💢درسهایی فراموش ناشدنی تاریخ
🔹«تاریخ معلم انسان هاست» یعنی تاریخ به انسانها درسهایی از جنس درس معلمان میدهد که آموزنده، ماندگار، آگاهکننده و رشددهنده است. مقام معظم رهبری در دیدار با خبرگان رهبری(۴ اسفند ۱۴۰۱) یک اشاره تاریخی به ماجراهای انقلاب اسلامی کرد که گویا میخواهند تاریخ زبان باز کند و به چشمهای نابینا، گوشهای ناشنوا و قلبهای مهر زده دشمنان درسهایی فراموش ناشدنی بدهند.
🔰گزارههای خبری:
🔸1ـ امام خامنهای تاریخ را اینگونه به شهادت گرفت که زمانی که تازه یک سال از زعامت رهبری ایشان گذشته بود یک جریان سیاسی در نامهای سرگشاده در سال 1369 یک اعلامیهای دادند با امضای آدمهای چهرههای معروف نظام و موجه که سابقهکاری هم در نظام داشتند، اعلامیه دادند که: «ملک و ملت در لبه پرتگاه ویرانی و نابودی است.» این نامه که معروف به نامه ۹۰ امضایی است در اردیبهشت سال 1369 از سوی برخی فعالان نهضت آزادی از جمله مهدی بازرگان، یدالله سحابی، ابراهیم یزدی و علیاکبر معینفر که در ابتدای انقلاب مسئولیت داشتند و عضو دولت موقت بودند نوشته شده بود. اکنون چراغ عمر بسیاری از نویسندگان این نامه خاموش شده است اما انقلاب روز بروز پرفروغ تر شده است.
🔹2ـ مقام معظم رهبری در ادامه به یک حادثه تاریخی دیگر اشاره کرده و فرمودند: در سال 1381 هم یک عده از نمایندگان مجلس نامه نوشتند به بنده آن وقت آن نامه مضمونش این بود که خلاصه باید تسلیم بشوید و الّا کارتان تمام است. مال سال 1381 است. تسلیم نشدیم، ایستادیم و انشاءاللّه باز هم خواهیم ایستاد. این نامه معروف به نامه جام زهر ۱۲۷ امضایی نمایندگان مجلس ششم به ریاست کروبی است. آنان حمله آمریکا به افغانستان و عراق در پی حادثه ۱۱ سپتامبر را موقعیت مناسبی برای ایجاد رابطه با آمریکا میدانستند و سعی داشتند با القاء خطر آمریکا، رهبری را وادار به نوشیدن جام زهر نمایند! همچنانکه امام در پذیرش قطعنامه 598 ملزم شده بود!
🔸 آنها به دنبال تسلیم ایران بودند اما با مقاومت ملت ایران نه تنها آمریکا به ایران حمله نکرد بلکه تغییر نقشه ژئوپولتیک منطقه به نفع ایران تمام شد و عملاً بعد از حمله به عراق، آمریکا در باتلاقی گیر کرد که دیگر نتوانست به کشوری حمله کند. برخی از نویسندگان این نامه از جمله فاطمه حقیقتجو، موسویخویی، رجبعلی مزروعی، جمیله کدیور، نورالدین پیر موذن، سهیلا جلودارزاده، بهزاد نبوی، محمدرضا خاتمی و تمام اعضای جبهه منحله مشارکت بودند که بعدها در فتنههای دیگری علیه انقلاب اسلامی نقش ایفا کردند.
🔅نکات راهبردی: معلم تاریخ به ما آموخت که:
🔻1ـ دشمن که توانایی به زانو در آوردن ملت ایران را ندارد از گذشته تا کنون از عوامل سرسپرده، ساده لوح، خائن و مزدور برای ایجاد خطای محاسباتی و شکستن مقاومت ملت استفاده کرده و میکند. تابلوی خیرخواهانه و مردم دوستی به دست میگیرند اما در حقیقت مهرههای پازل آمریکا برای غلبه بر ملت ایران هستند.
