فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠. شرحی از شب نشینی های مرحوم علامه طهرانی و حضرت سیدهاشم حداد.
🎞. آیت اللَه حاج سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی حفظه اللَه
📼. #شرح_حدیث_عنوان_بصری، جلسه 202، دقیقه 17:30
#سلوک #مجالست
@maktabe_vahy
🔳. 12 رمضان وفات آیت الحق سید هاشم حداد رحمه اللَه
⭕️ رمزی از رموز سلوک
🔶حاج سيّد هاشم مي فرمود: روزى براى ديدن فلان، در كاظمين كه بودم به مسافرخانهاش رفتم، ديدم خود با زوجه اش ايستاده اند و چمدان ها و اسباب را بسته و عازم مسافرت به حج هستند پس از كرّات و مرّاتى كه حج رفته بود، و شايد تعدادش را غير از خدا كسى نداند.
🔸به وى نهيب زدم: تو كه هر روز كربلا ميروى، مشهد ميروى، مكه ميروى! پس كى به سوى خدا ميروى؟!
🔸وى حقّ سخن مرا خوب فهميد و ادراك كرد، امّا به روى انديشه خود نياورد و خود را به نادانى و غفلت زد، و خنده اى به من نمود و خداحافظى كرد و گفت: دعاى سفر براى من بخوانيد؛ و چمدان ها را دست گرفته بيرون مى برد تا به حركت درآيد.
🔷توضیح علامه طهرانی قدّس سرّه:
او كه نمى گفت: حجّ نرو! مكّه و مدينه نرو! كربلا و نجف نرو! حقيقت حجّ و روح ولايت را او چشيده بود و مزه واقعى آن را او دريافت نموده بود.
🔹او مى گفت: لحظه اى به دنبال معرفت ذاتت و نفست بگرد، دقيقه اى در حال خود تفكّر كن تا خودت را بيابى كه خداى را خواهى يافت، و در اين صورت تمام مسافرت هايت صبغه إلهيّه به خود مي گيرد، و با خدا و از خدا و به سوى خدا خواهى رفت. در آن حال چنانچه تمام جهان بلكه تمام عوالم را سير كنى براى تو ضررى ندارد، زيرا با خدا و عرفان ذات اقدسش سفر نموده اى!
🔹سيّد هاشم گفت و نشنيدند، و سيّد هاشم هم رفت. اينك بيايند تمام دنيا را زاويه به زاويه با شمع جستجو كنند كجا سيّد هاشم را خواهند يافت؟
📝. علامه طهرانی قدّس سرّه.
📚. #روح_مجرد، ص 671 الی 673.
#سلوک #ولایت #حج
@maktabe_vahy
🔘.🔘.🔘.🔘.
🔶ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست🔶
🔹اگر شخصی درد داشته باشد به طبیب مراجعه میکند؛ دیگر سراغ درد دیگران نمیرود! آن کس که درد دارد؛ آن کس که طلب دارد؛ آن کس که جَهد دارد به دیگران نمیپردازد و مرتّب به این طرف و آن طرف سرکشی نمیکند! این شخص به دنبال مداوای خودش است، به دنبال چارهجویی برای رفع نقائص خودش است.
🔹ما در زمان مرحوم آقا مشاهده میکردیم که متأسّفانه افرادی هستند که به حدّ خود قانع نیستند؛ دائماً از این و آن ایراد میگرفتند؛ دائماً حالات دیگران را مدّ نظر قرار میدادند و روی آن بحث میکردند و مطلبی را بزرگ و بزرگی را کوچک میکردند. اینها افرادی بودند که درد نداشتند.
🔹کسی که نقائصی دارد سرش به کار خودش است؛ دیگران هرچه می خواهند بگویند! به آنها کاری ندارد.
البته اگر دیگری خلافی انجام دهد و انسان برای تذکر دادن، تکلیف داشته باشد این مطلبِ دیگری است و باید انسان به تکلیف خود عمل کند و تذکر دهد.
🔹اما اینکه انسان مرتّب به این طرف و آن طرف برود که «مثلا فلانی چه کاری انجام میدهد و مرام و مشی او چیست؟» تمام اینها دور شدن از راه است؛ تمام اینها پرداختن به غیر است. امروز را به فردا و فردا را هم به پسفردا می سپارد، عمر انسان میگذرد و دائما در گردش بسر میبرد و راهی را طیّ نکرده است.
📝. آیت اللَه سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی.
🔊. #جلسه_پرسش_و_پاسخ، جلسه اول.
