#آموزش_سیاسی
🔹ایدئولوژی سیاسی
هیچ کس جهان را چنان که هست ، نمی بیند. همه ما به جهان از پشت پرده نظریه ها ، پیش فرض ها و فرضیه ها می نگریم . این نوع از نگاه کردن ، در ژرف ترین لایه ها ، ریشه در اعتقادها و باورها دارند که معمولا " ایدئولوژی سیاسی " نامیده می شوند . هرکدام از این ایسم ها ( لیبرالیسم ، سوسیالیسم ، فمینیسم ، فاشیسم و مانند آن ها ) چارچوب فکری متمایزی ایجاد می کنند که به زندگی انسان نقش خاصی می دهد . همانطوری که در بخش دوازدهم بیان شد ، ایدئولوژی یکی از بحث برانگیزترین مفاهیمی است که در تحلیل سیاسی با آن مواجه می شویم . اصطلاح ایدئولوژی اولین بار در قرن هیجدهم توسط فیلسوف فرانسوی " دستوت دوتراسی " و برای اشاره به اندیشه های جدید یا اندیشه شناسی بکار رفت . اما در قرن نوزدهم در نوشته های مارکس معنای ماندگاری به این اصطلاح داده شد . مارکس ، ایدئولوژی را " اندیشه طبقه حاکم " معنا کرد . یعنی طبقه ای که نیروی مادی حاکم بر جامعه بوده و در عین حال نیروی فکری حاکم نیز هست . طبقه ای که ابزار تولید مادی و ذهنی را در دست دارد . او معتقد بود که ایدئولوژی ، دروغی است برای پنهان کردن تضادهای جامعه و به بند کشیدن انسان هایی که قصد رهایی از قیدها را دارند . بعدها متفکرانی مانند پوپر و آرنت ، ایدئولوژی را وسیله کنترل جامعه قلمداد کرده و معتقدند که ایدئولوژی یک نظام فکری بسته ایجاد می کند که با شکل انحصاری خود حقیقت را پنهان و لذا جامعه ایدئولوژیک از تحمل اندیشه های مخالف و باورهای رقیب خلاص می شود . متفکری مانند مایکل اوکشات نگاهی محافظه کارانه به ایدئولوژی داشته و معتقداست که جهان عمدتا فراتر از توان درک ذهن انسان بوده و انسان در دریایی بیکران و عمیق سفر می کند . لذا ایدئولوژی مجموعه اندیشه هایی است که واقعیت سیاسی را تحریف می کند ، چون مدعی است که چیزی را توضیح می دهد که دور از فهم و درک است . جالب است که اسامی نام برده شده گرچه ایدئولوژی را از منظر خود تبیین کرده ولی با کمی دقت می توان دریافت که خود این تعریف ها با ارزش ها و گرایشات سیاسی خاصی همراه بوده است . اندرو هیود در این زمینه می نویسد که تعریفی اختصاصی از ایدئولوژی، باید بی طرفانه باشد . این تعریف بی طرفانه می تواند این باشد که :
ایدئولوژی یک نظام اعتقادی دارای گرایش عملی است یعنی مجموعه ای از اندیشه های به هم پیوسته که عمل سیاسی را به طریقی هدایت کرده یا به آن الهام می بخشد .
منبع : کتاب سیاست اندرو هیود
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💬 رهبر انقلاب: ملاحظه و رعایت اقتضائات کار فرهنگی - تبلیغی راهبردی ضروری و همیشگی است
🔹امام خامنهای در دیدار رئیس و جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری، تولید و ارائه محصولات فاخرِ مبتنی بر فکر نو، و در نظر گرفتن اقتضائات اجتماعی و فرهنگی تبلیغ را در عین خشیت کامل از پروردگار، دو وظیفه مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی خواندند.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای ضمن قدردانی از اقدامات خوبی که در سازمان تبلیغات اسلامی انجام گرفته است، با استناد به آیات قرآنی، خشیت از پروردگار به معنای «ملاحظه، رعایت و مراقبت» را راهبرد ضروری و همیشگی فعالان عرصه فرهنگ و تبلیغ دانستند و افزودند: دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچی گری و اتهامات ترسید.