🔻2ـ فرو غلطیدن بسیاری از این نامهنویسها به دامان غرب و آمریکا نشان داد که آنها به دنبال نجات خود بودند نه ملت ایران، چون انقلاب داشت برخلاف میل آنها به پیش میرفت و نمیتوانستند برنامههای آمریکا را برای کُند کردن مسیر سعادت انقلاب اجرایی کنند؛ اکنون هم چنین جریانهایی وجود دارد که ندای حمایت از ملت سر میدهند ولی در اصل سیگنال افزایش فشار به ملت ایران را به آمریکا میدهند.
🔻3ـ معلم تاریخ میگوید که ایحاد ترس و دلهره نسبت به برنامههای دشمن و ایجاد ناامیدی یکی از حرکتهای ستون پنجم دشمن در گذشته بوده و اکنون هم ادامه دارد.
🔹 اگر وادادگی و پیامهای آشکار و پنهان خائنین به ملت و انقلاب اسلامی نبود قطعاً ملت بسیار زودتر از این توانسته بودکه برهمه این مشکلات غلبه کند، آنچه میتواند باعث شکستن این جریان شود؛ جهاد تبیین روشنگری و بصیرتافزایی است.
✍🏻فرهاد مهدوی
#گزارشروز
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
♦️حسین شریعتمداری: دولت رئیسی در یکسال و چندماه اخیر دستاوردهای فراوانی داشته / امنیتیها بیایند موضوع ارز را حل کنند
❄️🌹❄️
🔻حسین شریعتمداری در کیهان نوشت:
🔸همینجا باید گفت که از دولت قبل با توجه مسیر فاجعهباری که در بسیاری از حوزههای اجرایی -از جمله اقتصاد- در پیش گرفته و مشکلات فاجعهباری را به ملت تحمیل کرده بود انتظار نمیرفت که در این زمینه اقدام بایستهای داشته باشد.
🔹از مسئولان اقتصادی دولت مردمی رئیسی که در فاصله کوتاه یکسال و چندماهه اخیر دستاوردهای فراوانی داشته است و نیز برای احترام به شأن برجسته و مثالزدنی مردم، انتظار میرود در بازار ارز نیز منافذ موجود را کشف کرده و با جدیت به رفع آن بپردازند.
🔺همه شواهد حکایت از آن دارند که اختلال در بازار ارز طبیعی نیست بلکه توطئهای حساب شده و تدارک دیده از سوی دشمنان است و برای مقابله با این توطئه، دستگاهها و مراکز اطلاعاتی و امنیتی بیشترین وظیفه را بر عهده دارند. مسامحه را کنار بگذارید و در برخورد با مافیای ارز کمترین ترحمی نداشته باشید.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💵چالش ارز و تجربه ای که پیش روی مااست...
1⃣بخش اول: حلقه ی مفقوده
✴️موفقیت در اجرای هر سیاست اقتصادی مستلزم ایجاد بستر و رعایت الزامات آن است و در غیر این صورت، آن سیاست با شکست مواجه میشود.
🔺وقتی قانون حذف ارز ترجیحی را اجرا می کنید ولکن بستر ثبات اقتصادی و الزام ایجاد سازوکار نظارت فراهم نیست، قطعا این سیاست با شکست مواجه می شود.
🔺وقتی سیاست تثبیت نرخ ارز را اجرا می کنید، ولکن قائل به اجرای الزامات آن نیستید، یعنی بر روند عرضه و تقاضای ارز نظارت و کنترل نمی شود و همه نیازهای بازار را تامین مالی نمی کنید و در عین حال در بازار های دیگر مثل طلا و مسکوکات، به قانونی که خود تدوین نمودید، اعتنایی ندارید و نرخ آنرا (طلا) با دلار آزاد محاسبه می کنید، بدیهی است که سیاست شما نه تنها دردی را دوا نمی کند بلکه خود عاملی بر افزایش تقاضا و تنش بر بازار می شود.