#همّت #مراقبه #سلوک
@maktabe_vahy
🌺.🌺.🌺.🌺.
ولادت ملکوتی صاحب صلح مبین، حافظ اسلام و دین، ریحانه مصطفی، حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام بر جمیع رهروان طریق حق پرستی میمون و مبارک باد.
#حق #امامت #ولایت
@maktabe_vahy
🌺.🌺.🌺.🌺.
💠خلوت دل نیست جای صحبت اضداد💠
🔶در زمان امام مجتبى عليه السلام همين اصحاب امام مجتبى عليه السلام را تحريك بر جنگ با معاويه می كردند، می گفتند: (چرا قيام نمى كنى؟ چرا باعث سرشكستگى مؤمنين شدى؟)
🔸این قضیه هميشه بوده! چه در زمان ائمه چه بعد از آنها. افرادى كه محوريّت حق را ولايت نمى ديدند, بر اساس فهم خودشان، محوريّت را «عملِ به ظاهر و نماى ظاهر» مى ديدند.
مبارزه با ظلم درست است، ولى اين مبارزه در كجا بايد واقع بشود؟ با چه شرايطى بايد واقع بشود؟ آيا به اين هم فكر مى كردند؟
🔸وقتى شب دزد به خانه تان میزند درِ منزل را می شکنند و چند دزد سارق قاتل وارد منزل می شوند، شما چه مى كنيد؟ بلند مى شويد در مقابل آن ها جفتك مى اندازيد؟!! اين روش مقابله است؟!! با این روشِ مبارزه دوتا تير در مغزتان مى زنند!
آیا به صرف این کلام که : «در مقابل ظلم مى ايستيم!» می توانیم چنین اقدامی بکنیم؟
🔹برای اصحاب در آن زمان, ولايت و امام ,محور نبود. محور، عبارت بود از وجود معاويه. نه اينكه اين ها بروند دورِ معاويه! «حُجر بن عدى» كه دور معاويه نبود! «حُجر بن عَدى از اصحاب امام مجتبى بود، ولى تفكرش وجودِ نحس معاويه بود که باید به هر قیمتی در مقابلش قیام کرد. يعنى وجود نحس معاويه، آمده بود و ذهن او را پر كرده بود و مجال براى ورود وجودِ مبارك و مقدس امام مجتبى عليه السلام نگذاشته بود!
🔹مسئله و درد این است! كه وقتى يك ولىّ الهى حضور دارد، ديگر جايى برای دیگری نباید باشد. چون در قلب، دو مطلوب نمى گنجد. اگر حجر بن عدى تمام ذهن و فكرش از امام معصوم پر بود، ديگر اعتراض نمی کرد! مى گفت اصلا به من چه مربوط است!
📝. آیت اللَه سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی.
🔊. #شرح_دعای_ابوحمزه_ثمالی، جلسه نهم، سنه 1432.
#دین #ولایت #امام
@maktabe_vahy
🌺.🌺.🌺.🌺.
💠فضیلت شب هفدهم ماه مبارک رمضان💠
🔶امشب شب هفدهم ماه رمضان است؛ مى دانيد چه شبى است؟ شبى است كه پيغمبر با اميرالمؤمنين و تمام اصحاب در معركه بدر حاضر شدند و فردا جنگ بدر شروع شد كه در اين جنگ، غلبه با مسلمان ها بود،
🔸و اميرالمؤمنين فرمود: من از همان شب بدر تا آخر عمر، به بركت و يُمن آن فتوحاتى كه خداوند در روز بدر كرد، شب هاى هفدهم را احيا مى داشتم.
خيلى شب مهمّى است! مىدانيد كه در جنگ بدر به اميرالمؤمنين عليه السّلام ذكرِ «هو» داده شد.
اميرالمؤمنين مى فرمايد:
🔺من در شب بدر حضرت خضر را در خواب ديدم و گفتم كه: عَلِّمنى دُعاءً، به من يك دعايى ياد بده كه من آن دعا را بخوانم و بر اعدا غلبه پيدا كنم. حضرت خضر به من فرمود بگو:
"يا هو، يا مَن لا هو إلّا هو، يا هو، يا مَن لا هو إلّا هو."
