فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرینتر چاپگر سه بعدی فلزی منحصر به فرد در ایران ساخته شد
#کم_و_بیش_تازه
🆔 @majazienghelabi
درد مزمن جبههی انقلاب
سال نخست دولت شهید رئیسی، در جلسهای به سخنگوی جوان دولت گفتم: «چرا دولت اینقدر لکنتزبان دارد؟!»
سخنگو تصدیق کرد. تصدیق تلخی که تاکنون هم ادامه دارد!
برای رفع این «درد مزمن جبههی انقلاب» چند راهکار دادم از جمله اینکه دولت، مدیرانش را برای حضور در میان مردم الزام کند؛ سخنگو گفت: «رئیسجمهور هزاران بار! به همهی مدیران برای حضور در میان مردم تأکید کردهاست!»
دلم برای رئیسی سوخت!
فارغ از اینکه دلیل رأیآوری دولت چهاردهم و ادامهنیافتن دولت شهید رئیسی چیست، اما یقیناً یکی از عمدهترین ادله، ضعف مفرط کار رسانهای در دولت و صدالبته در جبههی انقلاب بود!
امروز «آقا» برای «هزارمین!» بار به نقش و ضرورت رسانه پرداختند:
«ما به یک کار مهم رسانهای نیاز داریم. آیا این پیشرفتهایی که شما اینجا گزارش دادید و ما شنیدیم، جوانهای ما و دانشجویان ما میدانند؟
... ما در زمینهی نشان دادن "پیشرفتها و تحقق آرزوها" کم کاریم. یک کار رسانهای لازم است. این یک فصل جداگانهایست که باید بنشینند در این زمینه بحث کنند و فکر کنند.»
چه باید کرد؟
۱) زن و مرد انقلابی باید هماکنون بدون ذرهای هراس، وارد میدان رسانه و تبیین شوند؛ به نصرت الهی یقین داشته باشند و بدانند که ضریبدادن کار خداست!
۲) همافزایی رسانههای انقلابی پرمخاطب با یکدیگر و کمکرسانی آنان به مجاهدان و رسانههای نوظهور، یقیناً برکات کارشان را دوچندان خواهدکرد؛
۳) مدیران سازمانهای بزرگی چون صداوسیما و سپاه و سازمان تبلیغات و حوزههای علمیه و... در بهکارگیری توان و ایدهی سرداران جوان رسانه ذرهای تردید نکنند؛
۴) نخبگان انقلابی باید اصل هشتم قانون اساسی را با مطالبهی جدی از مسئولان ارشد و میانی قوای سهگانه به هدف حضور مستمر آنان در بین مردم و تبیین پیشرفتها و شنیدن نقدها، احیا کنند؛
۵) حمایت همهجانبهی تجار و بازاریان مؤمن و انقلابی از مجاهدان گمنام و مظلوم عرصهی رسانه، یقیناً یکی از مصادیق جهاد است که نیاز به خطشکن دارد؛
۶) تعهد مکتبی تمام حزباللّهیها نسبت به توزیع و بازنشر محتواهای ارزشمند جبههی انقلاب در تمامی سکوهای مجازی، نصرت الهی را نازل خواهدکرد؛
۷) اتحاد و انسجام رسانهای اهالی انقلاب با هر رأی و سلیقه و دوری از هرگونه تخریب در زمانهای که دشمنان انقلاب با همهی اختلافات، در مواجهه با «حرم جمهوری اسلامی» تمام اختلافات را کنار گذاشتهاند، رضایت نائبالامام و امام زمان(علیهالسلام) را به دنبال خواهدداشت. انشاءالله
✍حجه الاسلام و المسلمین عباس بابائی
۳ بهمن ۱۴۰۳
#بمان
🆔 @majazienghelabi
💢 مرور فضای مجازی در روزی که گذشت...
#رصد
📆 چهارشنبه ۳ بهمن ماه ۱۴۰۳
🔹در روزی که گذشت، موضوعات گوناگونی مورد توجه فعالان فضای مجازی و رسانهها قرارگرفت که در ادامه به مهمترین آنها، میپردازیم:
🌐 شبکههای اجتماعی 🌐
🔵 سخنگوی قوهقضائیه: ضارب ۲ قاضی با گروهک منافق در ارتباط بود
در مورد اینکه ضارب با کدام از گروهها ارتباط بیشتری داشته و از طریق آنها تغذیه شده مطالب جدیدی بهدست آمده که اطلاعرسانی خواهد شد.