🔹ایشان توجه به اقتضائات اجتماعی در تبلیغ را نادیده گرفتن خشیت الهی ندانستند و گفتند: کارهای فرهنگی لوازمی دارد که باید به آنها توجه کامل کرد.
🔹ایشان توجه به لسان قوم را در فعالیت های فرهنگی- تبلیغاتی از جمله این اقتضائات برشمردند و گفتند: زبان ارتباط گرفتن با یک جوان و نوجوان با زبان حرف زدن با یک غافل جاهل یا معاند فرق می کند همچنانکه باید زبان و لسان صحبت و تبلیغ در کشورهای دیگر با کار فرهنگی-تبلیغی در داخل از جمله در مجموعه های انقلابی تفاوت داشته باشد.
🔹رهبر انقلاب اسلامی بازار فکر و محصولات نو در داخل و خارج را پررونق خواندند و گفتند: با تولید فکر نو، فرآوری آنها و تبدیلشان به محصولات فاخرِ دارای بسته بندی خوب، در این بازار پرمشتری فعال شوید.
🔹ایشان با ابراز ناخرسندی از کم کاری در این عرصه گفتند: سازمان تبلیغات و حوزه هنری در عرصه های مختلف، کار خوبِ زیاد کرده اند اما نه به اندازه عمر حدوداً چهل سال خود، بنابراین باید کار و تلاش را مضاعف کرد.
🔹اهمیت دادن به نیروی انسانی زبده به عنوان محور اساسی مجموعه های فرهنگی، حفظ نیروهای خوب سازمان تبلیغات در همه رشته ها،مراقبت از نیروها و مواظبت در زمینه آفات برون سپاری کارهای فرهنگی تبلیغاتی، چهار نکته دیگر رهبر انقلاب در این دیدار بود.
🔹ایشان در این زمینه گفتند: البته باید از ظرفیت های مردمی حداکثر استفاده را کرد که در این زمینه جشنواره عمار نمونه خوبی است.
🔹حفظ شادابی، سرزندگی، خوشحالی و خشنودی مردم از دیگر نکاتی بود که ایشان به عنوان یکی از وظایف مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی بیان کردند.
🔹رهبر انقلاب در تشریح بیشتر ابعاد و اهمیت این موضوع گفتند: البته اگر وضع اقتصاد و زندگی مردم بهتر شود شادابی و خشنودی آنها تا حدودی تأمین می شود اما جدا از این مسئله هم می توان با مشارکت خود مردم، کارهای متنوع – شیرین و سرزنده ای انجام داد.
🔹بخش آخر سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار حاوی چند توصیه از جمله پرهیز از جناح گرایی بود.
🔹ایشان گفتند: در کل کشور به اتحاد کلمه و همدلی نیاز داریم چه برسد به مجموعه های انقلابی که باید کاملاً از افتادن در دام نحله های گوناگون فکری و جناح گرایی پرهیز کنند.
🔹خودداری از کارهای صرفاً ویترینی و شکلی، و مراقبت از تولید آثار خنثی و بدون جهت گیری صحیح توصیه های دیگر رهبر انقلاب به رئیس و تعدادی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری بود.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢کانال پاناما آبراهی ساخت دست بشر به طول ۸۲ کیلومتر است. این آبراه که در منطقهی تحت مالکیت کشور پاناما قرار دارد، اقیانوس اطلس را به اقیانوس آرام متصل میکند. کانال حیاتی قارهی آمریکا از میانهی باریکهی پاناما عبور میکند و یکی از مسیرهای مهم تجاری آبی در جهان محسوب میشود. کانالی که در سال ۱۹۱۴ رسما کار خود را شروع کرد، امروزه بهعنوان یکی از عجایب هفتگانهی دنیای مدرن شناخته میشود.
