💢 ۵ پیشنهادی که امیرعبداللهیان در نشست جده مطرح کرد
🔻 «توقف فوری نسلکشی و جنایات جنگی»، «آتشبس دائم»، «توقف فوری جنگ» و عقبنشینی ارتش اسرائیل به خارج از نوار غزه از جمله پیشنهاداتی بود که وزیر امور خارجه ایران در نشست فوقالعاده وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی مطرح کرد.
🔻 حسین امیرعبداللهیان در این نشست پنج پیشنهاد عملی را مورد تأکید قرار داد و خواستار ارسال کمکهای بشردوستانه به مقدار مورد نیاز به همه مناطق نوار غزه بدون قید و شرط، بیوقفه و فوری شد.
@maktabn
قال الصادق علیه السلام:
ثَلاَثٌ مَنْ كُنَّ فِيهِ كَانَ سَيِّداً كَظْمُ اَلْغَيْظِ وَ اَلْعَفْوُ عَنِ اَلْمُسِيءِ وَ اَلصِّلَةُ بِالنَّفْسِ وَ اَلْمَالِ.
¤¤¤¤¤¤¤
امام صادق(ع):
سه خصلت درهرکه باشد نشانه سروری و بزرگی اوست:
فرو خوردن خشم ،
عفو نمودن خطاکار و
صله رحم با جان و مال.
تحف العقول، ج۱، ص۳۱۵
@maktabn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امدادرسانی باید ادامه یابد
👆 همدردی رهبر انقلاب با سیلزدگان سیستان و بلوچستان
@maktabn
خانم شایسته خو.mp3
5.14M
🔰توصیههای امام علی (ع)
خطبه امام در مسجد کوفه( روز اول ماه رمضان)
🎤 با سخنرانی
خانم شایسته خو
💢ابو زهرا حواست باشد این ذکری داری می گویی باعث نشود تو از مذکور غافل بشوی
@maktabn
۷ کشته و زخمی در حمله یمن به کشتی آمریکایی
🔹فرماندهی مرکزی آمریکا (سازمان تروریستی سنتکام) بامداد پنجشنبه با تایید هدف قرار گرفتن کشتی «ترو کانفیدنس» در دریای سرخ، گفت که این حمله ۳ کشته و ۴ مجروح، و خسارت شدید به این شناور وارد کرده است.
✅ اخبار فوری
@maktabn
قال رسول اللّه صلّى اللّه عليه و آله :
... عَلَيْكَ بِقِرَائَةِ اَلْقُرْآنِ فَإِنَّ قِرَائَتَهُ كَفَّارَةٌ لِلذُّنُوبِ وَ سِتْرٌ مِنَ اَلنَّارِ وَ أَمَانٌ مِنَ اَلْعَذَابِ.
¤¤¤¤¤¤¤
پیامبراکرم(ص):
... برتو باد خواندن قرآن؛ زیرا خواندن آن کفّاره گناهان و سپری دربرابر آتش و باز دارنده از عذاب است.
مستدرک الوسائل، ج۴،
ص۲۵۷
@maktabn
جنگ زیتون
📝 گزارشی درباره تبدیل شدن درخت زیتون به نماد مقاومت مردم فلسطین براساس بخشهایی از کتاب «متاستاز اسرائیل» به قلم آقای کورش علیانی
🔹 جنگ زیتون یک جنگ واقعی است. زیتون ارزش اقتصادی، ارزش فرهنگی، ارزش نمادین و نیز ارزشی به عنوان گواهی تاریخی دارد.
🔹 نه فلسطینیان دست از حفظ و بازسازی و بازنشانی درختان برمیدارند نه اسرائیلیها قطع کردن، ریشهکن کردن، شکستن و سوزاندن درختان را رها میکنند.
🔹 مرکز مطالعات فلسطین در مرور اخبار ٢٨ نوامبر ٢٠٠١ نشریات، در نشریهی مطالعات فلسطین خود خبرداد یکی از شهرکنشینان قِدّومیم ۱۵۰ درخت زیتون فلسطینیان روستای جیت در قلقیلیا را ریشهکن کرد.