🔹دیروز هم یک فردی در یکی از استانها شناسایی شد که ظاهراً بحث اسلحه با هماهنگی او منتقل شده است؛ چون فرد دستگیر شده و در حال اعزام به تهران هست بعد از تحقیقات تکمیلی اطلاعرسانی میشود.
🔹ضارب خود اسلحه را تهیه کرده و اسلحۀ محافظ نبوده است.
🌐رسانه های رسمی🌐
🔵 بازگشت پیکر ۹ شهید مرزبانی کشور بعد از ۱۶ سال مورد توجه رسانه های رسمی قرار گرفت.
این شهدا در خرداد سال ۸۷ توسط گروهک تروریستی جیش الظلم در پاسگاه «شمسر» سراوان به گروگان گرفته شده بودند و به پاکستان منتقل شدند.
طبق رایزنی های صورت گرفته با دولت پاکستان بدن این شهدا شناسایی و به کشور بازگردانده شده اند.
🔵 تصمیمات ناگهانی ترامپ پیرامون حلقه امن مشاورانش، سبب جلب توجه همگان شد.
دونالد ترامپ پس از ورود به کاخ سفید در اولین اقدام حلقه حفاظتی ویژه جان بولتون را حذف کرد، بولتون از مشاورین ارشد ترامپ در دولت اول او بوده است.
حلقه حفاظتی نیز به دلیل خطرات احتمالی از جانب ایران برای بولتون تعریف شده که با ورود ترامپ این حلقه بار دیگر حذف شد.
جان بولتون در حال حاضر ۷۶ ساله است، او همواره از مدافعان اقدام نظامی برای حل و فصل چالشهای ایالات متحده در جهان بوده و درکارنامه او، مشاوره برای جنگ آمریکا با کشورهایی چون ویتنام (در گذشته)، ایران، کره شمالی، سوریه، عراق و لیبی دیده میشود. وی همچنین از مشاورین ترامپ در زمان ترور سردار شهید قاسم سلیمانی بوده است.
جان بولتون در سیاست داخلی و خارجی آمریکا مردی جنگ طلب شناخته می شود.
#باشگاه_مجازی_های_انقلابی
🆔 @majazienghelabi
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساخت اولین دامپتراک ۱۵۰ تنی بومی ایران
گامی بلند در خودکفایی صنعت معدن
🔹قرارداد تولید ۱۰ دستگاه دامپتراک بومی؛ تحقق رویای خودکفایی در تجهیزات معدنی
#کم_و_بیش_تازه
🆔 @majazienghelabi
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹اولین شرکت خصوصی دانشبنیان ایران موفق به تعمیرات کامل موتور هواپیماهای مسافربری شد
جذب مشتریان خارجی برای تعمیر موتور هواپیما
#کم_و_بیش_تازه
🆔 @majazienghelabi
💢 مرور فضای مجازی در روزی که گذشت...
#رصد
📆 جمعه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳
🔹در روزی که گذشت، موضوعات گوناگونی مورد توجه فعالان فضای مجازی و رسانهها قرارگرفت که در ادامه به مهمترین آنها، میپردازیم:
🌐 شبکههای اجتماعی 🌐
🔵 دو دختری که با انجام حرکات خارج از عرف و ضبط کلیپی بر سر مزار شهـدا موجی از اعتراضات مردمی را برانگیخته بودند، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شدند.
مرکز اطلاعرسانی پلیس در این خصوص اعلام کرد: این دو نفر با پوشش نامناسب و رفتارهایی مغایر با ارزشهای جامعه، موجب خشم و اعتراض گسترده مردم شدند که پس از شناسایی، بازداشت و تحویل مقامات قضایی شدند.
صرفنظر از نوع پوشش و تلاش احتمالی این افراد برای جلب توجه یا جذب دنبالکننده در فضای مجازی ، این اقدام را میتوان بهعنوان یک رفتار توهینآمیز آگاهانه نسبت به قهرمانان ملی و اعتقادات میلیونها نفر در جامعه تحلیل کرد.لازم به ذکر است این رفتار، علاوه بر پیامدهای اجتماعی و حقوقی، نشانگر نوعی اختلال در ارزشگذاری فردی و مشکلات روانی عمیق است.
🔵 ۷۲ ساعت پس از استقرار دونالد ترامپ در کاخ سفید، وی در دو گفتوگوی مجزا یک پیام واحد دیپلماتیک را به ایران مخابره کرد. ترامپ در مصاحبه با «فاکسنیوز» گفت مطمئن است میتواند توافقی را با ایران برقرار کند. ترامپ همچنین در سخنانی در کاخ سفید گفت که امیدوار است بحران هستهای ایران بدون حمله نظامی اسرائیل، حل شود. آکسیوس و فایننشالتایمز در دو گزارش نوشتند که رئیسجمهور آمریکا تمایل دارد با انتصاب استیو ویتکاف بهعنوان مسوول پرونده ایران که نقش مهمی در پیشبرد توافق آتشبس غزه ایفا کرد، پیش از تشدید فشارها، دیپلماسی را با تهران مورد آزمون قرار دهد.
