فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین(ع)
این تصویر با توجه به مکان و چینش صندلیها، با هدف تداعی تحقیر ملت ایران در جریان کنفرانس تهران منتشر شده است. امروز نه بریتانیای کبیر در کار است و نه امپراتوری شوروی. روسیه شریک راهبردی جمهوری اسلامی است و انتظار میرود این اقدام مخل روابط، با تنبیه جاگواریان توسط مسکو جبران شود.
#سیدیاسرجبرائلی
پ ن 👇👇👇
این سفیر جدید انگلیس در تهران که 20 سال پیش هم وارد ایران و به عنوان افسر امنیتی در سفارت لندن در تهران کار میکرد، خیلی باد داره. انشاءالله مانند قبلی بادش و خالی میکنیم. نادون رفته تصویر نشست تهران در دوره جنگ جهانی دوم را به نوعی بازسازی کرده، خودش جای چرچیل نشسته، سفیر روسیه هم جای استالین!!
شما فکر کنید که گربه جای کفتار و خرگوش جای خرس نشسته باشند... بابا جون، تو کجا و اون چرچیل هفت خطِ همه چیز تموم کجا! به امید خدا سید یه پس گردنی هم به تو بزنه که هیچ وقت همچین عرض اندامی نکنی. فکر کردی صندلی روزولت و خالی گذاشتی که بگی جای سفیر امریکا خالیه؟ خودت هم اینجا زیادی هستی.
خبرگزاریهای داخلی هم حواسشون باشه، زیاد این بابا رو کاور نکنند... البته اگر!!
#انگلیسی_خبیث
⛔️واکنش قالیباف به اقدام سخیف سفرای روسیه و انگلیس
رییس مجلس در واکنش به عکس مشترک سفرای فعلی روسیه و انگلستان در تهران و بازسازی عکس مشهور استالین و چرچیل و روزولت در کنفرانس تهران در دوران اشغال جنگ جهانی دوم نوشت:
هر دو سفیر باید فوراً بهطور رسمی بابت اقدام انجامشده عذرخواهی کنند در غیر این صورت واکنش قاطع دیپلماتیک ضروری خواهد بود
وزیر امور خارجه هم نوشت: مردم ایران نشان دادهاند که سرنوشت آنها هرگز نمیتواند برآمده از تصمیمات سفارتهای خارجی یا قدرتهای خارجی باشد.
#انگلیسی_خبیث
📲 واکنش ظریف به عکس توهینآمیز سفارت روسیه
🔹وزیر خارجه: امروز عکسی فوقالعاده نامناسب مشاهده کردم. لازم است یادآور شوم که اوت ۲۰۲۱، نه اوت ۱۹۴۱ است و نه دسامبر ۱۹۴۳. مردم ایران نشان دادهاند که سرنوشت آنها هرگز نمیتواند برآمده از تصمیمات سفارتخانههای خارجی باشد.
🔸تصویری که سفارت روسیه منتشر کرده، یادآور کنفرانس تهران با حضور استالین، چرچیل و روزولت در جریان جنگ جهانی دوم و اشغال ایران است.
رئیسی: نجات فلسطین دستور کار ایران و ترکیه است
رئیسجمهور در تماس تلفنی با اردوغان:
🔹نجات مردم فلسطین از ظلم صهیونیستها همواره دستورکار مشترک ایران و ترکیه خواهد بود.
🔹تسریع در برگزاری نشست شورای عالی همکاریهای راهبردی ایران و ترکیه در تهران ضرورت دارد.
رئیسجمهور ترکیه:
🔸شورای عالی همکاری برای همکاریهای دو کشور از نقش مهم و بسزایی برخوردار است.
🔸از کمکهای انسان دوستانه ایران به ترکیه برای مقابله با حادثه آتشسوزی اخیر در این کشور تشکر میکنیم.
🔴عذرخواهی سفارت روسیه بابت انتشار تصویر حاشیهساز
🔹با توجه به واکنشهای انجامشده به تصویر منتشرشده از سوی ما، میخواهیم دقت کنیم که این تصویر زمینه ضد ایرانی ندارد و قرار نبود احساسات مردم کشور دوست، ایران را آزرده کنیم.
