🔴مقامات آلمانی افراد بازگشته از صفوف «داعش» را شناسایی می کنند!
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔹موضوع زنان خارجی عضو «داعش» در «سوریه» و «عراق»، بار دیگر مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. این امر، مقامات «آلمان» را بر آن داشت تا بار دیگر، این پرونده را مورد بررسی قرار دهند.
#آلمان #داعش
📌متن کامل را در لینک زیر بخوانید: 🔻🔻
👉 https://makhaterltakfir.com/fa/News/View/18815
🆔 @makretakfir
🔴دلایل افزایش حملات تروریستی در #سومالی چیست؟
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔻سومالی اخیرا شاهد افزایش قابل توجهی در حملات تروریستی بوده است. تحلیلگران و مقامات امنیتی سابق، تأخیر در تشکیل دولت جدید را، از دلایل این امر ذکر کرده اند. آناتولی به نقل از منابع متعدد گفته است : گروه تروریستی #الشباب با تشدید حملات خود در سال گذشته ، به دنبال افزایش مشکلات سیاسی و امنیتی، با هدف تغییر اساسی و تضعیف موقعیت مگادیشو است
📌متن کامل را در لینک زیر بخوانید: 🔻🔻
👉 https://makhaterltakfir.com/fa/News/View/18806
🆔 @makretakfir
🔴 دفاع «ترکی الفیصل» از عادی سازی روابط «امارات» با «اسرائیل»
🔹«فیصل» رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی «عربستان» گفت: ««امارات» با امضای توافق نامه با «اسرائیل» مبنی بر عادی سازی روابط با «تل آویو» ما را شگفت زده کرد. معمولا هر تصمیمی که در رابطه با مسأله «فلسطین» اتخاذ می شود، بحث و جدل هایی پیرامون آن شکل می گیرد».«از زمان اعلام این توافقنامه نیز، بحث و جدل ها شدت گرفته است که به موجب این توافقنامه چه چیزی عاید «امارات» و «فلسطین» خواهد شد؟».
🔹وی در ادامه دفاعیات خود از «امارات» چنین میگوید: «رهبر بزرگترین کشور جهان، به «امارات» پناه میبرد تا بتواند از طریق آن دستاوردی انتخاباتی برای خود فراهم سازد، «امارات» امضای این توافقنامه را مشروط به لغو بند «الحاق» در معامله «قرن» می داند، او (ترامپ) نیز می پذیرد و امضا می کند».«هر کشور عربی ای که بخواهد اقدامی مشابه «امارات» انجام دهد، باید تاوان سنگینی بپردازد. «عربستان» نیز بر اساس تصمیم ملک «عبدالله» مبنی بر برقراری صلح میان «اسرائیل و کشورهای عربی، تاوان این صلح را پرداخت».
🔹از سوی دیگر، وی «ترکیه»، «قطر» و «ایران» که مواضع مخالفی نسبت به این توافقنامه اتخاذ کرده بودند را مورد هجمه قرارداد و آنها را «سه گانه خرابکار» توصیف کرد.
«فیصل»، رهبران «فلسطین» را از تبعیت از این سه کشور برحذر داشت و گفت: «ترکیه در صدر کشورهایی است که روابط خود را با «اسرائیل» عادی سازی کرده است؛ زیرا این رژیم را به رسمیت شناخت و «قدس» را به عنوان پایتخت آن پذیرفت».
🆔 @makretakfir
مکر تکفیر
🔴سه رقیب برای جانشینی «دروکدال» کدامند؟ 🔹پس از کشته شدن #عبدالمالک_دروکدال سرکرده «القاعده» در «مغر
🔴قوی ترین تروریست ها بعد از دروکدل
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔸بعد از مرگ #دروکدل رهبر #القاعده_مغرب_اسلامی، سه شخصیت بیش از پیش بر صحنه منطقه ساحل اشراف پیدا کرده اند: #ایاد_آغ_غالی و #آمادو_کوفه از القاعده و #عدنان_ابوولید_الصحراوی از داعش.
🔸جریان سلفی که از سال 2000 م به این سوی به یکپارچگی نسبی در مرکز منطقه ساحل ( مالی، بورکینافاسو، نیجر) رسیده بود، بعد از بحران سال 2012 م کشور مالی با انشعاب به دو جریان که یکی وابسته به القاعده و دیگری وابسته به داعش بود دچار شکاف شد.
🔸کشور مالی که کانون تاریخی بحرانی است که ثمره آن هزاران نفر کشته و صدها هزار مهاجر بوده است در ابتدای سال جاری میلادی باب مذاکره ای را با ایاد آغ غالی و آمادو کوفه باز کرده که تا این لحظه نتیجه محسوسی در بر نداشته است.