🔶دولت باید با ایجاد ثبات در سیاست هایش و تمرکز بر اجرای آن، به بازار علامت دهی کند. نمی شود که گاهی بازار توافقی را حذف، و هفته بعد آنرا رسمیت داد؛ گاهی فروش ارز با کارت ملی را حذف، و هفته بعد آنرا بازگرداند.!!!
✴️حلقه ی مفقوده و اولین و مهمترین گام در اصلاحات اقتصادی در ایران، نظارت کنترل و هدایت است. جایی که سه نظام تولید، توزیع و مصرف را بهینه یابی می کند، بهره وری را بالا می برد، نشتی سیستم را کاهش می دهد، فساد را از بین می برد، کسری بودجه را تعدیل می نماید، نظام بانکی و همه عواملی که منجر به نامولد شدن اقتصاد و افزایش سفته بازی می شود را مدیریت می کند، به بانک مرکزی مرجعیت می بخشد،بازار ارز واقعی را تشکیل و به آن عمق می دهد و ... .
🔺دولت در ایران بزرگ است اما از دولت های رفاه کینزی در حوزه اسکاندیناوی که این همه پیشرفت دارند، بزرگتر نیست!. آنچه توان دولت را برای نیل به وظیفه اصلیش تحلیل برده، بزرگی دولت نیست، بلکه تودرتوی نهادی است. لذا نبود نظارت، کنترل و هدایت به دلیل تودرتوی نهادی اصلی ترین عامل عدم تحقق اهداف دولت در اجرای سیاست هایش می باشد.
🔺تودرتوی نهادی مثل وجود ۱۹ سازمان تصمیم ساز و تصمیم گیر در بخش خودرو که ضمن موازی کاری، پاسخگو و مسئولیت پذیر نیستند و نتیجه آن می شود اختلاف شورای عالی بورس و شورای رقابت....!
ادامه دارد...
📝علی محمدی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🇮🇷
📝 یازده سال حقوق یک کارگر، هدیه فرح پهلوی به موسسه موسیقی ونیز در ایتالیا 🙄
❄️🌹❄️
🔻طبق سند محرمانه پهلوی، در سال ۵۵ فرح پهلوی در یک فقره مبلغ ۶۰۰۰ دلار به موسسه موسیقی ونیز اهدا کرد. مبلغی معادل یازده سال حقوق یک کارگر در آن سال
🗞 سند محرمانه وزارت فرهنگ و هنر پهلوی، ۲۳ آبان ۱۳۵۵
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 ناگفتههایی از اتاقهای VIP در زندان اوین!
❄️🌹❄️
🎙#حجت_الاسلام_راجی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آهنگ چشماتو ببند شروین دو نقطهی عطف داشت
«چشماتو ببند و فرض کن منه»:
یا همون #زنای_ذهنی که پروفسور برت کاهر در کتاب «چه کسی در سر شما خوابیده» به اون میپردازه
و قسمتی که در یک رابطه مثلثی میگه «بهش نگو چرا موی بچش فره» که رسما با یک زن شوهردار #زنا اتفاق افتاده!
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
#سلسله_مباحث_مطالعات_امنیت_ملی
✅منافع ملی چیست؟
🔸 منافع (Interest) و ملی (National) تشكیل شده است كه هر كدام از آنها به نوبه خود از گستردگی معنایی زیاد برخوردار هستند. این امر از جهاتی باعث ابهام در مفهوم منافع ملی گردیده است. با این وجود منافع ملی آن دسته از منافعی تلقی می شوند كه دولتها به عنوان یك مجموعه و به نمایندگی از ملت هایشان در روابط خود با سایر كشورها در پی تحقق آن می باشند.