🔹تنها معنای این عکس یادآوری و ادای احترام به تلاشهای مشترک دولتهای متحد علیه نازیسم در جنگ جهانی دوم بود.
🔹ایران دوست و همسایه ماست و به تقویت روابط مبتنی بر احترام متقابل ادامه میدهیم.
روضه خانگی - حضرت زینب(س) - 679.mp3
11.46M
🎙در آتش بلا به سرش سایبان نداشت...
🔻روضه #حضرت_زینب(س)
⏱ #بیش_از_ده_دقیقه | 12:24
👤 استاد #میرباقری
#چهارم_محرم
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
روضه خانگی - طفلان حضرت زینب(س) - 678.mp3
10.45M
🎙من عَلَم حجب و حیا زینبم...
🔻روضه #طفلان_حضرت_زینب(س)
⏱ #بیش_از_ده_دقیقه | 13:05
👤حاج محمود #کریمی
#شب_جمعه
#چهارم_محرم
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🏴 #روایت_کربلا | «حُر بن یزید» در مبارزه معنوی و درونی پیروز شد
▪️ رهبر انقلاب: خیلیها به امام حسین علیهالسّلام مراجعه و او را بر این ایستادگی ملامت میکردند. اما امام حسین علیهالسّلام صبر کرد و مغلوب نشد و یکایک کسانی که با امام حسین بودند، در این مبارزه معنوی و درونی پیروز شدند. پیرمردانی مثل «حبیببنمظاهر» و «مسلمبنعوسجه» که از راحتی دوران پیرمردی گذشتند و سختی را تحمّل کردند؛ آن سردار شجاعی که در میان دشمنان جایگاهی داشت - «حُرّبنیزید ریاحی» - و از آن جایگاه صرفنظر کرد و به حسینبنعلی پیوست، همه در این مبارزه باطنی و معنوی پیروز شدند. ۱۳۸۱/۰۱/۰۹
▫️ #ملت_حسین_به_رهبری_حسین
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 در ماجرای #کربلا ما با ۹گروه از انسانها مواجه میشویم که هر کدام از آنها میتواند به تنهایی نماد هر یک از ما انسانهای عصر حاضر باشد:
1️⃣ عبادت کنندگان بی #بصیرت
2️⃣ هم دوستدار امام و هم شیفتهی #دنیا
3️⃣ زمینه سازان #بی_وفا و نادان
4️⃣ بیخاصیتهای پر سر و صدا
5️⃣ نان به نرخ روز خورها
6️⃣ صاحبان اهداف شخصی
7️⃣ گریهکنندگان بیتحرک
8️⃣ سینهچاکهای #سیاست های غالب
9️⃣ با بصیرتانِ فدایی و #امام_محور که همان شهدای کربلایند!
#کربلا
#سیدالشهدا
🔷اقدامی هوشمندانه و چند نکته
🔸رئیس قوه قضائیه در اقدامی هوشمندانه اعلام کرد که هیچ تبعه ایرانی از جمله ایرانیان خارج از کشور ممنوعالورود نیستند و میتوانند بدون هیچگونه محدودیتی به کشورشان بازگردند.
🔸حجةالاسلام محسنی اژهای تاکید کرد که حتی اگر پرونده مفتوحی نیز در مورد این افراد وجود داشته باشد بهتر است به کشور باز گردند تا با رسیدگی قضایی به پروندهشان از وضعیت بلاتکلیف خارج شوند.
🔹با فاصله اندکی پس از اظهارات رئیس قوه قضائیه، «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به این سخنان واکنش نشان داد و در توئیتی نوشت: «همچنان به همه آمریکاییها (از جمله دو تابعیتیهای ایرانی-آمریکایی) نسبت به سفر به ایران هشدار میدهیم.»