📌متن کامل را در لینک زیر بخوانید: 🔻🔻
👉 https://makhaterltakfir.com/fa/Article/View/10462
🆔 @makretakfir
🔴کودتا در مالی... هرج و مرج در غرب آفریقا
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔹ناظران سیاسی معتقدند که تأثیرات غیرمستقیم کودتای نظامی در #مالی ترکیبی از شورش مسلحان ، پناهندگان ، قاچاقچیان و اسلامگرایان تندرو در منطقه غرب آفریقاست. با توجه به اینکه ارتش مالی به" محمود دیکو" اعلام وفاداری کرده است احتمال میرود جریان های سلفی قدرت را در دست بگیرند.
🔹سؤالات زیادی پیش روی ناظران و تحلیلگران سیاسی درباره دلایل اساسی کودتای نظامیان برای سرنگونی ، #ابوبکر_کیتا رئيس جمهور مالی وجود دارد.
🔸برخی معتقدند که کودتاچیان از محمود دیکو" رهبر نهضت اسلامی این کشور برای رسیدن به قدرت حمایت خواهند کرد.
یک ماه پیش ائتلافی بی سابقه احزاب مخالف و جنبش جامعه مدنی در مالی تشکیل شد. مخالفان از مردم خواسته بودند برای استعفای رئیس جمهور، به خیابان ها بیایند.
🔸اما برخی دیگر بر این باورند که آنچه اتفاق افتاده ممکن است شبیه آنچه که در سودان اتفاق افتاده است، باشد. ارتش سودان عمر البشیر را سرنگون کرد.
آنچه اسلامگرایان در رسیدن به قدرت نگران کرده است ، اجماع بین المللی در رد کودتای نظامی است. کشورهایی مانند الجزایر ، به شدت کودتای نظامی را محکوم کرده اند.
📌متن کامل را در لینک زیر بخوانید: 🔻🔻
👉 https://makhaterltakfir.com/fa/Article/View/10467
🆔 @makretakfir
🔴افزایش کانون های تشکل های تروریستی در کشورهای آفریقایی
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔸مشکلات گسترده ای که کشورهای آفریقایی در طول 20 سال گذشته با آن مواجه بوده اند، در افزایش پدیده تروریسم نقش بسزایی داشته است. هرچند که تروریسم در «آفریقا» با تشکیلات «القاعده» و «داعش» در ارتباط است؛ اما ماهیت آن با ماهیت تروریسم در منطقه غرب آسیا و دیگر مناطق جهان، متفاوت است؛ به گونه ای که 70% عناصری که علیه اهداف دولتی و تأسیسات نظامی دست به عملیات تروریستی می زنند را، بومیان منطقه تشکیل می دهند. از سوی دیگر، تروریسم در منطقه «ساحل» باعث شده است تا محیطی سرشار از آوارگی و خشونت شکل بگیرد.
🔹تروریسم ناشی از تشکل های تروریستی به دلایل زیر در منطقه «ساحل» گسترش می یابد: عدم ثبات سیاسی، فساد حاکمیت، افزایش مناطق حاشیه ای و دوردست از قلمرو قدرت مرکزی و ضعف در تأمین امنیت مرزها.به نظر می رسد که خشونت جهادی در منطقه «ساحل» به دسته بندی های نژادی در سطح داخلی برمی گردد.
🔸نکته قابل ملاحظه آن است که ماهیت عملیات های تشکل های تروریستی با یکدیگر متفاوت است: یک تشکیلات قبل از هدف قراردادان اهداف موردنظر، دست به تخریب می زند؛ اما تشکیلاتی دیگر، عملیات خود را از طریق نفوذ به داخل جوامع محلی و سوءاستفاده از مشکلات موجود، به انجام می رساند؛ مثلا موارد بسیاری وجود دارد که برخی از عناصر یک تشکیلات در داخل جوامع محلی ازدواج کرده اند یا با رهبران دینی محلی به مذاکره پرداخته اند تا در مقابل پرداخت رشوه، تفاسیر خود از دین اسلام را در این جوامع پیاده سازند.
🔹ویروس «کووید 19» تأثیر بسیار ناچیزی بر فعالیت های تروریستی در منطقه «ساحل» داشت و بلکه بر این حملات افزود، مثلا جماعت «بوکوحرام» تدابیر پیشگیرانه مقامات را محکوم و ادعا کرد که جنگل های «سامبیسا» پایگاه این جماعت در شمال «نیجریه» پناهگاهی امن علیه این ویروس است که این ادعا، شمار بیشتری از جوانان نیجریه ای را فریب داد و جذب کرد.
