eitaa logo
مکروبه🇮🇷
2هزار دنبال‌کننده
535 عکس
90 ویدیو
8 فایل
مکروبه: دل‌شکسته ثواب تک به تک کلمات این کانال تقدیم به روح خواهر بزرگترم(ابناء‌الحیدر) لطفا برای شادی روحش فاتحه قرائت کنید. راه ارتباطی با من: @seyedeh1 _انتشار مطالب آزاد🌱
مشاهده در ایتا
دانلود
خدایا کمکمون کن، تا ما‌ باشیم اون ملتِ عاقبت‌ بخیر، اون امت استوار در حق، اون لشکر آخرالزمانیِ ایستاده‌ در صفوف حق که ابلیس رو زیر لگد‌های محکمش له می‌کنه. الهی آمین.
طرحِ وظیفه اول: مداومت بر خواندن سوره فتح🌱 دوستان خواندن سوره فتح رو به چشم وظیفه‌تون و مهم‌ترین کار روزتون در نظر بگیرید.
اونی که این لحظات خوشحاله رو مدنظر داشته باشین ، از دایرهٔ ذهن و زندگیتون خارجش کنید ... آدمی که نسبت به وطنش رحم نداشته باشه به شما هم رحم نخواهد کرد.
بچه‌هایِ سپاه، ناوِ پشتیبانی ام‌اس‌تی خیلی خوشگللللل رو مورد هدف قرار دادن. آخی کله‌زرد ناو‌های خوشگلت جزغاله شدن؟ ناچچچچ عوضش یادت می‌مونه؛ سلاح‌های ما خوشگل‌ترن😎
_شبِ اول دفاع مقدس سوم تا حالا با یک دختربچه رفتید خرید مدرسه؟ همه‌ی دفترها را زیر و رو می‌کنند. خدانکند تصویر خاصی مدنظرشان باشد. آن وقت کار سخت‌تر هم می‌شود. دفترچه حتما باید ستِ جامدادی باشد. ظرف‌ِ غذا همرنگِ لیوانِ آبخوری. خرید کیف که یک مبحث جداگانه‌ای‌ست. هر جیب از کیف، مکان مخصوص یک وسیله‌است. مداد رنگی و جامدادی و خط‌کش‌ها کنارهم می‌نشینند. لیوان‌ می‌رود جیب بغلی... چه می‌گویم؟ دارم دیوانه می‌شوم از تصور دختری که همه وسایلش را قبل از خواب منظم چیده توی کیفش و ظهر فردا پدرش، خاکی و خمیده و گریان زانو زده روی زمین و وسایل خونی‌اش را از زمین جمع می‌کند.
این هلهله‌هاتون رو نه می‌بخشیم، نه فراموش می‌کنیم!
قُریش به اُحد آمد. با لشکریان سواره و پیاده‌اش وَ یک لشکر زره‌پوش از زن‌های بی‌شرم و بدکاره‌اش. هند، ام حکیم، سلافه، خناس، همسر عمروعاص و... دف به دست و خلخلال پوش و هلهله کنان. میان لشکریان می‌زدند و می‌رقصیدند و از کشته‌های بدر می‌گفتند تا مردانشان را بر جنگ دلیر سازند... قرن‌ها بعد از اُحد، هنوز ابلیس با زنان بی‌شرمش به میدان جنگ می‌آید تا سرمست از دیدن ریخته‌شدنِ خون‌های پاک، در خیابان‌‌ها برقصند و هلهله سر دهند و از جگر پاکان به دندان گیرند و در پستی و کفر ورزی از هم سبقت گیرند.
نمی‌ذاریم خونِ پاک بهترین خلق خدا، نفس زکیه‌ی انقلاب ما پایمال شه.‌..
مکروبه🇮🇷
نمی‌ذاریم خونِ پاک بهترین خلق خدا، نفس زکیه‌ی انقلاب ما پایمال شه.‌..
یا پیروز می‌شیم یا به تو می‌پیوندیم آقاجون گزینه سومی برامون وجود نداره‌‌...
مکروبه🇮🇷
قُریش به اُحد آمد. با لشکریان سواره و پیاده‌اش وَ یک لشکر زره‌پوش از زن‌های بی‌شرم و بدکاره‌اش. هند،
و اُحد هنوز ادامه دارد: مردم سیدعلی کشته شد، اما خدای او زنده‌است. بمانید و برای آئین او بجنگید. وَمَا مُحَمَّدٌ إِلَّا رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِ الرُّسُلُ ۚ أَفَإِنْ مَاتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلَىٰ أَعْقَابِكُمْ ۚ وَمَنْ يَنْقَلِبْ عَلَىٰ عَقِبَيْهِ فَلَنْ يَضُرَّ اللَّهَ شَيْئًا ۗ وَسَيَجْزِي اللَّهُ الشَّاكِرِينَ* ترجمه *۱۴۴ آل‌عمران