🔹 در سال ٢٠٠٧ یک پژوهش دانشگاهی که بعدها در کتابی منتشر شده میگوید اسرائیل در طول چهار دهه یک میلیون اصله درخت زیتون و چند صد هزار اصله درخت میوهی دیگر فلسطینیان را قطع کرده است.
🔹 در غزه و کرانه باختری ٨٠ درصد زمینهای زراعی زیر کشت زیتون است. فقط در کرانهی باختری معاش صد هزار خانواده به کشت و تولید محصولات زیتون بسته است.
@maktabn
16.12.1402.mp3
5.69M
🔰امام باقر (علیه السلام) به جابربن یزیدجعفی نصیحت میكنند:یا جابِر! اِغْتَنِمْ مِنْ اَهْلِ زَمانِكَ خمْساً
🎤 با سخنرانی
حجه الاسلام شیخ طادی
پنج چیز را در رابطه با مردم زمانه غنیمت شمار
@maktabn
📸 نمایندگان مجلس خبرگان رهبری صبح امروز (پنجشنبه) با حضور در حسینیهی امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
💻 @maktabn
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
مقابلهی جمهوری اسلامی با آن کسانی که با آنها مقابله دارد مقابلهی با ظلم است، مقابلهی با استکبار است، مقابلهی با تجاوز است، سؤال نشود که چرا شما با فلان کشور اظهارمخالفت میکنید ما با دولتها، با کشورها، با ملتها به خودی خود هیچ معارضهای نداریم ما با ظلم مخالفیم، با استکبار مخالفیم، با تجاوز مخالفیم، با آن حوادثی که امروز شما دارید درغزّه مشاهده میکنید مخالفیم.
یک ملّتی، صاحب سرزمینی، در خانهی خود، در سرزمین خود مورد یک چنین ظلم بزرگی قرارمیگیرند؛ زنشان، کودک شان، خانوادهشان، خانهشان، زیرساختشان، داراییشان با بیرحمی تمام، با سنگدلی تمام نابود میشود از بین میرود، و کشورهایی تماشا میکنند، نه فقط معارضه نمیکنند، ممانعت نمیکنند، بلکه حتی کمک میکنند. آمریکا کمک میکند، انگلیس کمک میکند، بعضی کشورهای دیگرِ اروپایی کمک میکنند، کمک میکنند. ما حرفمان این است. ما با این مخالفیم. ۱۴۰۲/۱۲/۱۷
@maktabn
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
تولد جمهوری اسلامی یک تأثیر جهانی ایجاد کرد، یک زلزله ایجاد کرد، یک حادثهی جهانی بود. رهبری امام راحل رضواناللّه علیه و همت و شجاعت و فداکاری ملت ایران در سراسر کشور یک حادثهای را به وجود آورد که یک دوجبههگی در دنیا ایجاد کرد. یک جبهه، جبههی دمکراسیهای وابستهی به مشی لیبرال دمکراسی. این یک جبهه بود.
یک جبهه هم جبههی جمهوری مرتبط با دین و با اسلام، بلکه منشأ گرفتهی از دین و از اسلام بود. قبل از تشکیل جمهوری اسلامی این دوجبههگی وجود نداشت.
نباید هم تصوّر کرد که این ناسازگاری فقط به خاطر مسئلهی پایبندی به دین است.
آن جناح دموکراسی رائج غربی احساس کرد که این الگوی جدیدی که مطرح شده است با منافع عمدهی او و شاید در نهایت با موجودیّت او معارضه دارد.
این مخالفت و معارضهی جدّی بخاطر این است که در نظام لیبرال دموکراسی و حکومتها و دولتهایی که براساس آن منطق و آن ممشا به وجود آمدند، در ذات آنها استکبار وجود دارد، تعرّض و تجاوز وجود دارد.
جبههی مقابل که با تشکیل مردمسالاری دینی بوجود آمد مهمترین مسئلهاش مواجههی با همین حوادث است؛ یعنی مقابلهی با ظلم، مقابلهی با استکبار، مقابلهی با تعدی، این است. یعنی حکومتی که بر اساس دین، بر اساس اسلام، بوجود میآید اساس کارش «لا تَظْلِمُونَ وَ لا تُظْلَمُون» است. طبعاً این مقابله، این ستیزهگری دو جانبه بطور قهری بوجود آمده. ۱۴۰۲/۱۲/۱۷
@maktabn