eitaa logo
مکتب مرتضی علی(صلوات الله علیه)
2.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
1.2هزار ویدیو
2 فایل
مولا امام كاظم عليه السلام: ظاهر مولا امام علي بشري است، و باطنشان لاهوتي است،و ايشان مقام رب العالمين هستند. تفسير البرهان؛ ج٤، ص ١٩٢ کپی‌آزاد ناشناس 👇🏻👇🏻👇🏻 https://abzarek.ir/service-p/msg/1970404 آیدی جهت ارسال مطالب مربوطه💌 @FEZZEKHATOON110
مشاهده در ایتا
دانلود
🌪 گناهان گذشته و آینده 🌪 💠ابن بابویه از محمد بن سعید نقل می کند که گفت ؛ به امام باقر علیه السلام یا امام صادقق علیه السلام عرض کردم : آیا محمد صلی الله علیه وآله هرگز مرتکب شده است؟ 💠فرمودند : نه، عرض کردم ؛پس معنای این آیه شریفه لِيَغْفِرَ لَكَ اللَّهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِكَ وَمَا تَأَخَّرَ تا خدا گناه تو را آنچه پیش از این بوده و آنچه پس از اين باشد براى تو بيامرزد، چیست؟ 💠 فرمودند: ان الله سبحانه و تعالى حمٌل محمداً ذنوب شيعة عليٌ علیه السلام ثمٌ غفرها له ما تقدٌم منها و ما تأخٌر، خداوند تبارک و تعالی گناه امیرالمومنین علیه السلام را بر دوش او نهاد، و سپس همه ی آنها را به او . 📚 سوره فتح آیه 2 تأویل الآيات ج 2 ص 591 ح 1 تفسير برهان ج 4 ص 195 ح 7 القطرة ج 1 ص 266📚 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛅️عیسی"ع" گر مریض زیاد میدهد شفا... در نسخه‌اش جمال [حضرت] علی"ع" را کشیده‌ است:) 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
🍇🍇🍇دیوان اشعار 🍇🍇🍇 هرآنکس که تولای علی دارد چه غم دارد؟ هرآنکس که تبرای عُمر دارد چه کم دارد؟ علی مولا، علی سرور، علی فاتح، علی حیدر بُوَد شاهد مرا خیبر، علی تنها جَنَم دارد بگو با پیروان شَر، بگو با آن سه تَن پَرور که تنها شیرِ حق حيدر، به هر کشور علم دارد نباشد کَس مثال او، مثال آن کمان اَبرو بِمیرد دشمن تَرسو، که او تیغِ دو دَم دارد مَطاف كعبه را بِنْگر، به چشمِ مرتضی بِنْگر بِگَرد و هر کجا بِنْگر، که دورش گَشتَنَم دارد قياسش با بَدان هرگز، ندارد ترسِ جان هرگز.. زيادی بُرده نان؟، هرگز..، که او میلِ به کم دارد بگو با آن دو شیطانی، لَنا بی نون شود فانی اگَر دارید یک جانی، علی اعجاز دَم دارد اگر بُرهان نَشد سلمان، ابولؤلو که شُد بُرهان بِفهمید ای عُمرداران، علی یارِ عجم دارد علی گَر حاکم ما شد، به شیعه شاه و مولا شد به اَمر حق مهیا شد، که او حُکمِ حَكَم دارد شبِ معراج دید اَحمد، به چشم خود شَهِ سَرمد در آن خلوتگَه ایزَد، علی حق قِدَم دارد نُبوت بی علی ناقص، ولایت بر همه شاخص به دلهایی که شد مُخلص، ولایت از عدم دارد قسم بر حضرت طاها، به زهرا و بَنی الزهرا فقط حیدر بُوَد مولا، كه اثباتش قسم دارد نجف رؤیای هر شیعه، گُذارد پاش سر شیعه کُند با دل سفر شیعه، که شوق آن حرم دارد خوشا بر حال آن سائل، که شد بر رحمتش شامل که در این بَحرِ بی ساحل، فقط با او صَنم دارد علی مولای بَخشنده، علی از غُصه آکنده علی روزی دِهِ بنده، علی خیلی کرم دارد بدان گردیده پابستش، زِ جام کوثری مستش اگر که "ملتمس" دستش، در اين وادی قلم دارد 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
─┅═ೋ❅♥️❅ೋ═┅─ 📜 💠 رسول‌خدا‌صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: علی جان، اگر من خاتم پیغمبران نبودم پس از من تو شایســتگی مقام نبوت را داشتی ولی تو وصی و وارث من و سرور اوصیاء و پیشوای متقیان هستی. 📚 شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، جلد ۱۳، صفحه ۲۱۰ 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
مکتب مرتضی علی(صلوات الله علیه)
♨️میگم این‌همه فضائل امیرالمؤمنین رو خوندیم و شنیدیم....🥰 یکم هم از فضائل خلیفه سوم #عثمان هم بشنویم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوبتی هم که باشه نوبته‌نقل فضائل خلیفه دومه.... بعله😌 من مات اینهمه فضائل معنوی ام آخه😆😆😆 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
♨️امام صادق(ع) در پاسخ به این پرسش که آیا مؤمن از جان کندن خود ناراحت می شود؟ فرمود: نه، به خدا، زمانی که برای ستاندن جانش می آید، او بی تابی می کند. امّا ملک الموت به او می گوید: ای دوست خدا! بی تابی مکن؛ زیرا سوگند به آنکه محمّد(ص) را برانگیخت، من از پدر که به بالینت بیاید، با تو خوش رفتارتر و مهربانترم. چشمت را باز کن و بنگر. رسول خدا(ص) و امیر مؤمنان و فاطمه و حسن و حسین و امامان از نسل آنها، (ع)، در برابرش نمایان می شوند و به او گفته می شود: این رسول خدا و... و تو هستند... در این هنگام، چیزی برای او از این نیست که جانش ستانده شود و به منادی بپیوندد. 📚الکافی، ج ۳، ص ۱۲۷، ح ۲. 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌳🌳به تصویر کشیدن بهشت و جهنم به دستان مبارک امیرالمؤمنین حضرت مرتضی علی(صلوات الله علیه)🌳🌳 🌻بر اساس روایتی از امام باقر (ع)؛ روزی علی بن ابی طالب(ع) در بین جمعی از اصحاب حضور داشت. یکی از افراد گفت: یا امیرالمؤمنین اگر ممکن است کرامتی برای ما ظاهر گردان تا بیشتر نسبت به تو پیدا کنیم؟ امام علی (ع) فرمود: چنانچه جریانی را ظاهر نمایم و شما شاهد آن باشید خواهید شد؛ و از ایمان خود برمی گردید و مرا به سحر و می‌کنید. گفتند: ما عقیده و راسخ داریم که همه چیز، از خدا صلّی اللّه علیه و آله به ارث برده‌ای و هر کاری را که بخواهی، می‌توانی انجام بدهی. حضرت فرمود: احادیث و سنگین و مشکلِ ما اهل بیت را، هر فردی نمی‌تواند تحمّل کند بلکه افرادی باور می‌کنند که از هر جهت روح ایمان آن‌ها قوی و باشد. چنانچه مایل باشید که کرامتی را مشاهده کنید، هر وقت نماز عشاء را خواندیم همراه من حرکت کنید. چون نماز عشاء را خواندند، امام همراه نفر که هر یک فکر می‌کرد نسبت به دیگری بهتر و برتر هست حرکت کرد تا به کوفه رسیدند. در این لحظه امام علی (ع) به آن‌ها فرمود:به آنچه می‌خواهید نمی‌رسید مگر آن که از شما عهد و بگیرم که هر آنچه مشاهده کنید، شکّ و تردیدی در خود راه ندهید و را از دست ندهید و مرا متّهم به امور ناشایسته نگردانید در ضمن آنچه من انجام می‌دهم و به شما ارائه می‌کنم همه علوم است که از رسول خدا (ص) به ارث گرفته ام و آن حضرت مرا فرموده است. پس از آن که حضرت (ع) از یکایک آن‌ها عهد و میثاق گرفت، دستور داد تا روی خود را بر گردانند؛ و چون پشت خود را به امام علی (ع) کردند. حضرت دعائی را خواندهنگامی که دعایش پایان یافت، فرمود: اکنون روی خود را برگردانید و نگاه کنید. 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
... همین که چرخیدند و روی خود را به حضرت علی (ع) برگردانیدند، چشمشان افتاد به سبز و خرّمی که نهر‌های آب در آن‌ها جاری بود و ساختمان‌های با شکوهی در درون آن‌ها جلب توجّه می کرد. پس چون به سمتی دیگر نگاه کردند وحشتناک را دیدند.با دیدن چنین صحنه‌ای که و در اذهان و افکارشان یاد آور شد، همگی یک صدا گفتند: این سحر و عظیمی است و ایمان خود را از دست دادند و شدند مگر دو نفر که همراه امام علی (ع) باقی ماندند و با یکدیگر به شهر کوفه رفتند. در بین راه حضرت به آن دو نفر فرمود: بر آن گروه به اتمام رسید و فردای قیامت، آنان مؤاخذه و عقاب خواهند شد. سپس در ادامه فرمایشاتش افزود: قسم به خدای سبحان که من ساحر نیستم، این‌ها علوم است که از اللّه (ص) آموخته ام و چون خواستند وارد مسجد کوفه شوند، حضرت دعائی را تلاوت کرد وقتی داخل شدند، دیدند حیات مسجد دُرّ و گشته است. آنگاه حضرت به آن‌ها فرمود: چه می‌بینید؟ گفتند: دُرّ و یاقوت! فرمود: راست گفتید، در همین لحظه یکی دیگر از آن دو نفر از ایمان خود دست برداشت و کافر شد و نفر آخر ثابت و بیا استوار ماند. امام علی (ع) به او فرمود: مواظب باش که اگر چیزی از آن‌ها را برداری پشیمان می‌گردی و اگر هم بر نداری باز پشیمان می‌شوی. به هر حال او یکی از آن را دور از چشم حضرت برداشت و در جیب خود گذاشت فردای آن روز نگاهی به آن کرد، دید دُرّی و نایاب است. هنگامی که خدمت امام علی (ع)آمد اظهار داشت: من یکی از آن درّها را برداشته ام، حضرت فرمود: چرا چنین کردی؟ گفت: خواستم بدانم که آیا واقعا این جواهرات دارد یا باطل و واهی است؟ حضرت فرمود: اگر آن را برگردانی و سر جایش بگذاری خداوند رحمان عوض آن را در به تو عطا می‌کند و گرنه وارد آتش جهنّم خواهی شد. امام باقر (ع) در ادامه فرمود: چون آن شخص، دُرّ را سر جایش نهاد تبدیل به شد و بعضی گفته اند که آن شخص بود و برخی دیگر او را گفته اند. 📚(مختصر بصائر الدرجات: ص ۱۱۸ و ۱۱۹، هدایة الکبری: ص ۱۲۹، س ۳.) 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕊اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ🕊
🌤نهج البلاغه🌤 🔥روش برخورد با دنيا 🔻آگاه باشيد! دنيا خانه‌اى است كه كسى در آن ايمنى ندارد جز آنكه به جمع آورى توشۀ آخرت پردازد و از كارهاى دنيايى كسى نجات نمى‌يابد مردم به وسيله دنيا آزمايش مى‌شوند پس هر چيزى از دنيا را براى دنيا به دست آورند از كفشان بيرون مى‌رود، و بر آن محاسبه خواهند شد و آنچه را در دنيا براى آخرت تهيّه كردند به آن خواهند رسيد، و با آن خواهند ماند است كه هنوز گسترش نيافته، كوتاه مى‌گردد و هنوز فزونى نيافته كاهش مى‌يابد 🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🎙‌مارو به دوستانتون معرفی کنید🗣 👇👇👇👇 https://eitaa.com/maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)