i165.mp3
1.76M
#اجتماعی_شدن_فرزند
🌸 پاسخ استاد پوراحمد
#روانشناسی_اسلامی_خانواده
دوستواقعیخداست...:
سلام استاد
خدا قووت چندتا سوال داشتم.
اول اینکه از چه سنی باید به گریه هاشون بی تفاوت بود که عادت نکنن چیزی رو که میخوان با سلاح گریه از پدرو مادر بگیرن؟
دوم اینکه پسرم از بچه ی یکی از اقوام یاد گرفته جیغ میزنه. باید بی تفاوت باشم؟
سوم اینکه وقتی تو خونه هستیم خ حوصله ش سر میره و دوست داره بیشتر پیشش باشیم و باهاش بازی کنیم .وقتی این کار رو نمیکنیم با بی میلی خودش، خودش رو سرگرم میکنه.
ضمن اینکه کار همسرم خ زیاده و من تنهایی واقعا اذیت میشم و کم میارم و نمیتونم دربست در اختیارش باشم.
از اون طرف هم پدر خودم خیلی باهاش بازی میکنه و اونو بیرون میبره و...
به ایشون وابسته شده و چون پدرم از لحاظ اخلاقی مشکل دارن اصلا این وابستگی رو نمی پسندم.. چه کار کنم؟
#maktabeeshgh
پسره عکس مادرشُ گذاشته نوشته بوسه بر دستانت میزنم مادر 😘
مادرش کامنت گذاشته: بوسه نمی خواد بزنی تو جوراب خودتو بشوری کافیه 😕😂😂
⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
💠در احادیث، در مورد احسان به والدین بسیار سفارش شده و از آزردن آنان نکوهش به عمل آمده است: پاداش نگاه رحمت به والدین، حج مقبول است. رضایت آن دو رضای الهی و خشم خداست. احسان به پدر و مادر عمر را طولانی میکند و سبب میشود که فرزندان نیز به ما احسان کنند در احادیث آمده است: حتی اگر تو را زدند، تو «اُف» نگو خیره نگاه مکن دست بلند مکن، جلو تر از آنان راه مرو، آنان را به نام صدا نزن، کاری مکن که مردم بر آنان دشنام دهند، پیش آنان منشین و پیش از آنکه از تو چیزی بخواهند به آنان کمک کن.
————————————————————
✅ استفاده از مطالب با ذکر «صلوات» جایز است
سوپ کرونا
غذا درمانی برای بیماران کرونایی
دکتر رحیم فیروزی متخصص قلب ودکتر طب سنتی ایرانی وطب چینی ...و دکترمجید سلطان پور با حضور دربرنامه انارستان شبکه افق بنا بردرخواست مخاطبین برنامه غذایی دارویی را برای درمان بیماران کرونایی از استادشان دکتر کمالی نژاد پژوهشگر طب سنتی در دانشگاه شهید بهشتی تجویز نمودند که در بهبودی بیماران کرونایی بسیار موثر می باشد :
دستورپخت سوپ مخصوص بیماران کرونایی :
1 فنجان بلغورگندم
1 هویچ
1 پیازکوچک
5 لیوان آب
باهم پخته شود 20 دقیقه آخر پخت 1 قاشق پر سوپ خوری کره (محلی) به اضافه سه قاشق جعفری و سه قاشق شوید و یک چهارم لیموعمانی ونمک ومقداری کم زردچوبه اضافه گردد .
این سوپ ملین اخلاط بدن وخوب هضم است و فواید درمانی موثری برای این بیماری دارد.
خوب است بدانیم مسئولان کشور چین اذعان نمودند بیش از90درصد بیماران کرونایی را باطب سنتی خود درمان نموده اند ولی درکشور ما علی رغم درخواست های مکرر دکترهای طب سنتی برای ورود به بیمارستان ها وتجویز مریض همچنان با ممانعت روبه رو بوده اند وآمار تلفات همچنان رو به افزایش است !!!!
منبع: برنامه انارستان شبکه افق صداوسیما
مداحی آنلاین - لالایی کودک رباب - اسلام میرزایی.mp3
8.77M
🔳 #شور #شب_هفتم #محرم
🌴لالایی کودک رباب بخواب بخواب حرم بی آبه
🌴دلم بی تابه خدا میدونه که قحطی آبه
🎤 #اسلام_میرزایی
◾️🔹🔹🔹◾️
#سهشنبههایمهدوی
💢پرسش:
🔰بین قیام امام حسین (ع) و قیام حضرت مهدی (ع) رابطهای وجود دارد؟
✍️ پاسخ :
✅امام حسین(ع) با هدف زنده ساختن احکام قرآن و سنّت پیامبر اکرم (ص) و از بین بردن بدعتهایی که در نتیجه حاکمیت بنی امیّه در دین ایجاد شده بود قیام کردند و در طول مسیر مدینه تا کربلا ضمن اشاره به انگیزه قیام شان فرمودند:
▪️من به منظور ایجاد اصلاح در امّت جدم رسول خدا (ص) قیام کرده ام می خواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم و به همان سیره و شیوه مرسوم جدّم پیامبراکرم(ص) و پدرم علی بن ابی طالب(ع) عمل می کنم.
▫️آن حضرت در نامه ای به بزرگان قبایل بصره تصریح می کنند:
من شما را به کتاب خدا و سنّت پیامبرش دعوت می کنم. در شرایطی که اکنون ما زندگی می کنیم سنت رسول خدا(ص) از بین رفته و به جای آن بدعت و احکام و ارزشهای غیر اسلامی نشسته است مرا بپذیرید و به یاری من برخیزید. شما را به راه ارشاد و رستگاری هدایت خواهم کرد.