🌐رسانه های رسمی🌐
🔵 ایران به آذربایجان در پی اتفاقات رخ داده برای دانشجویان ایرانی اعتراض کرد. .طبق گزارشات یک سایت در آذربایجان، ۱۶ دانشجوی زن ایرانی از آذربایجان اخراج شدند.
دعی همکاری این دانشجویان با نهادهای شخصی ایران و اخراج این دانشجویان از خاک آذربایجان شد.
در همین راستا دستیار وزیر امور خارجه کشورمان با سفیر جمهوری آذربایجان دیدار کرد. در این دیدار مراتب اعتراض ایران به اخراج دانشجویان ایرانی ساکن در آذربایجان اعلام شد.
#باشگاه_مجازی_های_انقلابی
🆔 @majazienghelabi
مراسم تشییع شهیدان تازه تفحص شده امنیت و دفاع مقدس
زمان: یکشنبه ۷ بهمن ساعت ۹ صبح
مکان: خیابان امام رضا(ع) مهدیه مشهد مقدس
#کجا_بریم
🆔 @majazienghelabi
💢 مرور فضای مجازی در روزی که گذشت...
#رصد
📆 شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳
🔹در روزی که گذشت، موضوعات گوناگونی مورد توجه فعالان فضای مجازی و رسانهها قرارگرفت که در ادامه به مهمترین آنها، میپردازیم:
🌐 شبکههای اجتماعی 🌐
🔵 پربازتاب ترین موضوعی که اکثر رسانه های معاند در شبکه های اجتماعی به آن پرداختند. آزادی ۴ سرباز زن اسرائیلی توسط حماس بود.
این سرباز ها از گروگان های حماس بعد از حماسه ۷ اکتبر بوده اند.
در مقابل این ۴ سرباز ۲۰۰ زندانی فلسطینی آزاد شدند. بیشتر رسانه ها به بازتاب حضور خانواده های این گروگان ها پرداختند.
🔵 واکنشها به اظهارات #ظریف در اجلاس داووس، انتشار اخباری درباره صدور قرار جلب به دادرسی برای #امجد_امینی، حمایت سلطنتطلبان از پهلوی با هشتگ #بازگشت_پادشاهی_پهلوی، از موضوعات پرتکرار در توییتر بود.
🌐رسانه های رسمی🌐
🔵 سخنگوی شورای نگهبان درباره بررسی لوایح FATF و پالرمو اعلام کرد
با توجه به اینکه این موضوع در مجلس بررسی شده و شورای نگهبان یکبار نظر خودش را اعلام کرده و موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شده است، تصمیمگیری نهایی در این مورد در اختیار مجمع می باشد.
🔵 بیست و یکمین کنگره سراسری مجمع نیروهای خط امام (ره) برگزار شد.
دبیرکل این تشکل اصلاح طلب در این کنگره گفت: متاسفانه امروز بعد از گذشت چهار دهه با اهداف آن انقلاب بزرگ که به نام خدا و در دفاع از حقوق مردم اتفاق افتاد فاصله داریم و بخشی از این وضعیت نتیجه ورود و حضور افراد و تفکرات نا اهل و نا محرم با اهداف انقلاب اسلامی است که امام بارها درباره آنها هشدار داد.
سیدهادی خامنهای یکی از مصادیق کنار گذاشتن افراد لایق و کارآمد را حصر پانزده ساله آقای موسوی و آقای کروبی و خانم رهنورد اعلام کرد. او معتقد است این حصر باید هرچه زودتر به نوعی خاتمه یابد.
این موضع گیری در حالی توسط این تشکل اصلاح طلب صورت می گیرد که اغتشاشگران سال ۸۸ هرگز از اشتباهات خود پشیمان نبوده و ۹ ماه کشور را در آتش و آشوب داشته اند.
برخی از کارشناسان معتقدند باید حصر این افراد پایان و محاکمه آنها آغاز شود تا همه بدانند مختل کردن زندگی مردم و زیر سوال بردن امنیت روانی آنها چه عواقبی دارد.
#باشگاه_مجازی_های_انقلابی
🆔 @majazienghelabi
💢 مرور فضای مجازی در روزی که گذشت...
