هدایت شده از بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی🇵🇸🇸🇾🇱🇧🇮🇷🇮🇶🇧🇭🇾🇪
روانشناسی در خدمت استعمار و علیه استقلال!/بخش دوم
https://www.javanonline.ir/005Kty
۷ - مشخص نکردن دیدگاه درباره حد پوشش:
برخی مخالفان، جوری اظهارنظر کرده اند که گویی حد پوشش مطلوب برای همگان روشن است، یعنی بدون ارائه ملاکی مشخص، به ادراک عرفی بسنده کرده اند، اما برخی دیگر مدعی شده اند حد مشخصی نمیتوان قائل شد، مگر در مورد برهنگی که باید برای آن تدبیری اندیشید! و حتی در این مورد نیز مشخص نکرده اند، چه تدبیری...(قابلتوجه عزیزان که خانم فارسی زبانی که یک زمان روسری را بر نیزه میکرد هم اکنون پویش جدیدی را راهاندازی کردهاست...).
۸ - بدعت خطرناک قانون گریزی:
مخالفان را میتوان در دستههایی جای داد. یک دسته کسانی که کلاً میگویند حجاب و عفاف ربطی به کسی ندارد و حجاب و عفاف مزیتی بر بی حجابی ندارد. عده زیادی طرفدار این ایده نسنجیده، غیرعقلی، غیرمنطقی، غیرعرفی، غیرشرعی و غیرعلمی نمیباشند. دسته دیگر کسانی که معتقدند حجاب و عفاف خوب است، ولی قانونمند کردن آن و الزام آن درست نیست. در این صورت، احتمالاً این عده باید مخالف قانون مندی در عرصههای دیگر نیز باشند! در این بین البته کسانی هم هستند که معتقدند قانونمندی خوب است، ولی الان زمان مناسبی برای اجرای قانون نیست و اجرا باید به تعویق بیفتد. دسته دیگر کسانی هستند که معتقدند حجاب و عفاف ارجح است، قانونمندیاش هم لازم است، زمان مناسب هم الان است، ولی قانون فعلی نقایصی دارد که نیازمند اصلاح است. به نظر میرسد امضاکنندگان نامه به سران قوا موافق اصل عفاف و حجاب و همچنین قانونمندی آن هستند، ولی ممکن است درباره اجرای قانون در زمان حاضر یا برخی مفاد قانون مباحثی مطرح باشد. خب، سخن این است که این باید به طریق قانونی حل و فصل شود. نباید اجرای قانون را صرفاً به آیندهای مبهم ارجاع داد که این حاکمیت قانون در جامعه را دچار اشکال میکند. در عین حال اگر نظرات اصلاحی هم هست باید در بازه زمانی معینی توسط دولت و مجلس حل و فصل شود و قانون اصلاح شده برای اجرا آماده شود و جامعه هم البته آماده شود. در واقع، پیام اصلی این است که همگان به حل مسئله از طرق قانونی پایبند شوند و مسئله را پشت گوش هم نیندازند. تبعات حمایت از قانون گریزی بسیار خطرناک است و افراد و انجمنها باید بسیار مراقب بیانات خود و تأثیرات آن بر اجتماع باشند.
۹ - خود مردم پنداری:
اینکه برخی افراد یا گروهها، بدون استنادی مشخص، نظرات خویش را به اسم مردم نشر میدهند، نیز عجیب و قابلتأمل است. پیشنهاد میشود ایشان با استناد به نظرسنجیهای ملی انجام گرفته در کشور، به صورت مستند حرف بزنند.
در مجموع اینطور به نظر میرسد که روانشناسان ایران عزیز، لازم است با توجه به ارزشهای والای جامعه همچون حیاورزی و عفاف، خود را از بند تحلیلهای مبتنی بر ذهنیت استعمارزده آزاد سازند و مفاهیم مترقی و مقدس، چون آزادی را به رهایی از عفاف و پوشیدگی تقلیل ندهند.
انتظار این است که ایشان با حفظ میراثهای گرانسنگی که از قدیمالایام در کشور ما حاکم بوده، در جهت انتشار بینالمللی آن کوشش کنند، نه اینکه با قانونستیزی و اقدام علیه ارزشهای جامعه، زمینه را برای ورود ضد ارزشهای استعماری که جز تخریب جامعه و فرهنگ و خانواده و شخصیت انسان و به ویژه بانوان نتیجهای در برنداشته، فراهم کنند. اگر هم اشکالی به برخی مفاد قانونی دارند، باز از مسیر قانون پیگیری کنند، نه اینکه زمینهای برای قانونگریزی و بیضابطگی فراهم کنند.
