خوب با کشورهای همپیمان مثل عراق در کنار آوردههای اقتصادی، در دور زدن تحریم ها اثر دارد. مقایسه عراق و آذربایجان، از نظر اقتصادی، امنیتی و جغرافیای سیاسی، بخوبی گویای اهمیت حمایت از گروههای همسو و کشورهای همراه دارد. مثلا اگر یک حکومت همراه در آذربایجان داشتیم، موضوع تامین گازی و نفتی اسرائیل و حضور بی ثبات کننده این رژیم در نزدیکی ایران و موضوعات و چالش های جغرافیای سیاسی برای ترانزیت شرق به غرب و بلعکس در موضوعاتی مثل دانال زنگزور نداشتیم.
درک اینکه اگر ما حضور فعال در منطقه نداشته باشیم، کاری به ما ندارند، یک درک ساده انگارانه و در واقع رویاپردازانه از واقعیتی است که پیرامون ما را فرا گرفته است.
بنابراین اولاحضور منطقه ای ما و حمایت از کشورها و گروههای همسو و طرفدار ایران، هزینه جداگانه محسوب نمی شود بلکه به مانند هزینه هایی که در آموزش و پرورش و آموزش عالی و فراجا و نیروهای مسلح ... می شود، جزئی از هزینه های جامعه محسوب می شود ثانیا، این هزینه ها، آورده های امنیتی و اقتصادی و ... دارد.
@mahmoudbgaheri1
#همان_هیچ!
برای ایرانی ها نوشتن برخی کلمات از ابتدایی تا دکترا و از بچگی تا پیری دشوار است. غورباقه یا قورباغه یا غورباغه یا قورباقه البته خیلی از ماها از این شانس برخورداریم که می دانیم یک غ و یک ق دیگری دارد اما مشکل اینکه کدام ق یا غ در اول باشد و کدام در ادامه همچنان برای خیلی ها! یک چالش است. واقعا چه فرقی بین وزغ با این کلمه (که هنوز با جانمایی غ و ق آن مشکل داریم است )که از همان اول نگفتند که بگوئید وزغ، البته با غ یا ق این هم چالش داریمها! ولی باز چالش این کمتر از آن یکی است. از هوش مصنوعی پرسیدم که شباهت ها و تفاوتها را بنویس کلی نوشت گفتم خلاصه کن خلاصه کرد اینقدر خلاصه که آخرسر نوشت: «وزغها و قورباغهها هر دو دوزیست با چرخه زندگی مشابه هستند، ولی وزغها پوست خشکتر و زندگی زمینی دارند، در حالی که قورباغهها پوست مرطوبتری دارند و بیشتر در آب زندگی میکنند. به طور کلی، تفاوتهایشان کم و در واقع تفاوتهای عمدهای ندارند.» در واقع تفاوت عمده ای ندارند ولی این همه تفاوت در نوشتار!😳 بگذریم خیلی فلسفی شد. خلاصه که اگر سگ زرد را برادر شغال می دانند این کلمه قورباغه و وزغ خود هم هستند، البته با تفاوت های جزئی! برای ما فرقی بین ابولهب و حماله الحطب نیست چنانچه فرقی بین این دو نیست. حالا برخی اقتصاد ایران را به وزغ گره بزنند و یا قورباغه خودشان می دانند. آمدن بایدن از پس ترامپ و ترامپ از پس او در برابر هریس تداوم #همان_هیچ است و ما باید این هیچ فرقی نمی کندها را در اراده مقاومتمان باور کنیم.
@mahmoudbagheri1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 میراث خود پرتاب کن ... آن چوب اسرائیلکُش ...
چقدر زیبا ... خیلی دلنشین ... خیلی قوی و پرمغز ... حال آدم رو عوض میکنه
خدا به ذوق این شاعر انقلابی برکت بدهد که صحنه زیبای شهادت شهید سنوار را به این زیبایی تصویر کرده است و بر زیبایی آن افزوده است🤲
♦️موسویان، دیپلمات پیشین: امکان پایان بخشیدن به چندین دهه خصومت امریکا و ایران وجود دارد/ ایلان ماسک از ظرفیت لازم برای این ماموریت برخوردار است
سید حسین موسویان نوشت:
🔹در دیدار کاخ سفید، جوبایدن رییس جمهور مستقر به دونالد ترامپ رییس جمهور منتخب گفت که ایران فوری ترین تهدید امریکاست.
🔹دونالد ترامپ هم چند روز با دیدار و گفتگوی ایلان ماسک و ایروانی سفیر ایران در سازمان ملل، اولین ابتکار خود را به گونه ای متفاوت به نمایش گذاشت.