گفتنی است نیروی دریایی ایران برای اولین بار وارد این کانال خواهد شد، آمریکایی ها حضور ایران در آمریکای لاتین را یک تهدید برای آمریکا می دانند
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔸خلیج فارس در منابع مورخان عرب
🔺بحرفارس، البحر الفارسي، الخليج الفارس و خليج فارس عبارات و واژههایی است که مورخان عرب مسلمان در معرفی و اشاره به خلیج تا ابد فارس از آن بهره بردهاند. در آثار مربوط به دوره اسلامی و آثار نویسندگان عربی میتوان بیش از 30 کتاب جغرافیایی، تاریخی، ادبی یا کتابهای تفسیر اصول اخلاقی و حقوقی، از دانشمندان مسلمان و عرب زبان مورد شناسایی قرار داد، که از خلیج فارس نام بردهاند. ابن حوقل، ابن خردادبه و استخری، سه تن از جغرافیدانان صاحبنام عرب مسلمان در آثار خود خلیج فارس را در زمره مبادی مهم بازرگانی در مشرق زمین و به ویژه در صدر اسلام دانستهاند. در حقیقت مورخان عرب، ایرانی، مسلمان و غیر مسلمان اتفاق نظر دارند که دریای پارس یکی از معابر آبی کهن ایرانیان است. ابن بلخی، مورخ عرب و ایرانی الاصل که از نجبای باختر است در «فارسنامه» خود تنها خلیج فارس را میشناسد و راههای خلیج فارس را به مناطق مختلف ایران و سرزمینهای دور و نزدیک دیگر با ذکر فواصل آنها را نام برده است.
🔺کتاب حدود عالم من المشرق الی مغرب که قدیمیترین کتاب جغرافیا به زبان فارسی است و در 372 هجری تالیف یافته بیان میکند: «خلیج پارس از حد پارس برگیرد با پهنای اندک تا به حدود سند.»
🔺همچنین محمد بن نجیب بکیران در کتاب «جهان نامه» که نسخه آن در روسیه چاپ شده و از تالیفات فارسی همان قرن است، مینویسد: «بحر کرمان پیوسته است به بحر مکران و جزیره کیش که مروارید از آنجای آورند در این دریاست و چون از بحر کرمان بگذری بحر پارس باشد و طول این دریا از حدود عمان تا نزدیکی سراندیب بکشد و بر جانب جنوب او جمله زنگبار است.»
🔺ابوبکر احمد بن محمدبن اسحاق بن ابراهيم الهمداني مشهور و معروف به ابن الفقيه در اثر جغرافيايي معروف خود«مختصر کتاب البلدان» که در سال 279ق تأليف شده درباره خليج فارس مینویسد: «بدان که درياي پارس و هند از براي پيوستگي به يکديگر هر دو يک دريا هستند.»
🔺ابوعلي احمد بن عمر بن رسته نیز در اثر خود با عنوان «الاعلاق النفيسه» میآورد: «اما درياي هند، از آن خليجي به سوي ناحيت پارس بيرون آيد که خليج فارس نام دارد... و بين اين دو خليج يعني خليج احمر و خليج پارس سرزمين حجاز و يمن و ديگر بلاد عرب واقع است.»
🔺ابوالقاسم عبيدالله بن عبدالله بن احمد بن خرداد به خراساني در کتاب خود «المسالک و الممالک» در اين باره مينويسد: «گروهي از اين رودها به سوي بصره و گروهي به سوي مذار (شهري بين واسط و بصره) روانند و سپس همه آنها به درياي پارس ميريزند.»
🔺یکی دیگر از مورخان عرب که نام خلیج فارس را در اثر خود آورده بزرگ بن شهريار الناخذاه هرمزي (ناوخداي هرمزي) است که در «عجايب الهند» از بحر فارس براي معرفي خليج فارس استفاده کرده است. ابواسحاق ابراهيم بن محمد الفارسي الاصطخري هم نیز در کتاب «مسالک الممالک» از همين عبارت بحر فارس براي معرفي نام خليج فارس استفاده ميکند.