و من در آن روز بدر، شمشير دست گرفتم و با «يا هو، يا مَن لا هو إلّا هو» مى كُشتم. اين خواب را كه براى پيغمبر تعريف كردم، حضرت فرمودند: «عُلِّمتَ الإسمَ الأعظَم». 🔻
🔶و بعضى ها كه مى گويند: « "يا هو، يا لا هو إلّا هو" اينها ذكرهاى درويشى است و در شرع وارد نشده است.» اينها غلط مى كنند مىگويند ها! چون روايت، روايت صحيحى است؛ هم از طريق شيعه و هم از طريق سنى، و مدركش هم در همين مجمع البيان هست و جاهاى ديگر هم نقل مى كنند.
📝. علامه طهرانی قدّس سرّه.
📚. #شرح_فقراتی_از_دعای_افتتاح، ص 145.
#رمضان #ذکر #جنگ_بدر
@maktabe_vahy
🌺.🌺.🌺.🌺.
جلسه 96 طرح مبانی اسلام.mp3
15.6M
🔈 جلسه 96 طرح مبانی اسلام
🎙 سخنران: حضرت آیت الله حاج سید محمد محسن حسینی طهرانی حفظه الله ✅
تاریخ: 15 رمضان 1439 ه.ق🆕
#طرح_مبانی_اسلام #جلسه_96
@maktabe_vahy
✳️ شب قدر چیست؟
🔷 شب قدر عبارت است از يك فضا (نه فضاي مكاني) و يك برهه از حالت معنوي و روحاني كه آن برهه بر نفس ملكوتي انسان وارد مي شود، و مثال و شهادت انسان را در اختيار خودش درمي آورد.
نام آن حيثيّت معنوي را شب قدر مي گذارند. و شروع آن، از شب نوزدهم است. يعني از حال و هواي شب نوزدهم شروع مي شود و به شب 23 منتهي مي شود.
🔷 برخی شب 19 و 21 را جداي از شب قدر دانسته و به عنوان مقدّمه برای شب 23 بشمار می آورند. البّته قابل توجيه هست، ولي گمان مي كنم تعبير دقيق تر از شب قدر بنا به مشاهده و بیان بزرگان اين طور باشد كه:
🔺يك حيثيت و جهت معنايي که قابل بيان نيست و عقول عادي نمي توانند اين حقيقت را دريافت كنند و آنهایی که قدري اهل دقت هستند و آشنايي بيشتري دارند، كم كم متوجّه اين قضيه مي شوند كه حالتي است كه آغاز آن از شب 19 شروع مي شود؛ شكل مي گيرد و پخته مي شود، تا به شب 23 برسد.🔻
🔷 ... لذا باید رعايت مراقبه و توسّلات و التجاء به پروردگار و به ائمّه معصومين، خصوصاً به سيدالشّهدا عليه السلام و بالأخص وليّ حيّ امام عصر عجّل اللَه تعالي فرجه الشرّيف و ارواحنا فداه، از شب 19 در نظر باشد، نه فقط شب 23.
🔷يعني بايد بدانيد از شب 19 اين حالت و تشكّل معنوي كه اسمش تقدير و مشيّت و قضاي الهي است كم كم شكل پيدا مي كند؛ هي پخته مي شود؛ هي دقيق مي شود و ديگر در شب 23 است كه پاي آن امضاي امام زمان ميآيد و حتمي مي شود.
🔹بي عنايات حق و خاصان حق
گر مَلَك باشد سياهستش ورق
📝. آیت اللَه سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی.
🔊. #شرح_دعای_ابوحمزه_ثمالی، جلسه 7، سنه 1431.
#سلوک #مراقبه #شب_قدر
@maktabe_vahy
🌺.🌺.🌺.🌺.
🔘 چگونگی احوالات امیرالمومنین علیه السلام در شب نوزدهم 🔘
🔶حضرت در ماه رمضانى كه در آن ضربت خورد، يك شب در نزد حضرت امام حسن عليه السّلام افطار مى نمود، و يك شب در نزد حضرت امام حسين عليه السّلام، و يك شب در نزد عبداللَه بن جعفر (شوهر حضرت زينب). و هيچ گاه از سه لقمه تجاوز نمى كرد و مى فرمود: "من دوست دارم كه در هنگام رحيل، گرسنه باشم."
🔸در شب ضربت زياد از اطاق خارج مى شد و نگاه به آسمان مى كرد و مى فرمود: "قسم به خداوند نه من دروغ مى گويم و نه دروغ به من گفته شده است؛ اين شب همان شبى است كه به من وعده داده شده است!"
🔸آرى، اين شب، شب وصال است؛ شب ملاقات و زيارت محبوب است. حضرت در آن شب بسيار منقلب بود. انقلاب آن حضرت روى سعه نفس و عظمتِ ظرفيت و استعداد بود. ظرفيت او همه موجودات است؛ چون امام قلب عالم است و بر هر موجودى إفاضه وجود از ذات مقدّس پروردگار به وسيله او مى شود، بنابراين رحلت او تكان به همه موجودات أرضى و سمائى خواهد داد و در سرِّ هر موجودى انقلاب مشهود خواهد بود؛ و اين است معناى انقلاب امام در هنگام رحلت.
🔸سخن سربسته گفتى با حريفان
خدا را زين معمّا پرده بردار
📝. علامه طهرانی قدّس سرّه.
📚. #معاد_شناسی، ج 1، ص 150.
#ولایت #شهادت_امیرالمومنین
@maktabe_vahy
🔳.🔳.🔳.🔳.
🔘عالمی در جستجویت یا أمیرالمؤمنین/
جان فدای خُلق و خویَت یا أمیرالمؤمنین!
#امیرالمؤمنین علیه السلام #توسل #هدایت #امتحان
@maktabe_vahy
🔘.🔘.🔘.🔘.
🔘سلسله موی دوست حلقه دام بلاست*
🔹اگر لطف او شامل حال بنده ای شود، آن قدر او را میچرخاند و مورد امتحان قرار میدهد که کم کم افکار، تخیّلات و احساسات او کاملاً متحوّل و متبدّل گردد، سالک یکدفعه خود را در عالمی مییابد که با عوالم ماقبلِ او کاملاً بیگانه است؛
🔹مردم را در افکار سطحی و پوچی که خود نیز سابقاً در همان مسائل به سر می برده، غوطه ور میبیند.
📝 آیه اللَه سید محمد محسن حسینی طهرانی حفظه اللَه
📚#عنوان_بصری ج۲ص۲۹۱
--------------------------------
*هر که درین حلقه نیست، فارغ از این ماجراست
#امتحان_الهی #رحمت #صبر
@maktabe_vahy
🔘.🔘.🔘.🔘.
🔘غروب پر سوزوگداز قلب پیکرۀ جهان، ولیّ وادی عرفان، سرّ انبیا و مرسلین حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام بر جمیع دلسوختگان حقیقت تسلیت باد.
#امیرالمؤمنین علیه السلام #توسل #ولایت_تکوینی
@maktabe_vahy
🔘گزارشی از وقایع پس از شهادت امیرالمومنین علیه السلام🔘
🔸پس از شهادت، محمد حنفيه مى گويد به خدا قسم در هنگام غسل ديدم كه امام حسين عليه السلام آب مى ريخت و امام حسن بدن آن حضرت را غسل مى داد و اين بدن خود به خود به اين طرف و آن طرف گردش مى نمود .
🔹امام مجتبى عليه السلام فرمود: اى خواهرم زينب! آن حنوطى كه از جدّت رسول خدا و مادرت فاطمه زهرا باقى مانده را بياور. وقتى كه آن حنوط را باز كردند تمام كوفه از بوى آن حنوط و كافور معطر شد. أميرالمؤمنين عليه السلام را كفن كردند و در سرير گذاشتند و نيمه هاى شب به اتفاق جمعى از اصحاب خاص حركت كردند، جلوى جنازه بدون حامل حركت مى كرد، افراد فقط پشت جنازه را گرفته بودند.
🔸محمد حنفيه مى گويد به خدا قسم بدن پدرم از هر درختى، عمارتى و از هر ديوارى عبور نكرد الّا اينكه او در مقام خضوع خم شد.
جنازه را آوردند تا در همين مكان فعلى بر زمين گذاشتند، قبر را حفر كردند.
لوحى در آن قبر يافتند كه در آن لوح به زبان سريانى نوشته شده بود: «اين قبرى است براى على بن أبى طالب أميرالمؤمنين و وصى پيغمبر آخر الزمان، كه نوح نبى هفتصد سال قبل از طوفان براى او آماده كرده است.»
🔹بدن آن حضرت را در قبر گذاشتند. بعد از نماز امام حسن علیه السلام به قبر نگاه کرد؛ ديد پارچه اى از سندس سبز بر بدن حضرت انداخته اند. بالای پارچه را بالا زد، ديد پيغمبر اكرم نشسته اند و حضرت آدم و حضرت ابراهيم خليل عليه السلام با آن حضرت صحبت مى كنند. امام حسين عليه السلام قسمت پايين را بالا زد، ديد مادرش فاطمه زهرا سلام اللَه عليها و حضرت حوا و آسيه و مريم بر آن حضرت نوحه سرايى مى كنند. خاك ها را بر قبر ريختند.
🔸صعصعة بن صوحان از اصحاب أميرالمؤمنين عليه السلام مشتى از خاك برداشت و بر سر خود ريخت و عرضه داشت: يا أميرالمؤمنين گوارا باد بر تو نعمت هاى الهى! قسم به خدا كه پاك بودى و مولِدت پاك بود و در راه خدا جهاد كردى.
📝. آیت اللَه سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی.
💽. #متن_جلسات_سخنرانی_شهرستانها، ص 546.
#شهادت_امیرالمومنین_علیه_السلام
@maktabe_vahy
🔘.🔘.🔘.🔘
جلسه 97 - طرح مبانی اسلام.mp3
17.95M
🔈 جلسه 97 طرح مبانی اسلام
🎙 سخنران: حضرت آیت الله حاج سید محمد محسن حسینی طهرانی حفظه الله ✅
تاریخ: 20 رمضان 1439 ه.ق🆕
#طرح_مبانی_اسلام #جلسه_97
@maktabe_vahy
🔘حکایت پیرمرد خرابه نشین و امیرالمومنین علیه السلام🔘
🔶پس از اینکه امیر المومنین علیه السلام را دفن می کنند. به سمت كوفه، حرکت می کنند. پشت كوفه در خرابه اى صداى ناله اى را مى شنوند، به سمت آن ناله حركت مى كنند، مى بينند پيرمردى نابينا نشسته است و دائما گريه مى كند و با خود زمزمه مى كند:
اى كسى كه هر شب به سراغ من مى آمدى و مرا مورد تلطّف و ترحّم قرار مى دادى! چه شده است كه از من روى برگرداندى و ديگر به سراغ من نمى آيى؟!
🔸امام مجتبى عليه السلام مى فرمايند: اى پيرمرد چه مى گويى؟
مى گويد: من هر شب در اينجا منتظر كسى بودم، او مى آمد و براى من نان و خرما مى آورد، و از احوال من تفقّد مى نمود.
به او مى گويند آيا خصوصياتى از او سراغ دارى؟
🔸عرضه مى دارد: از خصوصيات او اين بود كه هر وقت پا به اين مكان مى گذاشت من از تمام در و ديوار و ذرات و سنگ ريزه هايى كه در اينجا بود صداى تسبيح و تقديس مى شنيدم و همراه با آنها به تسبيح و تقديس مشغول مى شدم.
🔸امام مجتبى عليه السلام او را تسلّى داد و فرمود: اى پيرمرد! او پدر ما بود كه سه شب قبل به دست تيغ ظلم دار فانى را وداع گفت.
📝. آیت اللَه سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی.
💽.#متن_جلسات_سخنرانی_شهرستانها، ص 547.
#شهادت_امیرالمومنین_علیه_السلام
@maktabe_vahy
🔘.🔘.🔘.🔘
🔹چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی/
آن شب قدر که این تازه بَراتم دادند
#شب_قدر #عبد
@maktabe_vahy
🔘.🔘.🔘.🔘
جلسه 98-طرح مبانی اسلام.mp3
23.45M
🔈 جلسه 98 طرح مبانی اسلام
🎙 سخنران: حضرت آیت الله حاج سید محمد محسن حسینی طهرانی حفظه الله ✅
تاریخ: 22 رمضان 1439 ه.ق🆕
#طرح_مبانی_اسلام #جلسه_98
@maktabe_vahy
🔘چه چیزی در شب های قدر از امام زمان علیه السلام طلب کنیم؟🔘
🔷اميرالمؤمنين عليه السّلام شعری روی قبر حضرت سلمان رضوان اللَه عليه نوشتند، و درست هم نوشتند و حق هم همين است كه نوشتند، و اعتقاد خودشان را نوشتند و شوخی و رودربايستی هم نكردند.
🔹 حضرت روى قبر سلمان با انگشت خودش روی خاك نوشت:
وَفَدتُ عَلَي الكَريمِ بِغَيرِ زادٍ
مِن الحَسَناتِ و القَلبِ السَّليمِ
یعنی: من وارد شدم بر يك شخص بزرگ بدون زاد و توشه.
آن توشه چيست؟ آن توشه عبارت است از حسنات و قلب صاف و پاك. و من بدون توشه آمدم؛ نه قلب صافی دارم و نه حسناتی دارم.
🔹بعد حضرت می فرمايد كه:
و حَملُ الزّادِ أقبَحُ كُلِّ شَيءٍ
إذا كانَ الوُفودُ عَلَي الكَريمِ
وقتی شما به مهمانی يك بزرگ می رويد، نهار هم با خودتان ميبريد؟! اين اهانت نيست؟! پس سلمان كه الآن بر خداوند وارد شده، زاد و توشه ندارد؛ نه قلب سليم دارد و نه حسنات، هيچی ندارد، اينها باور آنها بود ها! تواضع نمی كردند؛ باور داشتند. قائل نبودند که قلب سلیم یا حسنات دارند.
🔹حالا ما هم در اين شب ها كشكولمان را بگيريم دستمان، و ببريم به امام زمان بگويیم: خودت نگاه كن هيچی در اين نيست، فقط هوا! پُر از هوا است، هيچی در آن نيست هرچه خواستی خودت در آن بريز، واگذار كنيم، تسليم كنيم تقدير و اراده و آينده خود را به حضرت، هرچه خودش می خواهد و صلاح می داند اختيار كند. اختيار او را بر اختيار خودمان ترجيح دهيم، به جای اراده خودمان اراده او را بنشانيم. اين مسئله در اين شب ها بايد مورد توجّه قرار بگيرد.
📝. آیت اللَه سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی.
🔊. #شرح_دعای_ابوحمزه_ثمالی، جلسه 7، سنه 1431.
#سلوک #دعا #شب_قدر
@maktabe_vahy
🔘.🔘.🔘.🔘
🔷اساس راه به خود پرداختن است، بعد به دیگران رسیدن🔷
🔹طهارت نفْسِ انسان بر هر چيز مقدّم است، و انسان حقّ ندارد به جهت رعايت مصالحِ خارجيّه، خودش را آلوده نمايد.
🔹زيرا تطهير و تزكيه نفس در فعل و حال، مورد طلب و سوال و مؤاخذه مى باشد؛ امّا رسيدگى به امور اجتماعى و سعىِ در حوائج مردم و تدريس و كسب و امثالُها، امورى است كه در صورت امكان مورد بازخواست و بازپرسى واقع مى شود، نه در هر صورت؛ گرچه در شرائط غير ممكنه باشد.
🔹در اين صورت اگر كسى می داند و مى بيند در اثر وارد شدن در اين امور، نفْسش آلوده نمى شود، و از ترقّى و تكامل و توحيد و ايمان و ايقان و اطمينان خاطر و سكون دل و انديشه باز نمى ماند، مسلّماً بر او لازم است كه به حوائج خلق خدا، على قدر الإمكان، قيام و اقدام نمايد؛
🔹و امّا اگر ديد كه دخول در اين امور، مستلزم از كيسه خوردن است و سرمايه هاى الهى را از دست دادن است، يعنى مستلزم غفلت از خدا، و گيج و منگ شدن در امور دنيا و زخارف آن، و غوطه خوردن در عالم كثرات است، در اين فرض بر او جائز نيست كه خود را بدين امور بفروشد و مبادله نمايد.
📝. علامه طهرانی رضوان اللَه علیه.
📚. #روح_مجرد، ص 636.
#سلوک #مراقبه
@maktabe_vahy
🌼..🌼..🌼..🌼
🔘 «و تبتّل الیه تبتیلاً»
[از همه] بريده، يكسره به سوى او روى آور.
(سوره المزمل آیه 8)
#توکل #حجابهای_طریق #علم #اعتماد_به_نفس @maktabe_vahy
🔶باید مثل خدا باشیم🔶
🔸انسان باید مثل خداوند ساتر باشد. اگر کسی در مورد یک فردی سخنی ناپسند گفت، چرا آن را به او برسانیم و بین آنها کدورت ایجاد کنیم؟!
🔸شاید بین خود و خدایش توبه کرده و پشیمان شده است. چقدر قبیح است که حرف او را نقل کنیم، و تَبَعات و پیامدهای ناگوار به وجود بیاوریم.
🎙. آیة اللَه سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی.
🔊. #شرح_دعای_ابوحمزه_ثمالی، سنه 1438، جلسه 14.
#سلوک #مراقبه #غیبت
@maktabe_vahy
🌺..🌺..🌺..🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠فضیلت شب 27 ماه رمضان.
- حالات اولیا در روزهای پایانی ماه رمضان.
🔸آیت اللَه حاج سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی حفظه اللَه.
🎞 #شرح_دعای_ابوحمزه،جلسه 13، سنه 1435.
#سلوک #رمضان #شب_قدر
@maktabe_vahy