فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علی (علیه السلام)، متن هستی رسول اکرم صلوات الله علیه
این علی منی و انا من علی، قبل از جریان حسین منی و انا من حسین بود. این به چه سندی وجود مبارک حضرت (رسول اکرم) می گوید: علی منی و انا من علی؟ برای اینکه خدا در #قرآن دارد که: ( و انفسنا و انفسکم )؛ البته گاهی قبل از نزول، گاهی بعد از نزول که به #علم_غیب وجود مبارک #رسول گرامی بر می گردد. اگر #علی_بن_ابی_طالب متن هستی رسول گرامی است و تفاوت در #نبوت و #رسالت است، پس صحیح است که #پیغمبر بفرماید: علی منی و انا من علی، همانطوری که فرمود: حسین منی و انا من حسین. #مباهله را گرامی بداریم. 🔷 ر.ک الامالی للصدوق / النص / صفحه 9 ، کامل الزیارات / صفحه 52 ، سوره آل عمران / آیه 61
✅ پیام به مراسم جشن روز مباهله در سالن همایش مجموعه سرچشمه _ دماوند ؛ 1397/06/14
#آیت_الله_جوادی_آملی
#جوادی_آملی
#روز_مباهله
#پیامبر_اکرم
#رسول_اکرم
#امام_علی
#امیر_المومنین
#نفس_پیامبر
#حسینیه_مجازی_مکتب_جعفری
#ایام_غدیریه
۲۴ ذی الحجه؛
(نزول آیه ی تطهیر و حدیث کساء)
إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا(احزاب_۳۳)
.
ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لولیک الفرج🤲🏻
#روز_مباهله
#حسینیه_مجازی_مکتب_جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عید_مباهله_مبارک
شعر از مه و مهر شب شکن باید گفت
از"فاطمه"و"ابالحسن"بایدگفت
تاخاطره ی مباهله گم نشود
پیوسته سخن سخن سخن باید گفت
آیات چو آفتاب از خاور نور
نازل شده بر سینه ی پیغمبر نور
ابناء و نساء و انفس اقدس حق
یعنی حسنین و علی و کوثر نور
💐#حدیث💐
☀️امام رضاعلیه السلام☀️
روز مباهله مزیتی است که هیچ کس در آن بر اهل بیت پیشی نگرفته است
#روز_مباهله
#حسینیه_مجازی_مکتب_جعفری
چه نکته های مهمی از قضیه مباهله حضرت محمد(ص) به دست می آید؟
پاسخ :
واقعه مباهله ، از جهات مختلفى حائز اهمّيت و قابل تأمّل و بررسى است . مهم ترين و برجسته ترين نكاتى كه در اين رويداد ملاحظه مى شود، عبارت اند از :
۱ . اثبات حقّانيت اسلام در برابر مسيحيت
واقعه مباهله ، نشان داد كه رهبران مسيحى نجران ، مانند ديگر علماى مسيحى معاصر پيامبر صلى الله عليه و آله ، علائم پيامبر خاتم را در كتب آسمانى خود، خوانده بودند و آنها را كاملاً بر شخصِ ايشان، منطبق مى دانستند ؛ امّا براى آن كه موقعيت خود را در جامعه مسيحيت از دست ندهند ، حق را كتمان مى كردند ، چنان كه قرآن تصريح مى فرمايد :
«الَّذِينَ ءَاتَيْنَاهُمُ الْكِتَابَ يَعْرِفُونَهُ كَمَا يَعْرِفُونَ أَبْنَاءَهُمْ وَ إِنَّ فَرِيقًا مِّنْهُمْ لَيَكْتُمُونَ الْحَقَّ وَ هُمْ يَعْلَمُونَ .[۱]
كسانى كه به آنان كتاب داديم، او را مى شناسند، همچنان كه فرزندان خود را مى شناسند ؛ ليكن گروهى از ايشان، حقيقت را پوشيده مى دارند، با آن كه مى دانند» .
بنا بر اين ، جريان مباهله ، نه تنها براى اثبات صداقت و حقّانيت پيامبر صلى الله عليه و آله در برابر مسيحيت نجران، از هر برهانى كارآيى بيشترى داشت ، بلكه يكى از ادلّه حقّانيت اسلام در برابر مسيحيت در طول زمان و تا دامنه قيامت است . جالب توجّه، اين كه: از زمان واقعه مباهله در سال نهم هجرى تا كنون، هيچ عالم مسيحى اى براى مباهله با مسلمانان، اعلام آمادگى نكرده است .
۲ . اثبات جانبدارى اسلام از منطق و صلح
دومين نكته قابل توجّه در واقعه مباهله ، اثبات جانبدارى اسلام از منطق و صلح است . اين ماجرا نشان مى دهد كه پيامبر خدا صلى الله عليه و آله در برخورد با قدرت هاى مخالف خود ، در گام نخست، تلاش مى كرد با بهره گيرى از گفتگو و مناظره و استفاده از دليل و برهان، آنها را به حق دعوت نمايد و در گام دوم ، اگر معتقد به خدا بودند ، آنها را به مباهله و داورى خداوند متعال مى خواند ، و اگر مباهله را هم نمى پذيرفتند ، در صورتى كه شرايط اسلام را قبول مى كردند ، پيمان نامه سياسى امضا مى كرد . بنا بر اين، استفاده اسلام از قدرت در ميدان نبرد ، تنها براى شكستن سدهاى آگاهى و آزادى انديشه بود .
۳ . اثبات برترى اهل بيت عليهم السلام
در واقعه مباهله ، پيامبر صلى الله عليه و آله براى بيان مصداق «أبنائنا» در آيه مباهله ، حسن عليه السلام و حسين عليه السلام را ، و براى روشن شدن مصداق «نسائنا» ، فاطمه عليهاالسلامرا ، و براى نشان دادن مصداق «أنفسنا» ، امام على عليه السلام را ، همراه خود براى مباهله برد و آنان را اهل خود خواند .[۲]اين اقدام پيامبر صلى الله عليه و آله ، بيانگر برترى آنان بر ساير امّت اسلامى است ، چنان كه اهل بيت عليهم السلام در احاديث فراوان و در موارد متعدّدى، براى نشان دادن جايگاه الهى و قرآنى خود ، به آيه مباهله احتجاج كرده اند .[۳]
۴ . اثبات خلافت بلا فصل امام على عليه السلام
آيه مباهله در كنار اقدام عملى پيامبر صلى الله عليه و آله در معرّفى امام على عليه السلام به عنوان «نفس» خود ، به روشنى نشان مى دهد كه پس از پيامبر صلى الله عليه و آله هيچ يك از صحابه، مانند على عليه السلام شايستگى خلافت بلافصل ايشان را ندارد.
از اين رو، امام رضا عليه السلام در جواب مأمون كه پرسيد : دليل بر خلافت جدّت [على بن ابى طالب] چيست ؟ عبارتِ «خودمان» را بيان مى نمايد و وقتى مأمون مى گويد: اين در صورتى است كه «زنانمان» نبود؛ ولى امام رضا عليه السلام در جواب مى فرمايد كه : «اگر «پسرانمان» نبود، دلالت نداشت»، كه مأمون، ساكت مى شود .
#حسینیه_مجازی_مکتب_جعفری
و در پایان برنامه امشب را با این کیلیپ زیبا خاتمه میدهیم.
اللهم عجل لولیک الفرج
#یا_علی
#اللهم_الرزقنا_شفاعت_الحسین_یوم_الورود
شبتون ب خیر🍃