🔹اگرچه در عصر كنونی واژه منافع ملی و توجه به آن جزو الفبای سیاست خارجی و نظام دیپلماسی كشورها محسوب می شود اما سابقه كاربرد این مفهوم به عنوان اصول راهنمایی روابط دیپلماتیك كشورها به مراحل اولیه تحول دولت مدرن در قرون شانزدهم و هفدهم میلادی بازمی گردد.
🔸این مفهوم در قرن هجدهم بروز بیشتری یافت و در قرن نوزدهم تحت تاثیر جنگ های ناپلئونی عینیت بیشتری را شاهد بود. در دهه های اولیه قرن بیستم نیز با گسترش ادبیات مرتبط با این امر تلاش زیادی برای تمایز بین منافع عمومی كه به سیاست های داخلی دولتها اشاره دارد با منافع ملی كه راهنمای آنها در روابط خارجی شان است صورت گرفت.
🔹مفهوم منافع ملی در سیاست خارجی كشورها در دوران پس از جنگ جهانی دوم و تحت تاثیر آموزه های مكتب واقعگرایی مورد توجه شدید واقع شد. در این دوران هانس جی مورگنتا یكی از بزرگترین نظریه پردازان روابط بین الملل، نظریه واقعگرایی سیاست های بین المللی را بر مبنای مفهوم منافع ملی بنا نهاد. مورگانتا منافع ملی را آن دسته از منافعی تلقی می كند كه دولتها در یك برهه زمانی خاص و در پرتو شرایط سیاسی و فرهنگی و اقتصادی سیاست خارجی خود را بر مبنای آن تنظیم می كنند و در روابط خود با سایر كشورها در پی تحقق آن هستند.
🔸اگر چه هر ملت متشكل از تك تك شهروندان خود است اما منافع ملی حاصل جمع منافع كلیه شهروندان یك كشور كه همچون تخم مرغ های جداگانه در كنار هم در یك سبد گذاشته شده اند نیست. منافع ملی كشورها اگرچه در كل منافع عمومی جامعه و كشور را مد نظر قرار داده اما از سوی دیگر با نوع نظام سیاسی حاكم نیز مرتبط است.
در نظام بین الملل كشورهای با نظامهای سیاسی مختلف اهداف متفاوتی دارند كه تحقق این اهداف نیز نیازمند شیوه های مختلف سیاست خارجی می باشد. البته بسیاری از جمله مورگانتا و طرفداران مكتب واقعگرایی در سیاست بین الملل معتقدند كه مفهوم منافع ملی از عینیت برخوردار است و برای تمامی كشورها صرف نظر از ارزشهای مطلوب آنها یكسان می باشد.
🔹در این دیدگاه مفهوم منافع بر پایه مفهوم قدرت تعریف می شود كه بر مبنای آن اهداف سیاست خارجی هر كشور نباید فراتر از قدرت آن كشور تعریف شود؛ چرا كه منابع تحقق خواسته های ملی برای كشورها در نظام بین الملل به شدت محدود است.
🔸با این وجود، جیمز روزنا یكی از بزرگترین نظریه پردازان اخیر روابط بین الملل از این نگرش انتقاد می كند و تاكید دارد كه منافع ملی كشورها ریشه در ارزشها دارند و در محاسبه قدرت آنها ارزشهای مطلوب آنها نیز دخیل هستند و در نتیجه كشورهای مختلف اهداف متفاوتی را دنبال می كنند.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔴مرکز مبادلات ارز: ریزش قیمت دلار دور از انتظار نیست
مدیر پروژه مرکز مبادلات ارز و طلا:
🔹سرمایهگذاران و متقاضیانی ارز که تقاضای آنها رسمی و مولد نیست، احتیاط زیادی کنند و نوسانات این روزها را در نظر گیرند، زیرا احتمال نوسانات کاهشی و منفی شدن بازار بسیار زیاد است.
🔹در تالار حواله بالای ۵۰۰ میلیون دلار عرضه داشتیم که ۴۰۰ میلیون دلارهم در همین چند روزمعاملات ثبت و انجام شده است.