البته موارد قابلذکر زیاد است، ولی در این مجال نمیگنجد. باشد که فضای گفتگو در خصوص همه موضوعات چالشی به جای رسانهها وارد دانشگاهها شود. انالله بصیر بالعباد.
#دکتر_ابراهیم_نعیمی
* دانشیار گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی
☫#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی☫
☫@me_atu☫
هدایت شده از بنده خدا
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴پیام #دختر_ایرانی به مردم اسرائیل:
ایران به ازای امنیت هر ایرانی سالانه 108 دلار هزینه و اسرائیل به ازای هر اسرائیلی سالانه 3000 دلار هزینه نظامی میکند
ایران ثبات و امنیت دارد
اما اسرائیل ندارد
👆کار رسانه ای تحسین برانگیز در پاسخ نتانیاهو
🔹چند روز پیش نتانیاهو کلیپی را منتشر کرد و مردم ایران را تحریک میکرد که آی مردم ایران از جیب شما در حال دزدیدن هستند تا به ما موشک بزنند و این کلیپ گویا در جواب آن است هزینههای هنگفت و سرسامآوری که اسرائیل با مساحت بسیار کوچکی که دارد برای امنیت خود میکند را نشان میدهد !
هدایت شده از سید موسی
🔴چرا جهان برای نازیسم ناامن است و برای صهیونیسم، امن؟
معروف است که کانت یک انقلاب کپرنیکی در معرفتشناسی ایجاد کرد و گفت بهجای اینکه بگوییم جهان چه ویژگیهایی دارد که ذهن ما میتواند بر آن تطبیق یابد، باید بپرسیم ذهن ما چه ویژگیهایی دارد که جهان را بهگونهای خاص برای ما قابل شناخت میکند.
به نظر من، اسرائیل یک شر مطلق است و برای مواجهه با جنایات و نسلکشیهای آن، باید چرخشی مشابه در فکر و تصور ما ایجاد شود:
به جای اینکه بپرسیم چرا اسرائیل این جنایات فجیع را در غزه و لبنان رقم میزند، باید بپرسیم چرا جهان اینگونه است که اجازه این جنایات را میدهد؟
یعنی اگر نورافکن را از روی اسرائیل برداریم و روی جهان، دنیای اسلام و کشور خودمان بیندازیم، بهتر بتوانیم تحلیل کنیم که چرا این وقایع رخ میدهد و شاید بهتر بتوانیم جلوی آنها را بگیریم.
🔹در برهان شر، که قویترین برهان علیه خداباوری است، به دستهای از شرور و رنجها اشاره میشود که حقیقتاً فجیع، دردناک، و غیرقابلتحمل هستند. اصطلاحاتی مانند Radical Evil یا horrendous evils برای اشاره به این شرور استفاده میشود. یکی از مهمترین مصادیق این شرور در کتابها معمولا هولوکاست است. اما امروز هولوکاست آنچنان قبیح شمرده میشود که در آلمان، نوعی شرم تاریخی برای یادآوری نمادهای نازیسم وجود دارد، تا جایی که لباسهای هیتلر را در موزهها نگه میدارند ولی آنها را در معرض دید عموم قرار نمیدهند.
🔹چرا جهان امروز بهگونهای شده که نازیسم و فاشیسم قابل تحمل و قابل تکرار نیستند؟
هولوکاست جریانهای فکری در سطوح مختلف را بهشدت تحت تأثیر قرار داد. میخواهم به چند مورد آن اشاره کنم:
1.ابطالگرایی: کارل پوپر با نظریه ابطالپذیری گزارههای علمی، بهدنبال مقابله با شبهعلمها و ایدئولوژیهایی مانند نازیسم بود که به اسم علم در جامعه مطرح شده بودند.
2.مکتب فرانکفورت: فیلسوفانی مانند آدورنو و هورکهایمر به نقد عقلانیت ابزاری و نقش علم و فناوری جدید در رژیمهای سرکوبگر پرداختند.
3.اگزیستانسیالیسم: سارتر و کامو در آثار ادبی خود به مفاهیمی چون پوچی، آزادی، و مسئولیت در مواجهه با فجایع انسانی نظیر هولوکاست پرداختند.
4.معنادرمانی: ویکتور فرانکل، که از اردوگاههای کار اجباری زنده بیرون آمد، کتاب معروف انسان در جستجوی معنا را نوشت و مکتب مهمی را در روانشناسی پایهگذاری کرد.
