روزِ هشتُم قلبِ من یڪ بام دارد دو هوا ؛
لحظه اي صحنِ گوهرشاد و دمي پایین پا
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
4_5802957784236425828.mp3
4.01M
🎧#زمینه_امام_رضایی/ #دلنشین/
🎼شاه پناهم بده،خسته راه آمدم...
🎤 #کربلایی_محمود_کریمی
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
🌺🌸🌺🌸🌺🌸
امیدت رو هیچ وقت از دست نده، نا امید که بشی خیلی از امور رو هم از دست دادی
بعد از شرک به خدا بزرگترین گناه ناامیدیه.
و با کسانی هم که همه امور رو تاریک و سیاه می بینند نشست و برخاست نکن
خاصیت همنشین شدن با این افراد اینه که تو رو هم پنچر می کنند.
تو کار خودت رو بی عیب و نقص انجام بده،از قضاوت دیگران هم نترس.
خدا خودش جبران می کنه
#امید
#رفیق
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
🌺🌸🌺🌸🌺🌸
در روزهایی که مردان حاضر به همراهی پیامبر (ص) نبودن #خدیجه (س) به عنوان حامی از آلام پیامبر (ص) در برابر آزار ودشمنی مشرکان میکاست و اذیت آنان را کم اهمیت جلوه میداد و برای حفظ جان ایشان دائما تدبیر میکرد.
🔻در زمان حصر و تحریم 🔻
#خدیجه (س) که در عین رفاه و ثروت بود همراه پیامبر (ص) شد و زمانی که زندگی سخت در ایام تحریم شیون کودکان را به آسمان برد با تدبیر آبروی خود را بدون هیچ چشم داشتی سرمایه ی رساندن آذوقه به مومنان نمود ...
مسلمانان به این بانوی عظیم الشان بسیار مدیون هستند ...
📕کتاب دانشنامه ی فاطمی ج 1 ص87
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
15820-fa-khadijeh-banoyeh-bozorg-islam.pdf
2.07M
نام کتاب: خدیجه(س) بانوی بزرگ اسلام
نوشته: حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
به مناسبت سالگرد وفات خانم حضرت خدیجه سلام الله علیها که مصادف با دهم ماه مبارک رمضان است مطالبی تقدیم تان میگردد
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
💎 قسمت اول
🌷🍂🌷
✅ سه ویژگی ممتاز #حضرت_خدیجه(س) که باعث ستایش پیامبر(ص) شد
⬅️ گروه حوزههای علمیه: نویسنده کتاب سبک زندگی رسول خدا(ص) با همسرانش با اشاره به جایگاه والای حضرت خدیجه(س) در نزد پیامبر(ص) به تبیین سه ویژگی از این بانوی گرامی که سبب چنین مقامی شده است پرداخت.
🌷🍃 فرزانه حکیمزاده، استاد جامعة الزهراء(س) و نویسنده کتاب سبک زندگی رسول خدا با همسرانش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: پیامبر(ص) در طول حیات مبارک خویش به حضرت خدیجه (س) احترام زیادی میگذاشتند و احترام ایشان بعد از رحلت پررنگتر هم بوده است.
🍃🌹وی اظهار کرد: پیامبر(ص) نزدیک به ۴۰ سال زندگی مشترک داشتند که از این مدت، ۳۰ سال را تنها با حضرت خدیجه(س) بودند و بعد از وفات ایشان، نیز مدتی بدون همسر زندگی کردند تا اینکه بهتدریج همسران متعددی را به دلایل مختلف و بنابر اقتضائات و شرایط، به همسری برگزیدند.
استاد جامعة الزهراء(س) ادامه داد: همسرانی که پیامبر(ص) بعد از حضرت خدیجه(س) گرفتند در ده سال پایانی عمر شریف ایشان و در عین مشغولیتهای سنگین حکومتی و در مدینه صورت گرفت؛ لذا در تحلیلهای اشتباهی که برخی انجام میدهند باید این موضوع لحاظ شود.
🍃🌹حکیمزاده بیان کرد: پیامبر(ص) در دوره جوانی که مشغله کمتری داشتند و به لحاظ فیزیولوژیکی نیز نیاز انسان به برخی مسایل بیشتر است، ایشان به بحث تعدد زوجات رو نیاوردند و بر خلاف رسوم آن دوره، به حضرت خدیجه(س) بسنده کردند؛ زیرا بنای حضرت بر تعدد زوجات نبود و هر کدام از ازدواجهای ایشان نیز دلیل خاصی داشته است.
🌷🍃این محقق و نویسنده آثار دینی عنوان کرد: بیشتر ازدواجهای پیامبر(ص)، مصلحتی بوده یعنی یا مصلحت عموم مسلمین یا لغو یک قانون باطل و یا هدف آن سرپرستی زنان یتیم و بیپناه بوده است؛ بنابراین برخی حرفهای باطلی که در مجامع علمی و غیرعلمی در این زمینه گفته میشود ریشه درست تاریخی ندارد.
💐حکیمزاده ادامه داد: خدیجه(س) تنها همسری بود که ایشان از روی عشق و علاقه فراوان انتخاب کردند و حضرت خدیجه(س) هم علاقه زیادی به حضرت رسول داشتند و علاقه طرفینی بوده است.
🌷وی با بیان اینکه حضرت خدیجه(س)، زنی طاهره و پاک بوده است ادامه داد: ایشان نهتنها ثروتمندترین زن قریش بلکه یکی از ثروتمندترین افراد در قریش بود که از طریق حلال، ثروت فراوانی به دست آورده بود و در عین حال از جمال و کمالات زیادی هم برخوردار بودند و به همین دلیل هم در میان قریش خواستگاران زیادی داشت ولی محمد امین را به علت خلق و خوی بسیار عظیم ایشان انتخاب کرد؛ همانطور که در قرآن کریم خلق عظیم مهمترین ویژگی پیامبر ذکر شده است.
✅ ادامه دارد......
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
🇮🇷 مکتب سلیمانی 🇯🇴
💎 قسمت اول 🌷🍂🌷 ✅ سه ویژگی ممتاز #حضرت_خدیجه(س) که باعث ستایش پیامبر(ص) شد ⬅️ گروه حوزههای علمی
💎 قسمت دوم
✅ سه ویژگی ممتاز حضرت خدیجه ( س )
نویسنده کتاب سبک زندگی رسول خدا با همسران با اشاره به سفر تجاری که پیامبر(ص) برای حضرت خدیجه(س) انجام داد بیان کرد: آن حضرت در نزد خدیجه(س) فردی پاک دست، پاک چشم، امانتدار و با شرافت نسب و خاندانی پاک بود و به همین دلیل هم با علاقه زیادی تمایل به همسری پیامبر(ص) نشان داد و در عین حال پیامبر(ص) نیز هیچ چشمداشتی به مال و ثروت ایشان نداشت.
حکیمزاده عنوان کرد: حضرت خدیجه(س) نیز با اینکه ثروت هنگفتی داشت امام هیچ تعلق خاطری به آن نداشت و همه ثروت را در راه خدا و پیامبر هزینه کرد و طبیعی است که پیامبر(ص) نیز چنین فردی را برای همسری خود انتخاب کنند.
استاد و محقق جامعة الزهراء(س) تصریح کرد: هدف پیامبر(ص) و علت بعثت ایشان تربیت افرادی مانند حضرت خدیجه(س) بود؛ بنابراین انتخاب چنین فردی برای همسری، طبیعی و بدون هرگونه شائبهای است مضاف بر اینکه حضرت خدیجه(س) در زمانی وجود خود و همه مال و اموالش را در اختیار پیامبر(ص) قرار داد که دوره ضعف پیامبر(ص) بود و عدهای از دوستان خدیجه(س) هم ایشان را ترک کرده و خواستند وی دچار انزوا شود.
حکیمزاده تصریح کرد: حضرت خدیجه در چنین شرایط سختی، پیامبر(ص) را برگزید و به پای تمامی مشکلات هم ایستاد و حتی زحمت و سختی شعب ابی طالب را تحمل کرد، چون رفاقت و صمیمیت و انیس بودن با پیامبر(ص) را بر هر چیزی ترجیح میداد و این ویژگیها در حالی در ایشان تجمیع بود که اغلب زنان دیگر پیامبر(ص) با اینکه در بهترین شرایط با حضرت زندگی کردند باز هم توقعات و خواستهها و شکایتهای زیادی را مطرح میکردند ولی حضرت خدیجه با بزرگواری تمام همه دارایی و هستی خود را فدا کرد بدون اینکه ذرهای توقع از پیامبر را هم مطرح کند یا شکایتی از ایشان داشته باشد.
استاد جامعة الزهراء(س) با بیان اینکه ستایش پیامبر(ص) از افراد امر بسیار مهمی است تصریح کرد: نمونه زیادی از ستایشهای پیامبر از امام علی(ع) در تاریخ وجود دارد که نشاندهنده جایگاه والای آن حضرت است ...
✅ ادامه دارد....
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
4_5884501028295934105.mp3
8.71M
🍃مادر زهرا
🍃 کجا میری از کنار احمد
🎤 حمید_علیمی
#شور_احساسی
🥀وفات_حضرت_خدیجه(س)
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
🕋زیارت نامه حضرت خدیجه سلام الله علیها🕋
السَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ،
اَلسَّلامُ عَلَیْک یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ،
اَلسَّلامُ عَلَیْک یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاْعْداءَ،
اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَک بِما أَوْلاک اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْک وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.
🌹🌹🌹
سلام بر تو ای مادر مؤمنان،
سلام بر تو ای همسر سرور فرستادگان،
سلام بر تو ای مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان،
سلام بر تو ای نخست بانوی مؤمن،
سلام بر تو ای آن که دارائیش را در راه پیروزی اسلام و یاری سرور انبیا هزینه کرد و دشمنان را از او دور ساخت،
سلام بر تو ای آن که بر او جبرئیل درود فرستاد، و سلام خدای بزرگ را به او ابلاغ کرد، این فضل الهی گوارایت باد و سلام و رحمت و برکاتش بر تو باد.
التماس دعا
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
#اللهم_صل_علي_محمدﷺو_آل_محمدﷺو_عجل_فرجهم
جالبه اگه دوست دارین گناه کنین بخونین !!
✍فردی نزد امام حسین(ع)آمد و گفت:
من گناه می کنم و از بهشت و جهنم خدا برایم نگو که من این ها را می دانم ولی نمی توانم گناه نکنم و باز گناه می کنم! امام حسین علیه السلام فرمودند: برو جایی گناه کن که خدا تو را نبیند، او سرش را پایین انداخت و گفت: این که نمی شود.(چون خداوند بر همه چیز ناظر است) امام حسین(ع) فرمودند: جایی گناه کن که ملک خدا نباشد. مرد فکری کرد و گفت: این هم نمی شود.(چون همه جا ملک خداوند است) امام فرمودند: حداقل روزی که گناه می کنی روزی خدا را نخور، گفت:نمی توانم چیزی نخورم...
امام فرمودند: پس وقتی فرشته مرگ" عزرائیل" آمد و تو را خواست ببرد تو نرو. مرد گفت: چه کسی می تواند از او فرار کند. امام فرمودند: پس وقتی خواستند تو را به جهنم ببرند فرار کن، مرد فکری کرد و گفت: نمی شود. امام حسین(ع) فرمودند: پس یا ترک گناه کن یا فرار کن از خدا، کدام آسان تر است؟ او گفت: به خدا قسم که ترک گناه آسان تر از فرار کردن از خداست.
📚بحار الانوار؛جلد78؛صفحه؛126
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
🌺حکم استفاده از شیاف برای روزه دار🌺
📥 پرسش :
من امروز سردرد شدید گرفتم و روزه هستم ، آیا می توانم از شیاف دیکلوفناک برای تسکین درد استفاده کنم ؟
📤پاسخ:
از نظر همه مراجع عظام، استفاده از شیاف دارویی موجب بطلان روزه نمی شود و لذا استفاده از آن اشکالی ندارد.[1]
توضیحات بیشتر:👇
از نظر همه مراجع تنقیه یا اماله کردن موجب بطلان روزه می شود، هر چندبرای معالجه و از روی ناچار باشد. اماله کردن هم به این معناست که به عنوان مثال داروی روان یا آبی را از طریق مقعد وارد شکم کنید.
نکته👌
از نظر برخی مراجع عظام مثل امام خمینی، مکارم شیرازی بنابر احتیاط واجب باید روزه دار از استعمال شیاف هایی که برای تغذیه است، خودداری کند.[2]
اما آیه الله شبیری زنجانی فتوا دادند استعمال شیاف تقویتی مبطل روزه است. [3]
📚منابع:
۱. وسیله النجاه، ص ۳۰۷. جزوه احکام روزه( رهبری)، ص ۶۷ و ۶۸، س ۱۶۵. توضیح المسائل جامع، ص ۵۶۱، م ۲۰۱۸. منهاج الصالحین، ج ۲، ص ۲۹۸ .
۲. توضیح المسائل آیه الله مکارم، ص ۲۵۷، م ۱۳۸۸.تحریر الوسیله، ج ۱، ص۲۶،م۱۵.
۳. توضیح المسائل، ج ۱، ص ۳۴۰.
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
🌹
🔴عظمت حضرت خدیجه سلام الله علیها
حضرت خدیجه رو اونطوری که شایسته هست نمیشناسیم. متاسفانه بدلایل مختلفی در طول تاریخ و در کتب تاریخی تا اونجایی که میتونستن فضائل حضرت خدیجه رو سانسور کردن و ایشون رو تخریب کردن. یکی از دلایل این تخریبها بزرگ کردن عایشه هست. در مواردی اسم حضرت زهرا و حضرت خدیجه رو حذف کردن و اسم عایشه رو گذاشتن. و تاریخ رو تحریف کردن. [دلیل اول تخریب]
بعضی جاها این تحریفها تابلو شده. مثلا حدیث معروف پیامبر که چهارزن بهشتی که بهترین زنهای عالماند که دوتای آنها حضرت زهرا و خدیجه هستن. در چاپ جدید کتاب صحیحمسلم این دو اسم حذف شده و اسم عایشه قرار گرفته. بعد جالبی قضیه اینه که این حدیثو در قسمت فضائل حضرت خدیجه آوردن ولی اسمی از خدیجه نیست. عقلشون نرسیده حداقل از این قسمت حذفش کنن.
و یا مثلا حضرت خدیجه رو یک زن پیر و بیوه که قبلا دوتا شوهر داشته، جلوه دادن. که برخی از مورخین میگن اینها دروغی بیش نیست. و حضرتخدیجه تقریبا همسن پیامبر بوده، نهایت دوسال بزرگتر. و همچنین قبل از آن ازدواجی نکرده بوده. دلیل این دروغها این بوده که خواستند رَحم مطهر حضرتخدیجه که حضرت زهرا رو بدنیا آورد و ریشه امامانما هست رو خدشهدار کنن و بگن قبل پیامبر عربجاهلی با او ازدواج کرده بود. در حالی که این رحِمپاک رو خدا مخصوص اهل بیت مقدّر کرده بود. [دلیل دوم تخریب]
بعضیا میگن خدیجه دوتا دختر داشته قبل از ازدواج با پیامبر. درجواب باید گفت، دو دختری که با حضرتخدیجه زندگی میکردن دختران خواهرش هاله بودن که از دنیا رفته بود و خدیجه(س) اونارو به سرپرستی گرفته بود
روزی عایشه به حضرت زهرا درباره مادرش خدیجه جملهای گفت که باعث ناراحتی حضرت زهرا شد، ایشان با چشمی گریان نزد پیامبر آمد و از عایشه شکایت کرد، پیامبر(ص) فرمود ناراحت نباش، رها کن این حرفهارا《إِنَّ بَطْنَ أُمِّکِ کَانَ لِلْإِمَامَهِ وِعَاء》رحم مادر تو ظرف امامتپرور بوده است.
در عظمت حضرت خدیجه همین بس که در روایت داریم که "کان رسول الله یسکن الیها" پیامبر با او آرامش پیدا میکرد، تو سختی ها پیامبر با خدیجه خودش را آرام میکرد. پیامبر(ص) بعد از وفات حضرت خدیجه هروقت یاد ایشون میفتاد اشک تو چشماشون جمع میشد. وهمیشه میگفت، ای کاش حالا که حکومت اسلامی تشکیل دادیم و دوران سخت تموم شده، خدیجه بود، خیلی جاش خالیه
#خدیجه مادر حضرت زهرا و مادر همهی امامان بجز امیرالمؤمنین بود. و البته برای علی(ع) هم مادری کرد. چراکه علی از کودکی در خانه خدیجه بزرگ شد.
منابع: استادکاشانی،
دکترمیثم مطیعی
🌹🍃🍃🍃🍃🍃🍃🌹