💎 صلوات بر حضرت صاحب الزّمان علیه السلام منقول از حضرت عسکری علیه السلام
«اللهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ، الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ، وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ، وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ، وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً،
اللهُمَّ انْصُرْهُ، وَانْتَصِرْ بِهِ لِدِينِكَ، وَانْصُرْ بِهِ أَوْلِيَاءَكَ وَ أَوْلِيَاءَهُ، وَ شِيعَتَهُ وَ أَنْصَارَهُ، وَاجْعَلْنَا مِنْهُمْ.
اللهُمَّ أَعِذْهُ مِنْ شَرِّ كُلِّ طَاغٍ وَ بَاغٍ، وَ مِنْ شَرِّ جَمِيعِ خَلْقِكَ، وَاحْفَظْهُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ، وَ مِنْ خَلْفِهِ وَ عَنْ يَمِينِهِ وَ عَنْ شِمَالِهِ، وَاحْرُسْهُ وَامْنَعْهُ أَنْ يُوصَلَ إِلَيْهِ بِسُوءٍ، وَاحْفَظْ فِيهِ رَسُولَكَ وَ آلَ رَسُولِكَ، وَ أَظْهِرْ بِهِ الْعَدْلَ، وَ أَيِّدْهُ بِالنَّصْرِ، وَانْصُرْ نَاصِرِيهِ، وَاخْذُلْ خَاذِلِيهِ، وَاقْصِمْ بِهِ الْجَبَابِرَةَ الْكُفْرِ، وَاقْتُلْ بِهِ الْكُفَّارَ وَ الْمُنَافِقِينَ، وَ جَمِيعَ الْمُلْحِدِينَ، حَيْثُ كَانُوا مِنْ مَشَارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغَارِبِهَا، وَ بَرِّهَا وَ بَحْرِهَا، وَ سَهْلِهَا وَ جَبَلِهَا، وَامْلَأْ بِهِ الْأَرْضَ عَدْلًا، وَ أَظْهِرْ بِهِ دِينَ نَبِيِّكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ السَّلَامُ، وَاجْعَلْنِي اللهُمَّ مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ أَتْبَاعِهِ وَ شِيعَتِهِ، وَ أَرِنِي فِي آلِ مُحَمَّدٍ مَا يَأْمَلُونَ، وَ فِي عَدُوِّهِمْ مَا يَحْذَرُونَ، إِلَهَ الْحَقِّ رَبَّ الْعَالَمِينَ آمِينَ».
📚بحارالأنوار، ج94، ص78 به نقل از جمال الاسبوع
اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج
https://eitaa.com/hazrat_khadige
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📢 صلوات غیرخدای متعال عبارت است از: ورود به وادی ولایت، همراه با اقرار و خشوع در مقابل مقامات اولیای الهی
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«براساس روایات، حقیقت صلواتی که خدا بر نبیاکرم(ص) و اهلبيت ايشان(ع) میفرستد، #تطهیر_از_نقص است؛ یعنی آنها را از نقص بیرون میبرد و حتی امتشان را پاک میکند؛ در صلوات بر موسیبنجعفر (ع) آمده است: «خدایا! صلواتی بر او بفرست که بهواسطه آن، قرون و امتها را شفاعت کند». این، صلوات خداوند است که او را از نقص پاک میکند و در مقامات عالی و مقامات قدس قرار میدهد.
اما #صلوات_ما براساس این روایت، #اقرار به این مقامات است. باطن صلوات برای ما همین نکته است. وقتی انسان به مقامی اقرار میکند یعنی خود را ذیل آن مقام تعریف میکند؛ نه اینکه فقط به زبان اقرار کند.
انبیا(ع) به مقامات چهارده معصوم(ع) اقرار کردهاند. آیا اقرار آنها فقط به زبان بوده است و رسیدن به این مقام بلند فقط با اقرار زبانی برایشان بهدست آمده است؟ این اقرار یعنی انسان خود را تحت مقامات آنها قرار دهد؛ وقتی ما صلوات میفرستیم #ظاهرش این است که از خدا میخواهیم صلواتش را بر او بفرستد و درجات او را بالا ببرد، اما #باطنش این است که ما خود را زیردست او تعریف میکنیم، درجات او را میپذیریم و اقرار میکنیم که او شایسته است و ما پاییندست او هستیم و اگر چیزی به ما برسد به برکت صلوات بر اوست؛ ازاینرو اگر انسان خود را در طول معصوم تعریف کرد، درهای ولایت معصوم به رویش باز میشود.