کشورهای آفریقایی باید همچنان بکوشند تا نسبت به مسائل اقتصادی و اجتماعی تروریسم پرور، راه حل هایی پیدا کنند. باید توجه داشت که تروریست ها می کوشند تا از کمبود جاده، مراکز بهداشتی و آموزشی و ضعف خدمات اجتماعی اقتصادی که برای تحقق ثبات و امنیت در جوامع محلی، بسیار مهم است، سوءاستفاده کنند.
🔸در سطح قاره ای، راه حل های قابل اجرایی برای حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی وجود دارد، مانند ایجاد منطقه آزاد تجاری در قاره آفریقا که می کوشد تا تمامی کشورهای این قاره را در یک بازار 1.2 میلیارد نفری گردآورد.اگر این طرح اجرایی گردد، بزرگ ترین منطقه آزاد تجاری در جهان شکل خواهد گرفت. ممکن است تحولات متمایزی در ساختار نظام بین المللی رخ بدهد و شرایط به نفع قدرت های جدیدی مانند «روسیه» و «چین» تغییر کند. همچنین «آفریقا» می تواند با اتخاذ سیاست های جدید اقتصادی و اعمال اصلاحات حکومتی، روابط جدیدی میان قدرت حاکمه، جوامع قبیله ای و رهبران محلی ایجاد کند تا از تأثیر و جذابیت گفتمان خشن افراطی بکاهد.
#تروریسم #آفریقا
🆔 @makretakfir
🔴آیا طالبان توان کنترل القاعده را دارند؟
🔹در سال جاری توافقی بین ایالات متحده و طالبان در قطر به امضا رسید که یکی از بندهای کلیدی آن قطع رابطه طالبان با القاعده و جلوگیری طالبان از حمله احتمالی القاعده بر منافع امریکا در منطقه و جهان از خاک افغانستان بود.
🔹اخیراً گزارشهایی از ادامه فعالیت آزادانه #القاعده در مناطق تحت نفوذ طالبان و ارتباط این دو گروه منتشر شده است. #طالبان این گزارشها را رد کردهاند. با این حال در گزارش وزارت دفاع امریکا برای کنگره این کشور آمده است که شورای امنیت سازمان ملل متحد و فرماندهی مرکزی قوای امریکایی (سنتکام) در دو گزارش جداگانه تایید کردهاند که روابط طالبان و القاعده ادامه یافته است و نشانهای از قطع همکاری این دو گروه وجود ندارد، بلکه شواهد نشان میدهد که این دو گروه همکاریهای خود برای حمله بر نیروهای امنیتی افغان را افزایش دادهاند.
🔹اما این انتظار ایالات متحده از طالبان تا چه اندازه میتواند واقعبینانه باشد؟ و طالبان تا چه اندازه توانایی اجرای این بند از توافقنامه را دارند؟
📌متن کامل را اینجا بخوانید
🆔 @makretakfir
🔴موج سواری رسانه ای، بازی جدید بن سلمان برای آماده سازی مردم
🔺مجتهد افشاگرسعودی در توییتر نوشت: بن سلمان در حال هدایت بازی رسانهها برای آمادهسازی مردم در پذیرش عادیسازی روابط با اسرائیل است. وی در این نوشته به این امر اشاره کرده است که بن سلمان به ایدههای برتر در راستای راضیسازی مردم جایزه خواهد داد.
🆔 @makretakfir
🔴 مذاکرات #طالبان و #پاکستان همزمان با افزایش خشونتها در #افغانستان
👉 https://makhaterltakfir.com/fa/News/View/18829
🔴 کشته شدن یکی از سرکردههای #الشباب سومالی
👉 https://makhaterltakfir.com/fa/News/View/18828
🔴 واکنش #حفتر به آتشبس و طرح السراج/ اتهام مجدد به #ترکیه
👉 https://makhaterltakfir.com/fa/News/View/18822
🆔 @makretakfir
🔴سازمان ملل: ۱۰ هزار داعشی در مرز عراق و سوریه فعال هستند
🔹«ولادیمیر ورونکوف» یکی از مقامات ارشد سازمان ملل در امور مقابله با تروریسم اعلام کرد که بیش از ۱۰ هزار نظامی از گروه تروریستی #داعش پس از شکست دو سال پیش در #عراق و #سوریه هنوز در مرزهای بین این دو کشور فعال هستند.
خبرگزاری «سومریه» عراق امروز اعلام کرد ورونکوف به شورای امنیت سازمان ملل متحد اعلام کرده است عناصر گروه تروریستی داعش آزادانه در گروههای کوچک بین دو کشور سوریه و عراق رفت و آمد میکنند.