🔹نرخ هم در این چهار روز از ۳۶ هزار و ۱۰۰ تا ۳۶ هزار ۳۰۰ تومان نوسان داشته، نرخ ارز خدماتی هم با حاشیهای ای که از نرخ بازار حواله کشف میشود، نرخ اسکناس که در تالار ارز خدماتی برای مسافر، دانشجویان، اساتید وسرفصلهای مهم حدود ۴۱ هزار و ۷۰۰ تومان است که این ارز داده میشود و بنای بانک مرکزی براین است که تمام سرفصلها و نیازها را با همین نرخ پوشش دهیم.
🔹نیازهای واقعی پاسخ داده میشود، بنابراین طبیعی است که یکسری با نگاه سفته بازانه ورود پیدا کنند که توصیه میکنم واقعا به نوسانات نرخ بازار ارز توجه کنند. فعلا بنا نیست تقاضاهای سفته بازی را پاسخ دهیم، اعتقادی هم به آن نداریم، زیرا معتقدیم که در بازار واقعی و مالی که اشتغالزا باشد، سرمایه گذاری انجام شود.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
♻️ حسینیه معلی رویشی در شکل و معنا...
☑️ برنامههای استعدادیابی یا تلنتشوها، از مشهورترین برنامههای تلویزیونی هستند که در اغلب کشورهای جهان به منظور کشف استعداد در زمینههای مختلف برگزار میشوند. در ایران برنامه «عصر جدید» در شبکه سه، برنامه «اسراء» و «نغمه عشاق» در شبکه قرآن در این زمینه پخش شده است.
🔻 گزارهی خبری:
⬅️ از محرم سال ۱۴۰۱ برنامهای با عنوان حسینیه معلی از شبکه سوم سیما پخش شد که دو فصل آن در ماههای محرم و صفر و فصل جدید آن در ماه شادی اهل بیت علیهمالسلام با هدف استعدادیابی در زمینه مداحی در حال پخش است که این برنامه، استعدادیابی با اسلوبهای مرسوم در این نوع برنامهها نیست. آمار میلیونی بینندههای برنامه «حسینیه معلی»، که در فصل اول تا ظهر عاشورا بیش از ۲ میلیون و ۱۱۵ هزار بازدید در تلوبیون را به ثبت رسانده است، رقم قابل توجهی است که نمایانگر میزان اقبال بینندههای تلویزیونی از «حسینیه معلی» است.
🔻 گزارههای تحلیلی:
1️⃣ «حسینیه معلی» را میتوان یک حرکت فرهنگی رو به جلو و یک الگوی ارتقای برنامهسازی قلمداد کرد، یعنی به آن فرهنگ اصیل و معانی عالیه، اکنون ابتکار و جذابیت و هنر نمایش نیز افزوده شده است، بیآنکه معنی دچار تحریف شده یا تحت تأثیر فرم و قالب قرار گیرد.
2️⃣ در این برنامه ما با یک شبکه معنایی بومی و اسلامی که محصول هزار سال ابراز ارادت و مودت به خاندان عترت و طهارت(علیهمالسلام) است مواجه هستیم. هیچ چیزی شبیه به محتوای مسابقه و برتری و مرحله بعد و قهرمانی و... در برنامه مشاهده نمیشود، در این مسابقه همه برندهاند، چون روح حاکم بر مداحی این مصرع حافظ است که «ارادتی بنما تا سعادتی ببری».
3️⃣ یکی از آفتهایی که در سالهای اخیر در حوزه مداحی اهل بیت(ع) شکل گرفته، استفاده برخی مداحان از ملودی آهنگهای پاپ فارسی برای خواندن اشعار مداحی است. آفتی که باعث وهن مراسم عزاداری نیز میشود و این مراسم سنتی مذهبی را از مسیر اصلی خود خارج میکند و از اینرو برنامههایی چون حسینیه معلی میتواند به الگوسازی صحیح از یک برنامه مداحی و مرثیهسرایی و مولودیخوانی نیز تبدیل شود.