🔹او لینکی از هشدار وزارت خارجه آمریکا درباره سفر به ایران را نیز به این توییت ضمیمه کرد. در این بیانیه که دوم اوت به روز شده، ایران در درجه چهارم هشدار و به رنگ قرمز مشخص شده و پیام آن نیز واضح است: «به ایران سفر نکنید»
📌در این رابطه چند نکته بسیار مهم وجود دارد:
🔻اول؛ برخی شبکههای فاسد در داخل کشور ضمن ارتباطگیری با ایرانیانی که به هر دلیل از کشور خارج شدهاند و دارای اموال و املاک ارزشمندی در ایران هستند با ارائه اخبار غلط و ایجاد ترس در آنها بر دارایی شان مسلط شده و تلاش میکنند که آنها با واقعیتهای جاری در ایران آشنا نشوند و به دلیل ترس، قصد سفر به ایران نکنند.
🔻دوم؛ عدم ارتباط ایرانیان با سرزمین مادریشان فرصتی را برای گروههای معاند و کشورهای بدخواه ایران به وجود آورده تا تلاش کنند این گروه را به ظرفیتی مخالف در برابر جمهوری اسلامی تبدیل کنند و نمایشهای سیاسی و حقوق بشری خود را با استفاده از بازیگران ایرانی به پیش ببرند.
🔻سوم؛ بسیاری از ایرانیان خارج از کشور دارای سرمایههای علمی، اقتصادی و فرهنگی قابل توجهی هستند که در صورت ارتباط آنها با بخشهای ذیربط در کشور، فرصتهای مناسبی در ابعاد مختلف در اختیار آنها و هموطنانی که در ایران زندگی میکنند قرار خواهد گرفت که طبیعتا به مذاق بدخواهان خوش نمیآید.
🔻چهارم؛ «معضلنمایی» موضوع ایرانیان خارج از کشور، پوششی برای سرویسهای جاسوسی کشورهای بدخواه است که از این طریق عده قلیل وطنفروشی را که با انگیزههای سیاسی یا مالی با آنها همکاری میکنند در صف هموطنان شریف و وطندوستی که در خارج از کشور زندگی میکنند جا بزنند و جاسوسانی را که اسم ایرانی بودن را یدک میکشند برای ماموریتهای خائنانهشان حفظ کنند.
🔹حال آنکه؛ سالانه دهها هزار نفر از ایرانیان از سراسر دنیا به کشور سفر می کنند و بدون هیچگونه مشکل و محدودیتی در زمانی که خود تصمیم میگیرند از کشور خارج میشوند.
🔻پنجم؛ نگاهی به آمار قابل توجه ایرانیانی که از سوی کشورهای غربی به ویژه آمریکا با بهانه دور زدن تحریمها و... دستگیر شدهاند و سالهاست که مظلومانه عمر خود را در زندان سپری میکنند با تعداد اندک جاسوسانی که از سوی ایران بازداشت و محکوم شدهاند به روشنی نشان میدهد که منطقه ناامن برای ایرانیان، کشورهای غربی است نه سرزمین مادریشان.
🔻ششم؛ اظهارات منفعلانه، هدفمند و به ظاهر دلسوزانه «رابرت مالی» در حالی مطرح میشود که آمریکاییها در هیچ یک از ادعاهای حقوق بشری و انساندوستانه خود صادق نبودهاند.
از جمله مصادیق این بیصداقتی اینکه؛ با وجود نهایی شدن توافق تبادل زندانیان میان و آمریکا بر خلاف ادعای مقامات کاخ سفید در خصوص جدا بودن موضوع زندانیان از مباحث سیاسی فیمابین دو کشور، واشینگتن طبق عادت همیشگی خود به یکباره این توافق را به مذاکرات وین گره زده و آن را بر هم زد و عملا ادعاهای خود در خصوص ضرورت آزادسازی زندانیان دو طرف در چارچوب رویکردهای انساندوستانه را زیر پا گذاشت.
🔷به طور قطع با رویکرد قابل تقدیر رئیس قوه قضائیه جهت رفع ابهامات واهی در خصوص امن نبودن سفر هموطنان خارج از کشور به سرزمین مادریشان، فضای غیر واقعی ایجاد شده برای ایرانیان خارج از کشور رنگ خواهد باخت و شرایط لازم برای تعامل و بهرهگیری از ظرفیتهای این عزیزان در مسیر توسعه همهجانبه کشور مهیا خواهد شد.
⭕️ #دولت_مردمی برازنده آقای #رئیسی است.
با اینکه میداند افرادی که به داروخانه 29فروردین مراجعه میکنند، نزدیکانشان کرونایی هستند و ممکن است ناقل باشند، به میان مردم آمده تا فراتر از گزارشها، مشکلات را از زبان خودشان بشنود و به مردم آرامش بدهد.
شیر مادر و نان پدر حلالت آقای رئیسی.
👤 علی جعفری
#دولت_سیزدهم
#رییسی
✳️نیاز به تصمیم فوری
دولت ائتلافی اعتدال – اصلاحات در حالی به پایان خود رسید که مشکلات متعددی برای دولت رئیسی به ارث گذاشته است. مهمترین و عاجلترین مشکل امروز کشور فوت 588 نفر از هموطنان کشورمان بر اثر ابتلا به کرونا در روز گذشته بود که موجب شد تا برخی از اصلاحطلبان تندرو انتقاداتی را بر عملکرد دولت رئیسی وارد کنند!
👈گزارههای خبری:
1⃣- «علی شکوریراد» عضو سابق مرکزیت حزب منحله مشارکت و دبیرکل کنونی «حزب اتحاد ملت ایران اسلامی» در توئیتی نوشت: «هنوز به قله پیک پنجم کرونا نرسیدهایم و اوضاع روزبهروز وخیمتر میشود. در واکسیناسیون بسیار عقب هستیم. علاوه بر کمبود تخت و خستگی کادر درمان، سرم و دارو هم کمیاب شده است. در این وانفسا دغدغه اصلی رئیسجمهور تشکیل دولت جدید است. مردم واقعاً بیپناه ماندهاند. خدا به خیر بگذراند».
2⃣- عباس عبدی دیگر چهره اصلاحطلب نیز توئیت زد: «آقای رئیسی؛ بیایید همین امروز یک کار قابلقبول انجام دهید. دستور بدهید آمار ثبتاحوال را بهروز منتشر کنند تا مردم و از آن مهمتر، مسئولین ازجمله خودتان بدانید که مرگومیر واقعی دو ونیم برابر بلکه بیشتر از آمار رسمی است. مسئله کرونا را کوچک کردند، حالا مردم هزینهاش را میدهند».
👈گزاره تحلیلی:
گرچه حمله سیاسیون اصلاحطلب از دولتی که کمتر از یک هفته از تشکیل آن میگذرد؛ چیزی شبیه جوک است و اینکه چرا این افراد در هشت سال گذشته چشمان خود را نسبت به مشکلات و ناکارآمدیهای دولت بسته بودند و اکنون یکباره از خواب زمستانی بیدار شدهاند، دلیلی جز احساس همزادپنداری با دولت قبل و رقیب هراسی و تخریب رقیب در دوره جدید ندارد. بااینوجود، به این نکته هم باید توجه داشت که روز گذشته ابتلا ایرانیان به کرونا از مرز 40 هزار نفر عبور کرد و از این میان بیش از 5 هزار نفر در بیمارستانها بستری شدند و کشور در قرمزترین و سیاهترین روزهای کرونایی به سر میبرد. بیش از هفت روز از مرقومه رهبر معظم انقلاب خطاب به آقای روحانی در خصوص انجام هر اقدام لازم بهمنظور جلوگیری از چرخش ویروس و صعودی بودن انتشار آن میگذرد و تاکنون هیچ تصمیم خاصی از سوی ستاد کرونا اتخاذ نشده است. البته اعضای ستاد هنوز تغییر نکردهاند و همانهایی هستند که براثر مدیریت و تصمیمگیری آنها، وضعیت کشور به این روز دچار شده است. لذا انتظار از آقای رئیسی آن است که بهسرعت اعضای این ستاد را تغییر دهد و تا تشکیل ستاد جدید، شخصاً در خصوص حل مشکل تصمیمگیری کند.
✍فرهاد کوچکزاده
#افساد_طلبان
از افغانستان چه خبر⁉️
♦آلمان، فرانسه و انگليس از شهروندان خود خواستند هرچه سریعتر افغانستان را ترک کنند.
🔹️انگلیس اعلام کرد برای تضمین خروج امن دیپلمات ها، نظامیان، شهروندان و تا چهار هزار تن از کارکنان افغان انگلیس از افغانستان، فوری ۶۰۰ نظامی دیگر به این کشور اعزام خواهد کرد.
🔹️بن والاس وزیر دفاع انگلیس گفت مکان سفارتخانه اين كشور در کابل از حومه منطقه سبز به محل بالقوه امن تری نزدیک به مرکز پایتخت انتقال مى يابد.
🔹️قرار است تا ۲۰۰ دیپلمات و نظامی انگلیس از افغانستان تخلیه شوند، اما شمار دقیق آنها اعلام نشده است.
♦آمریکا خواستار کنارهگیری اشرف غنی از قدرت شد
🔹برخی رسانهها به نقل از برخی منابع مدعی شدند که وزرای خارجه و دفاع آمریکا در گفتوگوی تلفنی با رئیسجمهور افغانستان از او خواستند به منظور برقراری آتشبس و تشکیل یک دولت انتقالی، از مقام خود کنارهگیری کند.
#افغانستان
▼گزارش روز
🔻منطق تماس ایران با طالبان
🔹یکی از سرفصلهای مهم رسانههای فارسیزبان و بیگانه در خصوص تحولات داخلی افغانستان که بعضاً به افکار عمومی داخل نیز رسوخ کرده، تمرکز روی این موضوع است که جمهوری اسلامی ایران ضمن حمایت از طالبان و با یکسان پنداری آن با گروههای تکفیری و تروریستی مانند داعش، القاعده و غیره، در حال تطهیر سوابق و پیشینه این گروه است.
✳️گزارههای تحلیلی:
1⃣- سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات داخلی افغانستان، منطقی و با در نظر گرفتن تمام ملاحظات سیاسی، امنیتی و غیره است. تهران بهعنوان صادقترین بازیگر تحولات افغانستان، خواستار برقراری امنیت و ثبات در این کشور است و برای نیل به این منظور، تعامل و تماس با تمام گروههای داخلی ازجمله دولت مرکزی و طالبان را در دستور کار قرار داده است؛ تشکیل یک دولت وفاق ملی و با مشارکت گروههای مختلف سیاسی در افغانستان، گزینه مطلوب و مورد حمایت تهران است.
2⃣- جمهوری اسلامی ایران همسو با «منافع و امنیت ملی» خود و همچنین ایجاد امنیت و ثبات در افغانستان، تنها به برقراری «تماس» با طالبان که با هماهنگی و اطلاع دولت مرکزی افغانستان است، بسنده کرده است. تهران در عین بیاعتمادی به طالبان، نه دنبال ائتلاف و پیمان با این گروه است و نه جنگ و درگیری با آن. جمهوری اسلامی بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد که هماینک تمام آن در اختیار طالبان است. لذا نمیتواند و نباید نسبت به آنچه در افغانستان میگذرد، بیتفاوت باشد.
3⃣- اینکه برخی جمهوری اسلامی را متهم به مشروعیتبخشی به طالبان میکنند، آدرس غلط دادن است و از منطق درستی برخوردار نیست. ریشههای قبحزدایی از طالبان و مشروعیتبخشی به آن را نه در تهران، بلکه باید در گفتگوهای این گروه با آمریکا در دوحه جستجو کرد؛ درواقع این آمریکاییها بودند که در وهله اول به طالبان یک مشروعیت نیمبند دادند و با آن پشت یک میز به گفتگو نشستند.
✳️نکته پایانی:
همجواری ایران با کشور افغانستان با ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک که همواره مصدر قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و مهمتر از همه مشکلات امنیتی بوده است، ایران را وادار میکند که در یک پکیج کامل به مسئله افغانستان بنگرد تا امنیت ملی خود را در سختترین شرایط، حفظ نماید.
#حمید_خوشآیند
#افغانستان
🔺بیانیه لشگر فاطمیون در خصوص اخبار منتشر شده در خصوص اعزام این لشگر به افغانستان
#افغانستان
#فاطمیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️ فرار نظامیان اشرف غنی از #هرات.
🔸کسی صحبتهای امام خمینی (ره) راجع به ارتشهای پوشالی دستساز آمریکا رو خاطرش میاد.
🔸 دیروز سه شهر استراتژیک هلمند، قندهار و هرات افغانستان در سقوط کردند و مسئولان دست نشاندهی امریکا از کابل به سمت دوبی گریخته اند.
🔸الجزیره به نقل از رویترز: سفارت آمریکا در کابل از شهروندان خود می خواهد که فوراً افغانستان را ترک کنند.
#افغانستان
✳️دوازده نکته مهم در مورد وضعیت افغانستان...
✍علی محمدی
1⃣غالب مردم افغانستان از دولت فعلی و آمریکا ناراضی اند. بنابراین در حمایت از دولت برنمی آیند.
2⃣افغانستان کشوری با اقوام مختلف است که هیچ کدام از این اقوام اکثریت مطلق را ندارند. پس هیچ گروهی به تنهایی نمی تواند دولت مرکزی را تشکیل دهد. مگر با دخالت های خارجی.
3⃣ طالبان با داشتن هر تفکری، جزئی از اقوام و مردم افغانستان است که نمی توان آنها را در روند تشکیل دولت آینده نادیده گرفت.
4⃣سیاستهای ضد آمریکایی طالبان کاملا مشهود است. از این جهت با داعش متفاوت هستند. البته عناصر تندرو نیز در آنها وجود دارند.
5⃣ ظاهرا طالبان امنیت شیعیان را تضمین نموده است البته با این شرط که شیعیان با گروه های مخالف طالبان همکاری نکنند. در صورت تشکیل دولت توسط طالبان هیج تضمینی مبنی برادامه این ضمانت وجود ندارد.
6⃣سیطره مطلق طالبان بر دولت و مردم افغانستان به نفع مردم این کشور و منطقه نخواهد بود.
7⃣طالبان سازوکارهای دمکراتیک و جمهوری را قبول ندارد. چون از یک طرف تنها ۳۰ درصد مردم افغانستان هستند و از طرفی به لحاظ اندیشه قائل به تشکیل امارت اسلامی هستند.
8⃣هیچ سندی وجود ندارد که قاطعانه نشان دهد تحرکات فعلی طالبان بدون چراغ سبز آمریکا رخ داده است. در واقع گویا عمر اشرف غنی و دولت مرکزی برای امریکا به پایان رسیده است. واشنگتن میداند که نمیتواند بیش از این در افغانستان بماند و با قبول شکست از این کشور خارج شد. اما با خروج خود نمی خواهد ثبات در منطقه شکل بگیرد. بنابراین سعی می کند بعد از خودش، افغانستان کانون ناامنی منطقه باشد. تا از این طریق برای حضور گذشته اش در منطقه مشروعیت زایی کند_دقت کنید_.
9⃣بر اساس مورد ۸، گویا کاخ سفید بر آن است تا با ایجاد ناامنی مضمن در افغانستان به مشغول ساختن رقبای خود( چین،روسیه و ایران) بپردازد. لذا همگرایی این سه کشور در حل و فصل پرونده امنیتی افغانستان باید تقویت شود.
0⃣1⃣ سیاست ج.ا.ایران تشکیل دولتی متشکل از همه گروه ها و اقوام برای ایجاد ثبات و امنیت در افغانستان است. هر چند امری بسیار مشکل به نظر می رسد.
1⃣1⃣در صورتی که طالبان موفق به سیطره بر کل افغانستان شد، برای تداوم حاکمیتش و تعامل با کشورهای همسایه ناچار به تامین امنیت همه اقوام و تامین منافع کشورهای همسایه است.
2⃣1⃣بر اساس مورد ۱۱ ایران نباید ارتباط و مذاکره مداوم خود را با طالبان قطع کند. حل مشکل افغانستان در سایه حضور همه اقوام، و تعامل کشورهای همسایه رقم می خورد. در غیر این صورت ناامنی در آن به کل منطقه سرایت می کند.
#افغانستان
17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴مداحی دلنشین جناب محمدحسین پویانفر
🔹تو با همه فرق داری
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