🔹این یک نشانه است که دونالد ترامپ میخواهد امریکا را از منجلاب جنگها و خصومتهای بی پایان و بی نتیجه نجات دهد و تریلیونها دلار هزینه های جنگ و خصومت را صرف توسعه زیر ساختها و اقتصاد آمریکا کند.
🔹امکان پایان بخشیدن به چندین دهه خصومت امریکا و ایران وجود دارد. امیدوارم که دونالد ترامپ موفق شود. ایلان ماسک از ظرفیت لازم برای این ماموریت برخوردار است.
واقعنگریهای یک آرمانگرا
♦️موسویان، دیپلمات پیشین: امکان پایان بخشیدن به چندین دهه خصومت امریکا و ایران وجود دارد/ ایلان ماسک
#دنیای_واقعی
من در سخنرانی های تبیینی اول اینو می گم که دنیا رو واقعی ببینید، نه فانتزی.
در دنیای واقعی، طرفتون لزوما اینطور که فکر می کنید و ابراز می کنید، نیست.
حتی بالاتر اینکه می دونید، اینطوری نیست ولی بخواهید تو مرام بندازید!
مثلا این نیست که جلوی جمع بچه شیطون رو نشون بدید بگید مثلا ببینید این بچه چقدر آرومه! که مثلا بخواهید اینطوری بچه تو جو قرار بگیره و آروم بشه.
مثل انکه در برجام طرف می گفت، آمریکا مرده! قول بده زیرش نمیزنه!
دنیای واقعی، لزوما نه اون چیزیه که فکر می کنیم و سیاستهای کلان هم با مرام و معرفت تغییر نمی کنه، کما اینکه تا کنون هم اینگونه بوده و البته خواهد بود. فقط این قدرته که می تونه در دست تو باشد تا طرف را به اندازه ای که بخواهی رام و همراه کنی، چیزی که آنها بهش اعتقاد دارند.
@Mahmoudbagheri1
هدایت شده از کاربر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مسیر همان مسیر کربلاست
پس نباید نگران حادثه ها بود
تنها، استقامت و ایمان و رشادت لازم است.
(فَاستَقِم كَما أُمِرتَ وَمَن تابَ مَعَكَ)
نویسنده و بازیگر: بهلول (ع.س)
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
#نوتام (NOTAM) اطلاعیهای است که به هوانوردان درباره خطرات بالقوه در مسیر پرواز یا مکانهای خاص اطلاع میدهد و شامل اطلاعاتی درباره تغییرات در مراکز هوانوردی، سرویسها، فرایندها، و خطرات احتمالی مانند بسته شدن باند فرودگاه، مانورهای نظامی، و موانع موقت میباشد.
ما بچگیامون، کارتون #بیخانمان می دیدیم، الان دیدم همانی که ما می دیدیم شده #باخانمان!
هدایت شده از جهادتبیین آتش به اختیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقت کردید دیگه جمعهها و آخر هفتهها از این خبرا نیست😔
#شهید_جمهور
#سید_الشهدای_خدمت
#خادم_الرضا
#شهید_آیت_الله_رئیسی
واقعنگریهای یک آرمانگرا
👆 مجموعه آقای برکتی زیر نظر #ایران_همدل است لذا دوستان هر کمکی میتوانند برای جمعآوری کمکهای پولی و طلا و ... انجام بدهند، تلاش کنند بخصوص در کانالها و گروهها.
هدایت شده از فارس معارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بحثهای سیاسی ناامیدکننده را جلوی فرزندتان مطرح نکنید
@FarsMaaref
#ایران_همدل تجربه خوبی از همراهی مستقیم مردم با جبهه مقاومت شد.
این خیلی برای دشمن دردناکه، هرچند کمکها به اندازه هزینه هایی که بر مقاومت تحمیل میشود نیست.
چه خوب میشد، به طریقی این تجربه را #جهانی کرد.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 #اطلاعنگاشت | آیات فتح و دعای نصر؛ توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.
📥 نسخه قابل چاپ
🔍 مشروح این توصیهها را از اینجا بخوانید:
khl.ink/f/58343
هدایت شده از Reza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف Reza
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تصویب قطعنامه ضدایرانی کشورهای غربی در آژانس اتمی
🔹شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی قطعنامه ضدایرانی کشورهای غربی را علیه ایران به تصویب رساند.
🔹این قطعنامه که پیشنویس آن توسط سه کشور اروپایی و آمریکا تهیه شده بود با ۱۹ رأی موافق، ۳ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع به تصویب رسید.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران در مورد قطعنامه ناموجه صادره در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در رابطه با برنامه هستهای صلحآمیز ایران
🔹در آخرین ساعات جلسه مورخ ۱ آذر ۱۴۰۳ شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی با فشار و اصرار سه کشور اروپایی و آمریکا، و علیرغم عدم حمایت حدود نیمی از دولتهای عضو، قطعنامهای غیر اجماعی در مورد برنامه صلحآمیز هستهای ایران تصویب شد.
🔹سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران همواره مبتنی بر تعامل سازنده با آژانس بینالمللی انرژی اتمی در چارچوب حقوق و تکالیف مصرح ذیل معاهده عدم اشاعه و موافقتنامه جامع پادمان بوده است.
🔹دولت چهاردهم بر مبنای همین سیاست از ابتدای تشکیل، ادامه و ارتقای همکاریها با آژانس را با هدف حل و فصل موضوعات فی مابین در دستور کار خود قرار داده است.
🔹در چارچوب همین رویکرد اصولی، ایران از سفر مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تهران استقبال کرد و برنامهریزی لازم برای فراهم نمودن زمینه تعاملات بیشتر و موفقیت سفر را انجام داد.
🔹سفر مدیرکل آژانس به ایران، دیدارهای وی با مقامهای عالی جمهوری اسلامی ایران و بازدید از مجتمعهای غنیسازی شهید دکتر علیمحمدی و شهید مهندس احمدی روشن و مذاکرات صورت گرفته زمینه مناسبی برای تقویت تعاملات ایران و آژانس ایجاد نمود.
🔹در چنین شرایطی سه دولت اروپایی و آمریکا - که سابقه طولانی در بدعهدی و عدم پایبندی آشکار به تعهدات خود از جمله در قالب برجام و توسل به تحریمهای ظالمانه و فشارهای غیرقانونی علیه ملت ایران دارند - به جای کمک به تداوم فضای سازنده ایجاد شده بین ایران و آژانس، حتی منتظر نتایج سفر مدیر کل آژانس هم نمانده و در یک اقدام تقابلی و ناموجه، قطعنامهای علیه ایران در شورای حکام ارائه نمودند. البته این قطعنامه از حمایت نیمی از اعضای شورای حکام برخوردار نشد که خود مبین مخالفت آنها با رویکرد سیاسی و مخرب بانیان قطعنامه میباشد.
🔹این رویکرد سیاست زده، غیر واقعبینانه و مخرب فضای مثبت ایجاد شده و تفاهمهای حاصل از آن را مخدوش میکند. چنین اقدامی، آن هم در زمانی که ایران و آژانس در مسیر تعامل سازنده قرار داشتند، بار دیگر ثابت کرد که سه دولت اروپایی و آمریکا در ادعای خود مبنی بر حفظ اعتبار آژانس به هیچ وجه صداقت ندارند و موضوع هستهای ایران صرفا بهانه و دستاویزی برای پیشبرد اهداف نامشروع آنها است.
🔹مراجع صلاحیتدار جمهوری اسلامی ایران در سطوح مختلف پیشتر اعلام کرده بودند که اتخاذ هرگونه اقدام تقابلی و سوء استفاده از شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای پیشبرد اهداف نامشروع و سیاسی، با پاسخ متقابل ایران مواجه خواهد شد. مختصات پاسخ احتمالی ایران از قبل نیز به مدیرکل آژانس اطلاعرسانی شده است.
🔹بر همین اساس، رئیس سازمان انرژی ایران دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راهاندازی مجموعه معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
🔹بدیهی است این اقدامات در راستای صیانت از منافع کشور و توسعه هرچه بیشتر صنعت هستهای صلحآمیز، متناسب با نیازهای روز افزون ملی و در چارجوب حقوق و تعهدات ایران وفق موافقتنامه پادمان جامع انجام میشود.
🔹در عین حال، همکاریهای فنی و پادمانی با آژانس، مثل گذشته و در چارچوب موافقت نامه پادمان ادامه خواهد یافت.
🔹در پایان تصریح میشود که جمهوری اسلامی ایران همچنان آماده تعامل سازنده با جهات ذیربط بر مبنای اصول و موازین حقوقی بینالمللی است و سیاست اصولی صیانت از حقوق و منافع ملت بزرگ ایران و توسعه برنامه هستهای صلحآمیز و بومی با جدیت ادامه خواهد یافت.
@Farsna
واقعنگریهای یک آرمانگرا
بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران در مورد قطعنامه ناموجه صادره در شورای حکام
خب این هم اطلاعاتی درباره شورای حکام
شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) شامل ۳۵ عضو است. این اعضا به دو صورت انتخاب میشوند: ۱۳ عضو توسط شورای حکام قبلی و ۲۰ عضو دیگر توسط مجمع عمومی بر اساس سهمیههای منطقهای انتخاب میشوند. دو عضو دیگر نیز به صورت چرخشی از بین کشورهای در حال توسعه برگزیده میشوند.
ترکیب و سهمیه بندی شورا به گونه ای تنظیم شده است که موضوع #حکمرانی کشورهای غربی تامین و تصویب شود.
شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) شامل ۳۵ عضو است که به دو روش انتخاب میشوند:
۱۳ عضو توسط شورای حکام قبلی انتخاب میشوند و معمولاً شامل کشورهای توسعهیافته در زمینه انرژی هستهای هستند.
۲۰ عضو دیگر بنا به سهمیه منطقهای و از سوی مجمع عمومی انتخاب میشوند. این سهمیهها به شرح زیر است:
آمریکای لاتین: ۵ عضو
اروپای غربی: ۴ عضو
اروپای شرقی: ۳ عضو
آفریقا: ۴ عضو
خاورمیانه و آسیای جنوبی: ۲ عضو
آسیای جنوب شرقی و حوزه اقیانوس آرام: ۱ عضو
شرق دور: ۱ عضو
دو عضو دیگر نیز به صورت چرخشی و از بین کشورهای در حال توسعه برگزیده میشوند.
@mahmoudbagheri1
واقعنگریهای یک آرمانگرا
خب این هم اطلاعاتی درباره شورای حکام شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) شامل ۳۵ عضو است.
یک تحلیل کلی سبد آرای مثبت و منفی و ممتنع اینه👇
ترکیب آرای موافق، مخالف و ممتنع در قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی نشاندهنده تنوع دیدگاهها و منافع کشورهای عضو است.
آرای موافق عمدتاً از کشورهای غربی و متحدان نزدیک آنها تشکیل شده است. این کشورها معمولاً سیاستهای سختگیرانهتری در قبال برنامه هستهای ایران دارند و به دنبال اعمال فشار بیشتر برای شفافیت و همکاری بیشتر ایران با آژانس هستند.
آرای مخالف از سوی کشورهایی مانند روسیه و چین داده شده است که روابط نزدیکتری با ایران دارند و معمولاً از سیاستهای تحریمی و فشارهای بینالمللی علیه ایران حمایت نمیکنند. این کشورها به طور کلی به دنبال راهحلهای دیپلماتیک و مذاکره برای حل مسائل هستهای هستند.
آرای ممتنع نشاندهنده کشورهایی است که یا موضعی میانهرو دارند و یا نمیخواهند در این موضوع حساس به طور مستقیم دخالت کنند. این کشورها ممکن است به دلایل مختلفی از جمله روابط اقتصادی یا سیاسی با هر دو طرف، تصمیم به رای ممتنع گرفته باشند.
این ترکیب آرا نشاندهنده پیچیدگی و چندوجهی بودن مسائل بینالمللی و تاثیرات مختلفی است که سیاستها و روابط بینالمللی بر تصمیمگیریهای کشورها دارند.
اما همانطور که عرض کردم
این یک تحلیل کلی است اما وقتی جزئی تر به تک تک آرا توجه می کنیم بخصوص در ممتنع به نسبت مثبت و منفی به نسبت ممتنع تحلیل تفاوت می کند. مثلا آرای بورکینافاسو و کشورهای آمریکای لاتین و کشورهای مسلمان! مثلا کشوری همسایه، پاکستان یا ارمنستان
@mahmoudbagheri1
واقعنگریهای یک آرمانگرا
فیلم از طرف Reza
👆۶۱۰۴-۳۳۷۷-۵۶۸۴-۳۳۴۶
شماره کارت
بانک ملت رضا برکتی
Ir750120010000003171357230
شماره شبا
هدایت شده از طاهری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کانال عطر خدا ↙️↙️
@attre_khoda
💥پیشنهاد میکنم حتما ببینید
حقایقی درمورد #جهان_پس_از_مرگ رو
میگه که برای ما اشکار نیست و ازش الکی میترسیم..!!
🇮🇷
◻◻◻◻◻◻◻◻◻
هدایت شده از صدای بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا رفتی لبنان کمک کنی!؟
مگه ایران کم مشکل داریم!؟
❇️به کانال صدای بصیرت بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/340459628C36a9f82c75