🔺ابوريحان محمد بن احمد البيروني الخوارزمي نيز در آثار خود واژههاي درياي پارس ـ خليج پارس ـ بحر پارس را براي معرفي خليج فارس ذکر کرده است.
🔺ابن حوقل در اثرش « صورﺓ الارض» و بشاري در کتابش احسن التقاسيم في معرفه الاقاليم که به ترتيب در سالهاي 367ق و 375ق تأليف شدهاند، واژه «بحر فارس» را به جاي خليج فارس به کار بردهاند در کتاب «حدودالعالم من المشرق الي المغرب» هم در معرفي خليج فارس از عبارت « خليج فارس» بهره گرفته شده است.
🔺ابن حوقل در «صورة الارض»، محمد بن نجيب بکيران در «جهان نامه»، ابن البلخي در «فارسنامه»، شرفالزمان طاهر مروزي در «طبايع الحيوان»، ابوعبدالله محمد بن عبدالله بن ادريس در کتاب «نزهه المشتاق في اختراق الآفاق»، شهابالدين ابوعبدالله ياقوت بن عبدالله حموي رومي در اثر مشهور خود «معجمالبلدان»، ابوعبدالله زکريا بن محمد بن محمود قزويني در «آثارالباقيه و اخبارالعباد»، ابوالفداء در «تقويمالبلدان» و شمسالدين ابوعبدالله محمد بن ابي طالب الانصاري الدمشقي الصوفي در «نخبةالدهر في عجايب البر و البحر» از واژههای بحر پارس، دریای پارس و بحر فارس برای معرفی خلیج فارس استفاده کردهاند.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🇮🇷
📝 تروریستی خواندن #سپاه پاسداران تنفس مصنوعی امتداد اغتشاشات است | فریب جنگ رسانهای جدید نخوریم
❄️🌹❄️
🔻در چند روز اخیر فضاسازی گستردهای با موضوع تروریستی خواندن سپاه پاسداران توسط اتحادیه اروپا آغاز شده و در درون کشور نیز عده ای از دلسوزان انقلابی نسبت به آن واکنش های مختلفی نشان داده اند.
🔹در حوزه رسانه خصوصاً در توییتر بیش از ۱۲ میلیون بار هشتگ درخواست تروریستی شمردن سپاه پاسداران ترند شده و موج رسانهای مشکوکی اما شبیه به جنگ رسانهای چند ماه پیش به اسم رمز عنوان مهسا امینی آغاز شده است.
🔸به نظر می رسد این موج رسانهای یک تنفس مصنوعی به جریان اغتشاش در ایران بوده که بعد از شکست فاحش خود در پی ایجاد یک امید کاذب در معدود مخالفان و افرادی است که بعد از آرام شدن وضعیت کشور به یک ناامیدی مطلق رسیده بودند.
🔹از این رو نباید در زمین دشمن بازی کرده و این اتفاق را بزرگ جلوه داده و به آن ضریب دهیم، زیرا بیش از آنکه تروریستی شمردن سپاه پاسداران موضوعی عملیاتی و تحریمی باشد همان هدف جنگ رسانهای گذشته در امتداد خط اغتشاش و زنده نگه داشتن آن است.
🔸سند این مدعا توطئه ها و دشمنی هایی است که سالهاست بر علیه این نهاد انقلابی در حال اجراست. سردار حاج قاسم سلیمانی را به عنوان تروریست معرفی کرده و شهید می کنند و هر شرکت و فردی را به اتهام مراوده با سپاه پاسداران به شدت تحریم و رییسش را زندانی میکنند.
🔺 امثال این موارد سالهاست که به صورت عملی و رسمی در حال اجرا بر علیه سپاه پاسداران است. پس این تروریستی خواندن ها اصلاً موضوع جدیدی نیست و حتی اگر تصویب هم نشود باز تاثیری در بهبود روابط خارجی و مناسبات بین المللی سپاه پاسداران نخواهد داشت.
✍ سید محسن هاشمی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
◼️ آنچه از حسن روحانی نمیدانید
🔹متولد ۹ دی ۱۳۲۷ (شناسنامه ۲۱ آبان ۱۳۲۷) سرخه است.