🔹وی افزود: داعش نه تنها در مناطق درگیری عراق و سوریه، بلکه در برخی از مناطق دیگر این دو کشور نیز مجدداً سازماندهی شده و فعالیت تروریستی خود را افزایش داده است.
وی تصریح کرد: از ابتدای سالجاری میلادی، تهدید داعش و برخی از گروههای وابسته به این گروه تروریستی در مناطقی در مرز عراق و سوریه مشهود است، اگر چه فعالیت آنها با شیوع «ویروس کرونا» و اجرای محدودیت و تعطیلیها، کاهش یافته است.
🔹وی خاطر نشان کرد: هنوز مشخص نیست که بیماری «کووید ۱۹ » چقدر بر جذب و جمعآوری کمکهای مالی گروههای تروریستی در عراق و سوریه تاثیر گذاشته و یا اینکه با رهبر جدید این گروه آیا تغییراتی در روند استراتژیک آنها رخ میدهد یا نه.
ورونکوف گفت: داعش همچنان به تحکیم موقعیت خود در برخی از مناطق خاورمیانه که قبلاً تحت اشغال آنها بوده، ادامه میدهد و انتظار میرود در صورت عدم موفقیت جامعه بینالمللی برای مقابله با این گروه تروریستی، از ابزار تهدید جدیدی استفاده کند.
🔹سال ۲۰۱۷ میلادی پس از سه سال، عراق با بازپسگیری کل قلمرو خود که حدود یک سوم از خاک این کشور بود، پیروزی بر داعش را اعلام کرد.
با وجود شکست داعش در سال 2017 این گروه تروریستی هنوز دارای هستههایی در مناطق شمالی، شرقی و جنوبی عراق است و در دو ماه گذشته به حملات خود علیه غیرنظامیان و نیروهای امنیتی عراق شدت بخشیده است.
🆔 @makretakfir
🔴جنگ داخلی تروریست ها؛
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔹در سه هفته نخست ماه آوریل، نبردهای سنگینی که ده ها کشته بر جای گذشته است، میان دو سازمان جهادی رقیب در منطقه موسوم به سه مرز در #مالی و #بورکینافاسو گزارش شده است. این نبردها در مجله داعش معروف به #النبأ منعکس شده است. البته اخبار این درگیری ها از چندین منبع و شاهد دیگر هم در منطقه گزارش شده بود گرچه همچنان اطلاعی از میزان تلفات و خصوصا مناسبات جدید قدرت بعد از این نبرد ها در دسترس نیست.
🔹گروه موسوم به «دولت اسلامی در صحرای بزرگ» و جماعت «نصرت الاسلام و المسلمین» شاخه های #داعش و #القاعده در #مغرب_اسلامی، در برخورد هایی که تا 20 آوریل ادامه داشته است با یکدیگر شدیدا درگیر شده اند. این درگیری های از آن زمان تا کنون متوقف شده است ولی مشخص نیست این آتش بس بنا به شرایط اتخاذ شده است یا نتیجه مذاکرات فیما بین دو طرف بوده است. تحلیل گران نسبت به عمق بحران و اینکه انگیزه های آن مذهبی، استراتژیک یا فقط نظامی بوده است با یکدیکر اختلاف دارند. برخی از آنها معتقدند که انشقاق به طور کامل محقق شده است و برخی دیگر بر این نظر هستند که ممکن است این دو گروه مجددا با یکدیگر متحد شوند همانطور که قبلا نیز این کار را در ساحل انجام داده اند.
📌متن کامل را در لینک زیر بخوانید: 🔻🔻
👉https://makhaterltakfir.com/fa/Article/View/10476
🆔 @makretakfir
🔴انزوای اجتماعی جوانان تونسی را به سمت جنبش های سلفی سوق داد!
❎ ترجمه اختصاصی مکر تکفیر ❎
🔹جنبش سلفی در #تونس جنبشی اجتماعی است که به دو شاخه تقسیم می شود: شاخه نخست، جهاد را به عنوان ابزاری برای تحول سیاسی، اجتماعی و فرهنگی گسترده، پایه و اساس کار خود قرار می دهد. شاخه دوم، سلفیت «علمی» است که از نظر منابع و مرجعیت با جریان نخست مشترک است؛ اما تبلیغ و اصلاح را ابزاری برای رسیدن به تحول مطلوب می داند.
یک پژوهشگر تونسی معتقد است که انزوای اجتماعی در واقع عامل اصلی گرایش جوانان تونسی به #سلفیت می باشد. این عامل، مسأله ای فردی نیست؛ بلکه نتیجه ساختارهای محدود اجتماعی است.
📌متن کامل این پژوهش را در لینک زیر بخوانید: 🔻🔻
👉 https://makhaterltakfir.com/fa/Article/View/10478
🆔 @makretakfir