#رصد
📆 یکشنبه ۷ بهمن ماه ۱۴۰۳
🔹در روزی که گذشت، موضوعات گوناگونی مورد توجه فعالان فضای مجازی و رسانهها قرارگرفت که در ادامه به مهمترین آنها، میپردازیم:
🌐 شبکههای اجتماعی 🌐
🔵 انتشار عکسی از صرف عصرانه عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان در یکی از رستورانهای سطح شهر با واکنش های بسیاری از سوی کاربران مواجه شد.
انتشار این عکس واکنشهای زیادی را در میان کاربران شبکههای اجتماعی در افغانستان به همراه داشته است.
یکی از کاربران نوشته است: «هر بار آقای عراقچی در رستوران سطح شهر نهار بخورد، بعد از آن یک تغییر بزرگ در راه است.»
کاربر دیگری هم نوشته است«علاقه وافر ایشان به رستوران و کافیشاپ تغییرات بنیادین را در خاورمیانه شکل میدهد!»
شماری از افراد مخالف سیاستهای طالبان از حضور او در یکی از رستورانهای شهر کابل ابراز شادمانی کرده و نوشتهاند: «انسان نیک قدم است هرجا که پایش کشید آنجا سقوط کرد.» و کاربر دیگری نوشته است «امید چون عصرانه سوریه گونه شود.»
کاربر دیگری نوشته است «با یک صرف غذا اسد سقوط کرد حالا نوبت به هبتالله رسید.»
اشاره کاربران افغان به خوردن شاورمای آقای عراقچی ، در یکی از رستورانهای خیابانهای دمشق است که چند روز بعد از آن حکومت بشار اسد سقوط کرد.
آقای عراقچی چندی بعد در مصاحبه با شبکه الغد مصر درباره آن گفته بود که «احساس ما بر این است که باید با مردم ارتباط داشت و در همین راستا به رستورانی در دمشق رفتم و شاورما خوردم.»
🔵 ادامه واکنشها به اظهارات #ظریف در اجلاس داووس و مطالبه عزل وی توسط برخی کاربران با هشتگ #عزل_ظریف_مطالبه_ملی و طرفداری برخی دیگر با هشتگ #ظریف_تنها_نیست، نگرانی کاربران به علت بی خبری از دو زندانی اذر ماه اخیر #امیر_حسین_موسوی و #شبنم_حسین_زاده، از موضوعات پرتکرار در توییتر بود.
🌐رسانه های رسمی🌐
🔵 ظریف و پاسگل های جدید، در مذاکرات داووس سبب شده تا بازهم معاون راهبردی رئیس جمهور که شاید در ظاهر یک سمت جدید شغلی باشد، اما به عنوان یکی از مسئولان رسمی ایرانی در موضع گیری ها شناخته می شود.
به نظر میرسد معاون راهبردی رئیس جمهور همچنان در حال و هوای انتخابات بوده و در جدیدترین اظهارات خود گفته است اگر سعید جلیلی روی کار می آمد در منطقه تنش ها افزایش می یافت.
برخی کارشناسان معتقدند این موضع گیری های ظریف نه تنها سودی برای کشور نداشته، بلکه رفتار غرب و شرق با ایران را دچار چالش می کند.
در حال حاضر این نوع رفتار سیاست داخلی به سیاست خارجی، منافع ملی را قربانی منفعت جناحی کرده تا به این ترتیب طرفهای مقابل به سمت فشار بیشتر به ایران حرکت کنند.
دقت داشته باشید که این رفتار ظریف در سال ۱۳۸۳، ۱۳۹۲ و ۱۴۰۰ در حوادثی مشابه تکرار شده و او هر بار پالسی مثبت برای فشار بیشتر غرب به ایران خواسته یا ناخواسته ارسال کرده است.
به نظر می رسد فردی که رسانه های اصلاح طلب از او به عنوان مرد دیپلماسی یاد می کنند باید کمی بیشتر در سیاست خارجه از آمریکایی ها بیاموزد.
یکی از نقاط قوت آمریکا انسجام در سیاست خارجه است، به گونه ای که شما در آن چندگانگی را نمیبینید. در
حالی که دعواهای سیاسی در داخل آمریکا گاهی چهرهای مضحک از سیاست داخلی این کشور نشان میدهد، اما این تنشها هیچگاه به صحنه سیاست خارجی منتقل نمیشود. سیاستمداران آمریکایی حتی در اوج رقابتهای داخلی، در حوزه سیاست خارجی، به شکلی هماهنگ عمل میکنند.
#باشگاه_مجازی_های_انقلابی
🆔 @majazienghelabi