🔹هفت فرزند بودند که خواهر و برادر بزرگتر وی در کودکی مرده و حسین، طوبی، فاطمه و طاهره، برادر و خواهران او هستند.
🔹پنج فرزند دارد:
زهرا و سپس منصوره که ساکن اتریش و عروس محمدحسین بهشتی، وارد کننده بزرگ میوه است.
محمد، کشته شده در جوانی، در دهه هفتاد به دست فردی که نگران افشای اسرارش بود. جالب آنکه روحانی در کتاب خاطراتش هیچ اشارهای به این فرزند خود نمیکند.
مجید، با فامیلی «عمرانی»!
و فرزند آخر، مریم، که همسر کامبیز مهدیزاده است.
🔹قبل از انقلاب توسط ساواک دستگیر، و برای آنچه «رهایی از فشار دستگاه» نام نهاده، اردیبهشت ۵۷ راهی انگلستان میشود.
هرچند ادعای روحانی این است که این خروج از کشور به توصیهی شهیدان بهشتی و مطهری بوده، اما هیچ مؤیدی بر گفتهی وی موجود نیست.
🔹درحالیکه مدعی است از ۱۴ سالگی تحت تعقیب بوده و سالهای ۴۳ و ۴۴ توسط شهربانی و ساواک بازداشت و ممنوع المنبر شده اما در سال ۴۸ بدون هیچ منعی پذیرفتهی حقوق دانشگاه تهران میشود و در اوج به اصطلاح مبارزات و مشغلههای حوزوی، ۳ ساله به او لیسانس میدهند!
🔹تا سال ۷۹ پنج دوره نماینده مجلس بود و در تمام این مدت خود را دکترای حقوق از انگلستان معرفی میکرد، درحالیکه وی در شرایطی که عالیترین مقام امنیتی کشور بود، به نام تحصیل در مقاطع ارشد و دکترا در بازهی ۷۳ تا ۷۷ (اخذ ارشد و دکتری تنها در ۴ سال!) مکررا به انگلستان رفت و آمد داشت.
🔹جالب آنکه با بررسی رساله ارشد و دکتری وی از طریق نرمافزارهای سرقت یاب، مشخص میگردد اکثر قریب به اتفاق آن کپیکاریِ بدون ذکر منبع و سرقت بوده است.
🔹درحالی عضو خبرگان رهبری و مدعی اجتهاد است که هیچگاه آزمون اجتهاد نداده و تسلطی بر زبان عربی ندارد؛ همچنین درحالی ادعای داشتن دکترای حقوق از انگلستان را دارد که از بیان سادهترین جملات انگلیسی نیز عاجز است و با این حال مدتی مدیرمسؤل فصلنامه پژوهشی «Iranian Review of Foreign» بود!
🔹پیشنهاد به دار آویختن ضدانقلاب در نمازجمعه را در مجلس اول میدهد و آشوبگران ۱۸ تیر را در نمازجمعه پستتر از اوباش میخواند. عضو همیشگی نهاد راستگرای جامعه روحانیت مبارز، مخالف سرسخت اکران فیلم «مارمولک»، عامل اجباری شدن حجاب در کشور و معتقد به لزوم «بریدن دست معتقدان به حجاب اختیاری» بوده اما در انتخابات ۹۲ با چهرهای جدید از جامعه و جوانان رأی میگیرد!
🔹یکماه قبل از حمله صدام، با وجود تحرکات مرزی عراق، در مجلس اول پیشنهاد انحلال تیپ ویژه ارتش را میدهد که با واکنش تند شهید چمران مواجه میشود.
🔹در اواسط جنگ همراه با هاشمی، مجمع موسوم به «عقلا» را تشکیل میدهند که با تمرکز بر بحث توقف جنگ، موجب کاهش انگیزه مسؤلان و رزمندگان شد که با عتاب امام، جلسات مذکور تعطیل میگردد.
🔹سال ۶۰ رسما نام «روحانی» را ثبت میکند اما در مدرک اهدایی دکترایش توسط انگلستان در سال ۷۷، نام «فریدون» اعلام و درج میشود!
🔹مطابق اعلام کمیته تحقیق و تفحص مجلس از دوتابعیتیها، مشخص میگردد یک مقام عالی اجرایی دارای تابعیت اسکاتلندی (انگلیسی) است که بسیاری از سفرهای مخفی خارجی خود را با پاسپورت دوم و نام اصلی انجام میداده.
🔹حداقل دو مرتبه ارتباط مخفی روحانی با آمریکاییها ثبت و مسجل شده: اولی به عنوان یکی از سه نماینده هاشمی در دیدار با نماینده مشاور امنیت ملی آمریکا (مک فارلین) طی سالهای ۶۴-۶۵ که موضوع آن آینده رهبری در ایران بود؛ و دومی سفر روحانی به پاریس در سال ۶۵ و دیدار با نمایندگان اسرائیلی که خود را آمریکایی معرفی کرده بودند و روحانی در آن دیدار خواهان فشار بیشتر بر امام برای پایان جنگ میشود.
موضوع اخیر توسط حسن عباسی افشا و با شکایت دولت مواجه گشت که با تبرئهی عباسی، صحت ادعای وی مسجل شد.
موضوعی که عینا با تبرئه حمید رسایی از شکایت دولت در خصوص اتهام تقلب تحصیلی روحانی، تکرار و اثبات میگردد.
🔹مجید جعفریتبار، جنگیر محکوم به اعدام، حامی روحانی بوده و جالب آنکه حسین فریدون نیز از مرتبطین با عباس غفاری، دیگر جنگیر محکوم به اعدام است و اخبار مراجعه مکرر این خانواده به جنگیرهای مختلف تاکنون چندین مرتبه افشا شده.
جالب آنکه رؤیت اجنه در نوجوانی و مسلوبالاختیار شدن در برابر آنان، در خاطرات روحانی صریحا ذکر گشته.
🔹درحالی ویلای ۳۰۰ میلیاردی در ولنجک یکی از اموال او است که طبق خاطراتش، پیش از انقلاب مستأجر اتاقی محقر در قم بود.
🔹پدافند هوایی کشور با فرماندهی روحانی، هواپیمای مسافربری حامل شهید جهانآرا و جنگنده شهید عباس بابایی را منهدم میکند.
🔹در مذاکرات ۵۹۸ پیشنهاد واگذاری کامل اروند به عراق را میدهد که با مخالفت ولایتی ناکام میماند.
✍️احمد قدیری
#سلسله_مباحث_مطالعات_امنیت_ملی
✅برخى از اهداف جنگ روانى:
1 ــ تأثیر گذارى بر افکار ملت های مورد هدف بر پایه دروغ های تاریخی.
2 ــ ترساندن از فقر یا قدرت خارجى سرکوبگر و دعوت به تسلیم و سازش.
3 ــ اختلاف افکنى در صفوف مردم و مقام هاى نظامى و سیاسى.
4 ــ اشاعه بذر یأس و نومیدى در میان مردم و بویژه نسل جوان.
5 ــ کاهش روحیه و کارآیى رزمى جهت زمان جنگ نظامى.
6 ــ ایجاد اختلال در سامانه هاى کنترلى و ارتباطى کشور هدف.
7 ــ تبلیغات سیاه بوسیله شایعه پراکنى، جوسازى، نمونه سازی.
8 ــ ایجاد حرکت هایی به دلیل مسائل مذهبى، قومى، سیاسى و اجتماعى.
9 ــ تلاش براى بحرانى و حاد نشان دادن اوضاع از راه ارائه اخبار و تحلیل های نادرست.
10 ــ پخش شایعات و دامن زدن به آن براى ایجاد جو بى اعتمادى و ناامنى روانى.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
#⃣ چرایی افت و کمبود گاز در کشور
1⃣ عدم ذخیره سازی در هشت سال دولت حسن روحانی:
دولت روحانی، شرکت ذخیره سازی گاز طبیعی را به بهانه غیر اقتصادی بودن آن منحل کرد. تصمیم نابخردانه ای که سرمای سرد زمستان را به خانه مردم آورد.