پس صلوات غیر خدای متعال عبارت است از: ورود به وادی ولایت همراه با اقرار، خشوع در مقابل مقامات ايشان. نبايد اشکال شود که این کار شرک است؛ زیرا اگر این کار شرک بود، اولین کسی که به ملائکه دستور به شرک داده، خداوند متعال است؛ اتفاقاً برخی که نمیخواهند در برابر پیامبر (ص) و اهلبيت ايشان(ع) تواضع کنند، معتقدند ابلیس چون موحد بود، سجده نکرد!! آنها ابلیس را تطهیر میکنند و خدای متعال و ملائکه را تنقیص؛ یعنی خداوند دستور به شرک داد، جناب جبرائیل و میکائیل هم مشرک شدند و فقط ابلیس مخلص و موحد ماند و سجده نکرد! این سخنِ بسیار زشتی است. امیرالمؤمنین(ع) در توصیف ابلیس، عکس این سخن را میفرمایند و او را «إِمَامُ الْمُتَعَصِّبِینَ وَ سَلَفُ الْمُسْتَكْبِرِینَ» توصیف ميکنند؛ ابلیس را لعنت میکنند که بر آدم(ع) سجده نکرد؛ حال، برخی معتقدند که او موحد بود و سجده نکرد!
وقتی خدا به ملائکه فرمود که به آدم(ع) سجده کنید، با آنکه آدم(ع) در حجاب جسم بود، ملائکه بر او سجده کردند و باب معرفت خلیفةالله برايشان باز شد؛ #معرفت_خلیفةالله، باب الله است؛ ابواب الهی بر آنها باز شد؛ بنابراین حضرت آدم(ع) کجا و حضرت محمد(ص) کجا! صلوات بر حضرت، خشوع بر پیامبر(ص) و اهلبيت ايشان(ع)، ابواب توحید را به روی انسان باز میکند.»
☑️ @mirbaqeri_ir
زیارت عاشورا.mp3
27.56M
🎤 #زیارت_عاشورا
🏴 شب وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
کربلایی محسن بهپور
https://eitaa.com/hazrat_khadige
سخنرانی.mp3
37.07M
🎤 #سخنرانی
🏴 شب وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
حجت الاسلام اقبال نیا
🔷معنای #ادب و #وفاء در ارتباط با حضرت ام البنین و حضرت ابالفضل.
🔶#صفات حمیده و #اخلاق نیک وراثتی و اکتسابی.
🔷رابطهی #اخلاق و #ولایت اهلبیت.
🔶#فضای_مجازی و نصرت ولیّ الله.
🔷حرمت #رای دادن و نظر دادن در امور دین.
🔶تفاوت های اساسی بین شیعه و #سنی در موضوع #امامت.
🔷#نص، عصمت، علم به صلاح و فساد امت و قدرت.
🔶مسوول و مقصر در #انحراف منحرفین، خود ایشان هستند.
https://eitaa.com/hazrat_khadige
روضه 1.mp3
5.09M
🎤 #روضه
🏴 شب وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
حجت الاسلام اقبال نیا
https://eitaa.com/hazrat_khadige
روضه 2.mp3
21.55M
🎤 #روضه
🏴 شب وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
کربلایی محمدرضا محمدی
https://eitaa.com/hazrat_khadige
تک ( دیگر مرا ام البنین نخوانید.mp3
4.5M
🎤 #تک
🏴 شب وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
کربلایی محسن بهپور
https://eitaa.com/hazrat_khadige
روضه پایانی.mp3
6.97M
🎤 #روضه_پایانی
🏴 شب وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
کربلایی محسن بهپور
https://eitaa.com/hazrat_khadige
#حدیث
#چشمه_آب_حیات
💎 حضرت ابوعبداللَّه صادق علیه السلام فرمود: رَسُولُ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ فرمودند: هیچ مؤمنی برای مرد یا زن مؤمنی دعا نکند مگر آن که خداوند متعال آنچه که او برای آنها خواسته است مانند آن را به سوی او برگرداند، از طرف هر مرد یا زن مؤمنی که از اول روزگار تا روز قیامت آمده یا خواهد آمد. و بسا باشد که روز قیامت بنده مؤمنی را دستور دهند تا به آتش افکنده شود و او را میکشند تا به دوزخ ببرند ولی مؤمنین و مؤمنات عرضه میدارند پروردگارا این همان شخصی است که برای ما دعا میکرد شفاعت ما را درباره او
بپذیر پس خداوند شفاعت آنها را درباره او قبول میفرماید و او نجات مییابد.