▪️از مجموعه این گونه ازسخنان امام حسین (ع) اهداف والای نهضت عاشورا به خوبی روشن می شود که احیای قرآن، احیای سنت نبوی و سیره علوی، از بین بردن کج رویها، حاکم ساختن حق، حاکمیّت بخشیدن به حق پرستان، از بین بردن سلطه استبدادی حکومت ستمگران،ژ تأمین قسط و عدل در عرصه های اجتماعی و اقتصادی و... از جمله آنهاست.
▫️از طرف دیگر وقتی اهداف قیام منجی عالم بشریت و ویژگیهای حکومت جهانی آن حضرت را مورد بررسی قرار می دهیم همین اهداف و انگیزه ها حتی با تعابیر مشابه با تعابیر به کار رفته در مورد نهضت حسینی قابل مشاهده است.
▪️حضرت علی بن ابیطالب(ع) در توصیف سیره حکومتی امام مهدی(ع) می فرمایند: هنگامی که دیگران هوای نفس را بر هدایت مقدم بدارند او [مهدی موعود (ع)] امیال نفسانی را به هدایت بر می گرداند و در شرایطی که دیگران قرآن را با رأی خود تفسیر و تأویل خواهند کرد او آراء و عقاید را به قرآن باز می گرداند. او به مردم نشان خواهد داد که چگونه می توان به سیره نیکوی عدالت رفتار کرد و او تعالیم فراموش شده قرآن و سیره نبوی را زنده خواهد ساخت.
▫️امام باقر(ع) در روایتی می فرمایند: قائم آل محمّد(ص) مردم را به سوی کتاب خدا، سنّت پیامبر(ص) و ولایت علی بن ابی طالب (ع) و بیزاری از دشمنان آنان دعوت خواهد کرد.
▪️امام صادق (ع) می فرمایند:حضرت مهدی(ع) تمام بدعتهای ایجاد شده در دین را در سرتاسر جهان از بین خواهد برد و در مقابل، تک تک سنتهای نبوی را به اجرا در خواهد آورد.
🔘نتیجه آن که علاوه بر مشترک بودن اهداف نهضت عاشورا با قیام امام مهدی(ع) در زمان حکومت جهانی حضرت ولی عصر (ع) بذرها و نهالهای غرس شده در جریان قیام کربلا به بار خواهد نشست و به برکت آن، جهان پر از عدل و داد خواهد شد و تمام اهداف انبیای الهی از آدم تا خاتم تحقق خواهد یافت و بشر طعم واقعی صلح و امنیّت و سعادت را خواهد چشید.
📎 #مهدویت
📎 #محرم
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
#سهشنبههایمهدوی
👇👇👇
💢چرا به ابوالفضل لقب کاشف الکرب عن وجه الحسین داده شده است؟
🔰 امام حسین(ع) بعد از شهادت برادرش عباس(ع) به شدت اندوهناک و غمگین شد؛ پس چرا در یکی از دعاها از ایشان با لقب «کاشف الکرب عن وجه الحسین(برطرف کننده غم از صورت حسین)» یاد میشود؟
✍️پاسخ:
✅حضرت ابوالفضل[۱] در کربلا برای دفاع از امام حسین(ع) رشادتهای زیادی انجام داده و غم و اندوه زیادی را از امام حسین(ع) دور نمود.[۲]
👈به عنوان نمونه امام(ع) در غروب تاسوعا از ایشان خواست تا به سمت سپاه دشمن برود و از آنها برای عبادت در شب عاشورا مهلت بگیرد.[۳]
👈 لذا میتوان گفت که ایشان تا زمانی که زنده بود و توان داشت، غم و اندوه را از صورت برادرش دور میکرد و همین مقدار کافی است تا بگوییم ایشان «کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)» بود. اما سفارش به گفتن ۳۱۳ مرتبه ذکر «یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)، اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)» که در برخی از منابع متأخر و سایتها بیان شده است، در منابع معتبر دیده نشده است. با این وجود خواندن این ذکر برای توسل به آنحضرت(ع) و بدون قصد ورود اشکالی ندارد.[۴]
📚پی نوشت:
[۱]. «زندگینامه حضرت عباس(ع)»، ۴۹۰۰۴؛ «رجزهای حضرت عباس(ع) و چگونگی شهادتش در روز عاشورا»، ۷۰۹۵؛
[۲]. «منصب سقایی برای حضرت عباس(ع)»، ۱۰۸۳۶۶؛ «مشخصات ظاهری حضرت عباس(ع)»، ۹۸۶۶۵؛ «سخنان امام حسین(ع) در شب عاشورا خطاب به یاران»، ۱۱۶۴۵.
[۳]. سید بن طاوس، اللهوف فی قتلی الطفوف، ص ۸۹، تهران، نشر جهان، چاپ اول، ۱۳۴۸ش.
[۴]. «شرایط سفره ابوالفضل(ع)»، ۱۰۲۵۲۶؛ «چگونگی الگو قرار گرفتن حضرت عباس بن علی(ع)»، ۷۴۲۷۴.
🏴 #تاسوعا
مداحی آنلاین - سه روزی که بر اهلبیت علیهم السلام خیلی سخت گذشت - استاد رفیعی.mp3
799.9K
YEKNET.IR - roze 2 - shabe 11 moharram1399 - banifatemah.mp3
7.63M
🔳 #روضه #شام_غریبان #محرم
🌴همه از خیمه ها بیرون دویدند
🌴ولی سالار زینب را ندیدند
🎤 #سید_مجید_بنی_فاطمه