2⃣ عدم اجرای قراداد گازی بین ایران و ترکمنستان:
این قرارداد در دولت احمدی نژاد صورت گرفت ولی دولت روحانی آنرا اجرا نکرد که فرصت زیادی از ایران گرفته شد از جمله:
✅ زیرساختهای بسیاری با هزینههای گزاف برای واردات گاز از ترکمنستان ایجاد شد که در ۸ سال گذشته در دولت روحانی بلا استفاده ماند.
✅ دولت ترکمنستان محتاج معامله با ایران بود.
✅ ایران فرصت تبدیل شدن به کریدور واسطه ای گازی بین ایران و ترکمنستان را از دست داد.
✅ ایران فرصت نقشآفرینی در بازار گاز ترکیه را از دست داده و پیشنهاد ایجاد خط انتقال گاز ایران به ترکیه و بعد اروپا را که شرکت مجوز دولت متبوعش را هم گرفته بود، از سوی فردی که روحانی، او را ژنرال نفتی میدانست رد شده و به این ترتیب سرمایهگذاری و فاینانس ۴ میلیارد دلاری این کشور هم از دست رفته است.
✍ محمدعلی برزگر
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
⭕️ یه بار برای همیشه تموم کنیم تکرار این جمله مسخره رو، که اگر پول نفت رو بین مردم تقسیم میکردن الان همه مون میلیاردر میشدیم 🤦♂
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢خبر مهم درباره سفر همزمان مشاور ارشد بایدن و سردار قاآنی به عراق
▪️مشاور ارشد بایدن همزمان با حضور سردار قاآنی در بغداد، به عراق سفر کرد.
▪️ مشاور ارشد بایدن همزمان با حضور سردار قاآنی در بغداد، به عراق سفر کرد
▪️ زمانی که مک گورک، مشاور ارشد بایدن در امور خاورمیانه در عراق بود، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده سپاه نیروی قدس سپاه نیز برای گفتگو با رهبران جناحهای سیاسی و شبهنظامیان طرفدار ایران وارد بغداد شد
▪️رسانه آمریکایی «اکسیوس» نوشت: دفتر نخست وزیر عراق و سفارت آمریکا در بغداد اعلام کردند که برت مک گورک، مشاور ارشد رئیس جمهور بایدن در خاورمیانه، این هفته از عراق بازدید کرد تا با محمد شیعه السودانی، نخست وزیر جدید، درباره همکاری های امنیتی بین دو کشور گفتگو کند.
▪️در ادامه این مطلب آمده است: ایالات متحده و ایران برای نفوذ سیاسی در عراق در حال مبارزه اند. مک گورک ارشدترین مقام کاخ سفید است که از زمان روی کار آمدن السودانی در سه ماه پیش، به بغداد سفر کرده است.
▪️السودانی که پس از حمایت جناح های طرفدار ایران موسوم به چارچوب هماهنگی منصوب شد، در تلاش است تا روابط عراق با آمریکا و روابط بغداد با تهران را متوازن کند.
▪️علیرغم فشار شبه نظامیان طرفدار ایران در عراق که خواستار خروج نیروهای آمریکایی از این کشور هستند، السودانی از حضور نظامی ایالات متحده دفاع کرد و در مصاحبه اخیر با وال استریت ژورنال گفت که هنوز برای مبارزه با داعش به نیروهای آمریکایی، نیاز است.
▪️مک گورک روز دوشنبه به همراه آموس هوشتاین فرستاده وزارت خارجه آمریکا در حوزه انرژی پس از یک سفر کوتاه به اردن وارد بغداد شد.
▪️بر اساس بیانیه دفتر وی، السودانی به مک گورک و هوشتاین گفت که دولت او می خواهد همکاری با کشورهای دوست را «به نحوی که منافع مردم عراق تأمین کند» تقویت کند.
▪️مک گورک بر تعهد بایدن به روابط استراتژیک با عراق و بر تمایل آمریکا برای حمایت از اصلاحات دولت عراق در زمینه انرژی، زیرساخت ها و اقلیم تاکید کرد.
▪️مک گورک همچنین به السودانی گفت که ایالات متحده متعهد است که «به نیروهای عراقی در مبارزه با داعش مشاوره و کمک کند و اطمینان حاصل کند که داعش هرگز دوباره در عراق و سوریه احیا نخواهد شد».
▪️مک گورک و هوشتاین سپس به اربیل سفر کردند و در آنجا با نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان دیدار کردند. آنها در مورد نیاز به کاهش تنش بین دولت های منطقه ای و فدرال بر سر تولید نفت در منطقه گفتگو کردند.
▪️بنا به گزارش مطبوعات ایران و عراق، زمانی که مک گورک در عراق بود، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده سپاه نیروی قدس سپاه نیز برای گفتگو با رهبران جناحهای سیاسی و شبهنظامیان طرفدار ایران وارد بغداد شد.
▪️این دومین سفر قاآنی به بغداد از زمان تشکیل دولت جدید عراق بود.
▪️به گزارش العربی الجدید، قاآنی در این دیدارها درباره حمایت علنی السودانی از حضور نظامی آمریکا در این کشور صحبت کرد.
▪️فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق، قرار است در اوایل فوریه برای گفتگو با بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، به واشنگتن سفر کند.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🇮🇷
🔻بدیهی است که مصوبه پارلمان اروپا در تروریست اعلام کردن سپاه، مقدمه ای برای تشدید فضای روانی و امنیتی علیه ایران و در ادامه اقدامات براندازانه آنها در چند ماه اخیر می باشد.
🔸و البته ناراحتی و عصبانیت آنها از سپاه را نمی توان نادیده گرفت. از این جهت که سپاه همه نقشه های غرب و پادوهای آنها در منطقه و کشور را نقش برآب کرده است.
🔹اما نکته مهم اینکه، الزام آور بودن یا نبودن مصوبه مورد اشاره، و میزان ضمانت اجرایی آن، موضوعیت ندارد. بلکه موضوع مهم اصل اقدام اروپا و پیامی است که از طریق این اقدام مخابره می کند.
🔸اگر ایران زمانی که بخشی از حاکمیتش ( سپاه) در فروردین ۹۸ توسط آمریکا، رسما تروریست اعلام شد، از اقتدار منطقهای خودش برای هزینه مند کردن اقدام کاخ سفید بیشتر و بهتر استفاده می کرد، و تنها به مصوبه مجلس شورای اسلامی ( در اقدام متقابل علیه سنتکام) اکتفا نمی نمود، الان اروپا جرات چنین کاری را نداشت.
🔺اکنون هم اگر از این اقتدار امنیتی از خلیج فارس تا مدیترانه برای گوش مالی اتحادیه اروپا استفاده نشود، فردا هر کشوری به خودش جرات تکرار این عمل را می دهد...
✍ علی محمدی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔺 این توئیت ساختگی نیست، کاملا جدی است...
🔹️ محمد مهاجری از فعالان توئیتری نزدیک به علی لاریجانی درباره #علیرضا_اکبری (ابر جاسوس بازداشت شده) نوشته:
او به شدت ضدِ برجام و مدافع ساخت سلاح هسته ای و ... بوده است.
🔸️ همین حالا که این بابا این توئیت را نوشته حداقل 40 یادداشت و مصاحبه از همین جاسوس در سایت خبرآنلاین (رسانه همسو با علی لاریجانی) وجود دارد که در آنها از لزوم وزیدن هوایی تازه در سیاست خارجی ایران و رسیدن به "برجام" و حل بقیه ابهامات با آمریکا و رفع تنش ها (از طریق امتیاز دادن و ...) سخن گفته است...
🔹️ این جماعت غربگرا، چشم بچرخانی حقیقت را وارونه میکنند.
✍آقای تحلیلگر
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir