سلام تخریب چی.
زنده نگه داشتن نام و یاد
شهدا کمتر از شهادت نیست.
مقام معظم رهبری.
به اطلاع کلیه عزیزان همرزم تخریب چی میرساند.بمناسبت سالگرد شهادت فرمانده تخریب لشکر ۱۹ فجر شهید سردار خورشیدی محفل دوستانه تخریب چیان عزیز در ساعت ۶عصر پنچ شنبه بر سر مزار این اسوه شجاعت در دارالرحمه شهدای ارباب کوار و بعد در منزل شهید برگزار می شود .
ساعت حرکت از شیراز ۵ عصرمقابل حسینه ثارالله واقع در بلوار پاسداران میباشد.
لطفا کسانی که قصد آمدن دارند حداکثر تا ساعت ۱۰ صبح پنجشنبه با شماره زیر تماس و هماهنگی نمایند.
۰۹۳۰۸۹۰۷۵۲۶ اکبری
سلام علیکم
💠 چهارشنبه ۷ تیر ماه ۱۴۰۲ مصادف است با ۹ ذیالحجه
🌸 او با سپاهی از شهیدان خواهد آمد . . .
🕊💐 هفتم تیر ماه سالروز شهادت سربازان امام عصر عج الله . . .
🕊💐 شهادت مظلومانه آیتالله بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام خمینی رحمت الله توسط منافقین کوردل در سال ۱۳۶۰
🕊💐شهادت مظلومانه ۱۱۰ نفر از عزیزان هموطنمان در شهر سردشت بر اثر حمله شیمیایی رژیم بعثی عراق در سال ۱۳۶۶
🕊🌷شهید دفاع مقدس حمدالله پورکاویان
🕊🌷شهید دفاع مقدس زین العابدین عبدی
🕊🌷شهید دفاع مقدس علی سام دلیری
گرامی باد .
🌹 نثار ارواح مطهر شهدا #صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_یا_صاحب_الزمان
هدایت شده از حامیان سپاه پاسداران
دست نوشته شهید محسن حججی در روز عرفه: خدایا معرفتم ده تا حسینی شوم و حسینی قربانی ات... خدایا شهیدم کن
🔹چند سالی است که روز عرفه، این دستنوشته محسن حججی در روز عرفه سال۹۴ دائم جلوی چشمم رژه میرود.
🔹نکته اش اینجاست که امثال ما معمولا وقتی دعا میکنیم دنبال حاجات شخصی و دنیوی خودمان هستیم اما امثال محسن حججی، دعا کردن شان هم فرق میکرد که شهادت شان آنطور یک مملکت را تکان داد...
➥ @sepah_paasdaran
هدایت شده از اطلاع رسانی گردان تخریب ل۲۷
دوستان عزیزم سلام
آماده دیدار با جانبازان اعصاب و روان در آسایشگاه نیایش هستید؟؟؟؟
حدیث عنوان بصری: دستور العمل امام صادق علیه السلام برای خودسازی
علم و دانش به یادگیری نیست، بلکه نوری است در دل کسی که خدای متعال می خواهد او را هدایت کند، اگر طالب علم هستی ابتدا بندگی حقیقی را در خود به وجود آور، و علم را برای عمل کردن بیاموز، و از خداوند فهم بخواه تا تو را فهیم گرداند.
-حقیقت بندگی چیست؟ فرمود: به سه چیز است: اول اینکه بنده آنچه را خدا به او بخشیده ملک خود نداند، زیرا بندگان مالک نیستند، بلکه مال را از آن خدا می بینند، و هر کجا خدا فرمان داد مصرفش می کنند. دوم اینکه: بنده تدبیر امور خودش را نمی نماید، سوم اینکه: تمام وقت خود را صرف انجام اوامر خدا و ترک نواهی او کند؛
بنا براین، هر گاه بنده چیزی را که خدا به او بخشیده ملک خود نداند، انفاقش در راه خدا بر وی آسان گردد، و هر گاه تدبیر امورش را به دست مدبّر واقعی سپرد، سختیهای دنیا برایش آسان شود، و هر گاه بنده به امر و نهی خدا گردن نهاد، هیچ گاه با مردم جدال نمی کند، و به آنان فخر نمی فروشد. هر گاه خداوند به بنده این سه خصلت را عطا فرمود، دنیا و شیطان و مردم در نظرش خوار می شود، و به خاطر مال جمع کردن و فخر فروشی به دنبال دنیا نمی رود، و از مردم عزّت و مقام نمی طلبد، و اوقاتش را هدر نمی دهد، این اوّلین درجه پرهیزگاران است، خداوند متعال می فرماید: (جهان آخرت را برای کسانی مهیا نمودیم که در روی زمین دنبال مقام پرستی نرفته و مرتکب فساد نشده باشند و پایان نیک برای پرهیزگاران است).
گفتم: یا ابا عبد اللَّه! مرا نصیحتی فرما، فرمود: تو را به نه چیز سفارش می کنم، و این نه چیز سفارش من است به کسانی که پویندگان راه به سوی خدا هستند، و از خداوند می خواهم که تو را در عمل به آنها توفیق عنایت فرماید. سه تای آنها در تربیت نفس است، و سه تای آنها در بردباری، و سه تای آنها در علم، آنها را به خاطر بسپار، و در مورد آنها سهل انگاری مکن، عنوان گوید: دلم را برای شنیدن آماده ساختم.
اما سه وصیتی که به تربیت نفس مربوط می شود:
اول اینکه آنچه را اشتها نداری نخور، زیرا موجب حماقت و نادانی می شود، دوّم اینکه تا گرسنه نشدی غذا نخور، و سوم اینکه هر گاه خواستی غذا بخوری غذایت حلال باشد و بسم اللَّه بگو، و به یاد آور سخن رسول خدا (صلّی الله علیه و آله) را که فرمود: آدمی ظرفی را بدتر از شکمش پر نکند، در این صورت اگر ناچار شد، یک سوم آن را برای غذایش، و یک سومش را برای نوشیدنی، و یک سوم دیگر را برای نفس کشیدن بگذارد.
اما آن سه خصلت که در بردباری است:
اول اینکه، اگر کسی به تو گفت: اگر یکی بگویی ده تا می شنوی، بگو: اگر ده تا هم بگویی یکی نمی شنوی، دوم اینکه، اگر کسی دشنامت داد بگو: اگر تو راست می گویی از خدا می خواهم که مرا ببخشد، و اگر دروغ می گویی از خدا می خواهم که تو را ببخشد، سوم اینکه: اگر کسی تو را تهدید به ستم نمود، تو او را اندرز ده و برایش دعا کن.
و اما آن سه خصلت که درباره علم است:
اول اینکه، آنچه را نمی دانی از علما بپرس، و هرگز برای اذیت کردن و آزمایش نمودن آنها سؤال نکن، و دوم اینکه از عمل کردن به رأی خود بر حذر باش، و در هر چه احتیاط را مناسب می بینی احتیاط کن، و سوم اینکه از فتوی دادن بگریز همان گونه که از دست شیر می گریزی، و گردن خود را پل برای مردم قرار مده (با فتوای نامناسب دادن، گناه مردم را به دوش نکش).