5.الهیاتهای مدرن: برخی الهیدانان مسیحی و یهودی به بازنگری در الهیات و پرسش از وجود خدا در برابر شرور رادیکال پرداختند. الهیات خدای تضعیفشده، الهیات اعتراض، و الهیات هولوکاست از این دست هستند.
علاوه بر اینها، کار بسیار اثرگذار هانا آرنت در گزارش دادگاه آیشمن در اورشلیم و مساله ابتذال شر و تقبیح توتالیتریسم، ضربات بنیادینی به اعتبار اندیشه فاشیسم و نازیسم وارد کرد.
🔹آنچه امروز در فلسطین و لبنان رخ میدهد، کم از هولوکاست ندارد. حجم عظیم بمبارانها، آوارگی مردم، کشتار در بیمارستانها، و تحریم غذا و دارو، همه مصادیق شر رادیکال و فجیع هستند. تاکنون تمام تمرکز مخالفان، روی خود دولت اسرائیل بوده است تا این ماشین جنگی متوقف شود. و تنها راهی که در نظر داشتند، تقویت گروههای نظامی مانند حماس، حزبالله و انصارالله یمن بوده است.
من مخالف مقابله نظامی با این شرعظیم نیستم، اما سوال بنیادینتر این است: چرا جهان معاصر جای امنی برای اندیشه صهیونیسم است؟
صهیونیسم که در مواردی روی نازیسم را سفید کرده، چرا اندیشهای مشروع قلمداد میشود؟ چرا ادیبان، فیلسوفان، روانشناسان و مردمشناسان، همانطور که در مقابل هولوکاست، مشروعیت نازیسم را به چالش کشیدند و جهان را برای چنین اندیشهای ناامن کردند، اکنون در برابر صهیونیسم سکوت کردهاند؟
🔹به نظر من، اشتباه بزرگ کشورهای اسلامی حامی فلسطین و در رأس آنها ایران نیز همین است که روی دولت اسرائیل تمرکز کردهاند و ابزار نظامی را برای مقابله، کافی میدانند. این تفکر دقیقاً نقطه مقابل اندیشه پیامبر اسلام و آموزههای قرآن است که میگوید مردم باید خودشان به پا خیزند تا ظلم را از بین ببرند ( "لیقومُ الناس بالقسط" ) روش پیامبران و اصلاحگران بزرگ تاریخ همین بوده است. در دوره ما نیز گاندی، مارتین لوتر کینگ و در همین لبنان، امام موسی صدر، همین روش را به کار گرفتند.
✍️ دکتر جواد درویش (هیئت علمی پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری، دانشگاه شهید بهشتی)
https://t.me/vaadie/601
واقعنگریهای یک آرمانگرا
🔴چرا جهان برای نازیسم ناامن است و برای صهیونیسم، امن؟ معروف است که کانت یک انقلاب کپرنیکی در معرفت
.
متن بسیار خوبی است
حدود ۱۸ سال پیش، در کتابم (صهیونیسم جهانی و مساله فلسطین) به دو موضوع اصلی اشاره کرده بودم:
بخش اول؛ #صهیونیسم، ریشههای اعتقادی مثل #تورات و #تلمود و بعد پروتکلها و تاریخچه آنها را بررسی کردم
و در
بخش دوم؛ به موضوع #فلسطین پرداختم چون به این نتیجه رسیده بودم، قبل از اینکه بدانیم، بر #فلسطین چه گذشته،
بهتره بدانیم که چه افرادی و با چه اندیشهای مقابل آنها و بلکه مقابل دنیا هستند.
.
🌹برای خواندن مطالب بیشتر ما را دنبال کنید
https://eitaa.com/mahmoudbagheri1
هدایت شده از محمد مهدی پازشگر
بسم رب الشهداء و الصدیقین
سیزدهمین سالگرد جانباز و آزاده سرافراز شهید حاج اسماعیل پازشگر جمعه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۷ از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۴:۳۰ بر سر مزار این شهید برقرار می باشد.
قطعه ۵۵ ردیف ۵۹ شماره ۱ مکرر
واقعنگریهای یک آرمانگرا
بسم رب الشهداء و الصدیقین سیزدهمین سالگرد جانباز و آزاده سرافراز شهید حاج اسماعیل پازشگر جمعه مورخ
#از_پای_ننشسته
این عنوان را برای اویی برگزیدم که اعلام کنم:
زندگی او سراسر حوادثی بود که می توانست، او را زمینگیر کند، اما او قدم به قدم در مسیری رفت که هر مرحله اش می تواند الگوی هر گروه سنی شود.
در دوره کودکی و نوجوانی، پدر و مادر را از دست داد.
در حالیکه نوجوان بود با کار و زحمت، خرج تحصیل و معیشت خود را درآورد. در بخشندگی او اینکه موتور خود را به دوست نیازمندش داد که بفروشد و مشکلش را حل کند، در عین اینکه خود به آن موتور وابسته بود.
در اوان جوانی، بحبوحه مبارزات انقلابی، یک مبارز تمام عیار شد. در کوران انقلاب برای دفاع از انقلاب، عضو کمیته انقلاب اسلامی گردید.
جنگ که شد به عنوان یک بسیجی به جبهه رفت.
در زمانی که نیاز به عملیات فریب، با احتمال اسارت یا شهادت بود، اولین نفر داوطلب شد.
در همین عملیات اسیر شد و تا ده سال تمام رنجهای دوران اسارت را تحمل کرد، رنج هایی که تا آخر عمر همراه همیشگی او بود.
پس از آزادی از پای ننشست و با تسلطی که بر عربی یافت، آموخته های دوران اسارت از قرآن و نهج الباغه را در جلسات قرآن سه شنبه ها به شاگردانش میآموزاند.
چون مرشدی مرحله به مرحله، شاگردانش را همراهی و هدایت میکرد.
شاگردانش به عنوان بچههای فرهنگی معروف شده بودند.
او پذیرای همیشگی شاگردانش بود، چه شبهات اعتقادی و سیاسی، که او مامن جوانان برای رجوع و رفع آن شده بود.
نه فقط استاد، که چون پدری دلسوز، شاگردانش را یاری میکرد و برای هرکدام وقت و توان میگذاشت.... تا اینکه بیماری و غلبه آثار آسیبهای دوران اسارت، توان او را گرفت و همه ما را از توفیق شاگردی او محروم کرد.
خدا بیامرزد🤲
استاد خوبی بود. هنوز آرامش و طمانینه او در مواجهه با شاگردانش در یادها باقی است.
او قلب ما را تسخیر کرده است.
هدایت شده از یا زهرا
آیتالله را در روغن داغ سوزاندند
🔹 سؤال: چرا به زندان آورده شدید؟
جواب: نمیدانم
سؤال: آیا قبلا به زندان آمدهاید؟
جواب: نیامدهام، آوردهاند.
سؤال: نظر شما راجع به شاهنشاه آریامهر چیست؟
جواب: ایشان با کودتای پدرشان به سر کار آمدند و غاصبند.
سؤال: نظر شما نسبت به خمینی چیست؟
جواب: من فکر میکنم تنها کسی که میتواند ایران را نجات دهد، آیتالله خمینی است.
این جملات بخشی از بازجویی آیتالله حسین غفاری در کمیته مشترک ضد خرابکاری شاه است، وقتی برای آخرین بار در تیرماه 1353 دستگیر شد.
آیتالله حسین غفاری بر اثر شدت شکنجههای اعمالشده، به شهادت رسید.
در اعلامیه حوزه علمیه قم که در همان زمان انتشار یافت، آمده بود:
«... براساس آنچه شاهدان عینی هنگام خاکسپاری مشاهده کردند، بدن آیتالله غفاری کاملاً متلاشی، پیشانیاش سوراخ و پاهایش در روغن داغ سوزانده شده و با چنین حالتی به شهادت رسید...»
واقعنگریهای یک آرمانگرا
آیتالله را در روغن داغ سوزاندند 🔹 سؤال: چرا به زندان آورده شدید؟ جواب: نمیدانم سؤال: آیا قبلا به
امروز سالگرد شهادتشان بود که مظلومانه و بدون مراسم و حتی زائر گذشت!
قم دارالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین راحتی!
ـ«#علوی هستی یا #سنی؟»
ـ«علوی»
و تمام!
👈 قانون ویژه تروریستها:
اسلحه و کشتن؛
نجاست کاری این تروریستها رو با آب دریا هم نمیشه پاک کرد.
من حیران آنهایی هستم که اینها رو توجیه و تایید می کنند! آنها دیگه کی هستند؟
#سوریه #لجن_پراکنی #اختلاف_افکنی #سنی_جان_شیعهاس #فاعتبروا_یا_اولوالابصار
📌با ما همراه باشید👇
https://eitaa.com/mahmoudbagheri1
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨این هم پاسخ به خاکپور که از شاه به خاطر ساخت ورزشگاه آزادی تشکر میکنه!
┄┅═✧☫✧═┅┄
𑁍 @TABEIN_14
هدایت شده از امیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیتالله میرباقری:
«جنگ شناختی دشمن در رسانههای حزباللهیها دیده میشه! خب این خیلی خطرناکه!»
🇵🇸✌️🇮🇷
@tahlil8