4️⃣ ویژگی بارز فصل جدید این برنامه نیز به کارگیری ظرفیت شادیآفرین و بهجتانگیز دین اسلام با بهرهگیری از میراث مختلف شادی در اقوام و کشورهاست. شادی معنوی و نمایش رسانهای آن به شکلی که ایجاد سرور بکند ولی به سمت ابتذال و لهو نرود و متناسب با مجالس اهل بیت(ع) باشد و چالش دین غم و گریه بودن اسلام را پاسخی درخور دهد.
↙️ نکته پایانی؛ یکی از ضعفهای برنامههای مناسبتی و دینی در تلویزیون در سالهای اخیر ناظر به ضعف محتوایی بوده و حال آن که انصافاً در حسینیه معلی جدای از بحث جذابیتهای فرمی، مشخص است که از حیث محتوایی نیز شاهد غنای مناسبی هستیم و امیدواریم که این قبیل برنامهها، الگویی بشود برای تولید و پخش برنامههای مشابه دیگر در صدا و سیما و اینکه از این قبیل کارها به معنای واقعی کلمه، حمایت لازم از سوی مدیران و مسئولان رسانه ملی صورت بگیرد.
✍️ جواد خسروی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢چرا باید همچنان امیدوار بود؟
🔹جهان امروز همچون جویباری پر سرعت دائما در حال نو شدن و تحول است. این تند آب در مسیر پر پیچ و تاب خود هر لحظه مسائلی میآفریند که نیازمند پاسخگویی به موقع و دقیق است. در یک همچین جهانی مشکلی که ما هنوز با آن روبهرو هستیم این است که هرگاه به مسئلهای بر میخوریم که نسبتاً پیچیدهتر از آنی است که از گذشته به آن عادت کردهایم، خیلی زود ناامید میشویم. درست مثل شرایط امروز اقتصادی کشور که تقریبا بسیاری را در دستیابی به راه حل ناامید ساخته است.
🔸بارها شاهد بودهایم هم اینکه نرخ ارز از جای خودش کنده میشود و مسیری صعودی را طی میکند دل نگرانی همه جامعه را در بر میگیرد. این موضوع تنها به قیمت ارز محدود نمیشود و در مورد خودرو، طلا و حتی تخم مرغ هم مصداق پیدا میکند چرا که احساس میکنیم هر لحظه ممکن است قضیه از کنترل خارج شود. شاید علت این ناامیدی آن باشد که ما در سیاستورزی هنوز نیاموختهایم که باید کمی جلوتر از مسئله حرکت کنیم، اگر چه ممکن است بین مسائل گذشته و حال اشتراکاتی وجود داشته باشد با این حال نمیتوان با پاسخهای دیروز به مصاف مسائل امروز رفت. علاوه بر این حاضر نیستیم بپذیریم در مصاف با مسائل جدید ابتدا باید مطمئن شویم که مجموعهای از مهارتهای مناسب را در اختیار داریم.
🔹متأسفانه در پارهای از موارد در حالی که پیچیدگی دنیای ما دائما در حال افزایش است هنوز بر مهارتها، داشتهها و مدلهای ساده و قدیمی پافشاری میکنیم در حالی که بیش از گذشته به ایجاد یک نظم جامع و سازماندهی بروز نیازمندیم، نظم و نسخی جدید که قادر به پاسخگویی به چالشهای سیاسی و اجتماعی و اقتصادی نو باشد.
🔸با اینکه شرایط به شکلی است که تعدد متغیرها و تکثر بازیگران هزارتوی مبهم و کلافی پیچیده از مسائل را میآفریند که رسیدن به سرنخ نهایی حل مسئله را سخت و گاهی قریب به غیرممکن میسازد اما همانطور که رهبری معظم انقلاب(مدظلهالعالی) فرمودند: «کسانی که دل و ذهنی پُر از امید دارند، امیدوارانه به مسائل و تحولات نگاه میکنند از اینرو باید تلاش کرد به جای ایستایی و ناامیدی، ضمن شکیبایی و رعایت انضباط از طریق آموختن مهارتها و الگوهای ارزشمند نوین سیاستورزی و با اتکا به تجربیات گذشته و پارادایمهای پیشینی به راه حلی درست برای عبور از مسائل امروز و فردا دست یافت.»
✍🏻حسین حسینینژاد
#حرفروز
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢تیر خلاص غرب به FATF
🖋محمد ایمانی در کانال شخصیاش نوشت:
🔸«کارگروه اقدام مالی «FATF»، دیروز در اقدامی عجیب و کمسابقه، عضویت روسیه را به خاطر «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» تعلیق کرد.
🔹این کمیته در بیانیهای اعلام کرد جنگ روسیه در اوکراین، با اصول این سازمان مغایرت دارد. یقینا باید از این موضع استقبال کرد؛ چرا که موجب راستیآزمایی همه دعاوی درباره ماهیت FATF میشود. اگر حمله به کشورهای دیگر، مستوجب مواخذه در FATF و تعلیق عضویت اعضا شود و این رویکرد مبنای حقوقی بدون تبعیض داشته باشد، طبیعتا قبل از روسیه، باید آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی از FATF اخراج شده باشند.
🔸بر این مبنا باید قبل از روسیه، عضویت آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی تعلیق میشد که پیشاهنگهای جنگافروزی و اشغالگری در دنیا هستند. اما چنین نشده و بلوک غرب، همانگونه که در حوزه ورزش و هنر و سینما، همه دعاوی قبلی را زیر پا گذاشته و در اقدامی سیاسی، حضور تیمها و هنرمندان روسیه را ممنوع کردند، اکنون بازی مشابهی را در FATF ترتیب دادهاند.
🔹این بازی گروکشانه که احتمالا چند صباح بعد علیه چین و کشورهای دیگر هم گسترش مییابد، همچنان که موجب رفوزه شدن گردانندگان FATF میباشد، اعتبار و حیثیت این کارگروه سیاست زده را هم بیش از پیش زیر سؤال خواهد برد و ثابت میکند که نه یک کمیته حقوقی بیطرف با معیار (استاندارد)های عام و فراگیر، بلکه ابزار چماقداری و باجخواهی دولتهای غربی است.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢آغاز #ریزش_دلار در بازار غیر رسمی/ نرخ دلار 4 هزار تومان کاهش یافت
🔹نرخ غیر رسمی دلار در مدت کوتاهی 4050 تومان ریزش کرد و مطابق نظر کارشناسان سقوط نرخ دلار در مقابل ریال ادامهدار خواهد بود.
🔸آغاز ریزش دلار در بازار غیر رسمی/ نرخ دلار 4 هزار تومان کاهش یافت
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بر اساس گزارشهای رسیده از بازارهای غیر رسمی تعیین نرخ دلار، از ساعاتی پیش روند ریزش شدید قیمت دلار شروع شده است.
🔹بر اساس این گزارش، قیمت غیر رسمی دلار که توسط دلالان در فضای مجازی تعیین میشود، صبح امروز تا 60 هزار و 50 تومان نیز بالا رفت اما با شروع روند ریزش قیمت دلار، این نرخ در لحظه انتشار گزارش 56 هزار تومان رسید و در مدت کوتاهی 4050 تومان ریزش کرد.
🔸به گزارش فارس، تحولات نرخ ارز در بازار غیر رسمی از قانون مشخصی پیروی نکرده و بر اساس نظر کارشناسان پیشبینی میشود، نرخهای بالا پایدار نبوده و با تداوم ریزش نرخ بازار غیر رسمی به نرخهای رسمی نزدیک شود.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir