هدایت شده از Aminikhaah
امام زمان،چکیده انبیاء - @Aminikhaah.mp3
7.24M
🎙 این #پادکست را از دست ندهید.
🔸آغاز امامت امام زمان عج تهنیت باد
📌خلاصه شده جلسه #انبیاء در #سیره_امام_زمان عج
✅ @Aminikhaah
هدایت شده از مکتب عشق
🌎 انتخابات الکترال در امریکا چطور است؟
✍
🔳 آیا مردم آمریکا مستقیماً به ترامپ و بایدن رای نمیدهند؟
آیا این اعضای الکترال میتوانند سرنوشت انتخابات را تغییر دهند؟
اینها سوالاتی هستند که به طور معمول پرسیده می شوند .
به طور خلاصه به این سوال پاسخ میدهیم :
🌿 در همین انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، در تمام ایالات برای بایدن و ترامپ (و سایر کاندیداها که چندان اهمیتی ندارند) رایگیری میشود. هر ایالت بسته به تعداد جمعیت، تعداد خاصی رای الکترال دارد. مثلا کالیفرنیا ۵۵ رای الکترال و نوادا فقط ۳ رای الکترال دارد.
🌿 هرکس در هر ایالت برنده شد، تمام آراء الکترال آن ایالت را از آن خود میکند. (این نکته ظریفی است که معمولاً مورد توجه قرار نمیگیرد)
پس تکرار میکنم: هرکس در هر ایالت برنده شد، تمام آراء الکترال آن ایالت را از آن خود میکند. مهم نیست که مشارکت مردم ۲۰ درصد باشد یا ۹۰ درصد. یعنی هر ایالت یا آبی (دموکرات) میشود و یا قرمز (جمهوریخواه). هر کس که تعداد آراء الکترالش از نصف گذشت یعنی به ۲۷۰ رسید پیروز خواهد شد و رئیسجمهور میشود.
🌿 در نهایت حزب پیروز در هر ایالت به تعداد اراء الکترال خود، نماینده الکترال را به جلسه گردهمایی میفرستد که این نمادین است و این جلسه اصلاً اهمیتی ندارد و سرنوشتساز نیست. چون نتیجه از قبل مشخص شده و شخص پیروز مشخص گردیده. در طول تاریخ آمریکا حتی یک بار هم در این جلسه تغییری در نتیجه اعلام شده انتخابات بوجود نیامده. هر از گاهی چند نفر به رای الکترالی که قرار است بدهند، خیانت میکنند و مثلاً به فلان هنرپیشه یا خواننده رای میدهند که در برخی ایالات جرم محسوب میشود اما اصلاً مهم و سرنوشتساز نبوده از ابتدای تاریخ آمریکا تاکنون. تاکید میکنم، این جلسه نمادین است.
🌿 این که گفته میشود هیلاری کلینتون در سال ۲۰۱۶ رای مردمی بیشتری داشت ولی رئیسجمهور نشد، به دلیل این است که هیلاری تعداد آراء الکترال کمتری کسب کرد. چون در ایالاتی مثل تگزاس و فلوریدا که ترامپ پیروز شده مردم کمتری در انتخابات مشارکت داشتهاند، اما در ایالاتی مثل کالیفرنیا که هیلاری پیروز شده میزان مشارکت بالا بوده، اما این میزان مشارکت نقشی در تعداد آراء اراء الکترال هیچکدام از ایالات ندارد. زیرا ای بسا مردم برخی ایالات وقتی که مطمئن شوند که کاندیدای انها با رای بالا پیروز شده است، دیگر نیازی به رای دادن نمیبینند، زیرا آراء الکترال هر ایالت از پیش، مشخص است .
حاج حسین یکتا.mp3
1.48M
#تربت_شهدا💔
به روایت #حاج_حسین_یکتا
حرفای اقای یکتارو گوش بدین خیلی تاثیر گذار و قشنگه😊☝️
♥️ کانال #شهید_هادی و
#شهید_تورجی_زاده👇👇
@shahid_hadi124
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ حزب اللهی ها ببینند!
🎥 امیرالمومنین یک تنه و سفت از خلیفه سوم دفاع کرد: حق ندارید خلیفه را بکشید!
▪️ولایی ها: علی جان تو دیگه چرا داری از ظلم دفاع می کنی؟!
▪️علی به ابن عباس (خطبه ۲۴۰) : آنقدر از عثمان دفاع کردم که ترسیدم گنه کار شناخته شوم!!
#تکرار_تاریخ
🎙 حجت الاسلام مهدوی ارفع
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
مَن طَلَبَنی وَجَدَنی وَ مَن وَجَدَنی عَرَفَنی وَ مَن عَرَفَنی عَشَقَنی وَ مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ وَ مَن قَتَلتُهُ فَعَلی دِیَتُه وَ مَن عَلی دِیَتُه وَ اَنَا دِیَتُه
هرکس من را طلب می کند می یابد مرا، و کسیکه مرا یافت می شناسد مرا، و کسیکه من را دوست داشت، عاشق من می شود و کسیکه عاشق من می شود، من عاشق او می شوم و کسیکه من عاشق او بشوم، او را می کشم و کسیکه من او را بکشم، خونبهایش بر من واجب است، پس خون بهای او من هستم.
هدف من از رفتن به جبهه این است که، اولاً به ندای "هل من ناصر ینصرنی" لبیک گفته باشم و امام عزیز و اسلام را یاری کنم و آن وظیفه ای را که امام عزیزمان بارها در پیامها تکرار کرده، که هرکس که قدرت دارد واجب است که به جبهه برود، و من می روم که تا به پیام امام لبیک گفته باشم.
آرزوی من پیروزی اسلام و ترویج آن در تمام جهان است و امیدوارم که روزی به یاری رزمندگان، تمام ملتهای زیر سلطه آزاد شوند و صدام بداند که اگر هزاران هزار کشور به او کمک کند او نمی تواند در مقابل نیروی اسلام مقاومت کند.
من به جبهه می روم و امید آن دارم که پدر و مادرم ناراحت نباشند، حتی اگر شهید شدم، چون من هدف خود را و راه خود را تعیین کرده ام و امیدوارم که پیروز هم بشوم.
پدر و مادر مهربان من! از زحمات چندین ساله شما متشکرم. من عاشق خدا و امام زمان گشته ام و این عشق هرگز با هیچ مانعی از قلب من بیرون نمی رود، تا اینکه به معشوق خود یعنی «الله» برسم.
و بحق که ما می رویم که این حسین زمان و خمینی بت شکن را یاری کنیم و بحق که خداوند به کسانی که در راه او پیکار می کنند پاداش عظیم می بخشد.
من برای خدا از مادیات گذشتم و به معنویات فکر کردم، از مال و اموال و پدر و مادر و برادر و خواهر چشم پوشیدم، فقط برای هدفم یعنی الله....
🌷وصیت نامه #شهید_فهمیده🌷
🌷بسیجی ۱۳ساله🌷
╔═💎💫═══╗
@aamerin_ir
╚═══💫💎═╝
📡به کانال آمرین بپیوندید👆
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌😳صادرات ایدز و کرونا به ایران و جهان...❗️
🔥پشت پرده جنجالی از ویروس کرونا و سازمان بهداشت جهانی...❗️❗️
🚫ویروس هوشمندی که فقط رنگین پوستان و فقیران را می کشد و ثروتمندان را پولدار تر می کند‼️❗️
🔴غرب پرستان و لیبرال ها حتما حتما ببینند‼️
♦️تحلیل فوق العاده مهم استاد پورآقایی از آژانس امنیت ملی آمریکا و سازمان بهداشت جهانی
#کرونا
#کاسبان_کرونا
♥️ کانال #شهید_هادی و
#شهید_تورجی_زاده👇👇
@shahid_hadi124
🔵چه عواملی بر نرخ ارز موثر است؟
🔹صرف نظر از جزئیات و تفاوتهایی که در شیوههای اندازهگیری و برآورد نرخ ارز تعادلی وجود دارد، به طور کلی میتوان گفت نرخ تعادلی ارز در اقتصاد، تحت تأثیر متغیرهایی مانند نرخ تورم داخلی و خارجی، نرخ بهره، انتظارات، متغیرهای بخش واقعی و سایر عوامل تعیین میشود.
🔹البته در اغلب دورههای زمانی، به واسطه سیاستهایی مانند تثبیت نرخ، چندنرخی کردن بازار، مداخله در بازار، اصطکاک و ناکارایی در بازار، تحریمها و نظایر آن، نرخ ارز تحت تأثیر قرار گرفته و از نرخ تعادلی فاصله گرفته است.
🔹نرخ ارز در چند ماه اخیر با رشدی غیرمتعارف مواجه شده که نیاز به تحلیل و ریشهیابی دارد. اگر مقطع زمانی شهریور سال جاری را نسبت به ماه مشابه سال قبل درنظر بگیریم، در این مدت نرخ رشد نقطه به نقطه پایه پولی و نقدینگی به ترتیب در حدود ۲۶ و ۳۶ درصد بوده است. همچنین نرخ تورم نقطه به نقطه شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته در حدود ۴۰ درصد بوده است.
🔹از طرف مقابل، میانگین ماهانه نرخ ارز در شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته در حدود ۱۰۶ درصد رشد داشته است که بیانگر رشد بیش از دو برابر نرخ ارز طی یک سال است. ملاحظه میشود که رشد نرخ ارز طی یک سال گذشته، تناسبی با نرخ تورم یا متغیرهای پولی ندارد؛ اگر چه رشد نقدینگی و به تبع آن روند فزاینده نرخ تورم در ماههای اخیر، بخشی از افزایش نرخ ارز را توضیح میدهد ولی شواهد آماری حاکی از آن است که سایر متغیرهای مؤثر بر نرخ ارز، در ماههای اخیر، نقش بیشتری در تعیین نرخ ارز در بازار ایفا کرده است. به بیان دیگر، تغییرات متغیرهای پولی یا نرخ تورم، نمیتواند تمامی تحولات نرخ ارز را توضیح دهد و لذا در اینجا باید به نقش سایر عوامل مؤثر بر نرخ ارز، به ویژه عوامل کوتاهمدت و برونزا پرداخت.
🔹جدای از عامل مهم رشد نقدینگی و نرخ تورم، یکی دیگر از مهمترین متغیرهای اثرگذار بر نوسانات نرخ ارز در بازار، میزان منابع ارزی در دسترس میباشد. منابع ارزی کشور، به طور کلی از محل صادرات نفتی، صادرات غیرنفتی و حساب سرمایه یا ایجاد بدهی قابل حصول است. آمار منتشر شده گمرک نشان میدهد که ارزش صادرات غیرنفتی کشور در شش ماهه نخست سال جاری، با کاهش معنیدار نسبت به سال قبل مواجه شده است. بخشی از این کاهش، در اثر تحریمهای خارجی (تحریمهای تجاری و بانکی) و بخشی نیز ناشی از کاهش تقاضای جهانی و کاهش نسبی قیمتهای جهانی اقلام صادراتی کشور (در اثر شیوع از کرونا) بوده است.
🔹در ششماه نخست سال جاری، عواید و درآمدهای ارزی حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی نیز در اثر تشدید تحریمهای خارجی و محدودیت دسترسی به حسابهای ارزی و همچنین کاهش قیمتهای جهانی، کاهش یافته است.
🔹در مجموع، در سال جاری سرجمع عواید حاصل از صادرات نفتی و غیرنفتی کشور در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته، کاهش قابل توجهی داشته است. در این جا باید به نقش عامل برونزای شیوع گسترده کرونا در جهان هم اشاره کرد. شیوع کرونا در جهان، عوارض و پیامدهای مختلفی بر اقتصاد کشور از جمله بر بازار ارز داشت. شیوع کرونا از یک طرف بر میزان تقاضای جهانی کالاها و بر قیمت کالاهای صادراتی کشور اثر گذاشت و موجب کاهش مقدار و ارزش صادرات کشور شد.
🔹مجموع تحولات ناشی از تشدید تحریمهای نفتی و تجاری و شیوع گسترده کرونا، منجر به کاهش شدید منابع ارزی کشور و فشار بر بازار ارز شده است.
🔹آمارهای گمرک نشان میدهد که در نیمه نخست سال جاری، میزان واردات گمرکی کشور در حدود ۲۱ درصد کاهش یافته است. ولی در مقابل، میزان کاهش در ارزش صادرات کشور (اعم از نفتی و غیرنفتی)، بسیار بیش از آن بوده است. به بیان دیگر، کاهش ارزش صادرات، بسیار بیش از کاهش ارزش واردات بوده است و در نتیجه آن، تراز تجاری کشور بعد از دو دهه، در نیمه نخست سال جاری منفی شده است.
🔹منفی شدن تراز تجاری کشور (اعم از نفتی و غیرنفتی) به طور طبیعی، موجب تشدید فشار بر بازار ارز و در نتیجه افزایش نرخ ارز میشود.
🔹این نکته را نیز باید اضافه کرد که کاهش منابع ارزی کشور، علاوه بر تحولات تراز تجاری، تحت تأثیر تحولات حساب سرمایه نیز قرار دارد. به علت شرایط تحریم، از یک طرف امکان تأمین مالی خارجی (کوتاهمدت و بلندمدت) و جذب منابع ارزی از خارج وجود ندارد و از طرف دیگر، امکان دسترسی به بخشی از منابع ارزی متعلق به کشور میسر نیست. هر دو عامل، فشار بر بازار ارز را تشدید کرده و موجب افزایش نرخ ارز میشوند. در این زمینه همچنین، بحث بازگشت ارز صادراتی و خروج سرمایه نیز طبیعتاً بر افزایش نرخ ارز مؤثر است.
/چشم انداز اقتصاد ایران
🌐
💠قیمت ها در پاستور تعیین می شود یا کاخ سفید؟
✍سید کمال سید علی_معاون ارزی اسبق بانک مرکزی
🔹برای پاسخ به این سوال که سیاستهای بینالمللی و نحوه عملکرد تیم اقتصادی دولت، هر کدام چقدر در رسیدن نرخ دلار به ۳۲ هزار تومان نقش داشته، باید دید شرایط نرخ ارز قبل و بعد از برجام چه بوده و خروج آمریکا از برجام اثری بر اقتصاد ما و مولفههای مهم آن گذاشته است.
🔹در یک تقسیمبندی میتوان گفت تحریمها اصولا به تحریمهای محدود، جامع و هدفدار تقسیم میشوند. اما بعد از خروج آمریکا از برجام، دایره تحریمها در ایران از دایره تحریمهای محدود فراتر رفت و این تحریمهای جامع، واردات و صادرات و نقل و انتقالات مالی را هم شامل شد.
🔹جز این، تحریم بانک مرکزی، تحریم مقامات سیاسی و حتی بستن حسابهای افراد ایرانی در خارج از کشور – با آنکه با اصول حقوق بینالملل در تضاد بود- به مجموعه تحریمهای قبل اضافه شد. از جمله محدودیتهای WTO در مورد بازرگانان بخش خصوصی و یا مقررات آزاد سیستم بانکی خصوصی مثل ICC در بانکداری بینالملل و دیگر موارد.
در این مرحله تحریمها کلیت نظام حاکم را هدف گرفته بود و هدف آن مشخصا تغییر رژیم یا براندازی بود که به نتیجه نرسید. اما شدت این تحریمها بر وضعیت زندگی مردم و معیشت آنان تاثیر منفی قابل توجهی گذاشت، اختلاف طبقاتی بیشتر شد و جامعه متوسط و حقوقبگیر نیز به زیر خط فقر رفتند.
۱۰ نتیجه تحریم ارزی ایران
🔹اطلاعات آماری ما نشانگر این است که تحریمهای ارزی منجر به نتایج زیر شده است:
1-اختلال در مدیریت ذخایر
2-عدم امکان فروش نفت
3-عدم امکان دریافت وجوه ناشی از فروش نفت
4-عدم امکان خرید طلا
5-عدم امکان سپردهگذاری ارزی
6-جلوگیری از خرید و فروش اسکناس
7-قطع روابط کارگزاری
8-تحریم ناوگان حملونقل و بیمه
9-افزایش ریسکهای عملیاتی و اعتباری
10-حذف انجام معاملات فاینانس حتی ضمانتنامه و اعتبار اسنادی
تحریمها چگونه تورمزا شد؟
🔹جدای از مشکل واردات ارز به کشورِ منابع درآمدی ایران هم به شدت کاهش یافته است. پیش از امضای برجام، صادرات نفت ایران روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه بود. این مقدار بعد از امضای برجام به سه میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در روز رسید، حدود ۳ برابر. اما خروج ترامپ از برجام و تحریم نفت ایران، میزان صادرات ما را به کمتر از ۴۰۰ هزار بشکه رسانده است.
🔹علیرغم تلاشهای اروپا برای ارتباط با ایران، هیچ همکاری بانکی شکل نگرفت. حتی اینستکس هم که قرار بود سازوکاری جهت واردات دارو و مواد غذایی ایجاد کند، کارایی لازم را پیدا نکرد.
🔹با کاهش فروش نفت به کمتر از 400 هزار بشکه در روز، کسری بودجه به طور مشخص نمایان شد. چشم امید دولت به مالیاتها بود که رکود بخشهای مختلف اقتصادی توان مالیاتستانی دولت را کاهش داد.
🔹از سوی دیگر کاهش هزینههای جاری دولت هم ممکن نبود. پس دولت جهت جبران کسری بودجه، اقدام به فروش دارائیهای خود و فروش اوراق بدهی کرد. لذا تمام عوامل و متغیرهای کلان اقتصادی که میتوانست تورم را کاهش دهد در مسیر درستی حرکت نکرد و حتی واردات که در ادوار گذشته لنگر تورم بود، کم شد.
کاهش قیمت نفت و عدم صادرات و فروش نفت از یک سو و عدم نقل و انتقالات ارزی از سوی دیگر سبب شد دسترسی دولت به منابع ارزی کاهش یابد.
🔹از طرف دیگر همانطور که رئیس کل بانک مرکزی هم گفته وجوه حاصل از صادرات غیرنفتی به کاسه ارزی کشور برنمیگردد که یکی از دلایل آن رشد قیمت ارز است. رشد قیمت سبب شده صادرکنندگان تا آخرین مهلت عرضه ارز صادراتی خود، منتظر بمانند و از منافع قیمت بالای ارز استفاده کنند.
🔹این همه سبب شده که تیم اقتصادی دولت نتواند از طریق فروش نفت و مالیات کسری بودجه خود را جبران کند و بانک مرکزی ناگزیر از چاپ اسکناس باشد. در این میان شیوع ویروس کرونا هم بر افزایش هزینههای جاری دولت دامن زده است.
🔹در مجموع میتوان گفت سهم عملکرد تیم اقتصادی دولت در وضعیت فعلی بسیار کمتر از فشارهای ناشی از تحریم و خروج آمریکا از برجام است. چون مصارف ارزی کشور (جهت واردات، خروج سرمایه، واردات کالای قاچاق به کشور و سفتهبازی) بیش از دو برابر فروش نفت و صادرات غیرنفتی است. در این شرایط، طرف تقاضای ارز، قیمت آن را تعیین میکند و چون طرف عرضه پاسخگوی این نیاز نیست، نمیتواند تعیینکننده قیمت ارز در کشور باشد.
🔹کاهش نرخ ارز، نیازمند آن است که مبادی ورود ارز به کشور باز شود که این مساله هم نیازمند این است که شرایط سیاسی کشور عادی شود و آمریکا به برجام بازگردد و تعاملات سیاسی با غرب تنظیم شود. تنها در آن صورت است که میتوان با عرضه ارز بیشتر، شاهد کاهش قیمت ارز باشیم.
/تجارت نیوز
🌐