----------
📚 اصول کافی؛ ۲/۵۰۷
📚 [مکیال المکارم فی فواید الدعاء للقایم ( عجل الله فرجه الشریف ) - ویژگیهای حضرت - جلد ۱، صفحه ۸۵]
شایسته است که مؤمن برای مؤمنین دعا کند که هم کیش و هم عقیده او هستند، و این مطلب به حکم عقل و شرع ثابت است. [پس دعا کردن برای امام زمان صلوات الله علیه که سالار مؤمنین است بر ما لازم میباشد]
https://eitaa.com/hazrat_khadige
مؤسسه حضرت خدیجه سلام الله علیها
#حدیث #چشمه_آب_حیات 💎 حضرت ابوعبداللَّه صادق علیه السلام فرمود: رَسُولُ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَ
#حدیث
#چشمه_آب_حیات
💎 از عیسی بن ابی منصور روایت است که گفت: من و ابن ابی یعفور و عبداللَّه بن طلحه خدمت امام ابوعبداللَّه صادق علیه السلام بودیم که آن حضرت خود آغاز سخن کرد و چنین فرمود: ای پسر ابی یعفور رسولخدا صلی الله علیه وآله وسلم فرموده: شش خصلت است که در هر که باشد در پیشگاه خداوند و طرف راست [عرش] او خواهد بود، ابن ابی یعفور عرضه داشت: فدایت شوم آنها چیست؟ فرمود: فرد مسلمان برای برادر دینی خود بخواهد آنچه برای عزیزترین خاندانش میخواهد، و بد بدارد آنچه برای عزیزترین خاندانش بد میدارد، و با پاکی و خلوص با او دوستی کند، ابن ابی یعفور گریه کرد و گفت به چه صورتی با او به پاکی و خلوص دوستی کند؟ فرمود: ای پسر ابی یعفور؛ اگر در دل او اینقدر منزلت داشته باشد که خوبی و بدی را برای او بسان عزیزترین کسان خود بخواهد انگیزه ای خواهد شد، تا در غم و شادی او شریک باشد که در خوشحالی او شاد و در اندوهش اندوهگین میشود و اگر چیزی که مایه فرح و گشایش کار او است در اختیار داشته باشد حاجت او را برمی آورد و گرنه برایش دعا میکند.
سپس امام صادق علیه السلام فرمود: سه تا مربوط به شما است [همانها که گذشت]، و سه تا مربوط به ما است، اینکه فضیلت ما را بشناسید و دنبال ما گام بردارید و منتظر عاقبت امر و برنامه [حکومت] ما باشید، که هر کس چنین بود در پیشگاه خداوند عزّ و جل خواهد بود و کسانی که در مراتب پایین تر هستند از نور ایشان استفاده میکنند. امّا کسانی که در طرف راست [عرش ]الهی هستند اگر کسانی که در درجه پایین تر هستند، آنها را بنگرند زندگی برایشان تلخ و ناگوار میشود، زیرا بر درجه آنها غبطه میبرند.
ابن ابی یعفور پرسید: چگونه است که نمی شود آنها را دید با اینکه در طرف راست [عرش] خداوند هستند؟ فرمود: ای ابن ابی یعفور چون که آنها در حجابی از نور الهی هستند [چشمها از دیدنشان عاجر است] مگر این حدیث به تو نرسیده است که رسولخدا صلی الله علیه وآله وسلم بارها میفرمود: به راستی که خداوند را در سمت راست عرش در پیشگاه الهی در جناح راست او مخلوقی است که چهره شان از برف سفیدتر و از آفتاب هنگام ظهر تابان تر است. میپرسند که اینان چه کسانی هستند؟ جواب میرسد: اینها افرادی هستند که در جلال خدا با یکدیگر دوستی ورزیدند.
----------
📚 اصول کافی؛ ۲ / ۱۷۲
📚 [مکیال المکارم فی فواید الدعاء للقایم ( عجل الله فرجه الشریف ) - ۱ - ایمان به خداوند - جلد ۱، صفحه ۸۶]
https://eitaa.com/hazrat_khadige